HBO Nordic Elisa Viihteessä - ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville

HBO Nordic on ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville. Löydät HBO:n  alkuperäissarjojen, kuten Game of Thrones, kaikki tuotantokaudet sekä muiden suosittujen sarjojen useita tuotantokausia ohjelmakirjastosta. Uudet jaksot julkaistaan seuraavana päivänä Yhdysvaltojen julkaisupäivän jälkeen, joko HD- tai SD-laatuisena. Voit tilata HBO Nordicin, kun sinulla on voimassa oleva Elisa Viihde -tilaus. HBO Nordicin kaikkia ohjelmia voit katsoa Elisa Viihteen digiboksilla sekä Elisa Viihde -sovelluksella (Android & iOS). Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, tutustu Elisa Viihteen monipuolisiin ominaisuuksiin ja tarjontaan.

Uusi Twin Peaks 22.5. alkaen

Yksi kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista televisiosarjoista koskaan jatkuu. Tapahtumat sijoittuvat aikaan 25 vuotta sen jälkeen, kun viehättävän luoteiskaupungin asukkaat järkyttyivät koulun kuningattaren Laura Palmerin kauhistuttavasta murhasta. Sarjan luojien ja vastaavien tuottajien David Lynchin ja Mark Frostin kirjoittama ja tuottama, Sabrina S. Sutherlandin tuottama uusi Twin Peaks on kokonaisuudessaan David Lynchin ohjaama. 18-jaksoinen sarja nähdään yksinoikeudella HBO Nordicilla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa 22. 5.2017. Odotetussa uudessa Twin Peaks -sarjassa nähdään monien uusien näyttelijöiden ohella myös useita alkuperäisnäyttelijöitä, kuten FBI:n erikoisagentti Dale Cooperia näyttelevä Kyle MacLachlan.

Fear the Walking Dead – suosikkisarjan 3. kausi 5.6. alkaen

Menestyssarja Fear the Walking Dead jatkuu 3. kaudella. Sarja on suosikkisarja The Walking Deadin sisarsarja ja kertoo ajasta, jolloin zombiepidemia on vasta alkamassa, eivätkä ihmiset vielä tiedä mitä on edessä. 8-jaksoisen 3. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa tulee katsottavaksi 5. kesäkuuta. Madison ja Travis yhdistävät jälleen voimansa, samalla kun Andresin murhannut Alicia yrittää toipua tapahtuneesta. Joukkoaan johtava Nick pelastaa ensitöikseen Lucianan amerikkalaissotilaiden kynsistä, mutta vaikka parivaljakko pelastuukin kuolemalta, Nick ei enää kuvittele olevansa kuolematon. Toipilaana oleva Strand suunnittelee haalivansa uuden maailman valuuttaa, ja vangittu Ofelia ottaa selvää selviytymiskyvyistään.

Katso 1. kauden traileri ›
Katso 3. kauden traileri ›

Mr. Robot – 2. kausi 1.6. alkaen

Ylistetty ja palkittu jännityssarja Mr. Robot seuraa sosiaalisesti rajoittuneen tietokoneneron kaksoiselmää. Elliot Alderson (Rami Malek) on päivisin tietoturvateknikko ja öisin hakkeri. Vakavasta epäsosiaalisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivälle Elliotille hakkerointi on ainoa keino olla yhteydessä ihmisiin. Uudella kaudella Elliot joutuu kohtaamaan Fsocietyn hyökkäyksen seuraukset ja käsittelemään omia mielenterveysongelmiaan. Sarjan toisessa pääosassa nähdään Christian Slater.

Katso 1. kauden traileri ›
Katso 2. kauden traileri ›

The Good Fight – 1. Kausi 1.6. alkaen

The Good Wife -sarjan tapahtumista on kulunut vuosi. Diane Lockhart (Christine Baranski) on päättänyt eläköityä asianajotoimistosta ja jättää kaiken taakseen aloittaakseen uuden elämän Ranskassa. Kun talouspetos tuhoaa hänen säästönsä sekä hänen kummityttönsä Maian (Game of Thronesin Rose Leslie) maineen, Diane vedetään takaisin peliin. Hän saa työparikseen pitkäaikaisen kilpailijansa Lucca Quinnin (Cush Jumbo), mutta Diane ja Maia eivät aio luovuttaa ilman kunnon taistelua – vaikka se tarkoittaisi kovia otteita. The Good Fightille on jo vahvistettu myös toinen kausi.

Katso traileri ›

Fargo – 3. kausi

Noah Hawleyn luoma Emmy®- ja Golden Globe® -palkittu sarja jatkuu uuden rikostarinan myötä HBO Nordicilla. Sarjan kolmannen tarinan pääosissa nähdään kaksoisroolin tekevä Ewan McGregor, Carrie Moon, Mary Elizabeth Winstead ja David Thewlis. Kehutun menestyssarjan kolmas kausi sijoittuu vuoteen 2010, ja uuden tarinan keskiössä ovat minnesotalaiset veljekset Emmit ja Ray Stussy. Parkkipaikkayrittäjä Emmit pitää itseään amerikkalaisen menestystarinan ruumiillistumana, kun taas hänen nuorempi veljensä Ray on enemmänkin varoittava esimerkki. Ehdonalaisvalvojana toimiva Ray syyttää veljeään siitä, että hän on aina jäänyt tämän varjoon. Veljellisestä kisailusta ja näpistyksestä alkavat tapahtumat vievät veljekset keskelle murhaa, gangstereita ja hengenvaarallista kilpailua.

