Hybridilaajakaista on nopea ja luotettava kodin nettiyhteys, jonka avulla voit huoletta pelata, surffailla netissä ja katsoa tv-sarjoja suoratoistona, vaikkapa yhtä aikaa!

Tarjous

Mikä on Hybridilaajakaista?

Hybridilaajakaista yhdistää kiinteän verkon VDSL2-laajakaistayhteyden ja 4G-mobiiliverkon yhdeksi VDSL-liittymää nopeammaksi ja toimivammaksi internet-yhteydeksi.

Hybridilaajakaista on hyvä ratkaisu, jos kotiisi ei ole saatavilla nopeampaa kiinteää yhteyttä, kuten esim. valokuitua. Siinä yhdistyvät kiinteän laajakaistan vakaus ja 4G-verkon nopeus. Hybridilaajakaistalla käytät sujuvasti esim. Elisa Viihde -palvelua.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Saatavuus

Hybridilaajakaista on saatavilla kiinteän kupariverkon alueella, jossa on riittävän hyvä 4G-kuuluvuus. Saatavuuden tarkistat helpoiten verkkokaupastamme. Voit myös jutella asiantuntijamme kanssa joko Elisan myymälässä tai myyntipalvelustamme numerossa 0800 94200 (maksuton) ark. 8-20, la 9-16.30. Asiantuntijamme auttavat juuri sinulle parhaiten sopivan laajakaistan valinnassa.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Millaisella laitteella Hybridilaajakaista toimii ja miten se asennetaan?

Hybridilaajakaistan käyttöä varten tarvitset hybridimodeemin, kiinteän verkon laajakaistayhteyden (VDSL2) sekä 4G-mobiiliyhteyden.

Mikäli tilaat mobiililaajakaistaliittymän modeemin hankinnan yhteydessä, esiasennamme 4G-liittymän SIM-kortin valmiiksi modeemiin.

Lisätietoa modeemista:

Modeemin sijoituspaikka vaikuttaa nettiyhteyden nopeuteen ja toimintaan. Modeemille tulisi löytää hyvä sijoituspaikka mobiiliverkon kuuluvuuden sekä modeemin langattoman verkon (WLAN) toimivuuden näkökulmasta. Modeemin mukana tulevissa ohjeissa ja asiakaspalvelusivuiltamme löydät neuvoja modeemin sijoituspaikan valinnasta sekä langattoman kotiverkon toimivuuden parantamisesta.

Tietoa kotiverkon toimivuudesta

Miten Hybridilaajakaista vaikuttaa liittymäni nopeuteen?

Hybridilaajakaista parantaa useimmiten sekä lataus- että lähetysnopeuksia selvästi. Osalle käyttäjistä nimenomaan lähetysnopeuden parantuminen voi olla se merkittävämpi tekijä, esim. suoratoistopalveluiden käyttäjät ja paljon aineistoa, kuten valokuvia tai videoita pilvipalveluihin tallentavat.

Rajoittaako 4G-kuuluvuus hybrid-modeemin käyttöä? Voiko 4G-verkon kuuluvuuden parantamiseksi käyttää ulkoista lisäantennia?

Huono 4G-kuuluvuus vaikuttaa hybrid-modeemin toimivuuteen, ja tästä johtuen 4G-verkon kuuluvuuden tulee modeemin sijoituspaikassa olla hyvä. Kuuluvuuden parantamiseksi voi hyödyntää 4G-lisäantennia. Modeemissa on SMA-liittimet (2 kpl) lisäantennin liittämiseksi.

Miksi hankkisin Hybridilaajakaistan?

Saat Hybridilaajakaistan avulla tasalaatuisen ja nopean nettiyhteyden kotiisi, ilman isoja investointeja ja kustannuksia.  Nettiä voi käyttää useampi henkilö samaan aikaan useilla eri laitteilla ilman yhteyden pätkimistä ja pysähtelyä. Hybridilaajakaista mahdollistaa käyttöösi myös Elisa Viihteen, jossa on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset.

Lue lisää Elisa Viihteestä