Elisa Viihteen tilaaminen ja tilauksen eteneminen - Elisa ja Saunalahti Asiakastuki

Elisa Viihteen tilaaminen ja tilauksen eteneminen

Näin tilauksesi etenee.

Tilaaminen

Elisa Viihde -palvelun voit tilata osoitteesta www.elisa.fi/viihde. Palvelu on saatavilla laajakaistan kanssa tai ilman laajakaistaa. Kanavapakettien tilaamisesta löydät lisää tietoa täältä.

Toimitusaika

Saat tietoa Elisa Viihde -tilauksesi etenemisestä tekstiviestillä ja sähköpostilla. Jos tilasit Elisa Viihteen laajakaistalla, Viihde-palvelusi toimitetaan kahdessa osassa – palveluun kuuluva laajakaista kytketään asuntoosi ja laitteet toimitetaan sinulle. Elisa Viihteen toimitusaika vaihtelee alueittain. Toimitusaika on tyypillisesti 2-3 arkipäivää, kuitenkin maksimissaan 4 viikkoa. Saat arvion toimitusajasta tilauksen yhteydessä.

Laitteiden toimitus

Mikäli olet tilannut palvelun etämyynnistä, kuten internetistä tai puhelimitse, toimitamme Elisa Viihde -palvelun laitteet lähimpään postitoimipaikkaan. Saat postista saapumisilmoituksen, kun laitteet ovat noudettavissa. Hankkiessasi palvelun Elisan myymälästä saat yleensä laitepaketin mukaasi, mikäli tilausta tehdessä ei muuta sovita.

Laitteiden kytkentä

Mikäli mahdollista, kytke modeemi valmiiksi ennen laajakaistaliittymän toimituspäivää. Tarkempia ohjeita eri laajakaistatekniikoihin löydät täältä. Laita modeemiin virrat päälle, niin voimme testata yhteyden toimivuuden liittymää avattaessa.

Jos haluat säästää vaivaa, Omaguru neuvoo puhelimitse tai halutessasi laittaa kaiken kuntoon puolestasi. Klikkaa tästä!

Digiboksin ja modeemin kytkemiseen löydät apua käyttöönotto-oppaasta.

Hankitko Elisa Viihteen ilman laajakaistaa? Se on nyt käyttövalmis.

Laajakaistan toimitus

Ilmoitamme tekstiviestillä, kun laajakaista on kytketty asuntoosi. Laajakaistasi saattaa toimia vain osassa pistokkeista. Kokeile siis viestin saatuasi kaikki asunnon pistokkeet läpi, jos ensimmäinen kokeilemasi ei toimi. Toimivan pistorasian tunnistat siitä, että kytkettyäsi modeemin pistorasiaan ADSL-valo syttyy palamaan. Ethernet-tekniikassa testaa yhteys myös suoraan kotijakamosta.

 

Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
OmaElisassa voit hallinnoida Viihteen tunnuksia ja pin-koodeja
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!