HBO Nordic Elisa Viihteessä - ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville

HBO Nordic on ohjelmakirjasto laatusarjojen ystäville. Löydät HBO:n  alkuperäissarjojen, kuten Game of Thrones, kaikki tuotantokaudet sekä muiden suosittujen sarjojen useita tuotantokausia ohjelmakirjastosta. Uudet jaksot julkaistaan seuraavana päivänä Yhdysvaltojen julkaisupäivän jälkeen, joko HD- tai SD-laatuisena. Voit tilata HBO Nordicin, kun sinulla on voimassa oleva Elisa Viihde -tilaus. HBO Nordicin kaikkia ohjelmia voit katsoa Elisa Viihteen digiboksilla sekä Elisa Viihde -sovelluksella (Android & iOS). Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, tutustu Elisa Viihteen monipuolisiin ominaisuuksiin ja tarjontaan.

Sharp Objects – HBO-minisarja ensi-illassa 9.7.

Sharp Objects HBO Nordicilla

Gillian Flynnin samannimiseen menestysromaaniin perustuvan Sharp Objects -minisarjassa seurataan Camille Preaker -nimistä (Amy Adams) toimittajaa, joka palaa kotikyläänsä tehdäkseen jutun kahden teini-ikäisen tytön murhasta. Tutkimuksen edetessä Camille huomaa samaistuvansa nuoriin uhreihin hieman liiaksikin samalla, kun hän yrittää kasata oman traumaattisen menneisyytensä palasia yhteen.

Katso traileri ›

The Affair – uudet jaksot maanantaisin

The Affair HBO Nordicilla

Monin kerroin palkittu draamasarja The Affair pureutuu avioliiton ulkopuolisen suhteen psykologisiin ja emotionaalisiin vaikutuksiin. Sarjan kiitosta saanut kerrontatapa näyttää tapahtumista jokaisen osapuolen näkökulman – joista on toisinaan vaikeaa ottaa selvää, kuka puhuu totta. Neljännellä kaudella sarjan päähenkilöt Noah (Dominic West), Helen (Maura Tierney), Alison (Ruth Wilson) ja Cole (Joshua Jackson) ajautuvat yhä kauemmas siitä, mistä kaikki alkoi. Jokaisella osapuolella on nyt uudet kumppanit ja heidän on päätettävä, ovatko he valmiita ja halukkaita jättämään menneisyyden lopullisesti taakseen. Mutta voiko menneisyyttään unohtaa.

Katso traileri ›

Pose – uudet jaksot maanantaisin

Pose HBO Nordicilla

Ryan Murphyn luoma Pose on poikkeuksellinen sarja television historiassa: sen teossa on mukana enemmän transsukupuolisia näyttelijöitä ja LGBTQ-esiintyjiä kuin missään muussa käsikirjoitetussa sarjassa koskaan. 80-luvulle sijoittuva tanssimusikaali vie katsojat New Yorkin sykkivään maailmaan, jossa monet kulttuurit ja elämän osa-alueet kohtaavat.

Katso traileri ›

Succession – uudet jaksot maanantaisin

Succession HBO Nordicilla

New Yorkiin sijoittuvan sarjan keskiössä ovat valta, politiikka, raha ja perhe, johon kuuluvat Logan Roy ja hänen neljä lastaan. Royn perhe hallitsee yhtä maailman suurimmista media- ja viihdejäteistä, mutta nyt heille on tullut aika pohtia tulevaisuutta iäkkään isän valmistautuessa luopumaan johdosta. Succession-sarjan on luonut Oscar- ja WGA-ehdokas Jesse Armstrong.

Katso traileri ›

Marvel's Cloak & Dagger – uudet jaksot perjantaisin

Marvel's Cloak & Dagger HBO Nordicilla

Marvelin uutuussarjassa kaksi hyvin erilaisista lähtökohdista tulevaa teiniä huomaa itsellään supervoimia. Tyrone (Aubrey Joseph) pystyy luomaan pimeyttä ympärilleen ja Tandy (Olivia Holt)  puolestaan laukomaan valonuolia, jotka kohteeseen osuessaan imevät tämän elinvoiman. Supervoimat toimivat parhaiten yhteen, mutta teinien tunne-elämä hankaloittaa jo muutenkin monimutkaiseksi käynyttä arkea.

Katso traileri ›

Just Another Immigrant – tulossa 7.7.

Just Another Immigrant HBO Nordicilla

Showtimen uusi mokumenttisarja kertoo tarinan Romesh Ranganathanista, yhdestä brittien suosituimmasta stand up -koomikosta, joka päättää muuttaa Los Angelesiin. Rakentaessaan uutta elämää perheensä kanssa Romesh varaa itselleen 6000-paikkaisen teatterin kolmen kuukauden päästä koittavaan esitykseensä. Saako hän liput kaupaksi? Tosielämän seikkailuun pohjautuva komediasarja on hilpeä kuvaus maahanmuuttajista ja heidän kohtaamistaan haasteista tämän päivän Yhdysvalloissa.

Katso traileri ›

Bill Maher: Live from Oklahoma – HBO:n komediaspesiaali ensi-illassa 8.7.

