Anvian Kaapeli-TV-liittymien muutokset - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Anvian Kaapeli-TV-liittymien muutokset

Anvian kaapeli-TV-palvelu muuttuu asteittain Elisan Kaapeli-TV-palveluksi. Muutoksen ensimmäisessä osassa kaapeli-TV-signaali siirtyi  6.-14.6.2017 Elisan signaaliin. Asteittain siirtyvät seuraavaksi Kaapeli-TV-sopimukset 1.9.2017 alkaen Elisa Kaapeli-TV-sopimuksiksi. Sopimusten muutoksesta tiedotetaan asiakkaita kirjeitse sitä mukaa, kun muutokset etenevät. 

Anvian kaapeli-TV-signaalin siirron yhteydessä kaapeli-TV-palveluiden sekä radiopalveluiden sisältö laajeni Elisan kaapeli-TV:n sisällön mukaiseksi ja samalla peruskanavien ja maksu-tv-kanavien tarjonta laajeni. Muutos näkyy kaapeli-TV-kanavien uusina kanavapaikkoina sekä maksu-tv-asiakkailla uusina kanavapaketteina.

Sopimuksen siirtyessä Elisalle liittymän hinta pysyy ennallaan eikä edellytä sinulta toimenpiteitä. Palveluun sovelletaan Elisan yleisiä kuluttajasopimusehtoja sekä kaapeliverkkoon liittymisen sopimusehtoja, jotka löydät osoitteesta: elisa.fi/sopimusehdot 

Yhtenäistämme Anvian ja Elisan tuotevalikoimaa voidaksemme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja kilpailukykyisemmin.

Kysymyksiä ja vastauksia: Kaapeli-TV-signaalin vaihto

 

Kaapeli-TV

Mitä minun tulee tehdä, jotta kanavat näkyvät signaalin vaihdon jälkeenkin?

Kun signaalin toimittaja vaihtuu, täytyy digilaitteesi (digiboksi tai TV vastaanotin) virittää uudelleen. Uudelleenvirityksessä palautat laitteen tehdasasetuksille ja sen jälkeen viritä kanavat uudelleen. Ohjeet tehdasasetusten palauttamiseen löydät oman laitteesi käyttöohjeista

TV:ssäni ei ole mahdollisuutta palauttaa tehdasasetuksia?

Tehdasasetusten palauttaminen on aina laitekohtainen toimenpide ja myös laitteiden valikot saattavat olla eri tavoin nimettyinä eri laitevalmistajilla. Tarkemmat ohjeet löydät oman televisiosi tai digiboksisi ohjekirjasta.

Muuttuuko palvelun hinta?

Kaapeli-TV liittymän kuukausimaksussa ei tapahdu muutoksia. Kaapelikortin hinta pysyy nykyisillä asiakkailla ennallaan. Uusilla asiakkailla vuosimaksu on 42 euroa ja rinnakkaiskortti 21euroa. Kanavapakettien hinnoittelu ja sisällöt muuttuvat ja nämä voit tarkistaa yllä olevasta taulukosta.

En osaa uudelleenvirittää televisiotani tai digiboksiani

Kun hätä on suurin – apu on lähellä!

Jos haluat apua tehdasasetusten palautukseen, sinun on mahdollista tilata myös asennuspalvelu kotiin. Kun tilaat palvelun ennakkoon 2.-24.5. välisenä aikana, maksat vain 20 €/käynti (norm.49-70 €).  Toimithan nopeasti, sillä asennuskäyntejä on tarjolla vain rajoitettu määrä. Tilaus on sitova.

Voit tilata asennuspalvelun:

Netissä, täyttämällä tilauslomake osoitteessa  elisa.fi/anvia-ennakkotilaus tai
Numerosta 06 411 4699 ma-pe 9-19, la 10-15

Muutoshetkellä tavoitat samasta numerosta asiantuntijamme, jotka neuvovat sinua puhelimitse ma-pe klo 8-21, la 9-17.

Miksi joudun tekemään uudelleenvirityksen?

Signaalin vaihdossa kaapeliverkon taajuus ja modulaatiot muuttuvat kanavanipuissa, jolloin vanhat kanavat jäävät näkymään listalle -mikään kanava ei siis näy. Signaalien päällekkäisyyksistä johtuen myös osa kanavista lakkaa toimimasta kokonaan. Tehdasasetusten palautus ja kanavien uudelleenhaku poistaa laitteen muistista vanhat tiedot ja tuo uudet tilalle.

Miltä kanavapaikoilta lempiohjelmani näkyvät signaalin vaihdon jälkeen?

Kanavien uudet paikat löydät ylläolevasta taulukosta. 

 

Kaapelikortti

Miten kaapelikorttini toimii jatkossa?

Varmistathan ennen signaalin vaihtoa, että kaapeli- ja/tai SveaTV-korttisi on valmiiksi laitteessa asennettuna viimeistään vuorokautta ennen asennusajankohtaa. Tällöin kortti saa tarvittavat valtuutustiedot ja tilaamasi kanavat näkyvät myös signaalin vaihdon jälkeen. Muussa tapauksessa kortti ei enää toimi, kun signaali vaihtuu.

En halua enää jatkaa kaapelikorttisopimustani

Voit irtisanoa Kaapelikorttisopimuksesi, sekä mahdolliset maksukanavapakettisi. Sopimusten normaali irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Miten kaapelikortti tulee olla asennettuna laitteeseeni?

Tarkista tarkemmat tiedot laitevalmistajan ohjeista.    

 

Maksulliset sisällöt

Haluan vaihtaa tilaamiani kanavapaketteja

Voit tilata ja muuttaa kanavapakettejasi Oma Anviassa osoitteessa oma.anvia.fi. Jos haluat vaihtaa pakettisi toiseen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme tai voit asioida myymälässämme.

Osa kanavista näkyy ja osa ei –mitä teen?

Mikäli tehdasasetusten palautuksen sekä kanavahaun jälkeenkään kaikki kanavat eivät näy, kaapelikorttisi on todennäköisesti vielä linkittämättä. Yleisohjeet kaapelikorttien linkitykseen löydät osoitteesta Elisa Kaapeli-TV:n korttilinkitys

Minulla on antenniverkossa toimiva Svea-kortti – koskevatko muutokset myös minua?

Svea-kortti toimii ihan samalla tavoin, kuin aiemminkin. Svea-kortin voit halutessasi jatkossa päivittää myös kaapelikortiksi, jolloin kortti toimii molemmilla tekniikoilla (antenni/kaapeli). Kortista tulee tuolloin nimellisesti kaapelikortti, jonka vuosimaksu on 42e ja siihen voit tilata kaikki saatavilla olevat maksuTV –paketit.

 

Paikalliset tallenteet

Miten digiboksille tallentamieni ohjelmien käy?

Jos olet tallentanut ohjelmia vapailta kanavilta esimerkiksi Yle1, Yle2, MTV3 -tallenteet säilyvät normaalisti. Jos taas tallennukset on tehty maksukanavilta, niitä ei välttämättä voi jatkossa enää katsoa. Joillakin digibokseilla tallenteen salauksen voi purkaa ja salaus tehdään boksin omalla salaustekniikalla. Tällöin tallenteet toimivat jatkossakin. Jos taas digiboksi tallentaa maksu TV ohjelmat samalla salauksella, kuin niitä verkossa jaetaan, vaatii tallenteiden näkyminen voimassa olevan tilauksen.

Voiko tehdasasetusten palautus poistaa tallenteet digiboksin kovalevyltä?

Jos epäilet, että tallenteesi poistuvat muutoksen yhteydessä (erityisesti vanhat laitteet), ota yhteys laitevalmistajan tukeen.

Laitteet

Mitä teen, kun digivastaanottimeni ei enää toimi yliheiton jälkeen?

Vaikka olisit toiminut täysin ohjeiden mukaisesti, signaalin vaihdon yhteydessä muutoksesta selviävät ainoastaan ehjät laitteet. Muutoksen yhteydessä paljastuvat näennäisesti toimivat laitteet, sillä laitteesi saattaa olla rikki, vaikka kanavat ovat aiemmin näkyneetkin. Laitetta ei ole tuolloin hetkeen päivitetty tai kanavia ei ole yritetty hakea. Tarkista laitevalmistajaltasi, onko digilaitteellesi enää saatavilla uutta päivitystä.

Minulla on taulu-TV ja siinä tallentava digiboksi, kuinka teen päivityksen?

Molemmat laitteet tulee päivittää erikseen (molemmissa tulee olla antennijohto kiinni). Jos taulu-TV:tä on käytetty ainoastaan näyttönä ja kanavanvaihdot ja normaali katselu hoidettu digiboksin kautta, silloin TV:tä ei luonnollisesti ole pakko päivittää.

