Olen hankkimassa uutta liittymää

Elisa Viihde -palveluun kuuluu nopean kiinteän nettiyhteyden lisäksi huippuluokan TV-palvelut ja HD-digiboksi valtavalla tallennustilalla. Jos haluat mobiililaajakaistan tai kiinteän nettiliittymän ilman viihdepalveluita, tutustu Elisan Saunalahti-liittymiin.


Haluan apua nykyisen Elisa-liittymäni kanssa


Elisa Mobiililaajakaista
(ei myynnissä)

  Ohjeet ja tukitiedot asiakastukisivuilta >

  Kuuluvuuskartta >

Hinnasto (Elisa Matkapuhelinliittymät)


Elisa ADSL
(ei myynnissä)

  Ohjeet ja tukitiedot asiakastukisivuilta >

Elisa ADSL Hinnasto Palvelukuvaus

Elisa Kotikaista Hinnasto Palvelukuvaus


Elisa Laajakaista Heti -kaapelimodeemiliittymä
(ei myynnissä)

  Ohjeet ja tukitiedot asiakastukisivuilla >

Hinnasto Palvelukuvaus

Yhtiövastikkeellinen Hinnasto Palvelukuvaus Ominaisuudet  


Elisa Laajakaista Super -kiinteistöliittymä
(ei myynnissä)

  Tietoa taloyhtiön tai omakotitalon yhdistämisestä Elisan verkkoon saat Kiinteistöliittymät-sivuilta >

  Ohjeet ja tukitiedot asiakastukisivuilta > 

Hinnasto Palvelukuvaus

Yhtiövastikkeellinen Hinnasto Palvelukuvaus Ominaisuudet  


Yleispalveluliittymä internet

Yleispalveluliittymä Internet tarjotaan alueille, joille Viestintävirasto on nimennyt Elisan internet-yhteyspalvelujen tarjontaan velvolliseksi yleispalveluyritykseksi. Yleispalveluliittymän toimituksen edellytyksenä on, että sopimuksen tekevän asiakkaan osoite on väestötietolain mukainen vakituinen asuinpaikka tai YTJ-järjestelmään tallennettu yrityksen tai yhteisön käyntiosoite. Liittymän ominaisuudet ja saatavuus on kuvattu erityisehdoissa. Yleispalveluliittymän voit tilata lähimmästä Elisan myymälästä.

Hinnasto 1.8.2013
Erityisehdot


Laajakaistaliittymien lisäpalvelut

Elisa Kotiposti

Elisa Kotiposti -sähköpostipalvelu sisältyy Elisan laajakaistaliittymiin ja siihen kuuluu viisi 200 Mt sähköpostilaatikkoa. Sähköpostia voit käyttää tietokoneen selaimella, erillisillä sähköpostiohjelmilla sekä mobiililaitteilla.

Elisa Kotipostin hallinnointi ja muutokset tehdään Oma Elisassa. Sieltä voit myös tilata lisäpostilaatikoita ja -palveluita. Ohjeita Elisa Kotipostin käyttämiseen ja muutosten tekemiseen löydät asiakastukisivuilta >

Sähköpostin virusturva

Sähköpostin Virusturva on Elisa Kotipostin lisäpalvelu, joka tarkistaa kaikki saapuvat sähköpostiviestit ja niiden liitetiedostot. Virusten saastuttamat viestit tuhotaan automaattisesti, eivätkä ne saavu postilaatikkoosi lainkaan. Niistä kuitenkin ilmoitetaan automaattisella sähköpostiviestillä.

Virusturvan voit tilata Oma Elisasta. Ohjeita lisäpalvelun käyttämiseen ja muutosten tekemiseen löydät asiakastukisivuilta >

Roskapostisuodatin

Roskapostisuodatin on Elisa Kotipostin lisäpalvelu, joka tunnistaa saapuneiden sähköpostien joukosta roskapostiviestit. Roskapostiksi luokitellut viestit merkitään ja ohjataan Silppuri-kansioon, jolloin voit vielä halutessasi tarkastaa ne. Roskapostit poistetaan automaattisesti 14 päivän kuluttua.

