Kesäkuun huippuhetkinä urheilussa ovat mm. F1-osakilpailut ja yleisurheilun Timanttiliiga. Leffatarjonnasta voidaan poimia mm. koskettava draama Gifted sekä musta komedia War Dogs. C More -ohjelmakirjastossa voit nauttia mm. kotimaisen Ex-Onnelliset-sarjan 2. kaudesta.

Elisa Viihteen asiakkailla jälkilähetykset sekä katselu myös mobiilissa ja tietokoneella

Elisa Viihteen asiakkaana voit katsoa C Moren urheilukanavia sekä C More -ohjelmakirjaston sisältöjä, kuten elokuvia, suoria urheilulähetyksiä ja suosikkisarjojen jaksoja, myös puhelimella tai tabletilla. Elisa Viihteen digiboksilla on mahdollista lisäksi katsoa jälkilähetyksiä Arkisto-toiminnolla – äärimmäisen kätevää, jos kiinnostava urheilutapahtuma tulee esimerkiksi yöaikaan.

Tietokoneella katselet C More -ohjelmakirjaston sisältöjä urheilulähetyksistä elokuviin C Moren omilla sivuilla osoitteessa cmore.fi valitsemalla "Kirjaudu operaattoritunnuksilla" ja käyttämällä Elisa Viihde -tunnuksiasi. Löydät tukisivuiltamme tarvittaessa lisätietoa ja vinkkejä C Moren katselemiseen mobiilissa ja tietokoneella.

C More -ohjelmakirjasto: Rutkasti viihdettä moneen makuun

Jos sinulla on Elisa Viihde ja siihen tilattuna C More- tai C More Total -kanavapaketti, voit nauttia nyt uudesta C More -ohjelmakirjastosta, josta näet lisää uutta sisältö aiempaan verrattuna.

C More -alkuperäissarja: Ex-Onnelliset 2. kausi

Johanna Vuoksenmaan ohjaama komediallinen draamasarja Ex-Onnelliset kertoo perheistä, jotka asuvat eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen rakennetussa taloyhtiössä. 2. kaudella Eroasuntojen tutuilla asukkailla eron shokkireaktioiden jäkeinen uusi elämänvaihe tuo eteen uusia haasteita. Taloon muuttaa myös uusi eronnut pari, Hanna ja Paavo (Karoliina Blackburn ja Eero Ritala). Sarjasta julkaistaan uusi jakso aina torstaisin. Suomi 2018.

Onnela ja Aallonmurtaja

C More -ohjelmakirjastosta löydät myös muitam kotimaisia alkuperäissarjoja. Ruotsalaissarja Solsidaniin pohjautuva Onnela seuraa kolmea pariskuntaa, jotka etsivät tahoillaan onnellisuutta Porvoon kuvitteellisessa Poutaniemessä. Aallonmurtaja tarjoaa puolestaan draamaa, jonka keskiössä on ammattirikollisuudesta elantonsa saava perhe.

Vida, uusi sarja 23.6.

Los Angelesiin sijoittuva kriitikoiden ylistämä draamasarja on raikas kuvaus suurkaupungin gentrifikaatiosta, yhteisöön kuulumisesta ja seksuaalisen identiteetin muodostumisesta. Toisistaan etääntyneet meksikonamerikkalaiset siskokset Emma ja Lyn eroavat toisistaan kuin yö ja päivä, mutta olosuhteiden pakosta molemmat palaavat lapsuutensa latinoyhteisöön, jossa he kohtaavat synkän menneisyyden ja yllättävän totuuden äitinsä henkilöllisyydestä. Vidan koko 1. kausi julkaistaan C Moressa vain pari viikkoa kauden finaalijakson USA:n ensiesityksen jälkeen. USA 2018.

Rakastetut Beck-elokuvat C Moressa

C More -ohjelmakirjastosta löydät luikuisten sarjojen lisäksi mm. kaikki Beck-elokuvat.

Ohjelmakirjasto kuuluu C More- ja C More Total -paketteihin. C More -kirjaston löydät näppärästi tv:stä Elisa Viihteen digiboksin Ohjelmakirjastot-osiosta ja puhelimesta tai tabletista Elisa Viihde -sovelluksella. Jos et ole vielä Elisa Viihteen asiakas, tutustu Elisa Viihteeseen.

Lue lisää C More -ohjelmakirjastosta ›

Elisa Viihde digiboksilla + C More Total tai C More

  • Tallennus sekä katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja telkkarista
  • Laadukas HD-digiboksi, jonka kautta saat yli 30 kanavaa telkkariisi
  • Toimii kaikkien operaattoreiden laajakaistoilla, myös mobiiliverkon kautta
  • C More Total -tilaajana näet koko tarjonnan urheilusta ja elokuvista, sarjoihin sekä lasten suosikkeihin. C More -paketilla näet elokuvat, sarjat ja lasten suosikit.

Lisämaksusta

  • Vuokraamon elokuvat, ohjelmakirjastot ja kanavapaketit
  • Netflix suoraan TV-ruutuusi

Elisa Viihde 19,90 €/kk
24 kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Kokonaishinta 477,60 €.

C More Total 2 kk 0 €/kk
2 kk 0 €/kk + 10 kk 29,95 €/kk. 12 kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Kokonaishinta 299,50 €.

TILAA ELISA VIIHDE + C MORE TOTAL

C More 9,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. 9,95 €/kk 31.12.2018 asti, jonka jälkeen 14,95 €/kk.