Mistä löydän digilaitteeni salasanan?

Oletussalasana on yleensä  0000 tai 1234. Tarkista oman laitteesi tiedot laitevalmistajan käyttöohjeesta.

Kysymyksiä ja vastauksia: Kaapeli-TV-sopimuksen siirto

Muuttuuko Kaapeli-tv -liittymän kuukausihinta?

Muutoksella ei ole vaikutusta liittymän Kaapeli-tv -liittymän kuukausihintaan.

 

Muuttuuko laskun toimitustapa ja laskutusjakso?

Elisalla voit valita laskun toimitustavaksi maksullisen paperilaskun, maksuttomat tekstiviesti- ja sähköpostilaskut tai käyttää e-laskua tai suoramaksua. 

Elisa Kaapeli-tv -liittymän lasku toimitetaan oletuksena paperilaskuna postitse. Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa.  Paperilasku on maksullinen palvelu ja maksaa 2,90 €/lasku. Kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta emme kuitenkaan veloita paperilaskusta, jolloin ehdit valitsemaan sinulle sopivimman laskun toimitustavan. 

Muutoksessa vaihtuvat laskun viitenumero ja tilinumerot. Tästä syystä e-lasku- ja suoramaksusopimukset päättyvät muutoksen yhteydessä, joten sopimus tulee uusia pankin kanssa. Ota ensimmäisestä uudesta laskustasi viitenumero ylös ja tee uusi e-laskusopimus verkkopankissasi.

Laskun toimitustavan voit vaihtaa kätevästi OmaElisassa maksuttomaksi tekstiviesti – tai sähköpostilaskuksi. Voit myös maksaa laskusi  vaivattomasti aina OmaElisan kautta.

Lisätietoa laskun toimitustavoista ja maksamisesta löydät asiakaspalvelusivuiltamme.

Palvelusi laskutetaan jatkossa kuukausittain.  Elisalta saat ensimmäisen laskun syyskuussa. 

 

En halua maksullista paperilaskua, millä tavalla voin vaihtaa laskun toimitustapani ja mitä laskun toimitustapoja voin valita?

Laskun toimitustavan voit vaihtaa kätevästi OmaElisassa maksuttomaksi tekstiviesti – tai sähköpostilaskuksi. Voit myös maksaa laskusi vaivattomasti aina OmaElisan kautta.

E-lasku- ja suoramaksusopimuksen voit tehdä oman pankkisi kautta. Ota ensimmäisestä uudesta laskustasi viitenumero ylös ja tee uusi e-laskusopimus verkkopankissasi.

Lisätietoa laskun toimitustavoista ja maksamisesta löydät asiakaspalvelusivuiltamme.

 

Olen aikaisemmin hallinnoinut palveluitani Oma Anviassa, voinko jatkossa hallinnoida palveluitani itsepalvelussa?

Kyllä voit. Elisalla käytössä on OmaElisa, jonka löydät osoitteesta omaelisa.fi. OmaElisasta löydät kaikki Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta. 

Voit kirjautua OmaElisaan Mobiilivarmenteella, Elisa-tunnuksella tai yritysasiakkaiden vanhalla OmaSaunalahti -tunnuksella.

Ohjeita Elisa-tunnuksen luontiin ja käyttöön löydät asiakaspalvelusivuiltamme

 

Mihin voin olla yhteydessä Kaapeli-TV asioissa?

Muutoksen jälkeen kaapeli-tv asioissa sinua auttaa Elisan asiakaspalvelu (asiakaspalvelu ja vikatilanteet). 

Voit hallinnoida monipuolisesti Elisan palveluitasi kätevästi OmaElisassa, josta voit kätevästi mm. muuttaa laskun toimitustapaa. OmaElisaan ja useisiin muihin palveluihimme voit kirjautua käyttämällä Elisa-tunnusta. Lisätietoa Elisa-tunnuksesta löydät asiakaspalvelusivuiltamme.

Digilaitteen uudelleenviritys | Yleisohje tehdasasetusten palautukseen sekä kanavahakuun

Digilaitteen uudelleenviritys

Saadaksesi kanavat näkymään signaalin vaihdon jälkeen tee digiboksille tai TV:lle tehdasasetusten palautus (vanhojen viritystietojen poisto) digilaitteesi käyttöohjeen mukaisesti.

