Vauhdikasta urheiluviihdettä tarjoavat sekä CHL:n pudotuspelit sekä hiihtolajien maailmancupit. Leffatarjonnasta voidaan poimia mm. Hugh Jackmanin tähdittämä jännitysdraama Logan: The Wolverine. C More -ohjelmakirjastossa voit nauttia mm. suosikkiartisteja vilisevästä Alasti-kulibista sekä suosituista Beck-elokuvista.

Elisa Viihteen asiakkailla jälkilähetykset ja mobiilikatselu

Elisa Viihteen asiakkaana voit katsoa C Moren urheilukanavia myös puhelimella tai tabletilla Elisa Viihde –sovelluksen kautta. Elisa Viihteen digiboksilla on mahdollista myös katsoa jälkilähetyksiä Arkisto-toiminnolla – äärimmäisen kätevää, jos kiinnostava urheilutapahtuma tulee esimerkiksi yöaikaan.

C More -ohjelmakirjasto: Rutkasti viihdettä moneen makuun

Jos sinulla on Elisa Viihde ja siihen tilattuna C More -kanavapaketti, voit nauttia nyt uudesta C More -ohjelmakirjastosta, josta näet lisää uutta sisältö aiempaan verrattuna.

Suomen tähtiartistit riisuva Alasti-klubi C More -ohjelmakirjastossa

C Moren ohjelmakirjastossa käynnistyi 1.12. kahdeksanosainen Alasti-klubi, jossa kotimaiset eturivin huippuartistit esittävät riisuttuja versioita kappaleistaan ja antavat henkilökohtaisia syvähaastatteluita.

Kotimaiset sarjat Onnela ja Aallonmurtaja

Ruotsalaissarja Solsidaniin pohjautuva Onnela seuraa kolmea pariskuntaa, jotka etsivät tahoillaan onnellisuutta Porvoon kuvitteellisessa Poutaniemessä. Toinen kotimainen C More alkuperäissarja Aallonmurtaja tarjoaa puolestaan draamaa, jonka keskiössä on ammattirikollisuudesta elantonsa saava perhe.

Rakastetut Beck-elokuvat C Moressa

C More -ohjelmakirjastosta löydät aiemmin julkaistujen Beck-elokuvien lisäksi uuden Beck: Omaa vertasi, jonka juoni vie Tuhkolmasta aina Lähi-itään asti. Lisäksi tulossa on vielä kolme muuta uunituoretta Beckiä: 3.2. Beck: Ohuella jäällä, 3.3. Beck: Vailla aikomusta ja 7.4. Beck: Paholaisen asianajaja.

Ohjelmakirjasto kuuluu C More-, C More Sport- ja C More Total -paketteihin. C More -kirjaston löydät näppärästi tv:stä Elisa Viihteen uusimpien digiboksien Ohjelmakirjastot-osiosta ja puhelimesta tai tabletista Elisa Viihde -sovelluksella.

Lue lisää C More -ohjelmakirjastosta ›

Mikäli sinulla ei vielä ole Elisa Viihteen uutta Netgem N7700/N7800 -digiboksia, voit tilata sen maksutta kätevästi verkossa. Tutustu Elisa Viihteen digiboksien eroihin. Jos et ole vielä Elisa Viihteen asiakas, tutustu Elisa Viihteeseen.

Elisa Viihde digiboksilla + C More Total tai C More

  • 2500 h TV-kanavien tallennustilaa sekä tallenteiden katselu puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja telkkarista
  • Laadukas HD-digiboksi, jonka kautta saat yli 30 kanavaa telkkariisi
  • Toimii kaikkien operaattoreiden laajakaistoilla, myös mobiiliverkon kautta
  • C More Total -tilaajana näet koko tarjonnan urheilusta ja elokuvista, sarjoihin sekä lasten suosikkeihin. C More -paketilla näet elokuvat, sarjat ja lasten suosikit.

Lisämaksusta

  • Vuokraamon elokuvat, ohjelmakirjastot ja kanavapaketit
  • Netflix suoraan TV-ruutuusi

Elisa Viihde 19,90 €/kk
24 kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Kokonaishinta 477,60 €.

C More Total 2 kk 0 €/kk
2 kk 0 €/kk + 10 kk 29,95 €/kk. 12 kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Kokonaishinta 299,50 €.

