• Tilaa opiskelijakortti
Katso video
Oma Elisa

Opiskelijakorttisi on nyt myös maksukortti

Kun opiskelijakortissasi on maksuominaisuus, voit maksaa opiskelijakortilla kaikissa MasterCardin hyväksyvissä kaupoissa. Maksuominaisuudellisella kortilla voit maksaa kätevästi Kela-tuetun lounaan yhdellä kortilla, jolla osoitat sekä opiskelijastatuksesti, että teet itse maksun.

Opiskelijakortti maksuominaisuudella

  • Maksuominaisuudellisella kortilla voit maksaa kaikissa MasterCardin hyväksyvissä kaupoissa
  • Maksuominaisuuden hakeminen korttiin ei edellytä luottohakemusta
  • Kortissa on sirumaksamisen lisäksi myös lähimaksuominaisuus
  • Kortti toimii lataus-, eli prepaid-periaatteella (siirrä rahaa Elisa Lompakkoon ja voit maksaa kortilla)
  • Maksuominaisuudellinen opiskelijakortti toimitetaan suoraan kotiisi
  • Saatuasi kortin sinun tulee aktivoida kortin maksuominaisuus Elisa Lompakossa
  • Tunnusluvun (PIN) saat korttisaatteessa kerrottujen ohjeiden mukaisesti

 

Tarvitsetko apua Opiskelijakortin Maksuominaisuuden aktivointiin?
Apua kortin aktivointiin löydät ohjeista.

 

Lähimaksaminen

Lähimaksamisominaisuuden avulla voit maksaa alle 25 euron ostoksia ilman tunnuslukua asettamalla maksukortin tai tarran maksupäätteen kylkeen. Yli 25 euron korttiostokset maksat laittamalla kortin sirumaksupäätteeseen ja näppäilemällä tunnusluvun. Lähimaksaminen toimii prepaid-periaatteella: tehdyt maksut veloitetaan Elisa Lompakko -palvelusta, johon ladataan rahaa etukäteen.

Lähimaksamiseen tarkoitetut maksupäätteet ja -kortit tunnistat radioaalloin kuvatusta lähimaksu-logosta.

Lue lisää Elisa Lompakosta >

Korttityypit

Opiskelijakortti maksuominaisuudella

Opiskelijakortti on oppilaskuntasi jäsenkortti, jolla saat käyttöösi kampuskohtaisten palveluiden lisäksi Suomen parhaat opiskelijaedut. Kun opiskelijakortillasi on maksuominaisuus, voit helposti maksaa myös esimerkiksi Kela-tuetun opiskelijaruokailusi.

Opiskelijakortti toimii siinä olevan MasterCard-ominaisuuden ansiosta myös maksukorttina, mutta prepaid-periaatteella – kortin veloitukset tapahtuvat Elisa Lompakko -palvelun kautta. Kortti sisältää perinteisen sirumaksamisen lisäksi myös lähimaksamisominaisuuden, eli voit maksaa alle 25 euron summia ilman tunnuslukua asettamalla kortin maksupäätteen kylkeen.

Kortin hinta on 15,10 €.
Tilaa opiskelijakortti >


Opiskelijakortti-ISIC-yhdistelmäkortti

Opiskelijakortti-ISIC on yhdistelmäkortti, jonka toisella puolella on kansainvälinen ISIC-opiskelijakortti ja toisella puolella suomalainen opiskelijakortti maksuominaisuudella. Sen avulla pääset käsiksi ISICin yli 41 000 etuun ympäri maailman.

Opiskelijakortti-ISIC-yhdistelmäkortin hinta on 30,10 €.
Tilaa opiskelijakortti >


Opiskelijakortti ilman maksuominaisuutta

Vanhan mallinen opiskelijakortti, jossa ei ole maksuominaisuutta. Kortti on tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla ei ole suomalaista henkilötunnusta.

Kortin hinta 15,10 €.
Tilaa opiskelijakortti >


Vihreä opiskelijakortti jatko- ja sivutoimisille opiskelijoille

Vihreä opiskelijakortti on valtakunnallinen alennus- ja etukortti. Saat sillä pääsääntöisesti kaikki opiskelijaedut Suomessa, poislukien kuitenkin mm. VR:n, Matkahuollon ja YTHS:n palvelut. Saadaksesi kortin on sinun oltava ylioppilaskuntasi tai opiskelijakuntasi jäsen.

