HBO Nordic Elisa Viihteessä - ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville

HBO Nordic on ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville. Löydät HBO:n  alkuperäissarjojen, kuten Game of Thrones, kaikki tuotantokaudet sekä muiden suosittujen sarjojen useita tuotantokausia ohjelmakirjastosta. Uudet jaksot julkaistaan seuraavana päivänä Yhdysvaltojen julkaisupäivän jälkeen, joko HD- tai SD-laatuisena. Voit tilata HBO Nordicin, kun sinulla on voimassa oleva Elisa Viihde -tilaus. HBO Nordicin kaikkia ohjelmia voit katsoa Elisa Viihteen digiboksilla sekä Elisa Viihde -sovelluksella (Android & iOS). Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, tutustu Elisa Viihteen monipuolisiin ominaisuuksiin ja tarjontaan.

Marvel's Inhumans – uutuussarja

Uudessa Marvel’s Inhumans -sarjassa seurataan Epäinhimillisten kuningasperheen seikkailuja, johon kuuluu mm. arvoituksellinen kuningas Black Bolt (Anson Mount). Kuninkaan ääni on niin voimakas, että jopa pienikin kuiskaus voi tuhota kokonaisen kaupungin. Kuningasperhe hajoaa sotilasvallankaappauksen seurauksena, mutta he pääsevät täpärästi pakenemaan Havaijille. Siellä heitä odottaa uusi, rehevä maailma sekä yllättävät kohtaamiset sen asukkaiden kanssa. Perheen on nyt löydettävä jälleen toisensa ja palattava kotiin, ennen kuin heidän elämäntapansa tuhoutuu ikiajoiksi.

Katso traileri ›
 

Vikings – 5. kausi tulossa 30.11. alkaen

Tuplajaksolla starttaavaan 5. kauteen lähdetään seuraavista lähtökohdista: Ivar Luuton (Alex Høgh Andersen) vaatii itselleen suuren pakana-armeijan johtajuutta ja Lagertha (Katheryn Winnick) hallitsee Kattegatin kuningattarena. Veljensä Sigurdin murhanneen Ivarin teko toimii lähtölaukauksena kohtalokkaille taisteluille, kun Ragnarin pojat juonivat siirtojaan kostaakseen isänsä kuoleman. Bjorn (Alexander Ludwig) seuraa kohtaloaan Välimerelle ja vaimonsa Helgan kuolemaa sureva Floki (Gustaf Skarsgård) antautuu jumalten armoille. Tuleva kausi on täynnä yllättäviä liittoumia ja uskomattomia petoksia viikinkien taistellessa maailman herruudesta. Mukana ovat myös suomalaisnäyttelijät Peter Franzén ja Jasper Pääkkönen, jotka esittävät kuningas Harald Kaunotukkaa ja Halvdan Mustaa.

Katso 5. kauden traileri ›
 

The Shannara Chronicles – 2. kausi nyt katsottavissa

he Shannara Chronicles on eeppinen televisiosarja, joka perustuu Terry Brooksin samannimiseen, myyntimenestykseksi nousseeseen fantasiakirjasarjaan. Uusi kausi alkaa vuosi edellisen kauden tapahtumista. Neli-Maa on kaaoksen vallassa – väestö on kauhuissaan taikuuden voimista ja Crimson-organisaatio metsästää taikavoimin varustettuja henkilöitä ja luo rotujen välille eripuraa pelottelemalla ja uhkailemalla. Amberlen menetyksestä kärsivä ja Eretriasta erkaantunut Wil on kääntänyt selkänsä taikavoimilleen ja haaveilleen ryhtyä parantajaksi. Wilin on kuitenkin liityttävä mukaan taisteluun, kun salaperäinen nainen pelastaa hänet Crimsonin hyökkäykseltä. Sarjan pääosissa nähdään Austin Butler (Wil), Ivana Baquero (Eretria) ja Manu Bennett (Allanon).

Katso 2. kauden traileri ›

O Negócio – uuden draamasarjan kaudet 1-3 nyt katsottavissa

Myös nimellä The Business tunnettu sarja kertoo kolmesta naisesta, Karinista, Magalista ja Lunasta, jotka päättävät soveltaa markkinointituntemusta maailman vanhimpaan ammattiin. Sarjan tapahtumat kietoutuvat São Paulon eliitin luksusmaailman ympärille, jossa kysyntä VIP-seuralaista on nousussa. Jokaisella tytöllä on omat henkilökohtaiset syynsä lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa järjestäytynyt liiketoiminta päästäkseen korkeammalle elämässään. Sarja on HBO Latin American brasiliaistuotantoa, ja sen pääosissa nähdään Rafaela Mandelli, Juliana Schalch ja Michelle Batista.

Sr. Ávila – uutuussarjan kaudet 1-3 nyt katsottavissa

Ávila on kaksoiselämää elävä perheenisä, jolla on valtava taakka kannettavanaan. Perheelleen ja ystävilleen hän on pelkkä vakuutusmyyjä, mutta salassa muilta hän toimii palkkamurhaajana. Ávila pääsee selvittelemään omia sisäisiä demonejaan salatyössään, mutta se tuo mukanaan myös suuria ongelmia ja vastuuta, jotka voivat muuttaa täysin hänen elämänsä. HBO Latin American meksikolaista tuotantoa oleva sarja on kuvattu kokonaan Mexico Cityn alueella ja sen pääosissa nähdään Tony Dalton, Carlos Aragón ja Camila Selser.

Loudermilk – uusi komediasarja Nuijan ja tosinuijan tekijältä

Uutuussarja kirjoittaja-ohjaaja Peter Farrellyltä (Nuija ja tosinuija, Sekaisin Marista) ja Emmy-palkitulta Bobby Mortilta (The Colbert Report). Sarjan pääosassa nähdään Ron Livingston (Band of Brothers, Sinkkuelämää), joka esittää ex-alkoholistia ja päihdetyöntekijänä työskentelevää Sam Loudermilkiä. Hän onnistuu suututtamaan jokaisen elämäänsä kuuluvan ihmisen, ja vaikka hänen juomisensa onkin hallinnassa, hänelle selviää, että raitistuminen on helpompaa kuin täysin sekaisin olevan elämän saaminen järjestykseen. Sarjassa esiintyvät myös Will Sasso, Laura Mennel, Anja Savcic, Toby Levins, Mark Brandon ja Timothy Webber. Sarjan tuottajana toimii Jonathan Schwartz, ja sarjan kaikki jaksot on ohjannut Peter Farrelly.

Curb Your Enthusiasm – 9. kausi nyt HBO Nordicilla

Larry Davidin tähdittämä Emmy®- ja Golden Globe -palkittu komediasarja Curb Your Enthusiasm (Jäitä hattuun) jatkuu uuden 9. kauden myötä. Larry Davidin luomassa tilannekomediasarjassa mies esittää itseään ylilyövänä karikatyyrihahmona. Tulevalla kaudella Larryllä on uusi lupaava yritys, joka on saanut kannustavaa palautetta useilta mahdollisilta sijoittajilta. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun sarja epäonnistumisia uhkaa suunnitelmia – ainakin väliaikaisesti. Nyt alkavalla kaudella nähdään aiemmilta kausilta tuttuja näyttelijöitä sekä sarjan veteraaneja, mutta myös uusia näyttelijöitä, kuten Elizabeth Banks, Ed Begley Jr., Lauren Graham ja Jimmy Kimmel. Sarja on tähän mennessä esitetyllä 80 jaksollaan HBO:n pisimpään pyörinyt komedia- tai draamasarja.

Katso 9. kauden traileri ›

Like.Share.Follow – elokuva ensi-illassa 1.11.

“Kauhun kuninkaan” Jason Blumin jännittävä elokuva vie katsojat keskelle digiajan uhkia ja vaaroja, joihin altistamme itsemme laittaessamme koko elämämme verkkoon. Elokuva seuraa pakkomielteistä fania (Ema Hovarth), joka tekee kaikkensa päästäkseen lähelle kovassa nosteessa olevaa idoliaan, Youtube-tähti Garrettia (Keiynan Lonsdale). Elokuvan muisssa rooleissa nähdään Amy Pham, Abraham Benrubi, Michael Boatman ja Remy Nozik.

When We Rise – tositapahtumiin perustuva minisarja 15.11. alkaen

Tositapahtumiin perustuva kertomus monimuotoisesta LGBT-edelläkävijäryhmästä ja heidän henkilökohtaisista ja poliittisista kamppailuistaan ja voitoistaan kansalaisoikeusliikkeen parissa. Sarjan on luonut ja kirjoittanut Oscar-palkittu käsikirjoittaja Dustin Lance Black (Milk). Sarjan pääosissa nähdään LGBT-aktivisti Cleve Jonesia esittävä Guy Pearce (Memento), naisaktivistijohtaja Roma Guy’ta näyttelevä Mary-Louise Parker (Angels in America) ja tämän yhteiskunta-aktivistina toimivaa vaimoa Dianea esittävä Rachel Griffiths (Six Feet Under), afroamerikkalaisen yhteisön organisaattori Ken Jonesia näyttelevä Michael K. Williams (The Wire) ja transsukupuoli-aktivisti Cecilia Chungia esittävä Ivory Aquino.

Katso traileri ›

Katso mitä haluat, silloin kun haluat – tilaa Elisa Viihde

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmasi kätevästi digiboksilla, tabletilla ja älypuhelimella, eikä tallennustila lopu kesken. Tallenteet sekä monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun löytyy kaikki fiksusti yhden napin takaa.

Nyt saat Elisa Viihteen myös ilman laajakaistaa hintaan 19,90 €/kk* – hyödynnä nykyistä laajakaistaasi ja maksa vain palvelusta. Tutustu ja tilaa: elisa.fi/viihde ›

* 24 kk sopimus ilman laajakaistaa, yhteensä 477,60 €.