Uudelleenviritys poistaa vanhat tiedot laitteen muistista. Jos vastaanotin pyytää tunnuslukua, oletuksena on yleensä 0000 tai 1111, joskus harvoin 1234

 

Tehdasasetusten palautus

 • Paina kaukosäätimen MENU-näppäintä
 • Valitse päävalikon Asennus-kohta. Pääset yleensä liikumaan nuolinäppäimillä  (P+) ylös ja (P-) alas ja valinta vahvistetaan yleensä OK-näppäimellä.
 • Valitse Asennus-valikosta Tehdasasetukset ja toimi näytön ohjeiden mukaisesti

Automaattinen kanavahaku (tarvittaessa tehdasasetusten palautuksen jälkeen)

 • Paina kaukosäätimen MENU-näppäintä
 • Valitse päävalikosta Asennus tai Kanavahaku. Liikkuminen valikossa tapahtuu yleensä nuolinäppäimillä (P+) ylös ja (P-) alas ja valinta yleensä OK-napilla
 • Valitse valikosta AUTOMAATTINEN KANAVAHAKU ja toimi näytön ohjeiden mukaan.

Voit määrittää digiboksin asetukset myös manuaalisesti. Löydät ohjeet osoitteesta https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/verkkomaaritykset/

Yleisimpien laitteiden ohjeet löydät osoitteesta elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/digiboksien-asetukset/

Huomioithan, että digilaitteesi ohjekirjasta löydät yksityiskohtaiset ohjeet oman vastaanottimesi tehdasasetusten palautukseen ja kanavahakuun. Yllä kerrotut ohjeet toimivat useimpien digilaitteiden kohdalla. Mikäli kanavien uudelleenviritys ei onnistu, ota yhteyttä Omaguru-palveluun tai laitteen myyjään / maahantuojaan.

Muutoksen jälkeen osa kanavista näkyy uusilla kanavapaikoilla. Mikäli kaikki kanavat eivät virityksen jälkeen näy, tarkista antennivälikaapeli. 

Uudet Kaapeli-TV:n kanavapaikat

Tehdasasetusten palautuksen jälkeen saat uudet kanavat näkymään tekemällä vielä kanavahaun (kts. Digilaitteen uudelleenviritys). Kaapeli-tv-kanavien määrä laajenee yli 40 kanavalla yli 200 tv-kanavaan. Oheisesta taulukosta voit tarkistaa uudet kanavapaikat.