Kortin hinta on 15,10 €.
Tilaa opiskelijakortti >


Lyyra-maksutarra

Kaikki Lyyra-opiskelijakortin omistavat perustutkinto-opiskelijat saavat Elisan myymälästä ilmaiseksi lähimaksamiseen soveltuvan Lyyra-maksutarran, jolla voit maksaa alle 25 euron ostoksia ilman tunnuslukua asettamalla tarran maksupäätteen kylkeen.

Voit tilata Lyyra-maksutarran veloituksetta Elisa Lompakosta marraskuun loppuun mennessä. Lähimaksaminen mahdollistaa nopean ja kätevän maksutavan esimerkiksi opiskelijaravintoloissa ja kaupoissa ja voit hyödyntää maksutapaa kaikissa MasterCard® PayPass™-tarroilla varustetuissa liikkeissä sekä Suomessa että ulkomailla.

Ota Elisa Lompakko käyttöön ja tilaa maksutarra tästä >


​Tilaa Elisa Lompakko tai Lyyra-maksutarra ja osallistut Balin matkan arvontaan (arvo 2500 €)!

Arvontaan voivat osallistua opiskelijat, jotka ovat rekisteröityneet Elisa Lompakko -palveluun ja aktivoineet Opiskelijakortin maksuominaisuudella (MasterCard) tai liittäneet Lyyra Maksutarran Elisa Lompakko -palveluun 21.10.2013 - 31.3.2014  välisenä aikana. Opiskelijakortin maksuominaisuudella ja/tai Lyyra Maksutarran aktivointi edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä omaan opiskelijajärjestöösi, suomalaista henkilötunnusta ja matkapuhelinnumeroa. Arvonta suoritetaan 3.4.2014 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinto sisältää 2500 euron arvoisen matkalahjakortin Balille ja lahjakortti on voimassa yhden vuoden. Voittaja maksaa mahdollisen ylimenevän matkan osuuden itse.

Voittaja vastaa siitä, että hänellä on voimassa oleva matka- ja tapaturmavakuutus. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Kilpailun järjestäjät ja yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa kolmansista osapuolista johtuvista peruuntumisista, lakoista tai muista vastaavista. Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan järjestelyiden kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.  Arpajaisverot suorittaa arvonnan järjestäjä Elisa Rahoitus Oy, PL 1, 00061 ELISA.


Lyyra Maksutarran käyttöönottaneille 5 euroa lounasrahaa

Kampanja koskee tuhatta ensimmäistä asiakasta, jotka ovat liittäneet Lyyra Maksutarran Elisa Lompakko -palveluun kampanja-aikana (3.-15.2.2014). 5 euron palkkio toimitetaan asiakkaan Elisa Lompakko -palvelun Lompakko-tilille aikaisintaan 28.2.2014 tai mahdollisimman pian tämän jälkeen. Palkkion maksamisesta tiedotetaan tekstiviestillä. Asiakkaan aktivoiman maksuvälineen sekä asiakkuuden tulee olla palkkionmaksuhetkellä voimassa. Yksi palkkio asiakasta kohden. Palkkion toimitustapaa ei voi muuttaa. Palkkiota ei makseta, mikäli asiakas ei palkkionmaksuhetkellä täytä maksun edellytyksiä. Palkkion maksu voidaan estää, mikäli asiakas ei Elisa Rahoituksen riskienhallinnallisten tai muiden syiden takia ole oikeutettu vastaanottamaan palkkiota. Kampanja ei koske sellaisia asiakkaita, jotka kampanja-aikana sulkevat Lyyra Maksutarran ja aktivoivat uuden Lyyra Maksutarran. Lyyra Maksutarran aktivointi edellyttää Elisa Lompakko -palvelun rekisteröintiä, voimassa olevaa jäsenyyttä opiskelijajärjestöön*, suomalaista henkilötunnusta ja matkapuhelinnumeroa. Palkkio on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.
* AYY, HYY, ISYY, JYY, LAUREAMKO, LTKY, LYY, METKA, OYY, SAIKO, SHS, TAIYO, TYY, VYY, ÅAO

Asiakaspalvelu
Ota yhteyttä asiakaspalveluun
ma–pe 8–19, la 10–16.30, sulkupalvelu 24h
(hinta 0,084€/puh + (0,06€/min, matkap. 0,17€/min))
010 2662 000

Tiedotteet

Lisää tiedotteita

Suosittelisitko tätä sivustoa ystävällesi?

En varmasti
suosittelisi
Varmasti
suosittelisin

Miksi et?

Kiitos palautteestasi!