HBO Nordic Elisa Viihteessä - ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville

HBO Nordic on ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville. Löydät HBO:n  alkuperäissarjojen, kuten Game of Thrones, kaikki tuotantokaudet sekä muiden suosittujen sarjojen useita tuotantokausia ohjelmakirjastosta. Uudet jaksot julkaistaan seuraavana päivänä Yhdysvaltojen julkaisupäivän jälkeen, joko HD- tai SD-laatuisena. Voit tilata HBO Nordicin, kun sinulla on voimassa oleva Elisa Viihde -tilaus. HBO Nordicin kaikkia ohjelmia voit katsoa Elisa Viihteen digiboksilla sekä Elisa Viihde -sovelluksella (Android & iOS). Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, tutustu Elisa Viihteen monipuolisiin ominaisuuksiin ja tarjontaan.

Kurkkaa HBO Nordicin suosituimmat sarjat juuri nyt ›

Game of Thrones – odotettu 7. tuotantokausi katsottavissa nyt

Maailman suosituimman sarjan Game of Thronesin uusin kausi on tuonut mukanaan talven keskelle kesää. HBO:n alkuperäissarja Game of Thrones perustuu George R. R. Martinin jättimenestykseksi nousseeseen fantasiakirjasarjaan. Tapahtumat sijoittuvat myyttiseen, valtataisteluiden kyllästämään Westerosin valtakuntaan, jossa kesät ja talvet voivat kestää ihmisiän. Tulevalla kaudella taistelu Rautavaltaistuimesta käy entistä kiivaampana. Kuka onnistuu valloittamaan sen? Vai voittavatko valtaistuinpelin lopulta valkeat kulkijat ja ikuinen talvi? Sarjan pääosiin palaavat Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner ja Maisie Williams.

Katso 7. kauden ensimmäinen traileri ›
Katso 7. kauden toinen traileri ›

The Deuce – uutuussarjan 1. kausi katsottavissa 11.9. alkaen

David Simonin ja George Pelecanosin luoma ja James Francon ja Maggie Gyllenhaalin tähdittämä uutuusdraama kuvaa pornoteollisuuden laillistamista ja sen nousua New Yorkin Times Squarella 1970-luvun alusta 1980-luvun puoliväliin nousten miljardien dollarien liiketoiminnaksi Yhdysvalloissa. Sarjan tapahtumat alkavat vuodesta 1971, ja siinä seurataan baarimikkojen, ilotyttöjen, sutenöörien, poliisien ja yöeläjien sukkulointia seksin, rikollisuuden ja väkivallan täyttämillä kujilla. Franco nähdään kaksoisroolissa baaria pyörittävinä kaksosina ja Gyllenhaal itsenäisenä ilotyttönä ja yksinhuoltajaäitinä.

Katso traileri ›

Vice Principals – 2. kausi katsottavissa 18.9. alkaen

HBO:n komediasarja vie meidät syksyiseen kouluvuoteen North Jackson High’ssa, missä uusi lukukausi tuo paljon muutoksia. Gamby ja Russell ovat oppineet ymmärtämään, että ainoa asia, joka on vallan saantia vaikeampaa, on pitää siitä kiinni. Mustalla huumorilla varustettu sarja palaakin saattamaan loppuun sen mikä ensimmäisellä kaudella alkoi. Sarjan pääosissa nähdään Danny McBride ja Walton Goggins, ja sen on luonut yhdessä McBriden kanssa Jody Hill. Vastaavia tuottajia ovat McBride, Hill, Jonathan Watson, Stephanie Laing ja David Gordon Green, joka on myös ohjannut jaksot.

Katso 2. kauden traileri ›

The Mindy Project – 6. ja viimeinen kausi 13.9. alkaen

Hauska, malttamaton ja epäkorrekti Mindy Lahiri (Mindy Kaling) jatkaa viimeistä kertaa tarinaansa, kun Hululla pyörivän komediasarjan kuudes ja samalla viimeinen tuotantokausi alkaa. Sarjan päätöskaudella seurataan Mindyn tuoretta avioelämää ja hänen jahkailuaan tekemästään päätöksestä. Mukana 10-osaisella päätöskaudella nähdään myös Dannyä esittävä Chris Messina. Sarjan luoja ja tähti Mindy Kaling (The Office) on kertonut tuovansa mukaan viimeiselle kaudelle sarjassa aiemmin esiintyneitä näyttelijöitä, kuten Messinan lisäksi Duplassin veljekset.

Dice – 2. kausi katsottavissa 21.8. alkaen

”The Diceman” on täällä taas ja valmiina rokkaamaan. Sarjassa seurataan kuuluisan standup-koomikon Andrew Dice Clayn kamppailua kerran niin suuren uransa elvyttämiseksi. Koettaessaan päästä jälleen komedialavojen kuninkaaksi hän yrittää elää elämäänsä Las Vegasissa, maksaa pelivelkojaan, toimia poikansa hevibändin managerina ja pitää liian innokkaat fanit loitolla. Tuttuun tapaan nahkatakkiin ja puolisormikkaisiin pukeutuva Dice on valmis comebackiin ja näyttää sarjassa täysin uusia puolia itsestään. Osittain omaelämäkerrallisen Showtime-kanavan komedian on luonut Scot Armstrong, ja sen pääosissa nähdään Andrew Dice Clayn ohella Kevin Corrigan ja Natasha Leggero.

Katso 2.kauden traileri ›

Fear the Walking Dead – suosikkisarjan 3. kauden loput jaksot 11.9. alkaen

Menestyssarja Fear the Walking Dead jatkuu 3. kaudella. Sarja on suosikkisarja The Walking Deadin sisarsarja ja kertoo ajasta, jolloin zombiepidemia on vasta alkamassa, eivätkä ihmiset vielä tiedä mitä on edessä. Kolmannen kauden toinen puolikas alkaa kahdella jaksolla. Yhdysvaltojen raja täyttyy Meksikosta elävien kuolleiden kylvämästä kauhusta selvinneistä ihmisistä. Clarkien ja Ottojen on haudattava menneet ja liittouduttava selviytyäkseen hengissä. Jännitys Broke Jaw Ranchillä kiristyy, sillä järjestys on tuhoutunut, resurssit ovat vähäiset ja elävät kuolleet lähestyvät.


Katso 3. kauden traileri ›

The Handmaid's Tale – huikea uutuussarja nyt katsottavissa kokonaan

Margaret Atwoodin klassikkoromaaniin perustuva The Handmaid’s Tale on kertomus teokraattisesta yhteiskunnasta Gileadista, joka aiemmin historiassa tunnettiin Yhdysvaltoina. Ympäristökatastrofista ja syntyvyyden romahtamisesta kärsivää Gileadia johtaa fundamentalistinen liike, joka kohtelee naisia valtion omaisuutena.  Komentajan taloudessa palvelijatar (Elisabeth Moss, mm. Mad Men) on yksi harvoista jäljellä olevista hedelmällisistä naisista, joka on pakotettu seksiorjuuteen viimeisenä epätoivoisena yrityksenä kansoittaa autioitunut maailma.  Naisen on luovittava komentajien, näiden julmien vaimojen ja taloudenhoitajien sekä kanssasisartensa kanssa vakoojien täyttämässä kauhistuttavassa yhteiskunnassa, jossa yksikin väärä sana voi merkitä kuolemaa. Hänellä on kuitenkin selkeä päämäärä: säilyä hengissä ja löytää tytär, joka häneltä on riistetty.

Katso traileri ›

Katso mitä haluat, silloin kun haluat – tilaa Elisa Viihde

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmasi kätevästi digiboksilla, tabletilla ja älypuhelimella, eikä tallennustila lopu kesken. Tallenteet sekä monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun löytyy kaikki fiksusti yhden napin takaa.

Nyt saat Elisa Viihteen myös ilman laajakaistaa hintaan 19,90 €/kk* – hyödynnä nykyistä laajakaistaasi ja maksa vain palvelusta. Tutustu ja tilaa: elisa.fi/viihde ›

* 24 kk sopimus ilman laajakaistaa, yhteensä 477,60 €.