Kätevä tapa maksaa

Elisa Lompakko tekee maksamisesta helppoa ja nopeaa ­– et tarvitse kuin puhelimen taskuusi ja pääset käsiksi maksupalveluihin, joita et muualta saa. Käyttääksesi Elisa Lompakkoa sinun ei tarvitse olla Elisan tai Saunalahden asiakas.  


Maksa pikkuostokset puhelinta heilauttamalla

Kipaisen usein lähikaupassani lenkin lopuksi tekemässä kevyet ruokaostokset. Elisan lähimaksutarran ansiosta voin ottaa lenkille mukaan vain puhelimen ja kotiavaimet. Maksutarra on kiinni luurissani ja sitä heilauttamalla pystyn tekemään ostokseni lähimaksuna. Kätevää, eikö totta?

Osta turvallisesti verkosta

En uskalla laittaa luottokorttinumeroa nettiin, sillä pelkään että korttitietoni joutuu vääriin käsiin. Nyt teen riskittömän Nettimaksukortin kullekin ostokselle erikseen ja kortti kuolettuu heti ostoksen jälkeen. Kortti käy käytännössä kaikissa verkkokaupoissa ja saan tekstarikuitin välittömästi tuotteen ostamisen jälkeen.

Lähetä rahaa puhelimella

Rahaviesti on ehdottomasti helpoin tapa siirtää fyrkkaa kavereiden kesken. Jäin taksimatkasta 6,50 euroa kaverille pystyyn, mutta maksoin sen saman tien kännykällä takaisin. Ennen velka olisi varmaan jäänyt kuittaamatta, muutaman euron vippejä kun harvoin muistaa eikä kaveri kehtaa niitä erikseen velkoa.
Asiakaspalvelu
Ota yhteyttä asiakaspalveluun
ma–pe 8–19, la 10–16.30, sulkupalvelu 24h
(hinta 0,084€/puh + (0,06€/min, matkap. 0,17€/min))
010 2662 000

Tiedotteet

Lisää tiedotteita

Suosittelisitko tätä sivustoa ystävällesi?

En varmasti
suosittelisi
Varmasti
suosittelisin

Kerro myös, miksi annoit tämän arvosanan?

Kiitos palautteestasi!