Kanavapaikka Kanava
1 Yle TV1 (peruskanava)
2 Yle TV2 (peruskanava)
3 MTV3 (peruskanava)
4 Nelonen (peruskanava)
5 Yle Teema & Fem (peruskanava)
6 Sub (peruskanava)
7 TV5 (peruskanava)
8 Liv (peruskanava)
9 JIM (peruskanava)
10 Kutonen (peruskanava)
11 TLC (peruskanava)
12 FOX (peruskanava)
13 AVA (peruskanava)
14 Hero (peruskanava)
15 AlfaTV (peruskanava)
16 Frii (peruskanava)
17 Harju & Pöntinen (peruskanava)
20 National Geographic Channel  SD (peruskanava)
21 Yle TV1 HD (peruskanava)
22 Yle TV2 HD (peruskanava)
23 MTV3 HD (peruskanava)
24 Nelonen HD (peruskanava)
25 Yle Teema & Fem HD (peruskanava)
32 FOX HD (korttikanava)*)
33 AVA HD (peruskanava)
40 National Geographic Channel HD (korttikanava) *)
41 SVT 1
42 SVT 2
43 Barnkanalen/SVT24
44 TV4 
45 Boomerang
46 TV3 Sverige
47 TV6
48 Kanal10
49 Kunskapskanalen
51 SVT1 HD
52 SVT2 HD
53 Barnkanalen/SVT24 HD
54 TV4 HD
58 NRK1 HD
59 DR1 HD
61 Bonuskanava (korttikanava)*)
63 TV7 (peruskanava)
64 Eurosport HD (korttikanava) *)
65 Eurosport (korttikanava) *)
66 MTV Finland (peruskanava)
67 Travel Channel (korttikanava) *)
71 France 24 (peruskanava)
72 Al Jazeera English (korttikanava) *)
73 Russia Today (korttikanava) *)
74 NHK World (peruskanava) 
75 DW (Deutsche Welle) (peruskanava)
77 CNN (korttikanava) *)
78 BBC World News  (korttikanava) *)
80 Disney Channel
81 Disney XD
82 Disney Junior
84 Cartoon Network
85 Boomerang
90 Discovery Channel
91 Investigation Discovery
92 Discovery Science
93 Discovery World
95 Animal Planet
100 National Geographic Wild
101 History
110 Eurosport 2
113 Extreme Sports Channel
117 TotoTV
120 SVT World
121 SVT1
122 SVT2
123 TV3
124 TV4
125 TV6
126 Barnkanalen / SVT24
127 Kunskapskanalen
130 Channel One Russia
131 NTV Mir
133 Telecafe
134 Dom kino
135 Vremya
136 Muzica Pervogo
137 Carousel international
145 CBS Reality
152 MTV Dance
153 MTV Hits
154 MTV Music 24
155 MTV ROCKS
156 Vh1
157 VH1 Classic
158 Mezzo
160 CNBC Nordic
161 Euronews
162 Sky News
163 Canal 24 Horas
164 TVE
165 Rai Uno
170 RTL
172 3sat
173 Arte
174 France 2
177 ETV
179 Al Jazeera
180 C More Max
183 C More Juniori
190 C More Max HD
201 C More First
202 C More Hits
204 C More Stars
205 C More Series
207 SF Kanalen
211 C More First HD
212 C More Hits HD
215 C More Series HD
Kanavapaikka Kanava             
220 C More Sport 1
221 C More Sport 2
223 C More Golf HD
224 C More Sport 1 HD
225 C More Sport 2 HD
231 Viasat Film Premiere
233 Viasat Film Action
235 Viasat Film Family
236 Viasat Film Hits
240 Viasat Film Premiere HD
242 Viasat Film Action HD
245 Viasat Film Hits HD 
246 Viasat History HD
247 Viasat Explore HD
248 Viasat Nature HD
250 Viasat History
251 Viasat Explore
252 Viasat Nature / Playboy TV
253 Viasat Sport
254 Viasat Urheilu
255 Viasat Hockey
256 Viasat Golf
261 Viasat Sport HD
262 Viasat Sport Premium HD
263 Viasat Urheilu HD
264 Viasat Hockey HD
265 Viasat Jääkiekko HD
266 Viasat Fotboll HD
267 Viasat Jalkapallo HD
268 Viasat Golf HD
270 Ruutu+ Leffat ja Sarjat
271 Ruutu+ Dokkarit
272 Ruutu+ Lapset
275 Ruutu+ Leffat ja Sarjat HD
276 Ruutu+ Dokkarit HD
277 Ruutu+ Lapset HD
280 Eurosport 2 HD
282 FIGHT SPORTS
284 MTV LIVE HD
285 iConcerts HD
286 Mezzo Live HD
288 Discovery HD Showcase
289 Food Network HD
290 France 2 HD
292 SVT1 HD
293 SVT2 HD
295 TV4 HD
300 BBC Brit HD
301 BBC Earth HD
302 Animal Planet HD
303 National Geographic Channel HD
304 National Geographic Wild HD
305 History HD
306 Outdoor Channel HD
308 FUEL TV
311 Brazzers TV Europe
312 Private TV
314 Hustler TV
317 Hustler HD
321 Ruutu+ Urheilu 1
322 Ruutu+ Urheilu 2
323 Ruutu+ Urheilu 3
324 Ruutu+ Urheilu 4
325 Ruutu+ Urheilu 5
326 Ruutu+ Urheilu 6
327 Ruutu+ Urheilu 7
328 Ruutu+ Urheilu 8
331 Ruutu+ Urheilu 1 HD
332 Ruutu+ Urheilu HD
333 Ruutu+ Urheilu 3 HD
334 Ruutu+ Urheilu 4 HD
335 Ruutu+ Urheilu 5 HD
336 Ruutu+ Urheilu 6 HD
337 Ruutu+ Urheilu 7 HD
338 Ruutu+ Urheilu 8 HD
341 NHL Xtra 1
342 NHL Xtra 2
343 NHL Xtra 3
344 NHL Xtra 4
345 NHL Xtra 5
346 NHL Xtra 6
347 NHL Xtra 7
348 NHL Xtra 8
361 Elisa Viihde Sport 1
362 Elisa Viihde Sport 2
363 Elisa Viihde Sport 3
364 Elisa Viihde Sport 4
365 Elisa Viihde Sport 5
366 Elisa Viihde Sport 6
367 Elisa Viihde Sport 7
368 Elisa Viihde Sport 8
372 C More F1 On Board
373 C More F1 Varikko
374 C More F1 Sijainti
375 C More F1 Data
376 C More F1 Kohokohdat
380 Infokanava (peruskanava)

 *) Kanavat sisältyvät kanavakortin vuosimaksuun

KTV radiotaajudet muuttuvat

Kaapeli-TV-signaalin vaihdon yhteydessä myös radiokanavien taajuudet muuttuvat. Oheisesta taulukosta näet paikkakuntakohtaisesti uudet radiokanavat sekä taajuudet signaalin muuttumisen jälkeen.