The Handmaid's Tale – uutuussarja

Margaret Atwoodin klassikkoromaaniin perustuva The Handmaid’s Tale on kertomus teokraattisesta yhteiskunnasta Gileadista, joka aiemmin historiassa tunnettiin Yhdysvaltoina. Ympäristökatastrofista ja syntyvyyden romahtamisesta kärsivää Gileadia johtaa fundamentalistinen liike, joka kohtelee naisia valtion omaisuutena.  Komentajan taloudessa palvelijatar (Elisabeth Moss, mm. Mad Men) on yksi harvoista jäljellä olevista hedelmällisistä naisista, joka on pakotettu seksiorjuuteen viimeisenä epätoivoisena yrityksenä kansoittaa autioitunut maailma.  Naisen on luovittava komentajien, näiden julmien vaimojen ja taloudenhoitajien sekä kanssasisartensa kanssa vakoojien täyttämässä kauhistuttavassa yhteiskunnassa, jossa yksikin väärä sana voi merkitä kuolemaa. Hänellä on kuitenkin selkeä päämäärä: säilyä hengissä ja löytää tytär, joka häneltä on riistetty.

Bosch – 3. kausi

Äitinsä murhaa vuosien ajan tuloksetta tutkinut LAPD:n rikosetsivä Harry Bosch on entistäkin levottomampi ja jännittyneempi. Tilannetta ei helpota se, että Bosch joutuu nyt kohtaamaan myös yksinhuoltajaisän arjen haasteet, kun hänen teini-ikäinen tyttärensä on muuttanut asumaan saman katon alle. Kaiken lisäksi Bosch joutuu keskelle uransa haastavimpia tapauksia, samalla kun hän tutkii mm. korkean profiilin murhaoikeudenkäyntiä, johon on sekaantunut kuuluisa Hollywood-ohjaaja.

Silicon Valley – 4. kausi

HBO:n suosittu, Emmy-palkittu komediasarja jatkuu 10-osaisella neljännellä kaudella. Sarjassa seurataan tämän päivän teknologiabuumia, jossa kaikkein lahjakkaimmat yksilöt ovat usein kykenemättömimpiä käsittelemään menestystä – aivan kuten start-up -yrityksenä aloittaneen Pied Piperin perustajat. Sarjaa tähdittävät mm. Thomas Middleditch, T.J. Miller, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Jimmy O. Yang ja Suzanne Cryer.

Vikings (4 tuotantokautta) – poistuu palvelusta 31.5.

Supersuosittu History Channelin viikingeistä kertova Vikings kertoo myyttisestä viikinkijohtaja Ragnar Lothbrokista ja hänen joukkojensa valloitusretkistä Euroopassa. Uusimmalla 4. kaudella sarjassa nähdään myös suomalaisnäyttelijät Peter Franzén ja Jasper Pääkkönen suurissa rooleissa. Vikingsin kaikki kaudet palaavat HBO Nordicille neljännen kauden loppuosan julkaisun myötä 1.12. Neljännen kauden toinen osa jatkuu 10 jaksolla, joiden kulun olisi arvannut vain Kattegatin Näkijä. Ragnar Lothbrok palaa Kattegatiin, ja Ragnarin Välimerelle purjehtiva poika Björn Rautakylki ja historian pelätyimmäksi soturiksi kasvava nuorempi poika Ivar Luuton nousevat sarjassa uudelle tasolle.

Katso traileri ›

Vuoden odotetuimpia sarjoja: Game of Thronesin 7. kausi alkaa 17.7.2017

Maailman suosituimmaksi sanottu sarja, Game of Thrones, on George R.R. Martinin teoksiin perustava tarina, jossa mahtavat suvut kamppailevat Rautavaltaistuimesta ja seitsemän kuningaskunnan herruudesta. Sarja on paljon muutakin kuin huikeita lavasteita; juonittelua ja traagisia kohtaloita, jotka pitävät katsojan otteessaan kausi toisensa jälkeen.

Katso 1. kauden traileri ›
Katso uusimman 7. kauden traileri ›

Katso mitä haluat, silloin kun haluat – tilaa Elisa Viihde

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmasi kätevästi digiboksilla, tabletilla ja älypuhelimella, eikä tallennustila lopu kesken. Tallenteet sekä monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun löytyy kaikki fiksusti yhden napin takaa.

Nyt saat Elisa Viihteen myös ilman laajakaistaa hintaan 19,90 €/kk* – hyödynnä nykyistä laajakaistaasi ja maksa vain palvelusta. Tutustu ja tilaa: elisa.fi/viihde ›

* 24 kk sopimus ilman laajakaistaa, yhteensä 477,60 €.