Katso demo
Oma Elisa

Ainutlaatuista raha-asioiden hoitoa

Elisa Lompakko tekee raha-asioiden hoitamisesta helppoa ­– et tarvitse kuin puhelimen taskuusi ja pääset käsiksi maksupalveluihin, joita et muualta saa. Käyttääksesi Elisa Lompakkoa sinun ei tarvitse olla Elisan tai Saunalahden asiakas.
 

Voit tilata oman Maksutarran puhelimeesi veloituksetta heinäkuun ajan!


 

Maksa pikkuostokset puhelinta heilauttamalla

Kipaisen usein lähikaupassani lenkin lopuksi tekemässä kevyet ruokaostokset. Elisan lähimaksutarran ansiosta voin ottaa lenkille mukaan vain puhelimen ja kotiavaimet. Maksutarra on kiinni luurissani ja sitä heilauttamalla pystyn tekemään ostokseni lähimaksuna. Kätevää, eikö totta?

 


 

Osta turvallisesti verkosta

En uskalla laittaa luottokorttinumeroa nettiin, sillä pelkään että korttitietoni joutuu vääriin käsiin. Nyt teen riskittömän Nettimaksukortin kullekin ostokselle erikseen ja kortti kuolettuu heti ostoksen jälkeen. Kortti käy käytännössä kaikissa verkkokaupoissa ja saan tekstarikuitin välittömästi tuotteen ostamisen jälkeen.

 


 

Lähetä rahaa puhelimella

Rahaviesti on ehdottomasti helpoin tapa siirtää fyrkkaa kavereiden kesken. Jäin taksimatkasta 6,50 euroa kaverille pystyyn, mutta maksoin sen saman tien kännykällä takaisin. Ennen velka olisi varmaan jäänyt kuittaamatta, muutaman euron vippejä kun harvoin muistaa eikä kaveri kehtaa niitä erikseen velkoa.

 


 

 

#ElisaLompakko–kesäkisa järjestetään 2.6.-28.7.2014. - säännöt

Arvomme kahden viikon välein Samsung Galaxy S5-puhelimia (yht. 4 kpl). Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla kuvan Instagramissa tai Twitterissä, käyttäen hashtagia #ElisaLompakko ja seuraamalla käyttäjää @elisaoyj. Vain julkiseksi asetetuilla kuvilla voidaan osallistua kuvakisaan. Voittajiin otetaan yhteyttä suoraan Instagramissa tai Twitterissä. Voittajan on vastattava viestiin 7 vuorokauden sisällä, muuten tilalle arvotaan uusi voittaja. Elisa pidättää oikeuden poistaa epäasialliseksi mielletyt kommentit, eivätkä poistettujen kommenttien jättäjät osallistu arvontaan. HUOM: Elisa Rahoitus Oy:n työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa kampanjan järjestäjän ja kampanjan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta palkinnon lunastamiseen tai käyttöön liittyen. Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä Elisa Oyj, PL 5, 00061 ELISA. Osallistujan henkilötietoja käytetään yksinomaan kilpailun palkintojen arvontaan ja voitosta tiedottamiseen, niitä ei säilytetä myöhempää käyttöä varten eikä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Elisa pidättää oikeutensa keskeyttää kilpailu.

 

Heinäkuun 2014 kampanja, Elisa Lompakko

1. Arvonnan järjestäjä
Elisa Rahoitus oyj, PL 1, 00061 ELISA
Arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä Elisa Rahoitus oy.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Kilpailuun voi osallistua 1.-31.7.2014

