HBO Nordic Elisa Viihteessä - ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville

HBO Nordic on ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville. Löydät HBO:n  alkuperäissarjojen, kuten Game of Thrones, kaikki tuotantokaudet sekä muiden suosittujen sarjojen useita tuotantokausia ohjelmakirjastosta. Uudet jaksot julkaistaan seuraavana päivänä Yhdysvaltojen julkaisupäivän jälkeen, joko HD- tai SD-laatuisena. Voit tilata HBO Nordicin, kun sinulla on voimassa oleva Elisa Viihde -tilaus. HBO Nordicin kaikkia ohjelmia voit katsoa Elisa Viihteen digiboksilla sekä Elisa Viihde -sovelluksella (Android & iOS). Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, tutustu Elisa Viihteen monipuolisiin ominaisuuksiin ja tarjontaan.

My Dinner With Hervé – HBO-elokuva ensi-illassa 21.10.

My Dinner With Hervé HBO Nordicilla

Elokuva kertoo epätodennäköisestä ystävyyssuhteesta toimittaja Danny Taten ja James Bond -elokuvasta maailman maineeseen nousseen ranskalaisnäyttelijä Hervé Villechaizen välillä, joka sai alkunsa yhden Los Angelesissa vietetyn villin yön aikana. Tämä kohtalokas kohtaaminen muutti molempien elämän pysyvästi.

Katso traileri ›

Camping– uutuuskomedia ensi-illassa 15.10. alkaen

Camping HBO Nordicilla

Tiukan kontrolloiva ja pakonomaisen järjestelmällinen Kathryn järjestää miehensä Waltin 44-vuotissyntymäpäivän kunniaksi ystäville viikonloppuretken luonnonhelmaan. Kutsuttuina ovat Kathrynin outo sisko, hurskasteleva entinen paras ystävä miehensä kanssa sekä vapaamielinen perässä roikkuja. Mukavaksi aiottu retki muuttuu kuitenkin viikonlopun kestäväksi avioliittojen koetinkiveksi ja naisten väliseksi taisteluksi, joka ei hevillä unohdu.

Katso traileri ›

All American – uutuussarja ensi-illassa 11.10. alkaen

All American HBO Nordicilla

Uutuussarja käynnistyy, kun nouseva lukiolaisjalkapallotähti Los Angelesin eteläosasta värvätään Beverly Hillsin lukioon. Seurauksena on kahden eri maailman ja perheen väistämätön yhteentörmäys voittojen ja häviöiden ristiaallokossa. Sarjan tapahtumat ovat saaneet innoituksensa ammattilaispelaaja Spencer Paysingerin elämästä.

Katso traileri ›

Legacies – uutuussarja ensi-illassa 26.10. alkaen

Legacies HBO Nordicilla

17-vuotias Hope Mikaelson polveutuu mahtavien vampyyrien, ihmissusien ja noitien suvuista. Hän osallistuu yhdessä Saltzmanin kaksosten Lizzien ja Josien kanssa Salvatore-kouluun, jossa vampyyrit, noidat ja ihmissudet saavat opetella hallitsemaan yliluonnollisia voimiaan ja viettejään.

Aranyélet – 3. kauden ensi-ilta 14.10.

Aranyélet HBO Nordicilla

Helppo elämä -sarjan unkarilaisversiossa seurataan Miklósi-perhettä, joka elää ylellistä elämää Budapestin esikaupunkialueella. Edesmenneen isänsä viimeisten sanojen aiheuttaman häpeän seurauksena Attila yrittää rehellistä elämää, mutta vaimonsa Jankan ja pomonsa Endren painostuksesta hän palaa rikosten pariin. Attilan on kuitenkin arvioitava tilanne uudelleen, kun hänen poikansa haluaa seurata isänsä jalanjälkiä. Onnistuuko hän suojelemaan poikaansa vaarallisen ammatin seurauksilta?

Blinded By The Lights – uutuussarja ensi-illassa 27.10.

Blinded By The Lights HBO Nordicilla

HBO Europen uusi puolalaissarja perustuu Jakub Żulczykin menestyskirjaan. Sarja vie katsojat keskelle kokaiinidiilerin täydellisesti järjestettyä elämää seitsemän päivän ajaksi, kun tapahtumat alkavat luisua kohti kaaosta.

Stolen Daughters: Kidnapper By Boko Haram – HBO-dokumentti ensi-illassa 23.10.

