F1-kausi on täydessä käynnissä. Formuloiden lisäksi urheilun ystävät voivat nauttia mm. futiksen Mestarien liigan ja jääkiekon Ruotsin SHL:n pudotuspeleistä. C Moren tarjonnasta löytyy nähtävää myös leffafriikeille. C More -ohjelmakirjaston uutuuksia on puolestaan mm. suositun Game of Thronesin päättävä 8. kausi.

Elisa Viihteen asiakkailla jälkilähetykset sekä katselu myös mobiilissa ja tietokoneella

Elisa Viihteen asiakkaana voit katsoa C Moren urheilukanavia sekä C More -ohjelmakirjaston sisältöjä, kuten elokuvia, suoria urheilulähetyksiä ja suosikkisarjojen jaksoja, myös puhelimella tai tabletilla. Elisa Viihteen digiboksilla on mahdollista lisäksi katsoa jälkilähetyksiä Arkisto-toiminnolla – äärimmäisen kätevää, jos kiinnostava urheilutapahtuma tulee esimerkiksi yöaikaan.

Tietokoneella katselet C More -ohjelmakirjaston sisältöjä urheilulähetyksistä elokuviin C Moren omilla sivuilla osoitteessa cmore.fi valitsemalla "Kirjaudu operaattoritunnuksilla" ja käyttämällä Elisa Viihde -tunnuksiasi. Löydät tukisivuiltamme tarvittaessa lisätietoa ja vinkkejä C Moren katselemiseen mobiilissa ja tietokoneella.

C More -ohjelmakirjasto: Rutkasti viihdettä ja urheilua moneen makuun

Jos sinulla on Elisa Viihde ja siihen tilattuna C More- tai C More Total -kanavapaketti, voit nauttia C More -ohjelmakirjastosta, josta näet lisää sisältö televisiokanaviin verrattuna. C More Total -paketin tilaajana näet sarjojen, leffojen ja muun viihteen lisäksi myös urheilua, kuten F1 Livecenterin.

Tarjous

Game of Thrones, 8. kausi (15.4. alkaen)

Game of Thronesin odotettu päätöskausi nähdään C Morella jenkkitahtiin. Edellisellä 7. kaudella Muuri murtui, talvi tuli ja valkoiset kulkijat pääsivät irti. Jon Snow paljastui osaksi Targaryanin sukua ja hän on täten Westerosin oikea hallitsija – miten tieto otetaan vastaan, kun se paljastuu Jon Snow’lle itselleen sekä Daenerykselle? Päätöskausi sisältää 6 jaksoa, jotka julkaistaan kerran viikossa. USA 2019.

Rouvat ryöstäjinä, 2. kausi (23.4. alkaen)

Ruotsalainen komediasarja seuraa kahta kuusikymppistä naista, jotka ensimmäisellä kaudella päättivät ryöstää pankin. Jennyn ja Cecilian rikokset jatkuvat myös toisella kaudella uuden suunnitelman voimin. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kaksi jaksoa, tämän jälkeen jakso viikossa. Ruotsi 2019.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Aallonmurtaja, 2. kausi

Toisen kauden tapahtumat jatkuvat hermoja raastavasta cliffhangerista, johon ensimmäisen kauden pääteeksi jäätiin. Menneisyyden synnit eivät vieläkään jätä päähenkilöitä rauhaan ja pahimmat viholliset näyttävät löytyvän omasta perheestä. Rikoksissa edetään yhä syvemmälle kansainvälisille vesille. Peli kovenee ja juonenkäänteet punoutuvat tiukemmaksi vyyhdiksi. Pääosissa nähdään mm. Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Saara Kotkaniemi ja Joonas Saartamo. Suomi 2019.

Sjölyckan 4. kausi

Ruotsalainen kesäinen draamakomediasarja, jossa seurataan Klingin perheen kesän viettoa kauniissa Tukholman saaristossa. Kaikki jaksot ovat katsottavissa kerralla. Ruotsi 2018.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Valtavasti kansainvälistä realitya

C More -ohjelmakirjastosta löydät realitya maailman huipulta – mm. Kardashianit, Made in Chelsea sekä The Real Housewives of Beverly Hills (Beverly Hillsin täydelliset naiset). Tarjolla on myös Suomessa täysin uusia kausia sekä sarjoja.

Keeping Up with the Kardashians, 16. kausi
Tällä kaudella seurataan Kimin ja Kanyen suhdetta sekä parin neljännen lapsen suunnittelua. Uusi jakso julkaistaan maanantaisin, heti seuraavana aamuna USA:n ensiesityksestä. USA 2019.

The Real Housewives of New York City, 11. kausi
Manhattanin täydellisten naisten elämää seurataan taas uudella kaudella jenkkitahdissa. USA 2019.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

F1 Livecenter

C More Total -tilaajana näet Räikkösen ja Bottaksen kaikki kierrokset suorana C More -ohjelmakirjaston F1 Livecenteristä. C More tuo alkukauden aikana tarjontaan live-lähetyksien lisäksi suomalaiskuskien ja kolmen muun kiinnostavimman kuljettajan on-board -signaalit suorana kaikkiin ajotapahtumiin sekä paljon muuta.

Lähetyksen voit valita katsottavaksi F1-livecenterin tarjoamilla useammilla eri kameroilla:

  • C More F1 Ajanotto: Reaaliaikainen tulosmonitori, kierros- ja sektoriajat.
  • C More F1 Varikko: Suora kuvayhteys varikolle sisältäen mm. F1-tallien radioliikenteen.
  • C More F1 Sijainti: Kaikkien kuskien reaaliaikainen sijanti radalla.
  • C More F1 On Board: Suora kuvayhteys Formula 1 -auton ohjaamoon. Kuvattava kuski vaihtuu tilanteen mukaan.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

C More -kanavat niin Elisa Viihteessä kuin Elisa Kaapeli-TV:ssä

C More -tilaajana nautit C More-kanavien tarjonnasta olit sitten Elisa Viihde tai Elisa Kaapeli-TV -asiakas. C More -paketti tarjoaa elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. C More Sport -paketilla näet huippu-urheilun F1:stä ja MotoGP:stä jääkiekon MM-kisoihin. C More Total -tilaajana näet kaiken elokuvista urheiluun.

Tarjous

Moottoriurheilu

Formula 1 ja Formula 2
F1-kausi on täydessä käynnissä. C More näyttää tuttuun tapaan kauden kaikki osakilpailut suorana. Valtteri Bottas taistelee tulevaisuudestaan Mercedeksellä ja Kimi Räikkösellä on edessään uusi haaste Alfa Romeolla. Venyykö voitolla aloittanut Bottas aina mestaruuteen asti? C Morella nähdään myös F2:sta, jossa mukana on mm. F1-legenda Michael Schumacherin poika Mick. Elisa Viihteen C More -ohjelmakirjastossa löydät nyt myös F1 Livecenterin.

26.–28.04. Baku, Azerbaidžan (F1 & F2)
10.–12.05. Barcelona, Espanja (F1 & F2)
23.–26.05. Monte Carlo, Monaco (F1 & F2)
07.–09.06. Montreal, Kanada (F1)
21.–23.06. Le Castellet, Ranska (F1 & F2)
28.–30.06. Spielberg, Itävalta (F1 & F2)

MotoGP, Moto2 ja Moto3
C Morella nähdään Formuloiden lisäksi ratamoottoripyöräilyä niin MotoGP:stä, Moto2:sta kuin Moto3:stakin.

03.–05.05. Jerez, Espanja
17.–19.05. Le Mans, Ranska
31.05.–02.06. Mugello, Italia
14.–16.06. Barcelona, Katalonia
28.–30.06. Assen, Alankomaat
 

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Jalkapallo

Mestarien liiga
Mestarien liigassa ollaan jo välierävaiheessa. Ottelupareissa kohtaavat Liverpool ja Barcelona sekä yllättäjät Ajax ja Tottenham.

Tulossa:
30.04. ja 07.05. Välierät
01.06. Finaali

La Liga, Eurooppa-liiga ja Ranskan Cup
C Morella nähdään Mestarien liigan lisäksi huippufutista myös Espanjan La Ligasta, Eurooppa-liigasta ja Ranskan Cupista.

Eurooppa-liiga:
02.05. ja 09.05. Välierät
29.05. Finaali

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Golf

PGA Tour
C More esittää kauden aikana noin 40 maailman kovatasoisimman PGA-golf-kiertueen turnausta.

25.-28.4. Zürich Classic of New Orleans

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Jääkiekko

SHL
C Moren kanavilla nähdään myös Ruotsin SHL:n otteluita. Sarjassa pelaa lukuisia suomalaisia, kuten Moran Michael Keränen ja Växjön Janne Pesonen. Käynnissä olevia pudotuspelejä seurataan erittäin kattavasti.
 

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Tennis

ATP1000 ja ATP500
C More välittää tärkeimpien ATP-turnausten tapahtumat suorana. ATP1000-turnaukset selostetaan suomeksi.

22.–28.04. ATP500 Barcelona

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Ravit

Vermo T65 ja Toto4
C Morella ravataan kuutena päivänä viikossa. Maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin ajetaan Toto4- ja Toto5-lähtöjä ja keskiviikkoisin Vermon T65-ravit. Lauantain Toto76-ravit nähdään myös suorana lähetyksenä - lauantaisin vieraillaan lähtöjen ohessa aiempaa useammin myös ravien arjessa, talleilla.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Huippuelokuvat C More Firstillä

18.4. klo 22.00 The Mercy
Tositapahtumiin perustuva brittidraama kertoo harrastelijapurjehtija Donald Crowhurstin yrityksestä voittaa yksinpurjehduskilpailu. Pääosissa mm. Colin Firth, Rachel Weisz ja David Thewlis. UK 2018.

20.4. klo 22.00 American Made
Tositapahtumiin perustuva toimintadraama kertoo lentäjä Barry Sealista, joka 1980-luvulla lensi salakuljetusreissuja sekä CIA:lle että kolumbialaisille huumekartelleille. Hän tienasi säkeittäin rahaa, mutta pelasi kovaa ja vaarallista peliä. Pääosissa mm. Tom Cruise, Sarah Wright ja Domhnall Gleeson. USA 2017.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

25.4. klo 22.00 Lumotut
Sofia Coppolan ohjaama draamatrilleri, joka sijoittuu tyttöjen sisäoppilaitokseen etelävaltioissa Amerikan sisällissodan aikana. Kun koulussa hoidetaan haavoittunutta vihollissotilasta, syntyy vaarallista kilpailua ja tabuja rikotaan odottamattomissa käänteissä. Pääosissa mm. Nicole Kidman, Colin Farrell ja Kirsten Dunst. USA 2017.

28.4. klo 22.00 Goodbye Christopher Robin
Tosipohjainen draama kirjailija A. A. Milnestä ja tämän suhteesta poikaansa Christopher Robiniin, joka inspiroi hänet kirjoittamaan Nalle Puh -kirjat. Pääosissa mm. Domhnall Gleeson, Margot Robbie ja Kelly Macdonald. UK 2017.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

C More Total

C More Total -paketti tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajeja ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. C More Totalin kanavilta näet huippu-urheilua, yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa ja uutuussarjoja, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja. Urheilusta tarjolla on mm. Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, CHL ja SHL, sekä futista: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga, talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

Nyt samaan hintaan C More Total + Elisa Viihde Sport 6 kk, tutustu!

34,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More

C More -paketti tarjoaa yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat lukuisten kassamagneettien näkymisen C Moren kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä uutuussarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla. C More -paketti sisältää lasten oman C More Juniori -kanavan.

9,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso, hinta voimassa 30.4.2019 saakka

C More Sport

C More Sport -paketin urheilutarjonta avaa mahdollisuuden nauttia mielenkiintoisista urheilusarjoista kotimaisten asiantuntijoiden seurassa ympäri vuoden. Mukana on Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, CHL ja SHL sekä futista: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga. Mukana on myös talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

Nyt samaan hintaan C More Sport + Elisa Viihde Sport 6 kk, tutustu!

29,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu C More -paketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›