C Moren kesässä urheilun ystäville on tarjotaan mm. Formula 1, huipputennistä ja yleisurheilun Timanttiliigaa. C Moren tarjonnasta löytävät omansa myös leffafriikit. C More -ohjelmakirjaston kohokohtana on puolestaan suositun kotimaisen poliisidraaman Roban uusi 4. kausi.

Elisa Viihteen asiakkailla jälkilähetykset sekä katselu myös mobiilissa ja tietokoneella

Elisa Viihteen asiakkaana voit katsoa C Moren urheilukanavia sekä C More -ohjelmakirjaston sisältöjä, kuten elokuvia, suoria urheilulähetyksiä ja suosikkisarjojen jaksoja, myös puhelimella tai tabletilla. Elisa Viihteen digiboksilla on mahdollista lisäksi katsoa jälkilähetyksiä Arkisto-toiminnolla – äärimmäisen kätevää, jos kiinnostava urheilutapahtuma tulee esimerkiksi yöaikaan.

Tietokoneella katselet C More -ohjelmakirjaston sisältöjä urheilulähetyksistä elokuviin C Moren omilla sivuilla osoitteessa cmore.fi valitsemalla "Kirjaudu operaattoritunnuksilla" ja käyttämällä Elisa Viihde -tunnuksiasi. Löydät tukisivuiltamme tarvittaessa lisätietoa ja vinkkejä C Moren katselemiseen mobiilissa ja tietokoneella.

C More -ohjelmakirjasto: Rutkasti viihdettä ja urheilua moneen makuun

Jos sinulla on Elisa Viihde ja siihen tilattuna C More- tai C More Total -kanavapaketti, voit nauttia C More -ohjelmakirjastosta, josta näet lisää sisältö televisiokanaviin verrattuna. C More Total -paketin tilaajana näet sarjojen, leffojen ja muun viihteen lisäksi myös urheilua, kuten F1 Livecenterin.

Tarjous

Roba, 4. kausi

Rakastettu Roba jatkuu uusin jaksoin. Neljä vuotta on kulunut robalaisten elämässä. Työtahti on kiihtynyt ja peli vain koventunut. Kahdella Kultaisella Venlalla palkitun ja suositun poliisidraaman uudella kaudella nähdään tutuista hahmoista mm. Kari Hietalahti, Aku Hirviniemi, Riku Nieminen, Tiina Lymi, Leena Pöysti, Mari Perankoski ja Ilari Johansson. Sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa torstaisin. Suomi 2019.

Tuntematon sotilas (20.6. alkaen)

Tv-sarjaversio Aku Louhimiehen Tuntemattomasta sotilaasta sisältää elokuvaan verrattuna n. 1,5 h ennennäkemätöntä materiaalia. Kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Younger, 6. kausi

Sinkkuelämää-luoja Darren Starin suositun draamakomediasarjan uusin kausi jenkkitahtiin. USA 2019.

Viikingit (Vikings), 5. kausi

Suositun toimintasarjan viidennellä kaudella viikingit ovat kostaneet isänsä kuoleman ja voittaneet Northumbriassa ja Wessexissä. Ivar lujittaa johtajuuttaan veljien protesteista huolimatta. Floke lähtee yksin merelle antaakseen jumalten päättää kohtalostaan. C More esittää 5. kauden (5A) ensimmäiset 10 jaksoa (kaikki jaksot kerralla) ja kausi 5B esitetään vuonna 2020. Irlanti/Kanada 2018.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Valtavasti kansainvälistä realitya

C More -ohjelmakirjastosta löydät realitya maailman huipulta – mm. Kardashianit, Made in Chelsea sekä The Real Housewives of Beverly Hills (Beverly Hillsin täydelliset naiset). Tarjolla on myös Suomessa täysin uusia kausia sekä sarjoja.

Keeping Up with the Kardashians, 16. kausi
Tällä kaudella seurataan Kimin ja Kanyen suhdetta sekä parin neljännen lapsen suunnittelua. Uusi jakso julkaistaan maanantaisin, heti seuraavana aamuna USA:n ensiesityksestä. USA 2019.

The Real Housewives of New York City, 11. kausi
Manhattanin täydellisten naisten elämää seurataan taas uudella kaudella jenkkitahdissa. USA 2019.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

F1 Livecenter

C More Total -tilaajana näet Räikkösen ja Bottaksen kaikki kierrokset suorana C More -ohjelmakirjaston F1 Livecenteristä. C More tuo alkukauden aikana tarjontaan live-lähetyksien lisäksi suomalaiskuskien ja kolmen muun kiinnostavimman kuljettajan on-board -signaalit suorana kaikkiin ajotapahtumiin sekä paljon muuta.

Lähetyksen voit valita katsottavaksi F1-livecenterin tarjoamilla useammilla eri kameroilla:

  • C More F1 Ajanotto: Reaaliaikainen tulosmonitori, kierros- ja sektoriajat.
  • C More F1 Varikko: Suora kuvayhteys varikolle sisältäen mm. F1-tallien radioliikenteen.
  • C More F1 Sijainti: Kaikkien kuskien reaaliaikainen sijanti radalla.
  • C More F1 On Board: Suora kuvayhteys Formula 1 -auton ohjaamoon. Kuvattava kuski vaihtuu tilanteen mukaan.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

C More -kanavat niin Elisa Viihteessä kuin Elisa Kaapeli-TV:ssä

C More -tilaajana nautit C More-kanavien tarjonnasta olit sitten Elisa Viihde tai Elisa Kaapeli-TV -asiakas. C More -paketti tarjoaa elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. C More Sport -paketilla näet huippu-urheilun F1:stä ja MotoGP:stä jääkiekon MM-kisoihin. C More Total -tilaajana näet kaiken elokuvista urheiluun.

Tarjous

Moottoriurheilu

Formula 1 ja Formula 2
F1-kausi on alkanut suomalaisittain upeasti Valtteri Bottaksen taistellessa sarjan kärkipaikasta Mercedes-tallitoverinsa Lewis Hamiltonin kanssa. C More esittää myös kaikki Formula 2 - ja Formula 3 -sarjojen startit suorana. Elisa Viihteen C More -ohjelmakirjastossa löydät nyt myös F1 Livecenterin.

07.–09.06. Montreal, Kanada (F1)
21.–23.06. Le Castellet, Ranska (F1 & F2)
28.–30.06. Spielberg, Itävalta (F1 & F2)

MotoGP, Moto2 ja Moto3
C Morella nähdään Formuloiden lisäksi ratamoottoripyöräilyä niin MotoGP:stä, Moto2:sta kuin Moto3:stakin.

14.–16.06. Barcelona, Katalonia
28.–30.06. Assen, Alankomaat

Red Bull Air Race
C More näyttää kaikki Red Bull Air Race -taitolentokisojen aika-ajot ja kilpailut suorana.

15.-16.06. Kazan

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Yleisurheilu

Timanttiliiga ja IAAF World Challenge
C Moren yleisurheilutiimi tuo Timanttiliiga-lähetyksiin mittavan kokemuksensa ja näkemyksensä: selostajina Antero Mertaranta, Mika Saukkonen ja Jari Porttila, asiantuntijoina kuullaan mm. pituushypyn arvokisamitalistia Tommi Evilää. C Morella nähdään kauden aikana yli 20 Timanttiliigan sekä IAAF World Challengen osakilpailua.

09.06. IAAF World Challenge, Hengelo
13.06. Timanttiliiga, Oslo
16.06. Timanttiliiga, Rabat
20.06. IAAF World Challenge, Ostrava
30.06. Timanttiliiga, Stanford

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Tennis

ATP1000, ATP500 ja ATP250
C More välittää tärkeimpien ATP-turnausten tapahtumat suorana. ATP1000-turnaukset selostetaan suomeksi.

17.–23.06. ATP500, Halle
17.–23.06. ATP500, Queens Club
28.–30.06. ATP250, Eastbourne

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Golf

PGA Tour
C More esittää kauden aikana noin 40 maailman kovatasoisimman PGA-golf-kiertueen turnausta.

06.–09.06. RBC Canadian Open
20.–23.06. Travalers Championship
27.–30.06. Rocket Mortgage Classic

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Ravit

Vermo T65 ja Toto4
C Morella ravataan kuutena päivänä viikossa. Maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin ajetaan Toto4- ja Toto5-lähtöjä ja keskiviikkoisin Vermon T65-ravit. Lauantain Toto76-ravit nähdään myös suorana lähetyksenä - lauantaisin vieraillaan lähtöjen ohessa aiempaa useammin myös ravien arjessa, talleilla.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Jalkapallo

Mestarien liiga
Mestarien liiga -kausi huipentui Madridissa pelattuun finaaliin, jossa Liverpool voitti Tottenhamin vieden yhden futiksen himoituimmista mestaruuksista. Onko kausi 2019-2020 jälleen englantilaisten dominointia vai palaavatko Espanjan suuret Barcelona ja Real Madrid taas parrasvaloihin myös Mestarien liigassa?

La Liga, Eurooppa-liiga ja Ranskan Cup
C Morella nähdään Mestarien liigan lisäksi huippufutista myös Espanjan La Ligasta, Eurooppa-liigasta ja Ranskan Cupista.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Huippuelokuvat C More Firstillä

7.6. klo 22.00 Happy Death Day
Menestyksekäs kauhuelokuva opiskelijatytöstä, joka elää saman päivän aina uudelleen, kunnes saa selville, kuka hänet murhasi. Pääosissa mm. Jessica Rothe, Israel Broussard ja Ruby Modine. USA 2017.

11.6. klo 22.00 Annabelle: Creation
Annabelle-kauhuelokuvien kehuttu jatko-osa, jossa nukentekijäpariskunta ottaa taloonsa asumaan nunnan sekä tuhoutuneen lastenkodin lapsia. Vieraat joutuvat kuitenkin pian kirotun Annabelle-nuken uhreiksi. Pääosissa mm. Miranda Otto, Anthony LaPaglia ja Stephanie Sigman. USA 2017.

12.6. klo 22.00 Adrift
Shailene Woodley ja Sam Claflin esittävät nuorta pariskuntaa tässä tositapahtumiin perustuvassa draamassa, jossa pariskunnan vene joutuu yhden historian pahimman hurrikaanin armoille. Muissa pääosissa mm. Jeffrey Thomas ja Elizabeth Hawthorne. USA 2018.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

15.6. klo 22.00 Dunkirk
Kolme Oscaria voittanut Christopher Nolanin ohjaama draama kertoo Dunkirkissä Pohjois-Ranskassa tapahtuneesta taistelusta toisessa maailmansodassa. Visuaalisesti upeaa taidonnäytettä on kehuttu yhdeksi vuoden 2017 parhaista elokuvista. Pääosissa mm. Harry Styles, Tom Hardy ja Kenneth Branagh. UK 2017.

16.6. klo 22.00 Victoria & Abdul
Kaksi Oscar-ehdokkuutta saanut, Judi Denchin tähdittämä historiallinen draama, jossa kuningatar Victoria ystävystyy yllättäen intialaisen palvelijan kanssa. Muissa pääosissa: mm. Ali Fazal, Eddie Izzard ja Michael Gambon. UK 2017.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

C More Total

C More Total -paketti tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajeja ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. C More Totalin kanavilta näet huippu-urheilua, yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa ja uutuussarjoja, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja. Urheilusta tarjolla on mm. Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, CHL ja SHL, sekä futista: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga, talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

Nyt samaan hintaan C More Total + Elisa Viihde Sport 6 kk, tutustu!

34,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More

C More -paketti tarjoaa yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat lukuisten kassamagneettien näkymisen C Moren kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä uutuussarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla. C More -paketti sisältää lasten oman C More Juniori -kanavan.

12,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More Sport

C More Sport -paketin urheilutarjonta avaa mahdollisuuden nauttia mielenkiintoisista urheilusarjoista kotimaisten asiantuntijoiden seurassa ympäri vuoden. Mukana on Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, CHL ja SHL sekä futista: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga. Mukana on myös talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

Nyt samaan hintaan C More Sport + Elisa Viihde Sport 6 kk, tutustu!

29,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu C More -paketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›