HBO Nordic Elisa Viihteessä - ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville

HBO Nordic on ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville. Löydät HBO:n  alkuperäissarjojen, kuten Game of Thrones, kaikki tuotantokaudet sekä muiden suosittujen sarjojen useita tuotantokausia ohjelmakirjastosta. Uudet jaksot julkaistaan seuraavana päivänä Yhdysvaltojen julkaisupäivän jälkeen, joko HD- tai SD-laatuisena. Voit tilata HBO Nordicin, kun sinulla on voimassa oleva Elisa Viihde -tilaus. HBO Nordicin kaikkia ohjelmia voit katsoa Elisa Viihteen digiboksilla sekä Elisa Viihde -sovelluksella (Android & iOS). Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, tutustu Elisa Viihteen monipuolisiin ominaisuuksiin ja tarjontaan.

Toonix Lapset -ohjelmakirjasto lisäveloituksetta HBO Nordic -tilaajille

Toonix Kids -lastenohjelmakirjasto HBO Nordicilla

Toonix Lapset -ohjelmakirjasto tarjoaa katsottavaa 3-12-vuotiaille. Tämä lasten oma ohjelmakirjasto kuuluu ilman lisäveloitusta kaikille HBO Nordic -tilaajille ja ohjelmat ovat katsottavissa sekä Elisa Viihteen sovelluksessa että digiboksilla. Toonixin ohjelmiin lukeutuvat mm. suursuosikit Looney Tunes, Palomies Sami, Gumballin mieletön maailma, Tehotytöt, Seikkailuhetki, Ben 10, Teen Titans Go!, Lego Ninjago, Scooby Doo sekä Tom & Jerry. Saatavilla ovat myös alle kouluikäisten klassikot Barbapapa, Late Lammas, Mikko Mallikas ja My Little Pony sekä paikalliset suosikkihahmot kuten Peppi Pitkätossu, Bamse, Rasmus Nalle ja Muumit. Ohjelmat on dubattu suomeksi.

The Good Fight – 2. kausi ensi-illassa 4.3. alkaen

The Good Fight HBO Nordicilla

Uudella kaudella maailma on menossa yhä hullummaksi ja Chicagon murhatilastot jatkavat kasvuaan. Diane, Lucca ja Maia yhdessä muiden kollegoidensa kanssa joutuvat henkisesti koville, kun toisen toimiston asiakas tappaa lakimiehensä ylilaskutuksen takia. Ovatko hekään turvassa asiakkailtaan? Sarjan pääosissa nähdään mm. Christine Baranski, Rose Leslie ja Cush Jumbo, sekä mukaan liittyvä näyttelijä Tim Matheson, joka nähdään myös The Affair* -sarjan seuraavalla 4. kaudella.

Katso 2. kauden traileri ›

Bad Banks – uutuussarja ensi-illassa 14.3. alkaen

Bad Banks HBO Nordicilla

Saatuaan väärin perustein potkut luxemburgilaisesta sijoituspankista, nuori ja lahjakas Jana Liekam saa tarjouksen unelmapestiin Frankfurtissa. Janan on jätettävä kaikki vanha taakseen, myös poikaystävänsä ja 5-vuotiaan tyttärensä. Kunnianhimoisen Janan onnistuu tehdä vaikutus uuteen tiimiinsä ja esimieheensä Gabriel Fengeriin, mutta pian naiselle selviää, että hänen ex-pomonsa Christelle LeBlanc on vedellyt kulissien takana naruista ja käyttänyt häntä omaksi edukseen. Selviääkö Jana uusien velvoitteidensa ja ex-pomonsa kiristyksen keskellä tässä armottomassa valtataistelussa?

Katso traileri ›

Barry – uutuussarja ensi-illassa 26.3. alkaen

Barry HBO Nordicilla

Tummanpuhuvassa komediasarjassa seurataan masentunutta sotaveteraania ja nykyistä palkkamurhaajaa Barryä (Bill Hader). Työkomennuksen Los Angelesiin saanut Barry päätyy näyttämölle ja keskelle läpimurrosta haaveilevia näyttelijöitä jäljittäessään seuraavaa uhriaan. Barry alkaa itsekin haaveilla näyttelijän urasta, mutta onnistuuko hänen löytää tasapaino kahden ammatin välillä? Pääosissa Haderin lisäksi nähdään Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler, Anthony Carrigan ja Henry Winkler.

