Sekä F1- että MotoGP -kaudet ovat täydessä käynnissä. Leffatarjonnasta voidaan poimia mm. Alien-sarjan uusin Alien: Covenant sekä hulvaton animaatio Kapteeni Kalsari: Elokuva. C More -ohjelmakirjastossa voit nauttia mm. kaikista Beck-elokuvista sekä uudesta musiikkipainotteisesta draamasarjasta Rise.

Elisa Viihteen asiakkailla jälkilähetykset ja mobiilikatselu

Elisa Viihteen asiakkaana voit katsoa C Moren urheilukanavia myös puhelimella tai tabletilla Elisa Viihde –sovelluksen kautta. Elisa Viihteen digiboksilla on mahdollista myös katsoa jälkilähetyksiä Arkisto-toiminnolla – äärimmäisen kätevää, jos kiinnostava urheilutapahtuma tulee esimerkiksi yöaikaan.

C More -ohjelmakirjasto: Rutkasti viihdettä moneen makuun

Jos sinulla on Elisa Viihde ja siihen tilattuna C More- tai C More Total -kanavapaketti, voit nauttia nyt uudesta C More -ohjelmakirjastosta, josta näet lisää uutta sisältö aiempaan verrattuna.

Rise, uusi sarja

Rise on musiikkipainotteinen draamasarja työlleen omistautuneesta lukion opettajasta Lousta (How I Met Your Mother -sarjasta tuttu Josh Radnor), joka ravistelee epävarmuutensa pois ja lähtee luotsaamaan koulun teatteriryhmää. Projekti saa odotettua suuremmat mittasuhteet ja lopputulos innostaa lopulta koko kaupunkia. Muissa pääosissa mm. Amy Forsyth, Auli'i Cravalho ja Damon J. Gillespie. USA 2017.

Kotimaiset Onnela ja Aallonmurtaja

Ruotsalaissarja Solsidaniin pohjautuva Onnela seuraa kolmea pariskuntaa, jotka etsivät tahoillaan onnellisuutta Porvoon kuvitteellisessa Poutaniemessä. Toinen kotimainen C More alkuperäissarja Aallonmurtaja tarjoaa draamaa, jonka keskiössä on ammattirikollisuudesta elantonsa saava perhe.

Rakastetut Beck-elokuvat C Moressa

C More -ohjelmakirjastosta löydät aiemmin julkaistujen Beck-elokuvien lisäksi uudet Beck: Omaa vertasi, Beck: Ohuella jäällä ja Beck: Vailla aikomusta ja Beck: Paholaisen asianajaja.

Ohjelmakirjasto kuuluu C More- ja C More Total -paketteihin. C More -kirjaston löydät näppärästi tv:stä Elisa Viihteen digiboksin Ohjelmakirjastot-osiosta ja puhelimesta tai tabletista Elisa Viihde -sovelluksella. Jos et ole vielä Elisa Viihteen asiakas, tutustu Elisa Viihteeseen.

Lue lisää C More -ohjelmakirjastosta ›

Elisa Viihde digiboksilla + C More Total tai C More

  • Tallennus sekä katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja telkkarista
  • Laadukas HD-digiboksi, jonka kautta saat yli 30 kanavaa telkkariisi
  • Toimii kaikkien operaattoreiden laajakaistoilla, myös mobiiliverkon kautta
  • C More Total -tilaajana näet koko tarjonnan urheilusta ja elokuvista, sarjoihin sekä lasten suosikkeihin. C More -paketilla näet elokuvat, sarjat ja lasten suosikit.

Lisämaksusta

  • Vuokraamon elokuvat, ohjelmakirjastot ja kanavapaketit
  • Netflix suoraan TV-ruutuusi

Elisa Viihde 19,90 €/kk
24 kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Kokonaishinta 477,60 €.

C More Total 2 kk 0 €/kk
2 kk 0 €/kk + 10 kk 29,95 €/kk. 12 kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Kokonaishinta 299,50 €.

TILAA ELISA VIIHDE + C MORE TOTAL

C More 9,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. 9,95 €/kk 30.06.2018 asti, jonka jälkeen 14,95 €/kk.

TILAA ELISA VIIHDE + C MORE

Jos sinulla on jo Elisa Viihde, tilaa haluamasi C More -paketti ›

C More -kanavat niin Elisa Viihteessä kuin Elisa Kaapeli-TV:ssä

C More -tilaajana nautit C More-kanavien tarjonnasta olit sitten Elisa Viihde tai Elisa Kaapeli-TV -asiakas. C More -paketti tarjoaa elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. C More Sport -paketilla näet huippu-urheilun F1:stä ja MotoGP:stä jääkiekon MM-kisoihin. C More Total -tilaajana näet kaiken elokuvista urheiluun.

Moottoriurheilu

Formula 1 ja Formula 2
F1-kausi korkattiin Australiassa mukanaan Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas. Huhtikuun alussa Bahrainissa kautensa polkaisee käyntiin myös F2-sarja. Niko Karin ja Simo Laaksosen GP3-luokan starttivuoro tulee toukokuussa.

