Tarjous

Tilaa laajakaista

  • Nopea ja toimintavarma netti. Saat kaikki talouden älylaitteet sujuvasti verkkoon. Tee etätöitä, pelaa, surffaa – kaikki onnistuu.
  • Laajakaistaliittymän tilaaminen onnistuu kolme viikkoa ennen kytkentäpäivää, katso osoitekohtainen luettelo alta.
  • Katso saatavuus ja tilaa tästä

Elisa Viihde

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Espoon Asunnot Oy tarjoaa asukkaille Elisan nopeat laajakaistayhteydet

Elisa on toimittanut valokuituyhteydet kaikkiin huoneistoihin ja asukkailla on käytössä nopea Elisan Saunalahti Taloyhtiölaajakaista sekä Elisan kaapeli-TV -palvelu.

Vuokraan sisältyvään peruspalveluun kuuluu 10 Mbit/s laajakaista sekä Elisan huippuluokan kaapeli-TV peruskanavineen. Lisäksi asukkaat voivat tilata maksu-TV-kanavia sekä lisämaksusta suurempia nopeuksia.

Nopeat, teräväpiirtoisen kanavatarjonnan katsomisen mahdollistavat yhteydet tarjoavat Espoon Asunnot Oy:n asukkaille myös uudet palvelut, kuten suositun Elisa Viihde -palvelun.

  Hinta Huomioitavaa
Saunalahti Laajakaista 10/10M 0 € Perusnopeus, sisältyy vuokraan
Saunalahti Laajakaista 50/10M 4,90 €/kk  
Saunalahti Laajakaista 100/10M 9,90 €/kk  
Elisa Viihde 19,90 €/kk Sisältää 100/10M liittymän

Muistutetaan vielä, että Espoon Asunnot Oy omistajana toimittaa kaapeliTV- ja laajakaistayhteyden seinärasiaan saakka. Siitä eteenpäin digiboksien, modeemien ja kaikkien kaapeleiden hankinta, toimivuus ja käyttökuntoon saattaminen on asukkaan asia. Tässä asiassa ensisijainen ja usein ilmainen neuvo ja apu löytyy laitteita myyvistä liikkeistä – esimerkiksi Elisan myymälöistä, kunhan osaa kertoa ja kuvata oman käyttötarpeensa.


Saunalahti Laajakaista 10M

Valokuidulla toteutettuihin kiinteistöihin laajakaistayhteys on toteutettu Saunalahti Laajakaista –liittymällä. Laajakaistan perusnopeus on 10/10M ja liittymään sisältyy viisi julkista ip-osoitetta, viisi sähköpostilaatikkoa (200Mt/kpl) sekä 100 Mt kotisivutilan.

Riippuen siitä, käytetäänkö kohteessa Ethernet (ETH) vaiko VDSL2-tekniikkaa, laajakaista toimii joko modeemin kautta tai suoralla kytkennällä kodin datapistokkeeseen. Tarkempia tietoja tarvittavista kytkennöistä löydät ohjeesta alempana.

Saunalahti Laajakaista –liittymän toimittaminen edellyttää asukkailta liittymän tilausta ennen kytkentää.

Saunalahti Laajakaista palvelukuvaus

 

Laajakaistaliittymän tilaus

Elisan laajakaistaliittymien toimittaminen edellyttää asukkaalta liittymätilauksen. Tilaa laajakaistaliittymä heti kun olet muuttamassa, jotta saamme varmistettua, että käytössämme on kaikki liittymän toimittamiseksi tarvittavat tiedot. Tarjoamme teknistä tukea ainoastaan rekisteröityihin liittymiin.

Tilauksen jälkeen voit ottaa käyttöösi liittymään sisältyviä palveluita, kuten sähköpostin ja kotisivutilan. Liittymätilauksen yhteydessä voit halutessasi tilata myös lisänopeuksia ja maksullisia lisäpalveluita, kuten tietoturvapaketin.