Bill Maher: Live from Oklahoma HBO Nordicilla

Bill Maher tuo tänä kesänä ruutuihin Oklahoman Tulsassa nauhoitetun uuden stand up -esityksensä. ”Elämäni paradoksi on se, että mitä kamalampi Trumpin johtamasta maasta tulee, sitä hauskempaa meillä on stand up -esityksissäni. Yleisö haluaa minun lataavan kunnolla, ja minähän lataan”, Maher kuvailee. Maher isännöi myös HBO Nordicilla esitettävää Real Time with Bill Maher -keskusteluohjelmaa.

Heathers – ensi-illassa 11.7.

Heathers HBO Nordicilla

Uusi antologiasarja on nykyajan versio 80-luvun samannimisestä menestyselokuvasta. Westerburg High’n uusi kuppikunta on muodostunut ja se hallitsee koulua blingin verhoamalla rautanyrkillä. Heathers-jengin johtohahmona on silmiinpistävä Heather Chandler ja hänen apureinaan ovat Heather Duke ja Heather McNamara. Ainoastaan Veronica ja hänen uusi poikaystävänsä voivat pysäyttää heidät.

Katso traileri ›

Robin Williams: Come Inside My Mind – HBO-dokumentti ensi-illassa 17.7.

Robin Williams: Come Inside My Mind HBO Nordicilla

Elokuvassa perehdytään Robin Williamsin poikkeukselliseen elämään ja uraan. Dokumentissa esitetään Williamsin haastatteluista ennennäkemättömiä otteita,  kotivideoita ja pätkiä hänen lavaesiintymisistään. Ohjelmassa kuullaan myös kunnianosoituksia henkilöiltä, jotka tunsivat ja rakastivat Williamsia, kuten Billy Crystal, Eric Idle ja Whoopi Goldberg. Dokumenttielokuvan on ohjannut Emmy-patsaalla palkittu Marina Zenovich.

Katso traileri ›

Snowfall – 2. kausi ensi-illassa 20.7.

Snowfall HBO Nordicilla

Snowfall on draamasarja Los Angelesiin 1980-luvun alussa myrskyn lailla saapuneesta crack-epidemiasta sekä sen rajusta vaikutusta tuntemaamme kulttuuriin. Uudella kaudella siirrytään vuoteen 1984, jossa sarjan hahmojen tiet ja elämät kohtaavat Los Angelesin sokkeloissa heidän pyrkiessään kohti äärimmäisiä rikkauksia, ylivoimaa ja vaikutusvaltaa. Sarjan keskeisinä hahmoina nähdään katudiileri Franklin Saint (Damson Idris), meksikolaispainija Gustavo “El Oso” Zapata (Sergio Peris-Mencheta), CIA:n virkamies Teddy McDonald (Carter Hudson) ja meksikolaisen rikosliigan johtajan hillitty Lucia-tytär (Emily Rios).

Katso traileri ›

Toonix Lapset -ohjelmakirjasto lisäveloituksetta HBO Nordic -tilaajille

Toonix Kids -lastenohjelmakirjasto HBO Nordicilla

Toonix Lapset -ohjelmakirjasto tarjoaa katsottavaa 3-12-vuotiaille. Tämä lasten oma ohjelmakirjasto kuuluu ilman lisäveloitusta kaikille HBO Nordic -tilaajille ja ohjelmat ovat katsottavissa sekä Elisa Viihteen sovelluksessa että digiboksilla. Toonixin ohjelmiin lukeutuvat mm. suursuosikit Looney Tunes, Palomies Sami, Gumballin mieletön maailma, Tehotytöt, Seikkailuhetki, Ben 10, Teen Titans Go!, Lego Ninjago, Scooby Doo sekä Tom & Jerry. Saatavilla ovat myös alle kouluikäisten klassikot Barbapapa, Late Lammas, Mikko Mallikas ja My Little Pony sekä paikalliset suosikkihahmot kuten Peppi Pitkätossu, Bamse, Rasmus Nalle ja Muumit. Ohjelmat on dubattu suomeksi.

Katso mitä haluat, silloin kun haluat – tilaa Elisa Viihde

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmasi kätevästi digiboksilla, tabletilla ja älypuhelimella, eikä tallennustila lopu kesken. Tallenteet sekä monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun löytyy kaikki fiksusti yhden napin takaa.

Nyt saat Elisa Viihteen myös ilman laajakaistaa hintaan 19,90 €/kk* – hyödynnä nykyistä laajakaistaasi ja maksa vain palvelusta. Tutustu ja tilaa: elisa.fi/viihde ›

* 24 kk sopimus ilman laajakaistaa, yhteensä 477,60 €.

 

©2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc. THE AFFAIR © Showtime Networks Inc.  All rights reserved. POSE © 2018 FX Productions, LLC. All rights reserved. HEATHERS © 2018 Spike Cable Networks Inc. All Rights Reserved. SNOWFALL © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved. JUST ANOTHER IMMIGRANT TM & © 2018 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.TOONIX TM and © 2018 Cartoon Network.