TILAA ELISA VIIHDE + C MORE

Jos sinulla on jo Elisa Viihde, tilaa haluamasi C More -paketti ›

C More -kanavat niin Elisa Viihteessä kuin Elisa Kaapeli-TV:ssä

C More -tilaajana nautit C More-kanavien tarjonnasta olit sitten Elisa Viihde tai Elisa Kaapeli-TV -asiakas. C More -paketti tarjoaa elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. C More Sport -paketilla näet huippu-urheilun F1:stä ja MotoGP:stä jääkiekon MM-kisoihin. C More Total -tilaajana näet kaiken elokuvista urheiluun.

Moottoriurheilu

Formula 1, Formula 2 ja GP3
Juhannuksesta starttaa rypistys, jonka aikana luodaan jo vankasti asetelmia koko kauden F1-mestaruustaistossa: kuudessa viikossa ajetaan peräti viisi kisaa. C Morella seurataan F1:n lisäksi F2:a ja GP3-luokkaa, jossa nähdään myös suomalaiset Niko Kari ja Simo Laaksonen.

22.-24.06. Ranska (myös F2 ja GP3)
29.6.-01.07. Itävalta (myös F2 ja GP3)

MotoGP, Moto2 ja Moto3
C More näyttää viime vuoden tapaan aika-ajot ja kisat niin MotoGP:stä, Moto2:sta kuin Moto3:stakin. Mika Kallion ajovuoro tulee jälleen Kataloniassa.

16.-17.06. Katalonia
30.6.-01.07. Hollanti

Red Bull Air Race
Maailman nopeimman moottoriurheilusarjan Red Bull Air Racen taitolentäjät nähdään kesäkuussa Budapestissa.

23.-24.6. Budapest

Yleisurheilu

Timanttiliiga
Timanttiliigassa mukana ovat maailman parhaat yleisurheilijat. Suomalaisista kilpailuissa saatetaan kesäkuussa nähdä estejuoksija Sandra Eriksson ja aitajuoksija Oskari Mörö. C More näyttää kauden kaikki osakilpailut suomeksi selotettuina.

30.06. klo 21.00 Pariisi

IAAF World Challenge
Timanttiliigan lisäksi C Moren kanavilla nähdään IAAF World Challengen osakilpailuita.

13.06. klo 20.00 Ostrava
23.06. Madrid

Tennis

ATP-kiertue
C Moren kanavilla nähdään kesän aikana niin ATP1000-, ATP500- kuin ATP250-osakilpailuja. Juhannusviikolla tarjolla on yhtä aikaa peräti kasi ATP500-tason kisaa.

18.-24.06. ATP500 Halle
18.-24.06. ATP500 Queens Club
29.06.-01.07. ATP250 Eastbourne

Golf

PGA Tour
Maailman parhaiden golfaajien rahakkaita PGA Tourin osakilpailuja nähdään C Morella lähes joka viikko suorina lähetyksinä.

21.-24.06. Travelers Championship
28.06.-01.07. The National
 

Ravit

Vermo T65 ja Toto4
C Morella ravataan kuutena päivänä viikossa. Maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin ajetaan Toto4- ja Toto5-lähtöjä ja keskiviikkoisin Vermon T65-ravit. Lauantain Toto76-ravit nähdään myös suorana lähetyksenä - lauantaisin vieraillaan lähtöjen ohessa aiempaa useammin myös ravien arjessa, talleilla.

Huippuelokuvat C More Firstillä

17.6. klo 22.00 Gifted
Chris Evansin tähdittämä draama, jossa orvosta, matemaattisesti lahjakkaasta 7-vuotiaasta tytöstä tulee kahden sukulaisen taistelun kohde. Pääosissa lisäksi mm. Mckenna Grace, Lindsay Duncan ja Octavia Spencer. USA 2017.

21.6. klo 22.00 Bigger Fatter Liar
Komedia teini-ikäisestä Kevinistä, joka selviytyy useimmista ongelmista valehtelemalla. Eräänä päivänä hän saa arvoisensa vastustajan. Pääosissa mm. Ricky Garcia, Jodelle Ferland ja Barry Bostwick. USA 2017.

23.6. klo 22.00 War Dogs
Tositapahtumiin perustuva musta komedia, jossa kahden kaveruksen asekauppa sujuu hyvin Irakin sodan aikana, mutta sitten he onnistuvat voittamaan sopimuksen USA:n armeijan kanssa. Pojat haukkasivat kuitenkin liian ison palan ja joutuvat toimimaan hämärien tyyppien kanssa. Pääosissa mm. Jonah Hill, Ana de Armas ja Bradley Cooper. USA 2016.

30.6. klo 22.00 Snatched
Emilyn poikaystävä jättää hänet juuri ennen kauan odotettua eksoottista Ecuadorin-lomaa. Emily ylipuhuu äärivarovaisen äitinsä Lindan lähtemään mukaan matkalle, joka on täynnä yllätyksiä ja rasituksia. Pääosissa mm. Amy Schumer, Goldie Hawn, ja Christopher Meloni. USA 2017.

C More Total

C More Total -paketti tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajeja ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. C More Totalin kanavilta näet huippu-urheilua, yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa ja uutuussarjoja, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja. Urheilusta tarjolla on mm. Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, CHL ja SHL, talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

29,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More

C More -paketti tarjoaa yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat lukuisten kassamagneettien näkymisen C Moren kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä uutuussarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla. C More -paketti sisältää lasten oman C More Juniori -kanavan.

9,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More Sport

C More Sport -paketin urheilutarjonta avaa mahdollisuuden nauttia mielenkiintoisista urheilusarjoista kotimaisten asiantuntijoiden seurassa ympäri vuoden. Mukana on Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä ja Ruotsin huiput SHL:ssä. Mukana on myös talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

24,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu C More -paketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›

-