C More tarjoaa urheilun ystäville mm. Mestarien liigaa ja kaikki suomalaisten joukkueiden ottelut jääkiekon CHL:ssä. C Moren tarjonnasta löytävät omansa myös leffafriikit. C More -ohjelmakirjaston kohokohtana on brittiläisen gangsteridraama Peaky Blindersin 5. kausi.

Elisa Viihteen asiakkailla jälkilähetykset sekä katselu myös mobiilissa ja tietokoneella

Elisa Viihteen asiakkaana voit katsoa C Moren urheilukanavia sekä C More -ohjelmakirjaston sisältöjä, kuten elokuvia, suoria urheilulähetyksiä ja suosikkisarjojen jaksoja, myös puhelimella tai tabletilla. Elisa Viihteen digiboksilla on mahdollista lisäksi katsoa jälkilähetyksiä Arkisto-toiminnolla – äärimmäisen kätevää, jos kiinnostava urheilutapahtuma tulee esimerkiksi yöaikaan.

Tietokoneella katselet C More -ohjelmakirjaston sisältöjä urheilulähetyksistä elokuviin C Moren omilla sivuilla osoitteessa cmore.fi valitsemalla "Kirjaudu operaattoritunnuksilla" ja käyttämällä Elisa Viihde -tunnuksiasi. Löydät tukisivuiltamme tarvittaessa lisätietoa ja vinkkejä C Moren katselemiseen mobiilissa ja tietokoneella.

C More -ohjelmakirjasto: Rutkasti viihdettä ja urheilua moneen makuun

Jos sinulla on Elisa Viihde ja siihen tilattuna C More- tai C More Total -kanavapaketti, voit nauttia C More -ohjelmakirjastosta, josta näet lisää sisältö televisiokanaviin verrattuna. C More Total -paketin tilaajana näet sarjojen, leffojen ja muun viihteen lisäksi myös urheilua, kuten F1 Livecenterin.

Tarjous

Peaky Blinders, 5. kausi

Suosittu brittiläinen gangsteridraama palaa tuorein jaksoin, jotka nähdään yksinoikeudella C Moressa muutama päivä BBC:n esitystahtia jäljessä. Tapahtumat jatkuvat 4. kaudelta, jossa Shelbyn perhe otti näyttävästi yhteen mafiapomo Luca Changrettan kanssa. Uudella kaudella perheen henkilökohtaiset konfliktit joutuvat taka-alalle, kun koko maailma ajautuu kaaokseen vuoden 1929 pörssiromahduksen seurauksena. Iso-Britannia 2019.

Sunnuntailounas, 2. kausi

Kultainen Venla -palkitun komediasarjan toisella kaudella hervottomat perhelounaat saavat jatkoa Tauno-isän (Taneli Mäkelä) pöydän ääressä. Suomi 2019.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Mr. Mercedes, 3. kausi (16.9. alkaen)

Kauan odotettu uusi kausi Stephen Kingin romaaniin perustuvasta jännityssarjasta. Jaksot julkaistaan muutama päivä jenkkitahdin jälkeen. Myös kaudet 1 ja 2 ovat katsottavissa C More -ohjelmakirjastossa. USA 2019.

Grand Hotel, 5. kausi

Eva Longorian (Täydelliset naiset) tuottama draamasarja kertoo Miami Beachin viimeisestä perheomisteisesta hotellista. Vieraille hotelli näyttäytyy pelkkänä luksuksena, mutta kulisseissa kamppaillaan velkojen, skandaalien ja salaisuuksien kanssa. Sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa viikossa. USA 2019.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Valtavasti kansainvälistä realitya

C More -ohjelmakirjastosta löydät realitya maailman huipulta – mm. Kardashianit, Made in Chelsea sekä The Real Housewives of Beverly Hills (Beverly Hillsin täydelliset naiset). Tarjolla on myös Suomessa täysin uusia kausia sekä sarjoja.

Keeping Up With the Kardashians, 17.kausi
Kardashianeiden klaanin elämää seuraava Keeping up with the Kardashians jatkuu 17. kauden jaksoilla. Kaudella seurataan mm. Kimin neljännen lapsen odotusta ja Khloén erosta palautumista ja totuttelemista yhteishuoltajuuteen. Uusi kausi esitetään C Moressa jenkkitahtiin. USA 2019.

