HBO Nordic Elisa Viihteessä - ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville

HBO Nordic on ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville. Löydät HBO:n  alkuperäissarjojen, kuten Game of Thrones, kaikki tuotantokaudet sekä muiden suosittujen sarjojen useita tuotantokausia ohjelmakirjastosta. Uudet jaksot julkaistaan seuraavana päivänä Yhdysvaltojen julkaisupäivän jälkeen, joko HD- tai SD-laatuisena. Voit tilata HBO Nordicin, kun sinulla on voimassa oleva Elisa Viihde -tilaus. HBO Nordicin kaikkia ohjelmia voit katsoa Elisa Viihteen digiboksilla sekä Elisa Viihde -sovelluksella (Android & iOS). Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, tutustu Elisa Viihteen monipuolisiin ominaisuuksiin ja tarjontaan.

Kurkkaa HBO Nordicin suosituimmat sarjat juuri nyt ›

Game of Thrones – odotettu 7. tuotantokausi alkaa vihdoin 17.7.

Maailman suosituimman sarjan Game of Thronesin uusin kausi on pian täällä – ja tuo mukanaan talven keskelle kesää. HBO:n alkuperäissarja Game of Thrones perustuu George R. R. Martinin jättimenestykseksi nousseeseen fantasiakirjasarjaan. Tapahtumat sijoittuvat myyttiseen, valtataisteluiden kyllästämään Westerosin valtakuntaan, jossa kesät ja talvet voivat kestää ihmisiän. Tulevalla kaudella taistelu Rautavaltaistuimesta käy entistä kiivaampana. Kuka onnistuu valloittamaan sen? Vai voittavatko valtaistuinpelin lopulta valkeat kulkijat ja ikuinen talvi? Sarjan pääosiin palaavat Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner ja Maisie Williams.

Katso 7. kauden ensimmäinen traileri ›
Katso 7. kauden toinen traileri ›

Snowfall – uusi sarja Los Angelesin crack-epidemiasta alkaa 6.7.

FX-kanavan uusi draamasarja vie katsojan keskelle 80-luvun alun Los Angelesia ja sinne myrskyn lailla saapunutta crack-epidemiaa, joka vaikutti rajusti paikalliseen kulttuuriin. Sarjassa seurataan väkivaltaisen murroksen keskellä eläviä hahmoja, kuten valtaa havittelevaa katudiileri Franklin Saintia (Damson Idris), rikollisperheen valtataistelun keskelle joutuvaa meksikolaispainija Gustavo “El Oso” Zapataa (Sergio Peris-Mencheta), Nicaraguan Contra-liikkeen salaisen rahoitusoperaation aloittavaa CIA:n virkamies Teddy McDonaldia (Carter Hudson) ja meksikolaisen rikosliigan johtajan hillittyä Lucia-tytärtä (Emily Rios).

Killjoys – scifi-sarjan 3. tuotantokausi ilmestyy 1.7. alkaen

SyFy-kanavan scifi-sarja Killjoys seuraa kolmea palkkionmetsästäjää, jotka matkustavat planeettojen välillä jahdaten ja vangiten murhanhimoisia rikollisia kaukaisessa, jättiyhtiön omistamassa Quadin aurinkokunnassa. Dutch, John ja D’avin työskentelevät R.A.C. (Recovery and Apprehension Coalition) -nimiselle riippumattomalle planeettojen väliselle organisaatiolle, jonka jäsenet tunnetaan nimellä Killjoys. Uudella kaudella tämä hauskapitoa rakastava kolmikko kohtaa jälleen uusia taisteluja sekä lisää draamaa, ristiriitoja ja epäonnea. Sarjaa tähdittävät Hannah John-Kamen, Aaron Ashmore ja Luke Macfarlane.

Katso 3. kauden traileri ›

Hell on Wheels – viidennen kauden loput 7 jaksoa katsottavissa 24.7.