Radiokanavat Vaasa Seinäjoki Kokkola
  KTV-taajuudet KTV-taajuudet KTV-taajuudet

YLE RADIO 1

88,7 88,7 88,5
YLE RADIO SUOMI 93,8 93,8 93,8
YLE PUHE 90,4 90,4 90,4
YLE X 90,8 90,8 90,8
YLE X3M 94,3 94,3 94,3
YLE Vega 96,5 96,5 96,5
Radio Pooki - - 93,5
Radio NOVA 105,5 105,5 105,5
Iskelmä 104,3 104,3 -
KISS 107,6 107,6 107,5
Radio NRJ 106,8 106,8 106,8
RADIO POP 106,4 106,4 106,5
RADIO ROCK 106 106 -
LOOP 107,2 107,2 -
Radio Dei 102,7 102,7 102,5
Järviradio 92,7 92,7 92,4
Radio Vaasa 102,2 102,2 102,2
SR P1 98 98 98
SR P2 98,5 98,5 99,3
SR P3 100,1 100,1 100,1
SR P4 100,6 100,6 100,6

 

Uudistuneet maksukanavapaketit

Alla olevista taulukoista voit tarkistaa nykyisten maksukanavapakettiesi mahdolliset muutokset. Jos sinulla on määräaikainen sopimus, kampanjahintasi säilyy määräaikaisuuden loppuun.

Huomioithan, että Watsonin kanavapaketit säilyvät toistaiseksi ennallaan.

Poistuvien kanavapakettien tilalle tuleviin uusiin kanavapaketteihin saat ensimmäisen kuukauden maksutta. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, mikäli et erikseen irtisano sitä.  

Anvian maksukanavapaketteja hallinnoit edelleen Oma Anviassa osoitteessa oma.anvia.fi

 

Poistuvat kanavapaketit Uusi kanavapaketti Hinta
BBC Elisa Mix S -paketti **) 1 kk 0 € (9,90 €/kk)
News Elisa Mix S -paketti **) 1 kk 0 € (9,90 €/kk)
Base Elisa Mix S -paketti **) 1 kk 0 € (9,90 €/kk)
Hustler TV Elisa Mix S -paketti **) 1 kk 0 € (9,90 €/kk)
Sports Elisa Mix S -paketti **) 1 kk 0 € (9,90 €/kk)
Europe Picnic-paketti **) 1 kk 0 € (9,90 €/kk)
TV-Mix Mini Elisa Mix S -paketti **) 1 kk 0 € (9,90 €/kk)
TV-Mix Elisa Mix M -paketti **) 1 kk 0 € (19,90 €/kk)
Nelonen-paketti Ruutu + Viihde *) **) 1 kk 0 € (9,95 €/kk)

 

Säilyvät tai muuttuvat kanavapaketit Uusi kanavapaketti Hinta
C More Total C More Total *) 29,95 €/kk
C More Total Twin C More Total Twin *) **) 9,95€
C More Sport C More Sport *) 24,95 €/kk
C More  C More *) 14,95 €/kk
Disney Disney  4,90 €/kk                     
Viasat Kulta Viasat Kulta *) 39,95 €/kk
Viasat Viihde Viasat Viihde *) 19,95 €/kk
Viasat Urheilu Viasat Urheilu *) 34,95 €/kk
Viasat Jalkapallo Viasat Jalkapallo 29,95 €/kk
Viasat Golf Viasat Golf *) 19,95 €/kk
Viasat Jääkiekko Viasat Jääkiekko *) 29,95 €/kk        
Discovery Discovery *) **) 9,90 €/kk
Ruutu+ Viihde & Urheilu Ruutu+ Viihde & Urheilu  34,90 €/kk
Ruutu+ Viihde Ruutu+ Viihde  9,95 €/kk
Russian Russia *) **) 15,00 €/kk
Toto Toto Tv 18,00 €/kk
Swedish Swedish 6,20 €/kk
Swedish Twin Swedish Twin 2,48 €/kk       
Swedish Extra Swedish Extra 6,80 €/kk
Swedish Extra Twin Swedish Extra Twin 2,72 €/kk
Svea-TV Svea-TV 14,90 €/kk
Paikallis-TV-paketti Paikallis-TV-paketti **) 3,00 -> 5,90 €/kk
Discovery Twin***)    
C More Sport twin***)    
C More Twin***)    