Revenge Body with Khloe Kardashian, 3. kausi
Uusin kausi hayu:n realitysarjasta, jossa Khloe Kardashian auttaa naisia ja miehiä laittamaan itsensä uuteen kuosiin – niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. USA 2019.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

F1 Livecenter

C More Total -tilaajana näet Räikkösen ja Bottaksen kaikki kierrokset suorana C More -ohjelmakirjaston F1 Livecenteristä. C More tuo alkukauden aikana tarjontaan live-lähetyksien lisäksi suomalaiskuskien ja kolmen muun kiinnostavimman kuljettajan on-board -signaalit suorana kaikkiin ajotapahtumiin sekä paljon muuta.

Lähetyksen voit valita katsottavaksi F1-livecenterin tarjoamilla useammilla eri kameroilla:

  • C More F1 Ajanotto: Reaaliaikainen tulosmonitori, kierros- ja sektoriajat.
  • C More F1 Varikko: Suora kuvayhteys varikolle sisältäen mm. F1-tallien radioliikenteen.
  • C More F1 Sijainti: Kaikkien kuskien reaaliaikainen sijanti radalla.
  • C More F1 On Board: Suora kuvayhteys Formula 1 -auton ohjaamoon. Kuvattava kuski vaihtuu tilanteen mukaan.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

C More -kanavat niin Elisa Viihteessä kuin Elisa Kaapeli-TV:ssä

C More -tilaajana nautit C More-kanavien tarjonnasta olit sitten Elisa Viihde tai Elisa Kaapeli-TV -asiakas. C More -paketti tarjoaa elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. C More Sport -paketilla näet huippu-urheilun F1:stä ja MotoGP:stä jääkiekon MM-kisoihin. C More Total -tilaajana näet kaiken elokuvista urheiluun.

Tarjous

Jalkapallo

Mestarien liiga
Mestarien liigan lohkovaihe käynnistyy syyskuun puolivälissä. C More tarjoaa suorien ottelulähetysten lisäksi jalkapallostudion pelipäivinä. Tiimin uutena vahvistuksena nähdään Suomi-futiksen elävä legenda Sami Hyypiä. Suomalaisista Mestarien liigassa on mukana kolme pelaajaa: Jere Uronen (Genk), Lukas Hradecky ja Joel Pohjanpalo (Bayer Leverkusen).

Lohkovaiheen ensimmäisen kierroksen ottelut:
17.09. klo 19.55 ja 22.00
18.09. klo 19.55 ja 22.00

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Eurooppa-liiga ja La Liga
C Morella nähdään Mestarien liigan lisäksi huippufutista myös Eurooppa-liigasta ja Espanjan La Ligasta.

Eurooppa-liigan lohkovaiheen 1. kierroksen ottelut:
19.09. klo 19.55 ja 22.00

La Liga tulossa mm.:
14.09. klo 13.55 Real Madrid - Levante, Sport 1
14.09. klo 21.55 Barcelona - Valencia, Sport 2
15.09. klo 14.55 Alavés - Sevilla, Sport 1

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Moottoriurheilu

Formula 1, F2 ja F3
Lewis Hamilton on hallinnut F1-kautta, mutta vielä on monta kisaa jäljellä ja kaikki on mahdollista. C More esittää myös kaikki Formula 2 - ja Formula 3 -sarjojen startit suorana. Elisa Viihteen C More -ohjelmakirjastossa nautit lisäksi F1 Livecenteristä.

20.–22.09. Marina Bay Street, Italia (F1)
27.–29.09. Sotshi, Venäjä (F1, F2 & F3)

MotoGP, Moto2 ja Moto3
C Morella nähdään Formuloiden lisäksi ratamoottoripyöräilyä niin MotoGP:stä, Moto2:sta kuin Moto3:stakin.

13.–15.09. San Marino
20.–22.09. Aragon, Espanja
04.–06.10. Buriram, Thaimaa

Red Bull Air Race
C More näyttää kaikki Red Bull Air Race -taitolentokisojen aika-ajot ja kilpailut suorana.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Jääkiekko

CHL
Champions Hockey Leaguessa on tällä kaudella Suomesta mukana neljä joukkuetta: Tampereen Tappara, Hämeenlinnan HPK, Lahden Pelicans ja Oulun Kärpät. C More esittää kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut.