Katso traileri ›

Trust – uutuussarja ensi-illassa 26.3. alkaen

Trust HBO Nordicilla

Tositapahtumien innoittama draamasarja vie katsojat keskelle yhden Amerikan rikkaimman ja onnettomimman suvun, Gettyjen, monimutkaisia perhesuhteita. Pitkälle aikavälille sijoittuvan sarjan tapahtumat alkavat vuodesta 1973, jolloin Roomassa oleskeleva Gettyjen perijä John Paul Getty III (Harris Dickinson) joutuu italialaismafian kidnappaamaksi. Pääosissa nähdään Donald Sutherland (Paulin isoisä J. Paul Getty Sr.), Michael Esper (Paulin isä J. Paul Getty Jr.) ja Hilary Swank (Paulin äiti Gail Getty).  Lisäksi sarjassa nähdään mm. Brendan Fraser, Anna Chancellor, Norbert Leo Butz, Charlotte Riley ja Luca Marinelli.

Katso traileri ›

Silicon Valley – 5. kausi ensi-illassa 26.3. alkaen

Silicon Valley HBO Nordicilla

Emmy-palkittu komediasarja sijoittuu huipputeknologiabuumin sykkivään sydämeen, Piilaaksoon, jossa kaikista lahjakkaimmat yksilöt ovat kykenemättömimpiä käsittelemään menestystä. Kasvuyritysten maailmaan sukeltava komediasarja tutustuttaa katsojat joukkoon sosiaalisesti rajoittuneita altavastaajia, jotka yrittävät luovia alan tuottoisilla, mutta petollisilla aalloilla. Mike Judgen ja Alec Bergin yhteistyönä syntyneen sarjan 5. kaudella esiintyvät mm. Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Suzanne Cryer ja Jimmy O. Yang.

Katso 5. kauden traileri ›

Billions – 3. kausi ensi-illassa 26.3. alkaen

Billions HBO Nordicilla

Chuck Rhoades (Paul Giamatti) ja Bobby ”Axe” Axelrod (Damian Lewis) joutuvat uuden eteen. Miehet yrittävät edelleen tuhota toisensa, mutta heidän on nyt myös taisteltava uusien voimien ja vaikutusvaltaisten vihollisten keskellä. Wendy Rhoades (Maggie Siff) ajautuu miesten välissä tilanteeseen, joka saattaisi muuttaa hänen elämänsä peruuttamattomasti. Mukaan sarjaan liittyy oikeusministeri Waylon “Jock” Jeffcoatia esittävä Clancy Brown, joka on erityisen kiinnostunut Chuckista ja Axesta. Muissa rooleissa ovat mm. Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, David Costabile, Condola Rashad, Asia Kate Dillon ja Jeffrey DeMunn.

Katso 3. kauden traileri ›

Katso mitä haluat, silloin kun haluat – tilaa Elisa Viihde

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmasi kätevästi digiboksilla, tabletilla ja älypuhelimella, eikä tallennustila lopu kesken. Tallenteet sekä monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun löytyy kaikki fiksusti yhden napin takaa.

Nyt saat Elisa Viihteen myös ilman laajakaistaa hintaan 19,90 €/kk* – hyödynnä nykyistä laajakaistaasi ja maksa vain palvelusta. Tutustu ja tilaa: elisa.fi/viihde ›

* 24 kk sopimus ilman laajakaistaa, yhteensä 477,60 €.

 

©2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc. ©2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Toonix and the logo are TM and © 2017* Cartoon Network. The Good Fight © 2017 CBS Studios Inc. Billions © Showtime Networks Inc. All rights reserved. Heathers © 2018 Spike Cable Networks Inc. All Rights Reserved. Paramount Network is a trademark of Paramount Pictures Corporation. Bad Banks © 2018  LETTERBOX FILMPRODUKTION GMBH / IRIS PRODUCTIONS SA / ZDF / ARTE. Trust TRUST TM & © 2018 FX Productions, LLC. All rights reserved.