HUOM. Voit myös ottaa laajakaistayhteyden käyttöösi tilaamalla Elisa Viihteen tarjoushintaan 19,90 €/kk. Voit tehdä tilauksen Elisan myymälässä tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 98323 (ma-pe 8-19, la 10-16.30)

 

Elisa Viihde - Kaikki yhden napin takana

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan TV-ohjelmista, leffoista ja muusta viihteestä juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Löydät näin kaiken katsottavan kätevästi yyden palvelun kautta, eikä tallennustila lopu kesken.

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Jos TV ei toimi, mitä pitää tehdä?
​Tarkista, että johdot ja kytkennät ovat kunnossa. Tee digivirittimelle tehdasasetusten palautus ja kanavien uudelleenvirititys. Lisää ohjeita ongelmatilanteissa löydät täältä.

Mitä jos ei toimi virityksenkään jälkeen. Kehen otan yhteyttä?
​Mikäli ongelma ei ratkea vianrajausohjdeiden avulla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten kanavavalikoima muuttu? Mitkä kanavat ovat olemassa?
​Sinulla näkyy Elisan kaapeli-TV -verkon kanavat. Tarkista kanavavalikoima tästä.

Voinko saada lisäkanavia Elisalta?
​ Elisalla on tarjolla laaja lisäkanavien valikoima. Näitä varten tarvitset joko kaapelikortin tai Elisa Viihde -palvelun, jonka yhteyteen voit tilata lisäkanavia. Lisäkanavien tarjontaan voit tutustua tästä.

Mitä lisäpalveluita on Elisalta saatavissa? Mihin otan yhteyttä?
​Elisa Saunalahti -laajakaistaan kuuluu viisi julkista sähköpostiosoitetta, viisi sähköpostilaatikkoa (200Mt) sekä 100M kotisivutila. Tarvittaessa voit myös tilata laajakaistan yhteyteen erikseen maksullisen tietoturvapalvelun.

Internet ei toimi. Mitä pitää tehdä?
​Käynnistä päätelaitteet uudelleen ja tarkista, että johdot ja kytkennät ovat kunnossa. Vianrajauksessa voit käyttää apuna asiakastukisivustojen ohjeita. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluume.

Haluan lisänopeutta internettiin. Mitä pitää tehdä?
​Voit tilata käyttöösi lisänopeutta osoitteessa saunalahti.fi/laajakaista, asioimalla Elisan myymälässä tai soittamalla maksuttomaan myyntipalvelun numeroon 0800 94200.

Muuttuvatko sähköpostiosoitteet?
​Kun rekisteröit käyttöösi Elisa Saunalahti -laajakaistan, saat käyttöösi viisi sähköpostiosoitetta (esim. saunalahti.fi -loppuinen sähköposti).

Miten pääsen käsiksi vanhoihin sähköposteihin?
​Jos sinulla on käytössäsi toisen operaattorin sähköpostipalvelu, olethan yhteydessä kyseisen operaattorin asiakaspalveluun asian selvittämiseksi.

Miten saan uuden sähköpostiosoitteen?
​Ensiksi sinun täytyy rekisteröidä laajakaistapalvelu käyttöösi. Rekisteröinnin jälkeen voit ottaa käyttöösi uuden sähköpostiosoitteen OmaElisassa.

Jos hankin laajakaistamodeemin muualta, mitkä ovat tekniset vaatimukset?
Tarvitset VDSL2-standardin mukaisen laajakaistamodeemin. Tarkat tekniset speksit: ITU-T G.993.2 VDSL2 Profile 17a ja Profile 30a, VDSL bandplan 998, SRA (Seamless Rate Adaption), INP (arvoon kaksi (2) asti), PhyRPHY Level Retransmission technology, PTM mode, UpBO (Uplink Power Back-Off).

 

Ohjeita

Rekisteröinti/tilaaminen
Saunalahti Laajakaista: asennusopas