Roskapostisuodattimen voit tilata Oma Elisasta. Ohjeita lisäpalvelun käyttämiseen ja muutosten tekemiseen löydät asiakastukisivuilta >

Elisa Kotiweb

Elisa Kotiweb -palvelu tarjoaa 500 Mt levytilaa omille kotisivuillesi osoitteessa http://www.elisanet.fi/etunimi.sukunimi. Palvelu sisältyy Elisa Laajakaistaliittymiin. Voit liittää palveluun myös oman Elisa Kotidomainin, jolloin saat persoonallisen kotisivuosoitteen.

Elisa Kotiwebin hallinnointi ja muutokset tehdään Oma Elisassa. Sieltä voit myös tilata lisätilaa ja -palveluita Elisa Kotiwebiin. Ohjeita palvelun käyttämiseen ja muutosten tekemiseen löydät asiakastukisivuilta >

Elisa Kotidomain

Elisa Kotidomain mahdollistaa persoonallisen verkkotunnuksen sähköpostillesi ja kotisivuillesi. Verkkotunnus eli domain näkyy sähköposteissa @-merkin jälkeen, esim. matti.mallikas@mallidomain.fi ja kotisivujen osoitteessa: www.mallidomain.fi.
Elisa Kotidomain -palvelun avulla voit rekisteröidä fi, eu, com, net, org, biz ja info -päätteisiä verkkotunnuksia. Voit keksiä tunnuksen itse, kunhan se on vapaana, hyvän maun mukainen, eikä loukkaa yritysten nimi- tai tavaramerkkioikeuksia.
Palvelu sisältää rekisteröinti- ja kausimaksut edellä mainituille päätteille. Palveluun sisältyy myös operaattorin vaihdon yhteydessä tehtävät muutosrekisteröinnit ja yhteystietojen muutokset. Fi-domainin osalta vaihdosta sekä muista mahdollista toimenpiteistä peritään Viestintäviraston veloittamat toimenpidemaksut. Domainin hallinnointi on aina Elisalla.

Elisa Kotidomainin voit tilata Elisa Kotiposti -sähköpostilaatikoihin ja Elisa Kotiweb -kotisivuille Oma Elisasta >
Ohjeita palvelun käyttämiseen ja muutosten tekemiseen löydät asiakastukisivuilta >

Elisa Tietoturvapalvelu

Elisa Tietoturvapalvelu suojaa tietokonettasi tehokkaasti viruksilta ja tietomurroilta. Palvelu sisältää automaattisesti päivittyvän virustorjunta- ja palomuuriohjelmiston. Palvelun lapsilukollinen versio estää pääsyn haitalliseksi määriteltyyn sisältöön ja mahdollistaa myös aikaan perustuvat rajoitukset internetin käyttöön. Palvelu perustuu palkitun suomalaisen tietoturvayhtiön F-Securen ohjelmistoon. 

Elisa Tietoturvapalvelun voit tilata Elisan nykyisiin laajakaistaliittymiin Oma Elisasta >
Ohjeita palvelun käyttämiseen ja muutosten tekemiseen löydät asiakastukisivuilta >

Varastointipalvelu

Jos jostain syystä et tiettynä ajanjaksona käytä laajakaistaliittymääsi, voit varastoida sen 1-3 kuukaudeksi kerran kalenterivuodessa ja avata ilman uutta avausmaksua.
Hinta: 10,08 €/kk
Varastointipalvelun saat käyttöön Oma Elisasta >

Suosittelisitko tätä sivustoa ystävällesi?

En varmasti
suosittelisi
Varmasti
suosittelisin

Kerro myös, miksi annoit tämän arvosanan?

Kiitos palautteestasi!