Stolen Daughters: Kidnapper By Boko Haram HBO Nordicilla

276 nigerialaista koulutyttöä siepattiin koulustaan Chibokissa, Pohjois-Nigeriassa vuonna 2014. Heidät piilotettiin valtavaan Sambisa-metsään kolmeksi vuodeksi väkivaltaisen islamilaisen kapinaliikkeen, Boko Haramin toimesta. Vuosi sitten 82 tyttöä vapautettiin. Dokumentti kertoo tarinan näiden tyttöjen ajasta vankeudessa ja siinä seurataan heidän elämäänsä kuluneena vuonna.

Toonix Lapset -ohjelmakirjasto – leffauutuudet lokakuussa

Toonix Lapset -ohjelmakirjaston leffauutuudet HBO Nordicilla

Lokakuu on pyhitetty koko perheen yhteisille hetkille suosikkileffojen parissa, sillä Toonixin elokuvatarjonta täydentyy mm. elokuvilla Peloton seikkailija - Clutch Powers (5.10.), Itse ilkimys (12.10.), Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarja (19.10.) ja Herra Peabody & Sherman (26.10.).

Mayans M.C. – Sons of Anarchyn spin off -sarja

Mayans M.C. HBO Nordicilla

Mayans M.C. -uutuussarjan tapahtumat sijoittuvat Sons of Anarchysta tutun Jax Tellerin jälkeiseen aikaan. Sarjassa seurataan vankilasta juuri vapautunutta Ezekiel ”EZ” Reyestä (JD Pardo), joka ottaa paikkansa Kalifornian ja Meksikon rajalla majaansa pitävässä Mayans M.C. -moottoripyöräjengissä. EZin on päästävä eroon unelmapojan maineestaan ja luotava itselleen uusi identiteetti.

Katso traileri ›

Kidding – Jim Carreyn tähdittämä uutuuskomedia

Kidding HBO Nordicilla

Jim Carrey, joka tekee paluun television vakiokaartiin yli 20 vuoden tauon jälkeen, nähdään uuden tummasävyisen komediasarjan pääosassa. Tapahtumat keskittyvät Mr. Pickles’ Puppet Time -lastenohjelman hyväntahtoisena ja viisaana herra Picklesinä tunnetun Jeffin ympärille, jonka esittämä hahmo on toiminut tärkeänä roolimallina ja tukena monille lapsille sukupolvien ajan. Sadut ja nukkehahmot eivät kuitenkaan auta Jeffiä, kun hänen perheensä alkaa hajota nopeammin kuin hän ehtii sitä pelastaa.

Katso traileri ›

Toonix Lapset -ohjelmakirjasto lisäveloituksetta HBO Nordic -tilaajille

Toonix Kids -lastenohjelmakirjasto HBO Nordicilla

Toonix Lapset -ohjelmakirjasto tarjoaa katsottavaa 3-12-vuotiaille. Tämä lasten oma ohjelmakirjasto kuuluu ilman lisäveloitusta kaikille HBO Nordic -tilaajille ja ohjelmat ovat katsottavissa sekä Elisa Viihteen sovelluksessa että digiboksilla. Toonixin ohjelmiin lukeutuvat mm. suursuosikit Looney Tunes, Palomies Sami, Gumballin mieletön maailma, Tehotytöt, Seikkailuhetki, Ben 10, Teen Titans Go!, Lego Ninjago, Scooby Doo sekä Tom & Jerry. Saatavilla ovat myös alle kouluikäisten klassikot Barbapapa, Late Lammas, Mikko Mallikas ja My Little Pony sekä paikalliset suosikkihahmot kuten Peppi Pitkätossu, Bamse, Rasmus Nalle ja Muumit. Ohjelmat on dubattu suomeksi.

Katso mitä haluat, silloin kun haluat – tilaa Elisa Viihde

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmasi kätevästi digiboksilla, tabletilla ja älypuhelimella, eikä tallennustila lopu kesken. Tallenteet sekä monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun löytyy kaikki fiksusti yhden napin takaa.

Nyt saat Elisa Viihteen myös ilman laajakaistaa hintaan 19,90 €/kk* – hyödynnä nykyistä laajakaistaasi ja maksa vain palvelusta. Tutustu ja tilaa: elisa.fi/viihde ›

* 24 kk sopimus ilman laajakaistaa, yhteensä 477,60 €.

 

© 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO ® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc. © Warner Bros. Entertainment Inc. © HBO EUROPE S.R.O. ALL RIGHTS RESERVED. © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Toonix and the logo are TM and © 2018* Cartoon Network.