AMC:n historiallinen, tositapahtumiin perustuva sarja vie katsojat sisällissodan jälkeiseen villiin länteen ja tarkastelee maan jälleenrakentamista verisimmän Amerikan maaperällä käydyn sodan jälkeen. Tapahtumien keskiössä on kostomatkalla oleva etelävaltioiden sotilas Cullen Bohannon (Anson Mount), joka aikoo tehdä tilit selväksi vaimonsa murhaajien kanssa. Viidennellä kaudella Cullen johtaa rautatietunnelin rakentamista Sierra Nevadan vuorten läpi tuhansien kiinalaisten työntekijöiden ja näiden vieraan kulttuurin keskellä.

Uusi Twin Peaks

Yksi kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista televisiosarjoista koskaan jatkuu. Tapahtumat sijoittuvat aikaan 25 vuotta sen jälkeen, kun viehättävän luoteiskaupungin asukkaat järkyttyivät koulun kuningattaren Laura Palmerin kauhistuttavasta murhasta. Sarjan luojien ja vastaavien tuottajien David Lynchin ja Mark Frostin kirjoittama ja tuottama, Sabrina S. Sutherlandin tuottama uusi Twin Peaks on kokonaisuudessaan David Lynchin ohjaama. 18-jaksoinen sarja nähdään yksinoikeudella HBO Nordicilla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa 22. 5.2017. Odotetussa uudessa Twin Peaks -sarjassa nähdään monien uusien näyttelijöiden ohella myös useita alkuperäisnäyttelijöitä, kuten FBI:n erikoisagentti Dale Cooperia näyttelevä Kyle MacLachlan.

Fear the Walking Dead – suosikkisarjan 3. kausi

Menestyssarja Fear the Walking Dead jatkuu 3. kaudella. Sarja on suosikkisarja The Walking Deadin sisarsarja ja kertoo ajasta, jolloin zombiepidemia on vasta alkamassa, eivätkä ihmiset vielä tiedä mitä on edessä. 8-jaksoisen 3. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa tulee katsottavaksi 5. kesäkuuta. Madison ja Travis yhdistävät jälleen voimansa, samalla kun Andresin murhannut Alicia yrittää toipua tapahtuneesta. Joukkoaan johtava Nick pelastaa ensitöikseen Lucianan amerikkalaissotilaiden kynsistä, mutta vaikka parivaljakko pelastuukin kuolemalta, Nick ei enää kuvittele olevansa kuolematon. Toipilaana oleva Strand suunnittelee haalivansa uuden maailman valuuttaa, ja vangittu Ofelia ottaa selvää selviytymiskyvyistään.

Katso 1. kauden traileri ›
Katso 3. kauden traileri ›

The Handmaid's Tale – uutuussarja

Margaret Atwoodin klassikkoromaaniin perustuva The Handmaid’s Tale on kertomus teokraattisesta yhteiskunnasta Gileadista, joka aiemmin historiassa tunnettiin Yhdysvaltoina. Ympäristökatastrofista ja syntyvyyden romahtamisesta kärsivää Gileadia johtaa fundamentalistinen liike, joka kohtelee naisia valtion omaisuutena.  Komentajan taloudessa palvelijatar (Elisabeth Moss, mm. Mad Men) on yksi harvoista jäljellä olevista hedelmällisistä naisista, joka on pakotettu seksiorjuuteen viimeisenä epätoivoisena yrityksenä kansoittaa autioitunut maailma.  Naisen on luovittava komentajien, näiden julmien vaimojen ja taloudenhoitajien sekä kanssasisartensa kanssa vakoojien täyttämässä kauhistuttavassa yhteiskunnassa, jossa yksikin väärä sana voi merkitä kuolemaa. Hänellä on kuitenkin selkeä päämäärä: säilyä hengissä ja löytää tytär, joka häneltä on riistetty.

Katso mitä haluat, silloin kun haluat – tilaa Elisa Viihde

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmasi kätevästi digiboksilla, tabletilla ja älypuhelimella, eikä tallennustila lopu kesken. Tallenteet sekä monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun löytyy kaikki fiksusti yhden napin takaa.

Nyt saat Elisa Viihteen myös ilman laajakaistaa hintaan 19,90 €/kk* – hyödynnä nykyistä laajakaistaasi ja maksa vain palvelusta. Tutustu ja tilaa: elisa.fi/viihde ›

* 24 kk sopimus ilman laajakaistaa, yhteensä 477,60 €.