TILAA ELISA VIIHDE + C MORE TOTAL

C More 9,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. 9,95 €/kk 31.12.2017 asti, jonka jälkeen 14,95 €/kk.

TILAA ELISA VIIHDE + C MORE

Jos sinulla on jo Elisa Viihde, tilaa haluamasi C More -paketti ›

C More -kanavat niin Elisa Viihteessä kuin Elisa Kaapeli-TV:ssä

C More -tilaajana nautit C More-kanavien tarjonnasta olit sitten Elisa Viihde tai Elisa Kaapeli-TV -asiakas. C More -paketti tarjoaa elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. C More Sport -paketilla näet huippu-urheilun F1:stä ja MotoGP:stä jääkiekon MM-kisoihin. C More Total -tilaajana näet kaiken elokuvista urheiluun.

Jääkiekko

CHL
Taistelu Euroopan kiekkoherruudesta jatkuu tammikuussa pelattavilla välierillä. Ainoa suomalaisjoukkueena mukana oleva JYP selvitti tiensä välieriin ja saa vastaansa tshekkiläisen Ocelari Trinecin. Jatkoonpääsijä selviää kahden ottelun yhteistuloksella. Ensimmäinen osaottelu pelataan Jyväskylässä 9.1. ja toinen osaottelu Trinecissä 16.1. Seuraa C Moren kanavilta matkaako JYP finaaliin.

SHL
Ruotsin jääkiekkoliiga SHL on käynnissä ja mukana on useita suomalaisia. C Morella nähdään joka viikko kaksi huippuottelua – pelipäivät torstai ja lauantai.

Hiihtolajien maailmancupit

Vuodenvaihteessa starttaavat legendaarinen Keski-Euroopan mäkiviikko ja superraskas Tour de Skin. C Moren kanavilla nähdään kauden aikana yli 160 osakilpailua. Mukana nähdään lukuisia suomalaisia, kuten Iivo ja Kerttu Niskasesta Ilkka Herolaan.

Tulossa mm.:
04.01. Hiihto v N 10 km ja M 15 km, Oberstdorf
06.01. Super-G N, Maribor
06.01. Super-G M, Adelboden
12.01. Yhdistetty M 10 km, Val di Fiemme
13.01. Mäkihyppy M HS 200, Tauplitz
14.01. Hiihto team sprint N+M, Dresden
20.01. Syöksylasku M, Kitzbühel
21.01. Hiihto p N 10 km ja M 15 km, Planica
27.01. Hiihto p sprintit N+M, Seefeld
27.01. Mäkihyppy joukkuekisa HS 140, Zakopane
30.01. Alppihiihto kaupunkikisa N+M, Tukholma

Ravit

Vermo T65 ja Toto4
C Morella ravataan kuutena päivänä viikossa. Maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin ajetaan Toto4- ja Toto5-lähtöjä ja keskiviikkoisin Vermon T65-ravit. Lauantain Toto76-ravit nähdään myös suorana lähetyksenä - lauantaisin vieraillaan lähtöjen ohessa aiempaa useammin myös ravien arjessa, talleilla.

Moottoriurheilu

F1
F1-kausi päättyi Abu Dhabin kisaan, jonka voittajaksi ajoi Suomen oma poika Valtteri Bottas. Lewis Halminton oli kauden ylivoimainen mestari ennen Sebastien Vetteliä sekä kolmanneksi tullutta Valtteri Bottasta. Kimi Räikkönen nousi päätöskisan jälkeen kokonaispisteissä neljänneksi. Kausi 2018 käynnistyy maaliskuun lopulla ajettavalla Australian GP:llä. Onko Valtteri Bottaksesta tai Ferrari-kaksikosta estämään Lewis Hamiltonia voittamasta viidettä mestaruuttaan?

Huippuelokuvat C More Firstillä

13.1. klo 22.00 Metsästäjä ja talvinen taistelu
Kun jääkuningatar Freya saa tietää, mitä hänen vihatulle siskolleen kuningatar Ravennalle tapahtui, hän kokoaa joukkonsa löytääkseen tämän maagisen peilin ja hallitakseen sen avulla maailmaa. Vain kaksi ihmistä voi pelastaa kansan: metsänhoitajat Sara ja Eric. Pääosissa mm. Chris Hemsworth, Charlize Theron ja Emily Blunt. USA 2016.

