5 asiaa, jotka tekivät Saara Aallosta tähden

X Factor -laulukilpailussa hurmanneesta Saara Aallosta kertova No Fear -kirja päästää lukijan kurkistamaan takahuoneisiin. Kysyimme Saaralta, mitkä ovat hänen menestyksensä kulmakivet. Näin hän vastasi.

Teksti: Noora Valkonen

Treenaa kuin huippu-urheilija

”Menestyminen vaatii kovaa työtä. Artistit ovat aivan kuin huippu-urheilijoita, vaikka heidän työntekoaan ei ehkä arvosteta samalla tavalla.”

Ole rohkea ja sisukas

”Menestymiseen tarvitaan yhdistelmä sisukkuutta, kunnianhimoa, työmoraalia ja positiivista asennetta. En koskaan mieti epäonnistumista, vaan meen ja teen. Uskallan innostua. Saan kiittää vanhempiani, jotka kasvattivat minut rohkeaksi.”

Kestä kritiikkiä ja tunne oma arvosi

”Jos minua mollataan, en anna sen satuttaa. Tiedän oman totuuteni ja teen mitä haluan tehdä. Olen mukava mutta en miellyttämishaluinen.”

Usko itseesi, älä pelkää

Haluan inspiroida ihmisiä uskomaan, että kaikki on mahdollista. Jos sinulla on No fear -asenne, voit tavoitella mitä vain.

Pidä elämä tasapainossa

On tärkeää löytää tasapainoa elämänrytmiin. Omaa aikaani on mennyt paljon työhön, mutta haluan taas alkaa liikkua ja käydä tanssitunnilla.

No fear -kirja

 

Kertoo, miten Saaran menestys sai alkunsa. Siinä käydään läpi huiman X Factor -kilpailun eri vaiheet ja kerrotaan, kuinka Saara voitti britit puolelleen. Kirja paljastaa, miten Saara tapasi kihlattunsa Merin. Kirjasta selviää myös, milloin Saara esiintyi ensi kertaa mediassa ja miten hän pystyy ottamaan kappaleet haltuun niin nopeasti.
Kiehtoo, koska se on inspiroiva tarina sisusta ja omien unelmien tavoittelusta. Se kertoo uusia asioita Saaran elämästä ja sen avulla pääsee katsomaan X Factor kisan -kulisseihin.
Yllättää, koska se paljastaa, kuinka paljon työtä ja määrätietoisuutta menestys vaatii.

 

No Fear julkaistaan sekä painettuna että äänikirjana, jonka lukija on näyttelijä ja laulaja Maruska Verona. Voit ladata ja kuunnella kirjan kätevästi omalla puhelimellasi Elisa Kirjan ilmaisen sovelluksen kautta. Kuuntelu onnistuu myös tietokoneella tai mp3-soittimella. No Fear -kirjan on kirjoittanut Laura Friman.