3. Arvontaan osallistuminen
Arvomme heinäkuussa 2014 kaikkien Elisa Lompakkoon rekisteröityneiden kesken yhden Samsung Galaxy S5 -puhelimen, sekä 10 kpl lippuja Summer Sound festivaaleille (18.7.2014). Liput Summer Soundiin jaetaan 2 kpl paketeissa. Rekisteröityneet voivat tilata Maksutarran maksutta kampanjan ajan 1.7.-31.7.2014. HUOM: Elisa oyj:n ja Elisa Rahoitus oy:n työntekijät eivät saa osallistua tähän arvontaan. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen
Festivaalilippujen arvonta suoritetaan viimeistään maanantaina 14.7.2014 ja voittajiin otetaan yhteyttä viipymättä tekstiviestillä ja sähköpostilla arvonnan jälkeen. Festivaalilippujen voittajan on vastattava voitosta kertovaan tekstiviestiin tai sähköpostiin vuorokauden sisällä voittoyhteydenotosta, muuten tilalle arvotaan uusi voittaja. Palkintoliput toimitetaan voittajille postitse. Samsung Galaxy S5 arvotaan Elokuun alussa. Puhelimen voittajan on vastattava tekstiviestillä tai sähköpostilla voitosta kertovaan tekstiviestiin tai sähköpostiin 7 vuorokauden sisällä viestin lähetyshetkestä, muuten tilalle arvotaan uusi voittaja. Puhelin toimitetaan voittajalle postitse.
Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida.

5. Palkinnot
Palkintoina arvotaan yksi Samsung Galaxy S5 -puhelin, sekä 10 kpl lippuja Summer Sound festivaaleille (18.7.2014). Liput Summer Sound festivaaleille arvotaan 2 kpl paketeissa. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa kampanjan järjestäjän ja kampanjan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta palkinnon lunastamiseen tai käyttöön liittyen. Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Arvotaan yksi palkinto/ osallistuja. Elisa Rahoitus rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

6. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä. Elisa pidättää oikeutensa keskeyttää kilpailu.

7. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Elisa Rahoitus Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa www.elisa.fi/lompakko

 

Päättynyt: Kuusi lähimaksua - lahjaksi leffavuokraus Viihde Onlinesta - säännöt

Kampanja koskee kaikkia asiakkaita, jotka ovat kampanja-aikana (16.6.-20.07.2014) tehneet vähintään kuusi ostosta käyttäen yhtä tai useampaa, samaan kolikkotaskuun liitettyä Maksutarraa tai Opiskelijakorttia Maksuominaisuudella ja joiden kyseiset maksutapahtumat on veloitettu Lompakko-tililtä viimeistään 22.7.2014. Lahjaan oikeuttaviksi ostoksiksi ei lasketa kyseisenä aikana tehtyjä ja kiistettyjä, peruutettuja tai hyvitettyjä maksuja. Lahjaksi toimitetaan koodi, joka mahdollistaa yhden veloituksettoman elokuvavuokrauksen Elisa Viihde Online -palvelusta (http://online.elisaviihde.fi/, arvo 4,90 €). Koodin käyttö edellyttää Elisa Viihde Online -palveluun rekisteröitymistä, 18-vuoden ikää sekä mahdollisten muiden Elisa Viihde Online -palvelun ehtojen ja vaatimusten täyttämistä. Lahjaan oikeuttava lunastuskoodi toimitetaan asiakkaalle asiakkuuteen liittyvään sähköpostiosoitteeseen heinäkuun aikana. Lahjaa ei voi siirtää eikä vaihtaa rahaksi. Yksi lahjakoodi asiakasta kohden. Koodia ei toimiteta uudelleen, mikäli se hukkuu tai teknisestä tai muusta riippumattomasta syystä ei tavoita vastaanottajaa. Lahjan lunastaminen on asiakkaan vastuulla koodin voimassaoloaikana, eikä lahjaa hyvitetä, mikäli sitä ei lunasteta.

 

Asiakaspalvelu
Ota yhteyttä asiakaspalveluun
ma–pe 8–19, la 10–16.30, sulkupalvelu 24h
(hinta 0,084€/puh + (0,06€/min, matkap. 0,17€/min))
010 2662 000

Tiedotteet

Lisää tiedotteita

Suosittelisitko tätä sivustoa ystävällesi?

En varmasti
suosittelisi
Varmasti
suosittelisin

Miksi et? Missä asiassa ongelma oli?

Kiitos palautteestasi!