Kotimainen uutuus Ei kiitos ensi-illassa 7.5. - vuokraa ja voita!

Toukokuussa Elisa Viihteen videovuokraamon kotimaisten elokuvien valikoima kasvaa jälleen, kun ensi-iltansa saa Anna-Leena Härkösen samannimiseen menestysromaaniin perustuva draamakomedia Ei kiitos. Vuokraa Ei kiitos tai jokin muu sinulle mieleinen leffa 31.5. mennessä ja osallistut Samsung Galaxy Tabin + 5 leffavuokrauksen arvontaan!

Yleisönsä hurmannut ja kiitettäviä arvioita kerännyt Ei kiitos on hyvällä maulla tehty draamakomedia nelikymppisestä avioparista Matista (Ville Virtanen) ja Helistä (Anu Sinisalo), jotka ovat kadottaneet parisuhteensa kipinän jo aikaa sitten. Tai Heli haluaisi, mutta Matille ei maistu. Hän vain pelaa tietokonepelejä repsahtaneissa fleece-housuissa. Hartiahieronta on hänestä parasta läheisyyttä.
 
Odotetun leffauutuuden sekä monta muuta suosikkia vuokraat Elisa Viihteen videovuokraamosta, jonka upea valikoima
on jokaisen katsottavissa myös kätevästi suoraan netistä. Tarvitset vain Windows-tietokoneen tai Android-laitteen* ja vähintään 2 Mbit/s nettiyhteyden. Palveluun rekisteröityminen on maksutonta ja leffavuokraus maksaa aina alle vitosen, valikoimassa on myös täysin ilmaisia leffoja.
 
Muista myös kirja! Anna-Leena Härkösen terävän humoristisen menestysromaanin luet kätevänä e-kirjana tabletilla tai älypuhelimella Elisa Kirjassa hintaan 4,90 €. Saatavana myös äänikirjana. Lataa puhelimeen tai MP3-soittimeen vaikka seuraksi lenkkipoluille tai pyöräretkille, tai ajanvietteeksi kesän reissuille. Lue lisää osoitteessa kirja.elisa.fi/ekirja/ei-kiitos.

Vuokraa odotettu uutuus Ei kiitos tai jokin muu sinulle mieleinen leffa 31.5. mennessä ja osallistut Samsung Galaxy Tabin + 5 leffavuokrauksen arvontaan (arvo 371,50€).

Näin helppoa se on:

  1. Rekisteröidy maksutta osoitteessa online.elisaviihde.fi tai jos olet jo asiakas, kirjaudu Elisa Viihde –tunnuksillasi.
  2. Vuokraa haluamasi leffa ja katso niin monta kertaa kuin haluat (48h).


Leffavuokraus vahvistetaan PIN-koodilla, jonka saat sähköpostiisi heti rekisteröitymisen jälkeen. Lasku kuukauden vuokrauksista tulee sähköpostiisi automaattisesti. Leffat ovat vuokrattavissa myös Elisa Viihteen digiboksilla.

Arvonnan säännöt:
Kaikkien 7.-31.5.2014 välisenä aikana Elisa Viihteen videovuokraamosta yhden tai useamman elokuvan vuokranneiden kesken arvotaan Samsung Galaxy Tab 3 10.1 3G -tablet sekä 5 leffavuokrausta Elisa Viihteen nettivuokraamoon (arvo yhteensä  371,50 €). Arvontaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, jokainen kampanja-aikana Elisa Viihteen nettivuokraamosta tai digiboksista elokuvia vuokrannut osallistuu arvontaan automaattisesti. Jokainen leffavuokraus on yksi arpa eli mitä useamman elokuvan kampanja-aikana vuokraa, sitä paremmat mahdollisuudet on voittaa. Palkinto arvotaan 4.6.2014, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Elisa Oyj:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.


*) Windows XP tai uudempi, Android 4.x -laitteet HD-näytöllä.