Sovellus kolmelle erilaiselle kesäliikkujalle

Kesällä on aikaa liikkua ja harrastaa. Monen lajin tueksi löytyy nykyisin sovelluksia, jotka toimivat apuvälineinä ja auttavat tavoitteiden saavuttamisessa. Etsimme sopivat sovellukset golfarille, veneilijälle ja lenkkeilijälle.

Teksti: Osku Kannisto

mscorecard

Golf-kierrokset talteen

MScorecard – Golf scorecard on helppo tapa pitää kirjaa lyönneistä kierroksen aikana ja sen jälkeen. Pistekirjanpito tulee taatusti tehtyä oikein pelimuodosta riippumatta, ja saat keskittyä itse pelaamiseen. Sovelluksella voi myös jakaa tuloksensa muille. Pisteiden ohella voi tarkkailla lyöntien pituutta gps:n avulla tai seurata omaa edistymistä statistiikoista. Omien lempikenttien tuen voi tarkistaa valmistajan nettisivuilta.

Androidille
iOSille

nautics_sailmate

Vesistökartat tablettiin

Veneilijän korvaamaton apuri Nautics Sailmate tuo Suomen vesistöjen paperikartat suoraan tabletille. Rasteripohjaisia meri- ja järvikarttoja pääsee tarkkailemaan ilmaiseksi online-yhteydellä. Rekisteröitymällä palveluun saa käyttöön offline-kartat sekä navigoinnin. Kartat päivittyvät aina Liikenneviraston uusimman aineiston mukaiseksi. Sovellus toimii myös puhelimella.

Androidille
iOSille
Windowsille

The-walk

Kävelylenkistä seikkailu

The Walk: Fitness tracker and game yhdistää askelmittarin ja seikkailupelin. Päivittäiselle kävelytavoitteelle saa päämäärän, kun kuuntelee kuulokkeista mukaansatempaavaa jännitystarinaa, jonka päähenkilönä on kuuntelija itse. Tarinan juoni paljastuu kuulijalle matkan edetessä. Sovellus motivoi lähtemään lenkille, jotta tarinaan saa  jatkoa. Sovellus on englanninkielinen ja selostuksissa on vahva brittiaksentti, joten tyydyttävä kielitaito on suotava.

Androidille
iOSille