 

*) Kanavapakettien sisältö on muuttunut, uusiutuneet sisällöt löydät täältä.
**) Kanavapaketin hinta muuttuu
 ***) Kanavan näkyminen rinnakkaiskortilla päättyy. Mikäli valikoimasta poistuva kanavapaketti on ainoa rinnakkaiskortilla oleva kanavapaketti, tulee rinnakkaiskortti erikseen irtisanoa ja palauttaa. Muutoin laskuttuu normaalisti edelleen kortin osalta.

Stingray-musiikkikanavat poistuvat valikoimasta kokonaan.

Huomioithan, että kanavapakettien hallinointi tapahtuu edelleen Oma Anviassa. Elisa Mix -pakettien valinnaiset kanavat voit myös käydä siellä kätevästi valitsemassa. Päättyvien kanavapakettien tilalle avattavat Elisa Mix -paketit ovat ilman valinnaisia kanavia ja ne voit myös lisätä Oma Anviassa. Tarvittaessa sinua auttaa myös Anvian asiakaspalvelu.

Muutokset yritysasiakkaille

Nykyiset yrityksen kanavapakettisopimukset säilyvät ennallaan. Ainoastaan Next-kanavapaketti poistuu valikoimasta 1.6.2017

Elisan uusi ravintolahinnasto: 

Kanavapaketti

Hinta alkaen alv 0 %

(1-25 asiakaspaikkaa)

Viasat Sport 300 €/kk
Nelonen Pro 180 €/kk
MTV Kisastudio 100 €/kk
TotoTV 14,52 €/kk
Elisa kanavakortti  4,92 €/kk

 

Anvian Yritysasiakaspalvelu p. 0393 933 933, avoinna ark. 8-16.30 
(13,11 snt/ min + mpm/pvm) tai Anvian Yritysasiakaspalvelut yrityspalvelut@anvia.fi 

 • muutoshetkellä saat asiantuntija-apua Teknisestä tuesta p. 06 411 4699, avoinna ma-pe 8-21 ja la 9-17
 • Omaguru-palvelu auttaa laitteiden ja palvelujen käyttöönotossa, asennuksissa ja ongelmatilanteissa. Omagurun tavoitat numerosta 0600 900 500 ark. 8-21 ja la 9-17 (2,28 €/min + mpm/pvm). Tutustu osoitteessa elisa.fi/omaguru

Minulla on Svea-TV-kortti antennitaloudessa, pitääkö minunkin varautua tehdasasetusten palautukseen?

Ei. Riittää, että Svea-TV-korttisi on viimeistään vuorokautta ennen paikalla laitteessa, jotta kortti saa tarvittavat tiedot verkosta ja kortin valtuutukset ovat kunnossa kanavapaikkojen ja maksukanavapakettien muuttuessa (liittyy kaapeli-TV-signaalin muutostöiden yhteydessä tehtäviin kanavapaikka-sekä maksu-TV-muutoksiin). Jollei kortti saa tarvittavia tietoja, ei kortti tule enää toimimaan muutoksen jälkeen.

Mihin voin olla yhteydessä Kaapeli-TV- ja maksukanava-asioihin liittyen

Signaalin vaihdon jälkeen Kaapeli-TV- sekä maksukanavakysymyksissä sinua auttaa Anvian asiakaspalvelu.  

Voit hallinnoida monipuolisesti Anvian palveluitasi Oma Anviassa.

 

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,28 €/min mpm/pvm)

Miksi Omaguru?

 • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
 • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
 • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Haluatko henkilökohtaista apua? Soita Omagurulle!
Ark. 8-21, la 9-17 2,28 €/min +mpm/pvm
Apumme nopeutuu kun lataat etätuen jo ennen soittoa:
Omaguru vinkkaa:
Henkilökohtaista apua asennuksiin ja asetuksiin meiltä
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!