Osta 11.6. - 31.8.2018 suosikkitablet tai pieni ja näppärä lukulaite, ja saat viisi huippukirjaa! Kirjat luet kätevästi uudella tabletillasi, lukulaitteellasi tai vaikka puhelimella, missä ja milloin vain. Tutustu laitteisiin, joihin kesän superetu on saatavilla ja poimi mieleinen itsellesi tai lahjaksi!

Kaikki laitteet tilaat kätevästi Elisan verkkokaupasta ilman kytkykauppaa tai liittymäpakkoa, myös edullisella kuukausimaksulla ilman korkoa tai muita kuluja.

Mukaan huippukirjoja

Superetuun sisältyy viisi huippukirjaa Suomen suurimmasta e-kirjakaupasta Elisa Kirjasta, eli lähes sadan euron arvoiset kirjat maksutta. Voit valita kustakin kirjasta haluatko lukea kirjan e-kirjana vai kuunnella äänikirjana.

Saat tilaamasi laitteen mukana lahjakortin, josta löytyvällä etukoodilla voit ladata pakettiin sisältyvät 5 kirjaa maksutta Elisa Kirjasta. Etukoodi on voimassa ja kirjat ladattavissa 30.9.2018 asti.

Tarjous

Elisa Kirja - parasta lukemista aina mukanasi

Elisa Kirja on Suomen suurin e-kirjakauppa, josta löydät maan laajimman valikoiman sähköistä lukemista aina rakastetuista klassikoista uusimpiin suosikkeihin. Kirjoja luet kätevästi omalla tabletilla ja puhelimella tai vaikka uudella näppärällä, erityisesti lukemiseen suunnitellulla lukulaitteella. Ei kuukausimaksuja tai sitoumuksia, käyttöön tarvitset vain maksuttomat tunnukset ja sovelluksen (Android tai iOS) tai jonkin lukulaitteen. Käyttö ei edellytä myöskään Elisan tai Saunalahden liittymää.

5 syytä kokeilla

  1. Mukavaa ajanvietettä aina mukanasi - kätevästi omassa tabletissa, lukulaitteessa tai puhelimessa.
  2. Maksuton sovellus ja tunnukset, ei avaus- eikä kuukausimaksuja tai ostovelvoitteita.
  3. Yli 10.000 suomenkielisen e-kirjan ja äänikirjan valikoima - luettavaa/kuunneltavaa löytyy moneen makuun.
  4. Valikoimassa myös Otavamedian huippulehdet. Tutustu valikoimaan
  5. Aina parhaat tarjoukset. Katso ajankohtaiset tarjoukset 

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki