HBO Nordic Elisa Viihteessä - ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville

HBO Nordic on ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville. Löydät HBO:n  alkuperäissarjojen, kuten Game of Thrones, kaikki tuotantokaudet sekä muiden suosittujen sarjojen useita tuotantokausia ohjelmakirjastosta. Uudet jaksot julkaistaan seuraavana päivänä Yhdysvaltojen julkaisupäivän jälkeen, joko HD- tai SD-laatuisena. Voit tilata HBO Nordicin, kun sinulla on voimassa oleva Elisa Viihde -tilaus. HBO Nordicin kaikkia ohjelmia voit katsoa Elisa Viihteen digiboksilla sekä Elisa Viihde -sovelluksella (Android & iOS). Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, tutustu Elisa Viihteen monipuolisiin ominaisuuksiin ja tarjontaan.

Knightfall - Uusi historiallinen draamasarja

Knightfall HBO Nordicilla

10-osainen uutuussarja vie meidät Temppeliherrain ritarikunnan maailmaan keskiaikaisen sodankäynnin ja politiikan ytimeen. Aikansa vaikutusvaltaisimman, varakkaimman ja salaperäisimmän sotilasjärjestön tehtävänä oli varjella koko kristikunnan tärkeimpiä pyhäinjäännöksiä. Tarinan alussa Akko, temppeliherrojen viimeinen tukikohta pyhässä maassa, tuhoutuu ja tarujen Graalin malja katoaa. Vuosien päästä temppeliherrat saavat vihjeen Graalin olinpaikasta, jolloin rohkean ja päättäväisen ritari Landryn (Tom Cullen, Downton Abbey, Gunpowder) johtama retkikunta lähtee uhkarohkealle matkalle kadonneen maljan jäljille.

Katso traileri ›

Gunpowder - minisarja ensi-illassa 19.12.

Gunpowder HBO Nordicilla

3-osainen minisarja on 1600-luvulle sijoittuva jännityssarja, joka kuvaa Guy Fawkesin päivän syntyyn johtaneita tositapahtumia. Robert Catesby oli mies vuoden 1605 salajuonen takana, ja jonka päämääränä oli parlamenttitalon räjäytys sekä kuningas Jaakko I:n surmaaminen. Minisarjaa tähdittävät Kit Harington (Game of Thrones*), Peter Mullan (Quarry*), Mark Gatiss (Uusi Sherlock), Liv Tyler (The Leftovers*), Edward Holcroft (Kingsman) ja Tom Cullen (Knightfall*). Käsikirjoituksesta vastaa Ronan Bennett (Top Boy) ja sen on ohjannut J Blakeson (The Disappearance of Alice Creed).

Katso traileri ›

Marvel's Inhumans – uutuussarja

Uudessa Marvel’s Inhumans -sarjassa seurataan Epäinhimillisten kuningasperheen seikkailuja, johon kuuluu mm. arvoituksellinen kuningas Black Bolt (Anson Mount). Kuninkaan ääni on niin voimakas, että jopa pienikin kuiskaus voi tuhota kokonaisen kaupungin. Kuningasperhe hajoaa sotilasvallankaappauksen seurauksena, mutta he pääsevät täpärästi pakenemaan Havaijille. Siellä heitä odottaa uusi, rehevä maailma sekä yllättävät kohtaamiset sen asukkaiden kanssa. Perheen on nyt löydettävä jälleen toisensa ja palattava kotiin, ennen kuin heidän elämäntapansa tuhoutuu ikiajoiksi.

Katso traileri ›

Vikings – katso 5. kausi nyt

Suosikkisarjan 5. kauteen lähdetään seuraavista lähtökohdista: Ivar Luuton (Alex Høgh Andersen) vaatii itselleen suuren pakana-armeijan johtajuutta ja Lagertha (Katheryn Winnick) hallitsee Kattegatin kuningattarena. Veljensä Sigurdin murhanneen Ivarin teko toimii lähtölaukauksena kohtalokkaille taisteluille, kun Ragnarin pojat juonivat siirtojaan kostaakseen isänsä kuoleman. Bjorn (Alexander Ludwig) seuraa kohtaloaan Välimerelle ja vaimonsa Helgan kuolemaa sureva Floki (Gustaf Skarsgård) antautuu jumalten armoille. Tuleva kausi on täynnä yllättäviä liittoumia ja uskomattomia petoksia viikinkien taistellessa maailman herruudesta. Mukana ovat myös suomalaisnäyttelijät Peter Franzén ja Jasper Pääkkönen, jotka esittävät kuningas Harald Kaunotukkaa ja Halvdan Mustaa.

Katso 5. kauden traileri ›

The Magicians – 3. kausi

The Magicians HBO Nordicilla

Kamppailu taikuuden palauttamiseksi jatkuu. Lev Grossmanin menestyskirjasarjaan perustuva SyFy-kanavan fantasiadraamasarja vie katsojat salaiseen, taikuuteen erikoistuneeseen Brakebillsin yliopistoon. Keskellä epätavallista koulutusta ryhmä parikymppisiä ystäviä huomaa pian, että lapsuudessa kirjoista luetut taikuudet ovat liiankin todellisia – ja altistavat ihmiskunnan suurille vaaroille.

Divorce - 2. kausi ensi-illassa 15.1. alkaen

Divorce HBO Nordicilla

HBO:n tragikomediasarja jatkuu uuden 2. kauden myötä. Sarjan pääosassa nähdään Emmy- ja Golden Globe -palkittu Sarah Jessica Parker (Sinkkuelämää*). Nyt alkavalla kaudella Frances (Parker) ja hänen ex-miehensä Robert (Thomas Haden Church) selvittelevät sotkuisen avioeronsa jälkipyykkiä samalla, kun aloittelevat omia elämiään. Sarjassa esiintyvät myös Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins ja Charlie Kilgore. Sarjan on luonut Sharon Horgan, ja uuden kauden vastaavia tuottajia ovat mm. showrunnerina toimiva Jenny Bicks, Sarah Jessica Parker ja Sharon Horgan.

Katso 2. kauden traileri ›

Britannia - Ensi-illassa 19.1.

Britannia HBO Nordicilla

Sky:n ja Amazonin suurtuotanto Britannia vie katsojat roomalaisarmeijan matkassa keskelle kelttien mystisten voimien maailmaa. Eeppisen ja visuaalisesti vaikuttavan sarjan on kirjoittanut palkittu Jez Butterworth (007 Spectre) ja ja sitä tähdittävät mm. pelotonta kelttiläisprinsessa Kerraa näyttelevä Kelly Reilly (True Detective*), roomalaislegioonan päällikkönä Auluksena nähtävä David Morrissey (The Walking Dead*), omia teitään kulkevaa Divis-druidia esittävä Nikolaj Lie Kaas (Jälkiä jättämättä) ja kelttien kuningatarta Antediaa näyttelevä Zoë Wanamaker (Harry Potter ja viisasten kivi).

Katso traileri ›

Katso mitä haluat, silloin kun haluat – tilaa Elisa Viihde

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmasi kätevästi digiboksilla, tabletilla ja älypuhelimella, eikä tallennustila lopu kesken. Tallenteet sekä monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun löytyy kaikki fiksusti yhden napin takaa.

Nyt saat Elisa Viihteen myös ilman laajakaistaa hintaan 19,90 €/kk* – hyödynnä nykyistä laajakaistaasi ja maksa vain palvelusta. Tutustu ja tilaa: elisa.fi/viihde ›

* 24 kk sopimus ilman laajakaistaa, yhteensä 477,60 €.