Parhaat sarjat Elisa Viihde Viaplayssa

Elisa Viihde Viaplay -palvelusta löydät laajan valikoiman uusia kotimaisia sarjoja, ulkomaisia suosikkeja ja loistavan kattauksen vanhoja klassikoita. Keräsimme yhteen Elisa Viihde Viaplayn mielenkiintoisimmat sarjat – valitse siis suosikkisi ja aloita sarjamaraton!

Pohjolan laki -sarja Elisa Viihde Viaplay

Pohjolan laki: Oikeus ja oikeudenmukaisuus

Lauri Tilkanen näyttelee pääosaa hymyttömänä nuorena asianajajana kunnianhimoisessa kotimaisessa lakisarjassa. Tilkasen roolihenkilö Matti on edennyt isossa lakitoimistossa vaimonsa siivellä, mutta kaikki muuttuu, kun appi tekee itsemurhan. Muissa rooleissa Pertti Sveholm, Iida-Maria Heinonen ja Anu Sinisalo. Sarjan on ohjannut Teppo Airaksinen ja käsikirjoittanut Juha Karvanen. Lakidraama on virkistävä vaihtoehto poliisisarjojen ja rikosdraamojen ystäville.

Pohjolan laki

Greyn anatomia: Sairaalasarjojen mammutti

Vuodesta 2005 jatkunut Greyn anatomia on maailman suosituimpia sarjoja ja myös pisimpään jatkunut yhdysvaltalainen sairaalasarja. Sarjan henkilögalleria on vaihtunut moneen kertaan, mutta monille tämä on edelleen se ainoa oikea sairaaladraama. Elisa Viihde Viaplay -palvelussa on tarjolla kokonaista 16 kautta.

Greyn anatomia

 

South Park: Anarkistinen animaatioklassikko kokonaisuudessaan

Vuonna 1997 alkanut Trey Parkerin ja Matt Stonen anarkistinen animaatio on vuosien aikana saavuttanut maailmanlaajuisen kulttimaineen. Elisa Viihde Viaplaysta löytyvät sekä kaikki aiemmat 23 tuotantokautta, että 24. kauden avannut hulvaton Pandemia-spesiaali, jossa paljastuvat Stanin isän puuhat lepakon ja muurahaiskävyn kanssa Wuhanissa vuoden 2019 lokakuussa. Pojat eivät ole kasvaneet vuosien aikana yhtään, ja aikuisetkin ovat samanlaisia idiootteja kuin ennenkin. Räävittömyyden kaipuuseen.

South Park

The Blacklist: Tehokaksikko vauhdissa

Mikä yhdistää paatunutta rikollista ja uraansa aloittelevaa FBI:n nuorta naisagenttia, jonka pitäisi perustaa ehkä perhekin jossain välissä? Kuvio avautuu jakso jaksolta, kausi kaudelta, tapaus tapaukselta, ja nyt on nähtävissä myös sarjan tuorein, kahdeksas kausi. Raymond Red Reddingtonin roolissa näyttelee muistakin erikoisista hahmoistaan tuttu James Spader ja vastanäyttelijänä Liz Keenin roolissa nähdään Megan Boone.

Actionia ja ihmissuhteita, eli viihdettä perinteiseeen amerikkalaiseen malliin.

The Blacklist

Mister8 Elisa Viihde Viaplay

Mister8: Nainen määrää tahdin

Uusi kotimainen musta – ja mustavalkoinen – komedia kertoo Mariasta, joka pyörittää miehiä ja hyvinkin organisoidusti. Tässä sarjassa nainen vie, ja hänen kaikille miehilleen jää aikaa omille harrastuksille, win-win.

Mariaa näyttelee Krista Kosonen, ja miesten rooleissa nähdään muiden muassa Pekka Strang, Jussi-voittaja Chicke Ohanwe ja Joonas Saartamo. Idean ovat keksineet Armomurhaaja-elokuvan tekijät Teemu Nikki ja Jani Pösö. Absurdia huumoria miehille ja naisille, tasapuolisesti.

Mister8

 

Rakasta mua: Mistä löydän sen oikean?

Solsidanin Mickan eli ruotsalainen näyttelijä Josephine Bornebusch on luonut omaa uraansa myös ohjaaja-käsikirjoittajana. Bornebuschin Rakasta mua -sarja nousi ilmiömäiseen menestykseen kotimaansa lisäksi myös Suomessa. Sarjan molemmat kaudet on saatavilla Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Bornebusch näyttelee itse sarjan päähenkilöä, kyynistynyttä ja kivikasvoista synnytyslääkäriä Claraa, jonka läheisistä itse kukin etsii elämäänsä rakkautta. Samastumiskohteita joka makuun.

Rakasta mua

The Good Fight: Älykästä draamakomediaa

The Good Fight -lakisarja on Suositun Good Wife -sarjan spin-off. Chicagolaisessa lakitoimistossa yritetään sopeutua kaoottiseen aikaan, jossa mitkään entiset pelisäännöt eivät ole enää voimassa. Pohjimmiltaan suorastaan kuolemanvakavan draamakomedian päähenkilö on monessa liemessä keitetty Diane (Christine Baranski). Nähtävissä kaikki kaudet, myös sarjan lähes surrealistinen päätöskausi. Älykästä huumoria Yhdysvalloista.

The Good Fight

 

Partisan: Luomuyhteisön pimeä puoli

Mitä kummaa tapahtuu Jordnäran kulissien takana? Orvot sisarukset viedään sijaishoitoon ruotsalaiselle luomutilalle, joka vähin erin paljastuu jonkinlaisen kultin pesäksi. Samaan aikaan tilalle pestataan yleismieheksi Johnny, ja hän alkaa tarkkailla yhteisön outoa vihamielisyyttä.

Päärooleissa näyttelevät Fares Fares ja Solsidanista tuttu Johan Rheborg. Ohjaaja Amir Chamdin luo pelottavaa tunnelmaa hitaasti mutta varmasti.

Partisan

 

Outlander: Pitkällä aikamatkalla

Suursuosioon noussut Outlander perustuu Diana Gabaldonin kirjasarjaan. Tapahtumat lähtevät liikkeelle, kun sairaanhoitaja Claire (Caitriona Balfe) lennähtää ajassa 200 vuoden taakse 1700-luvulle. Aikamatkan seurauksia on saatu seurata jo viiden kauden ajan, ja kuudetta odotellaan. Kaikki vanhat kaudet löytyvät Elisa Viihde Viaplaysta. Poikkeuksellisen seikkailun ystäville.

Outlander

Valitsetko klassikkosarjan vai uuden tuttavuuden?

Elisa Viihde Viaplayhin voi tilata kuka tahansa täysi-ikäinen, myös ilman Elisa Viihde -digiboksia tai Elisan puhelinliittymää.

Tutustu: Elisa Viihde Viaplay