13.-15.04 Kiina (Shanghai), F1
27.-29.04. Azerbaidzhan (Baku), F1 ja F2

MotoGP, Moto2 ja Moto3
C More näyttää viime vuoden tapaan aika-ajot ja kisat niin MotoGP:stä, Moto2:sta kuin Moto3:stakin. Testikuljettaja Mika Kallion vuoro kisoissa tulee toukokuusta alkaen kisa per kuukausi -tahdilla.

21.-22.04. Yhdysvallat

Red Bull Air Race
Maailman nopeimman moottoriurheilusarjan Red Bull Air Racen taitolennot singahtavat huhtikuussa Ranskaan.

21.-22.4. Cannes
 

Jääkiekko

SHL
Suomalaispelaajilla ryyditetyn Ruotsin kova tasoisen kiekkoliigan pudotuspelit toimivat hyvänä lämmittelynä toukokuun MM-jääkiekolle. Pudotuspelejä nähdään jokaiselta ottelupäivältä.

Välierät: 15.4. asti
Finaalit: 17.4., 19.4., 21.-22.4. (tarvittaessa 24.4., 26.4. ja 28.4.)

Tennis

ATP-kiertue
ATP-kiertueen kovatasoisimmista kisoista eli ATP1000-turnauksista nähdään huhtikuussa Monacon turnaus. Lisäksi tarjolla on yksi 250- ja yksi 500-kisa.

13.-15.04. ATP250, Houston
16.-22.04. ATP1000, Monaco
23.-29.04. ATP500, Barcelona

Golf

PGA Tour
Maailman parhaiden golfaajien rahakkaita PGA Tourin osakilpailuja nähdään C Morella lähes joka viikko suorina lähetyksinä.

12.-15.04. RBC Heritage
19.-22.04. Valero Texas Open
26.-29.04. Zürich Classic of New Orleans

Ravit

Vermo T65 ja Toto4
C Morella ravataan kuutena päivänä viikossa. Maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin ajetaan Toto4- ja Toto5-lähtöjä ja keskiviikkoisin Vermon T65-ravit. Lauantain Toto76-ravit nähdään myös suorana lähetyksenä - lauantaisin vieraillaan lähtöjen ohessa aiempaa useammin myös ravien arjessa, talleilla.

Huippuelokuvat C More Firstillä

14.4. klo 22.00 Alien: Covenant
11 vuotta Prometheus-retkikunnan jälkeen avaruusalus Covenantin miehistö on matkalla syrjäiselle planeetalle rakentaakseen siirtokunnan. Matkalla he huomaavat signaalin toiselta planeetalta ja löytävät asumiskelpoisen maailman, joka kuitenkin hautoo hengenvaarallista uhkaa. Pääosissa mm. Katherine Waterston, Michael Fassbender ja Danny McBride. USA 2017.

20.4. klo 22.00 The Darkness
Kauhuelokuva perheestä, joka tuo Grand Canyonilta yliluonnollisen voiman kotiinsa matkamuistoiksi tarkoitettujen kivien mukana. Talossa tapahtuu selittämättömiä asioita ja pahuuden voimat riivaavat perhettä. Pääosissa mm. Kevin Bacon, Radha Mitchell ja David Mazouz. USA 2016.

27.4. klo 22.00 Kapteeni Kalsari: Elokuva
George ja Harold ovat villejä ja luovia, ja menestyvät koulussa oman sarjakuvalehtensä avulla. Rehtori Krupp ei pidä heidän kepposistaan, eikä tilannetta paranna se, että pojat vahingossa hypnotisoivat rehtorin, joka luulee nyt olevansa poikien sarjakuvan supersankari - Kapteeni Kalsari! Pääosissa mm. Kevin Hart, Ed Helms ja Jordan Peele. USA 2017.

28.4. klo 22.00 Bastille Day
Pariisissa taskuvaras Michael sattuu vahingossa estämään ryöstöyrityksen varastaessan erään naisen laukun, joka räjähtää Michaelin heitettyä sen pois. Hänet ottaa kiinni CIA-agentti Sean Briar, ja yhdessä he alkavat jahdata syyllisiä. Pääosissa mm. Idris Elba, Richard Madden ja Charlotte Le Bon. UK 2016.

C More Total

C More Total -paketti tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajeja ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. C More Totalin kanavilta näet huippu-urheilua, yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa ja uutuussarjoja, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja. Urheilusta tarjolla on mm. Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, CHL ja SHL, talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

29,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More

C More -paketti tarjoaa yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat lukuisten kassamagneettien näkymisen C Moren kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä uutuussarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla. C More -paketti sisältää lasten oman C More Juniori -kanavan.

14,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More Sport

C More Sport -paketin urheilutarjonta avaa mahdollisuuden nauttia mielenkiintoisista urheilusarjoista kotimaisten asiantuntijoiden seurassa ympäri vuoden. Mukana on Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä ja Ruotsin huiput SHL:ssä. Mukana on myös talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

24,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu C More -paketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›