20.1. klo 22.00 Logan: The Wolverine
X-Men-elokuvasarjan tuorein osa on genressään poikkeuksellisen ylistetty ja tarjoaa aikaisempia osia syvällisemmän katsauksen Wolverinen (tunne-)elämään. Hugh Jackmanin rinnalla nähdään erityiskykyjä omaavan pikkutytön roolissa tuore lupaus Dafne Keen. Muissa pääosissa mm. Patrick Stewart. USA 2017.

26.1. klo 22.00 Naapurit 2
Suositun Naapurit-komedian jatko-osassa pienten lasten vanhemmat Mac ja Kelly haluavat myydä talonsa mutta törmäävät odottamattomaan ongelmaan. Uusi bilettävien naispuolisten opiskelijoiden yhdistys muuttaa naapuritaloon. Nyt Macin ja Kellyn on pakko kääntyä entisen naapurinsa ja aiemman vihollisensa Teddyn puoleen ja pyytää apua. Pääosissa mm. Seth Rogen, Rose Byrne ja Zac Efron. USA 2016.

Beck-elokuvia C More Firstillä

Katsojat pääsivät tutustumaan Peter Haberin näyttelemään suosikkipoliisiin Martin Beckiin ensimmäisen kerran 20 vuotta sitten. Sen jälkeen on tehty 38 elokuvaa, joista neljä uusinta julkaistaan alkuvuodesta 2018 20-vuotisjuhlan kunniaksi C More First -kanavalla nähdään aiemmin julkaistuja Beck-elokuvia tammikuun aikana.

Nähtävät elokuvat:
09.01. klo 22.00 Beck: Pimeyden jäljet
16.01. klo 22.00 Beck: Mahtimies
23.01. klo 22.00 Beck: Koston Hinta
30.11. klo 22.00 Beck: Kasvoton mies

Koko perheen suosikkeja

Palomies Sami (9. kausi)
Ke-pe klo 07.55, C More Juniori
Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla.

Puuha-Pete (17. kausi)
Alkaen 15.1. klo 08.05, C More Juniori
Iloinen rakentaja Puuha-Pete ja hänen kaverinsa Pusku ja Kippi sekä muut puuhakkaat työmaakoneet pitävät huolta siitä, ettei yksikään remonttihomma eikä kaivuutyö jää tekemättä.

Horseland - heppajengi
Alkaen 15.1. klo 15.00, C More Juniori
Uusi animaatiosarja hevosten ystäville. Sarja kertoo neljän nokkelan kaveruksen seikkailuista jännittävässä hevosten laaksossa. Kaikilla heillä on tavoitteena tulla parhaiksi ratsastajiksi, mutta heppajengi joutuu kohtaamaan myös hankalia tilanteita, joissa rohkeus, rehellisyys ja ystävyys testataan.

Lasten oma elokuvailta joka lauantai klo 18 C More Juniorilla
06.01. Alfa ja Omega 4: Torahammasluolan arvoitus
13.01. Palomies Sami – Vieras avaruudesta
20.01. Muumi ja vaarallinen juhannus
27.01. Palomies Sami: Ponttipantin suurpalo

C More Total

C More Total -paketti tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajeja ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. C More Totalin kanavilta näet huippu-urheilua, yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa ja uutuussarjoja, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja. Urheilusta tarjolla on mm. Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, CHL ja SHL, talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

29,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More

C More -paketti tarjoaa yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat lukuisten kassamagneettien näkymisen C Moren kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä uutuussarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla. C More -paketti sisältää lasten oman C More Juniori -kanavan.

14,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More Sport

C More Sport -paketin urheilutarjonta avaa mahdollisuuden nauttia mielenkiintoisista urheilusarjoista kotimaisten asiantuntijoiden seurassa ympäri vuoden. Mukana on Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä ja Ruotsin huiput SHL:ssä. Mukana on myös talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

24,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu C More -paketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›

Ei vielä Netgem N7700/N7800 -digiboksia?

Mikäli sinulla ei vielä ole Elisa Viihteen uutta Netgem N7700/N7800 -digiboksia, voit tilata sen maksutta kätevästi verkossa