Mitä katsoa seuraavaksi? Lue suosikkitubettajan ja tunnetun radiojuontajan vinkit

Nappaa talteen Seksikkään-Suklaan ja Karoliina Tuomisen katseluvinkit Elisa Viihde Viaplayn tarjonnasta.

Seksikäs Suklaa katsoo Elisa Viihde Viaplayta
Seksikäs-Suklaa eli Luyey ”Viki” Konssi katsoo mielellään sekä uutuussarjoja että klassikoita.

Luyeye ”Viki” Konssi, eli tutummin Seksikäs-Suklaa, on suomalainen mediapersoona, tubettaja, juontaja sekä artisti. Konssi on tunnettu lyhyistä humoristisista videoistaan. Hänen arkensa on hektistä ja aikaa menee paljon oman materiaalin käsikirjottamiseen. Tämän vastapainoksi Konssi on pyhittänyt sunnuntait leffojen ja sarjojen katsomiseen.

Konssi katsoo mielellään sekä uutuussarjoja että hyväksi havaittuja klassikoita. Elisa Viihde Viaplayn sarjatarjonnasta hän nostaa kolme selkeää suosikkia: koukuttava rikosdraama Ivalo, suosittu sairaalasarja The Good Doctor ja 80-luvun todellinen klassikko, Miami Vice.

”Ah, legendaarinen Miami Vice. Katso tämä, jos haluat elää 80-luvun uudelleen.”

Ikimuistoisimmaksi elokuvaelämyksekseen hän nimeää Terminator 2 – Tuomion päivä -elokuvan.

”Se oli kova. Siinä oli kaikkea, mitä mitä voi toivoa: lihaksia, Arnold, matala ääni ja loistava tarina. Elokuvasta tulee lapsuus mieleen, ja aina tulee hyvä mieli. Se on mun numero yksi edelleen.”

Karoliina Tuominen katsoo Ivalo-sarjaa
Karoliina Tuominen kertoo katsoneensa suosikkisarjansa Ivalon jo kolme kertaa.

”Sopivasti jännitystä vellihousuille”

Karoliina Tuominen on suomalainen radiojuontaja ja tubettaja. Hän on tullut tunnetuksi sosiaalisessa mediassa julkaisemistaan humoristisista sisällöistään sekä Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana.

Tuominen kertoo katsovansa paljon sarjoja ja leffoja.

”Sarjoja katson viikolla ja viikonloppuisin nautin elokuvista, joko yksin tai hyvässä seurassa hyvän ruuan kera. Iltaisin on ihana rauhoittua päivän töistä hyvän sarjan parissa.”

Myös Tuominen nostaa ehdottomaksi Elisa Viihde Viaplay -suosikikseen rikosdraama Ivalon, jonka hän on katsonut jo kolme kertaa. Ivalossa Tuomista kiehtovat erityisesti Lapin maisemat ja sympaattiset hahmot.

Myös amerikkalainen rikostrilleri The Blacklist sekä Jani Volasen uutuusdraama Munkkivuori nousevat Tuomisen suosikkien joukkoon. Sarjoja yhdistävät Tuomisen mukaan koukuttava juoni sekä tunteita herättävät hahmot.

”Ne tarjoaa sopivasti jännitystä myös tällaiselle vellihousulle. Näiden katsomisen jälkeen uskaltaa kuitenkin vielä liikkua pimeällä ulkona!”

Löydä seuraava suosikkisarjasi

Elisa Viihde Viaplayn tarjonnasta löydät uutuudet ja klassikot jokaiseen makuun. Katso myös nämä sarjat vaikuttajien suosikkien lisäksi: