C More urheilutarjonnassa nähdään talvella mm. huippufutista La Ligasta ja SHL-kiekkoa. Katsottavaa löytyy myös eklokuvien ystäville. Elisa Viihde -asiakkaana nautit lisäksi C More ‑suoratoistopalvelun huippusarjoista.

Elisa Viihteessä myös C More ‑suoratoistopalvelu

Kun sinulla on Elisa Viihde ja siihen tilattuna C More- tai C More Total -kanavapaketti, voit katsoa C Moren urheilukanavia sekä C More -suoratoistopalvelun sisältöjä, kuten elokuvia, suoria urheilulähetyksiä ja suosikkisarjoja, myös puhelimella tai tabletilla. C More Total -paketin tilaajana näet C More -suoratoistopalvelusta sarjojen, leffojen ja muun viihteen lisäksi myös urheilua, kuten Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kaikki ottelut suorana.

Tietokoneella katselet C More -suoratoistopalvelun sisältöjä C Moren omilla sivuilla osoitteessa cmore.fi valitsemalla "Kirjaudu operaattoritunnuksilla" ja käyttämällä Elisa Viihde -tunnuksiasi. Löydät tukisivuiltamme tarvittaessa lisätietoa ja vinkkejä C Moren katselemiseen mobiilissa ja tietokoneella.

Suoratoistopalvelussa

Tarjous

Huippusarjoja

Karkurit (21.1. alkaen)

Jussi- ja Kultainen Venla -palkittujen tekijöiden uuden draamasarjan keskiössä ovat karkureita paikantava eliittipoliisiyksikkö ja lain kouraa pakenevat rikolliset.  Yksikön elämä mullistuu, kun yksi tiimin jäsenistä katoaa karkurikeissin aikana.

Line of Duty, 5. kausi (julkaistaan 1.2.)

Moninkertaisesti palkittu rikossarja, joka pyörii fiktiivisen AC-12-yksikön ympärillä. Yksikkö tutkii korruptiota brittien poliisikunnassa. Sarjan on luonut Jed Mercurio (Bodyguard, Bloodlands).

Aallonmurtaja, 3. kausi (25.2. alkaen)

Suosikkisarjan uudella kaudella Upi Aaltonen (Turkka Mastomäki) istuu pitkää tuomiota vankilassa. Tuula Aaltonen (Maria Ylipää) menettää ratsutilansa ja joutuu muuttamaan lasten kanssa Vantaalle vuokrakolmioon. Lisäksi Uudet hahmot alkavat uhata jo valmiiksi nurkkaan ahdistettua Aaltosen perhekuntaa.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Enemmän huippu-urheilua

Tiesithän, että C More -suoratoistopalvelun kautta näet enemmän huippu-urheilua – mm. Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kaikki ottelut suorana. Näin voit kätevästi valita ja katsoa vaikka itseäsi eniten kiinnostavan ottelun.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

C More -kanavilla sekä C More -suoratoistopalvelussa

C More -tilaajana nautit C More -kanavien tarjonnasta olit sitten Elisa Viihde tai Elisa Kaapeli-TV -asiakas. C More -suoratoistopalvelun sisällöt ovat puolestaan tarjolla Elisa Viihteessä.

Tarjous

Jalkapallo

Mestarien liiga

C More näyttää Mestarien liiga -kauden kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Pudotuspelien ensimmäinen kierros käynnistyy helmikuussa. Ottelupareina nähdään mm. Barcelona - PSG ja RB Leipzig - Liverpool.

Eurooppa-liiga, La Liga ja Ranskan Cup

Mestarien liigan lisäksi C More tarjoaa huippufutista myös Eurooppa-liigasta, Espanjan La Ligasta ja Portugalin liigasta. La Liga sekä Portugalin liiga pyörivät koko talven. Eurooppa-liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin helmikuussa. Mukana ovat myös Huuhkaja-tähdet Glen Kamara (Glasgow Rangers) ja Lukas Hradecký (Bayern Leverkusen).

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Jääkiekko

SHL

C More näyttää Ruotsin korkeimman sarjatason SHL:n otteluita suorana. Taistelu Ruotsin mestaruudesta on käynnissä. Suomalaisväriä löytyy tuttuun tapaan runsaasti – mm. Kristian Näkyvä, Joonas Rask, Ilari Melart, Juhani Tyrväinen ja Arttu Ilomäki. Otteluita nähdään pääsääntöisesti torstaisin ja lauantaisin, mutta otteluita on tarjolla myös muinakin pelipäivinä.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Moottoriurheilu

F1

Formulakausi päättyi Mercedeksen ja Lewis Hamiltonin juhliin Valtteri Bottaksen ottaessa mm-taiston kakkospaikan. Kaudella 2021 nähdään molemmat suomalaiskuljettajat Bottas sekä Räikkönen tutuissa talleissaan, mutta muita mielenkiintoisia tallisiirtoja on jo tehty aina uusista tulokaskuskeista lähtien. C Morelta näet suorien F1-kisalähetyksten lisäksi kaikki F2- ja F3-sarjojen startit.

MotoGP

C More näyttää kuninkuussarja MotoGP:n lisäksi myös Moto2-, Moto3- ja MotoE-startit.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Muu urheilu

Golfin PGA Tour

C Moren huippugolfin tarjonnassa nähdään PGA-kiertueen osakilpailuja.

Ravit Toto64 ja Toto75

Raveja seurataan C Morella vuoden ympäri suorina lähetyksinä lähes päivittäin.
 

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Huippuelokuvia

C More -kanavat sekä -suoratoistopalvelu tarjoavat monipuolisen kattauksen huippuelokuvia. Vuoden alkukuukausina tarjolla on mm. parhaan elokuvan Oscarilla palkittu Parasite, koko perheen animaatio Lemmikkien salainen elämä 2 ja varapresidentti Dick Cheneystä kertova elämäkerrallinen draamakomedia Vice – vallan oikeat kasvot.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

C More Total

C More Total tarjoaa samassa paketissa koko C Moren huippu-urheilutarjonnan, leffat ja sarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja.

Nyt 2 kk 0 € + 10 kk 34,95 €/kk, tutustu!

34,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More

C More -paketti tarjoaa ensi-iltaleffoja, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia, kuten lasten oman C More Juniori -kanavan.

12,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More Sport

C More Sport -paketin tilaajana nautit C Moren monipuolisesta urheilutarjonnasta, kuten Formula 1, huippujääkiekko: miesten MM-kisat, CHL ja SHL sekä futis Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga.

Nyt 1 kk 0 € + 5 kk 29,95 €/kk, tutustu!

29,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu C More -paketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›