Suoramarkkinointirekisteriseloste - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Suoramarkkinointirekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Elisa Oyj (jäljempänä "Elisa")
Ratavartijankatu 5, Helsinki
PL 1, 00061 ELISA
Puh. 010 26 0000

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Pekka Pussinen
Puh. 010 26 000 (Elisa Oyj:n vaihde)

Rekisterin nimi ja rekisteröinnin peruste

Elisan suoramarkkinointirekisteri, jossa rekisteröinnin perusteena on henkilötietojen hallinnointi suoramarkkinoinnin toimenpiteitä varten eri kanavissa.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään Elisan, sen konserniyhtiöiden, ja yhteistyökumppaneiden mainontaan, markkinointiin, suoramainontaan ja kampanjoihin, mielipide- tai markkinatutkimukseen sekä näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin. Markkinointia voidaan tehdä myös sähköisesti esimerkiksi sähköpostin ja matkapuhelimen välityksellä. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häneen kohdistettu suoramarkkinointi.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista voidaan informoida lisäksi kampanjakohtaisilla rekisteriselosteilla. Tällaiset kampanjat ovat ennakolta yksilöityjä ja kestoltaan lyhytaikaisia ja niiden tietosisällöistä informoidaan tarkemmin erillisessä kampanjan rekisteriselosteessa. Kampanjoiden puitteissa kerätyt tiedot hävitetään välittömästi kampanjan päätyttyä.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteröidyn nimi, ikä tai syntymävuosi, sukupuoli, äidinkieli, arvo tai ammatti, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumerot, tiedot suoramarkkinointiluvista ja -kielloista, toivotut yhteydenpitomuodot, yksi rekisteröityä koskeva muu tunnistetieto sekä tietojen muutostiedot.

Tietolähteet

Henkilötietoja kerätään osallistuttaessa Elisan erilaisiin markkinointikilpailuihin tai -arpajaisiin, markkinointikampanjoihin, tutkimuksiin ja kyselyihin tai muihin vastaaviin sekä muutoin suoraan rekisteröidyltä itseltään. Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös Elisan asiakasrekisteristä, Elisan kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden rekistereistä, Itellan ja Väestörekisterikeskuksen osoitepalvelusta, ASML Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton ylläpitämästä kieltorekisteristä sekä muista vastaavista julkisista ja yksityisistä rekistereistä.

Tietojen luovutukset

Elisa voi luovuttaa henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa esimerkiksi viranomaisille.

Rekisterin suojaus

Kaikilla rekisteriä käsittelevillä henkilöillä on rekisterinpitäjän myöntämä henkilökohtainen käyttöoikeus (Elisan myymälöissä myymälätasolla). Henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan perusteella pystytään todentamaan kaikki sisäänkirjautumiset. Jokaiselle käyttäjälle on määritelty oma, henkilökohtainen käyttöoikeustaso, mikä varmennetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Koko henkilöstöllä ja Elisan lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin suoramarkkinointirekisterin henkilötietoihin. Kaikilla Elisan tiloissa liikkuvilla henkilökuntaan kuuluvilla työntekijöillä on kuvallinen henkilökortti, jota ilman liikkuminen yrityksen tiloissa on mahdotonta.

Viestintäverkkojen suojauksessa noudatetaan sähköisen viestinnän tietosuojalakia ja Viestintäviraston määräyksiä.

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,28 €/min mpm/pvm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!