Katso demo
Oma Elisa

Ainutlaatuista raha-asioiden hoitoa

Elisa Lompakko tekee raha-asioiden hoitamisesta helppoa ­– et tarvitse kuin puhelimen taskuusi ja pääset käsiksi maksupalveluihin, joita et muualta saa. Käyttääksesi Elisa Lompakkoa sinun ei tarvitse olla Elisan tai Saunalahden asiakas.
 

Osta turvallisesti verkosta

En uskalla laittaa luottokorttinumeroa nettiin, sillä pelkään että korttitietoni joutuu vääriin käsiin. Nyt teen riskittömän Nettimaksukortin kullekin ostokselle erikseen ja kortti kuolettuu heti ostoksen jälkeen. Kortti käy käytännössä kaikissa verkkokaupoissa ja saan tekstarikuitin välittömästi tuotteen ostamisen jälkeen.

 


 

Lähetä rahaa puhelimella

Rahaviesti on ehdottomasti helpoin tapa siirtää fyrkkaa kavereiden kesken. Jäin taksimatkasta 6,50 euroa kaverille pystyyn, mutta maksoin sen saman tien kännykällä takaisin. Ennen velka olisi varmaan jäänyt kuittaamatta, muutaman euron vippejä kun harvoin muistaa eikä kaveri kehtaa niitä erikseen velkoa.

 

Kolikolla Maksutarra

Elisa Lompakko -palvelusta tilattujen maksutarrojen toimitusmaksu on 0,50 € (norm. 5,00 €) 21.05.2014 asti. Maksutarran voit tilata Elisa Lompakko -palvelusta verkosta tai älypuhelinsovelluksella. Maksutarra toimitetaan postitse.

 

Rahansiirto verkkopankista Lompakko-tilille on kevään ajan veloitukseton

Elisa Lompakon rahansiirrot verkkopankista ovat veloituksettomia (norm. 0,22 €) 2.6.2014 asti. Voit tehdä siirron missä tahansa Elisa Lompakko -palvelun käyttöliittymässä, verkossa tai älypuhelinsovelluksella. Verkkopankista tehtävän rahansiirron minimikertasiirto on 2 €. Muistathan myös, että viitesiirtona tehdyt rahansiirrot (mobiilivarmenteella tunnistautuneet asiakkaat) ovat jatkuvasti veloituksettomia.
Asiakaspalvelu
Ota yhteyttä asiakaspalveluun
ma–pe 8–19, la 10–16.30, sulkupalvelu 24h
(hinta 0,084€/puh + (0,06€/min, matkap. 0,17€/min))
010 2662 000

Tiedotteet

Lisää tiedotteita

Suosittelisitko tätä sivustoa ystävällesi?

En varmasti
suosittelisi
Varmasti
suosittelisin

Miksi et?

Kiitos palautteestasi!