Helsinki Cupissa kisaavat parhaat junnufutarit

Helsinki Cup kerää tänäkin vuonna parhaat junnufutarit yhteen. Kisoja voi seurata suorana tai jälkikäteen Elisa Viihteestä. 

Teksti: Hanna Kangasniemi
Helsinki Cup (9.−14.7.) kerää tänäkin vuonna nuoret futispelaajat Suomen suurimpaan ja kansainvälisimpään juniorijalkapalloturnaukseen. Tänä vuonna kaikkienaikojen suurimpaan Helsinki Cupiin osallistuu yli 1300 joukkuetta ja yli 20 000 pelaajaa 19:stä eri maasta. Otteluita turnauksessa pelataan yli 4200 ja niitä seurataan tiiviisti paikan päällä satoi tai paistoi.

Pelejä voi jo neljättä vuotta katsoa myös Elisa Viihteestä, suorana tai jälkikäteen.

”On hienoa välittää kotikatsomoihin pelaamisen riemua ja vauhdikasta junnufutista. Energian voi aistia myös ruudulta”, sanoo Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-TV-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö.

”Hienoa, että Helsinki Cupin ottelutunnelmat välittyvät suorana myös kotikatsomoihin. Monen futistähden ura on kulkenut Helsinki Cupin kautta, joten omien futisjunioreiden seuraamisen lisäksi tässä on oiva tilaisuus nähdä tulevaisuuden huippunimiä tositoimissa”, toteaa Helsinki Cupin toimitusjohtaja Kirsi Kavanne.

”Helsinki Cup täydentää jalkapallontäyteistä kesätarjontaamme, johon kuuluu Helsinki Cupin ohella kotimaisen Ykkösen pelit. Elisa Viihde Sport näyttää myös Ruotsin Allsvenskan-liigan otteluita sekä Naisten Liigan pelejä”, Lepistö kertoo.

Heinä-elokuussa Elisa Viihde Sportilla nähdään lisäksi International Champions Cup, jossa pelaavat maailman huippujoukkueet, kuten Real Madrid, Liverpool, Bayern München ja Juventus.


Helsinki Cup ja Elisa Viihde Sport

Otteluiden seuraamiseen tarvitaan vain Elisa Viihde Sport -kanavat. Sen jälkeen otteluita voi katsoa suorina niin televisiosta kuin mobiililaitteiltakin. Jos käytössä on Elisa Viihteen digiboksi, otteluita voi katsoa arkistosta myös jälkikäteen 30 päivän ajan.

Näin töissä oleva vanhempikin voi vilkuilla vaikka tabletin kautta kahvitauolla pelien sujumista – ja toisella paikkakunnalla asuvat isovanhemmat, kummit ja muut läheiset voivat nauttia lasten ja nuorten peleistä television kautta.

Jos et ole vielä Elisa Viihteen käyttäjä, voit kokeilla Elisa Viihde -sovellusta ja Elisa Viihde Sportia maksuttomalla kokeilukuukaudella.

Elisa Viihde Sport

Kokeile Elisa Viihde Sportia kuukausi maksutta

Lue jalkapalloilija Tim Sparvin muistelu junnuvuosien Helsinki Cupeista.