SHL
C More näyttää syyskuun puolivälissä käynnistyvän SHL:n otteluita suorana torstaisin ja lauantaisin. Taistossa Ruotsin mestaruudesta nähdään tälläkin kaudella lukuisia suomalaisia.

Tulossa mm.:
14.09. klo 18.55 Luulaja - Växjö, Sport 2
19.09. klo 19.55 Frölunda - Linköping, Sport 2

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Tennis

ATP1000, ATP500 ja ATP250
C More välittää tärkeimpien ATP-turnausten tapahtumat suorana. ATP1000-turnaukset selostetaan suomeksi.

20.–22.09. ATP250, Metz
27.–29.09. ATP250, Chengdu
30.09.–06.10. ATP500, Peking
30.09.–06.10. ATP500, Tokio


 

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Golf

PGA Tour
C More esittää maailman parhaiden golfaajien rahakkaita PGA-turnauksia Yhdysvalloista suorina lähetyksinä.

12.–15.09. A Military Tribute at the Greenbrier
19.–22.09. Sanderson Farms Championship
26.–29.09. Safeway Open

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Ravit

Vermo T65 ja Toto4
C Morella ravataan kuutena päivänä viikossa. Maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin ajetaan Toto4- ja Toto5-lähtöjä ja keskiviikkoisin Vermon T65-ravit. Lauantain Toto76-ravit nähdään myös suorana lähetyksenä - lauantaisin vieraillaan lähtöjen ohessa aiempaa useammin myös ravien arjessa, talleilla.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Huippuelokuvat C More Firstillä

14.9. klo 22.00 klo 22.00 Pitch Perfect 3
Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä musikaalikomediaelokuvista. A cappella -ryhmä The Bellas on hajonnut kaikkien lähdettyä collegeen. Mutta he saavat vielä tilaisuuden lähteä hillittömälle kiertueelle Eurooppaan. Pääosissa mm. Anna Kendrick, Rebel Wilson ja John Lithgow. USA 2017.

20.9. klo 22.00 The Happytime Murders
Maailmassa, jossa ihmiset ja mupettimaiset nuket elävät yhdessä, kaksi poliisia saavat ratkaistavakseen sarjan suuren profiilin murhia. Pääosissa mm. Melissa McCarthy, Maya Rudolph ja Joel McHale. USA 2018.

21.9. klo 22.00 Synkin hetki
Synkin hetki kuvaa Churchillin ensiaskelia pääministerinä ratkaisevalla ajanjaksolla toisen maailmansodan alussa. Gary Oldman voitti parhaan pääosan Oscarin roolistaan Winston Churchillina tässä tositapahtumiin perustuvassa draamassa. Muissa pääosissa mm. Kristin Scott Thomas, Lily James ja Stephen Dillane. Iso-Britannia 2017.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

C More Total

C More Total -paketti tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajeja ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. C More Totalin kanavilta näet huippu-urheilua, yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa ja uutuussarjoja, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja. Urheilusta tarjolla on mm. Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, CHL ja SHL, sekä futista: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga, talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

Nyt 6 kk hintaan 29,95 €/kk, tutustu!

Nyt C More Total + Elisa Viihde Sport 6 kk yhteishintaan 34,95 €/kk, tutustu!

34,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More

C More -paketti tarjoaa yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat lukuisten kassamagneettien näkymisen C Moren kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä uutuussarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla. C More -paketti sisältää lasten oman C More Juniori -kanavan.

12,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

C More Sport

C More Sport -paketin urheilutarjonta avaa mahdollisuuden nauttia mielenkiintoisista urheilusarjoista kotimaisten asiantuntijoiden seurassa ympäri vuoden. Mukana on Formula 1, huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, CHL ja SHL sekä futista: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja La Liga. Mukana on myös talvilajien maailmancupeja, yleisurheilun IAAF:n Timanttiliiga, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja.

Nyt 6 kk hintaan 24,95 €/kk, tutustu!

Nyt C More Sport + Elisa Viihde Sport 6 kk yhteishintaan 29,95 €/kk, tutustu!

29,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu C More -paketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›