Äänestä paras Elisa-fanituote

Voit voittaa itsellesi eniten ääniä saaneen fanituotteen tai upean OnePlus Nord 5G -puhelimen!

↓ Osallistu arvontaan alempana ↓

Fanittamisen kohteita on maailmassa monia – aina urheiluseuroista, bändeihin, elokuviin ja tv-sarjoihin. Mutta eihän kukaan sentään teleoperaattoria fanittaisi? Näin mekin luulimme, mutta sitten saimme kuulla Elisan fanikerhosta ja sen kaikista kolmesta jäsenestä: Eliaksesta, Eskosta ja Elmeristä. 

Jostain kumman syystä tuo kolmikko on päätynyt fanittamaan Elisaa, ja he tekevät sen intohimoisesti. Innokkaaseen fanittamiseen kuuluvat tietysti myös fanituotteet! Elisan faniklubi on jo teettänyt monenlaisia tuotteita, joista pääset äänestämään suosikkiasi.

Katso videoilta muutama esimerkki fanituotteista ja äänestä suosikkiasi. Voit myös ehdottaa uutta huikeaa tuotetta ja sellainen saattaa ilmestyä fanikauppaan saataville. Osallistu kisaan ja voit voittaa itsellesi eniten ääniä saaneen fanituotteen tai upean OnePlus Nord 5G -puhelimen! 

Äänestä ja osallistu arvontaan

Katso arvonnan säännöt alta. Henkilötietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin arvonnan toteuttamiseen. Tietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta Elisalla löydät täältä.

Lomake lähetetty
Lomakkeen lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudelleen
Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Elisa Oyj, PL 1 00061 Elisa, Y-tunnus 0116510-6.

2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 24.8.2020-3.11.2020 välisenä aikana. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. 

3. Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä osallistumislomake. Puutteellisesti täytettyjä lomakkeita ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Elisa Oyj ei tarkista kilpailuun osallistuvien nettiselaimia. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, arvotaan uusi voittaja.

4. Palkinnot
Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yhdelle voittajalle äänestyksessä eniten ääniä saanut fanituote ja OnePlus Nord 5G -puhelin (arvo 399 €).

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisveroista. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

5. Arvonta
Arvontoihin osallistuvat kaikki kohdassa 2 ja 3 mainitut ehdot täyttävät osallistujat. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonta suoritetaan 4.11.2020.

6. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen.
Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

7. Henkilötiedot
Henkilötietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin arvonnan toteuttamiseen. Henkilötiedot tuhotaan viipymättä kun arvonta on suoritettu.

8. Vastuut
Palkintojen voittajat vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Helsingissä 24.8.2020

Elisa Oyj