Elisa Perhe -palvelun viestit - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisa Perhe -palvelun viestit

 

 

Ilmoitus palvelussa

Tekstiviesti-ilmoitus

Mitä tämä tarkoittaa?

Mitä pitää tehdä?
Puhelin ei ole verkossa tai sillä ei ole datayhteyttä käytössä. [Paikannettavan nimi] ilmoittaa: Minuun ei juuri nyt saada yhteyttä. Puhelimeni ei ole verkossa tai sillä ei ole datayhteyttä käytössä Tämä viesti lähetetään, kun Paikannettava laite ei ole ollut yhteydessä verkkoon 15:een minuuttiin. Toinen viesti lähetetään seuraavan 15 minuutin jälkeen. Verkkopalvelussa voit seurata aikaa tarkemmin. Yritä puheyhteyden ottamista soittamalla paikannettavan puhelimeen. Saatuasi yhteyden paikannettavaan soittamalla, varmista, että hänen puhelimensa datayhteys on päällä. ->Asetukset/Datan käyttö/Mobiilidata (oltava kytkettynä päälle.)
 
Akkua jäljellä alle 40% [Paikannettavan nimi] ilmoittaa: Puhelimeni akussa on virtaa jäljellä alle 40%. Tämä viesti lähetetään pääkäyttäjälle ja valvojalle, kun paikannettavan laitteen akun varaus on alentunut. Lataa paikannettavan henkilön puhelin hyvissä ajoin ennen kuin akun varaus saavuttaa 15 % kriittisen tason.
 
Akku jäljellä alle 25% [Paikannettavan nimi] ilmoittaa: Puhelimeni akusta on virta loppumassa (jäljellä alle 25%). Tämä viesti lähetetään pääkäyttäjälle ja valvojalle, kun paikannettavan laitteen akun varaus on alentunut. Lataa paikannettavan henkilön puhelin hyvissä ajoin ennen kuin akun varaus saavuttaa 15 % kriittisen tason.
 
Akkua jäljellä alle 15% [Paikannettavan nimi] ilmoittaa: Puhelimeni akun virta loppuu aivan kohta (jäljellä alle 15%). Sijaintiani ei välttämättä saada määritettyä. Tämä viesti lähetetään pääkäyttäjälle ja valvojalle, kun paikannettavan laitteen akun varaus on alentunut. Akkua on syytä ladata, jotta paikannustietojen saanti voidaan varmistaa. Puhelin on ladattava välittömästi Elisa Perhe -palvelun jatkuvan toiminnan varmistamiseksi.
 
Sallittu alue on
mahdollisesti ylitetty
[Paikannettavan nimi] ilmoittaa: Olen poistunut sallitulta kulkualueelta. Viesti lähetetään pääkäyttäjälle ja valvojalle, kun paikannettavan laite on mahdollisesti ylittänyt sallitun kulkualueen rajan, mutta tarkkaa sijaintitietoa ei saatu. Tilanne päivitetään, kun paikannettava on jälleen sallitulla kulkualueella.  
Sallittu alue on ylitetty [Paikannettavan nimi] ilmoittaa: Olen poistunut sallitulta kulkualueelta. Viesti lähetetään jokaisesta kulkualueen rajanylityksestä pääkäyttäjälle ja valvojalle. Tilanne päivitetään, kun paikannettava on jälleen sallitulla kulkualueella.  
Paikannettava on sulkenut sovelluksen. [Paikannettavan nimi] ilmoittaa: Olen sulkenut Elisa Perhe -palvelun mobiilisovelluksen. Viesti lähetetään kerran pääkäyttäjälle ja valvojalle.  
Palvelua ei ole vielä otettu käyttöön paikannettavan puhelimessa. Pyydä, että paikannettava lataa ja asentaa sovelluksen puhelimeensa.   Palvelua ei ole vielä otettu käyttöön paikannettavan puhelimessa. Pyydä, että paikannettava lataa ja asentaa sovelluksen puhelimeensa.  
Paikannettavan puhelin ei ole lähettänyt ensimmäistä paikkatietoa.   Paikannettavasta ei ole vielä tallennettu aiempia sijaintitietoja. Voit hakea nykyisen sijainnin painamalla Näytä sijainti -painiketta. Haku voi kestää useita minuutteja.  
Paikannettavan (tai valvojan) puhelimessa on RAM-muisti loppumassa

[Paikannettavan nimi] ilmoittaa: Puhelimeni muisti on vähissä. Sijaintiani ei välttämättä saada luotettavasti määritettyä.

 

1. Varmista, että paikannettavan puhelimessa on aina yli 15% vapaata RAM-muistia.

2. Vapauta RAM-muistia paikannettavan puhelimessa. Tähän on useita tapoja:

- Lataa PlayStoresta puhelimeen ja käynnistä jokin tarjolla olevista ”Memory manager”-ohjelmista.

  • Ohjelma tutkii puhelimen muistin käyttöä ja tyhjentää tarpeettomat tiedot.
  • Käyttäessäsi muistinhallintaohjelmaa puhelimessasi, lisää Elisa Perhe-sovellus kyseisen Memory Manager-ohjelman asetuksissa ”Ignore-listalle”.
  • Muistinhallintaohjelma ohittaa kaikki Ignore-listalla olevat sovellukset eikä tyhjennä niiden muistia.

- Poista turhia sovelluksia puhelimesta. Poistaessasi sovelluksia puhdistuu myös RAM-muisti siltä osin kuin kyseiset sovellukset ovat käyttäneet välimuistia.

- Tyhjennä käyttämättömien sovellusten välimuistit puhelimessa. Sovellusten hallinta löytyy puhelimen asetuksista: ”Asetukset” -> ”Sovellusten hallinta”. Jos sovellus käyttää välimuistia, sovelluskohtaisesta valikosta löytyy valintapainike; ”Tyhjennä välimuisti”.
 

Paikannettavan (tai valvojan) puhelimessa on levytila loppumassa

[Paikannettavan nimi] ilmoittaa: Puhelimeni levytila on vähissä. Sijaintiani ei välttämättä saada luotettavasti määritettyä.

 

Vapauta levytilaa paikannettavan henkilön puhelimessa. Tähän on useita tapoja:

1. Poista turhia sovelluksia puhelimesta. Poistaessasi sovelluksia vapautuu laitteen talletuslevytilaa niin paljon kuin kyseiset sovellukset ovat sitä käyttäneet.
2. Jos käyttämäsi Android-puhelinmalli sallii valita ladattavien sovellusten kohdekansion, valitse ennen lataamista kohdekansioksi ”SD-kortti”. Tällöin lataamasi sovellus ei käytä puhelimen sisäistä tallennuslevytilaa. Huomaa, että uuden sovelluksen talletuskohteen valinta puhelimen sisäisen levytilan ja ulkoisen SD-kortin välillä saattaa olla pakollista tehdä PlayStoressa ennen kuin lataat sovelluksen puhelimeesi.
 

 

Palvelussa myös seuraavat viestit:

Pääkäyttäjälle: 1. viesti:
Tervetuloa Elisa Perhe -palveluun! Voit käyttää palvelua verkkopalvelulla osoitteessa elisa.fi/perhe tai Android-mobiilisovelluksella (lataa Play-kaupasta).
 

2. viesti:
Salasanasi Elisa Perhe -verkkopalveluun on . Voit vaihtaa uuden salasanan verkkopalvelussa.

 

Valvojalle: 1. viesti:
[Pääkäyttäjän nimi] on lisännyt sinut Elisa Perhe -palveluun. Voit käyttää palvelua verkkopalvelulla osoitteessa elisa.fi/perhe tai Android-mobiilisovelluksella.
  2. viesti:
Salasanasi Elisa Perhe -verkkopalveluun on . Voit vaihtaa uuden salasanan verkkopalvelussa.
Paikannettavalle:

1.viesti:

[Pääkäyttäjän/valvojan nimi] on lisännyt sinut Elisa Perhe -palveluun. Lisätietoja löydät elisa.fi/perhe.

 

2.viesti:

Liity Elisa Perhe -palveluun. Lataa ja asenna mobiilisovellus Play-kaupasta .

 

 

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,28 €/min mpm/pvm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Haluatko henkilökohtaista apua? Soita Omagurulle!
Ark. 8-21, la 9-17 2,28 €/min +mpm/pvm
Apumme nopeutuu kun lataat etätuen jo ennen soittoa:
Ark. 8-21, la 9-17 2,28 €/min +mpm/pvm
Omaguru vinkkaa:
Sopikaa yhdessä, miten missäkin tilanteessa toimitaan.
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!