Syksy tuo Elisa Viihde Viaplayhin koukuttavaa sairaaladraamaa ja supersankareita

Syksy tuo mukanaan runsaasti katsottavaa Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun. Poimimme mielenkiintoisimmat uutuudet, kuten suositun JVG-elokuvan, jännittävät supersankarileffat sekä menestyssarjojen uudet kaudet.


Spider-Man: No Way Home – Supersankarin komea liito jatkuu

Hämähäkkimiehestä on tehty kolme erillistä elokuvasarjaa. Jon Wattsin ohjaaman Spider-Man-trilogian kolmas osa No Way Home yhdistää elokuvasarjat ja tuo tuttuun Hämis-maailmaan uusia elementtejä. Lopputuloksena on inhimillinen seikkailuspektaakkeli oivallisilla juonenkäänteillä ja valtavilla efekteillä höystettynä. Elokuva osoittaa, että legendaarinen trikoosankari lennähtää jouheasti sukupolvesta toiseen.

KATSO SPIDER-MAN

 

The Good Doctor – Koukuttava sairaalasarja saa jatkoa

Amerikkalaisesta menestyssarjasta The Good Doctor alkaa kuudes kausi. Sairaalasarjassa seurataan autistista nuorta kirurgia Shaun Murphya (Freddie Highmore), joka vaikeuksien jälkeen löytää paikkansa arvostetun sairaalan yhteisössä. Viides kausi päättyi iloisissa häätunnelmissa, mutta uudella kaudella edessä ovat uudet ja entistäkin kovemmat haasteet. Uuden kauden jaksot julkaistaan Suomessa tasatahtiin Yhdysvaltojen kanssa ja vain Elisa Viihde Viaplayssa.

KATSO THE GOOD DOCTOR. Uusi kausi alkaa 4.10.

 


New Amsterdam – Tositapahtumiin perustuvan sairaaladraaman jäähyväiset

Yhdysvaltalaisen sairaaladraaman New Amsterdamin viides ja viimeinen kausi nähdään tuoreeltaan Elisa Viihde Viaplayssa. Päähenkilönä on tohtori Max Goodwin (Ryan Eggold), joka nimitetään New Amsterdamin sairaalan johtavaksi lääkäriksi. Hän haluaa tehdä uudistuksia ja tarjota potilaille parhainta mahdollista hoitoa. New Amsterdam perustuu Eric Manheimerin elämäkertaan. Jos lukeudut sairaaladraamojen ystäviin, New Amsterdam ansaitsee ehdottomasti mahdollisuuden.

KATSO NEW AMSTERDAM

 

JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii – Rehellinen kurkistus hittiduon kulisseihin

Dokumentti käy läpi JVG:n huikeaa uraa läheltä ja kaunistelematta. Vuodet ollu tuulisii sisältää runsaasti ennen näkemätöntä arkistokuvamateriaalia kymmenen vuoden ajalta ja ääneen pääsevät myös perheenjäsenet, ystävät ja menestystarinaa rakentamassa olleet taustavaikuttajat. Jare ja VilleGalle antoivat elokuvan tekijöille vapaat kädet, jotta heidän tarinansa välittyisi rehellisenä ja aitona. Lopputuloksena on yksi kotimaisen musiikkidokumenttien helmistä.

KATSO JVG: VUODET OLLU TUULISII

 


Ghostbusters: Afterlife – Haamujengi on täällä taas!

Legendaarisen Ghostbusters-elokuvasarjan uusimmassa luvussa yksinhuoltajaäiti ja hänen kaksi lastansa saapuvat maaseudun kyläpahaseen katsomaan perintötilaansa. Samalla he löytävät yhteyden alkuperäiseen haamujengiin ja siitäkös soppa syntyy. Alkuperäinen Ghostbusters – Haamujengi (1984) on kiistaton klassikko. Afterlife tuo tutun maailman 2020-luvulle. Elokuvan päätähdellä Jason Reitmanilla on pitkä Ghostbusters-historia: hänellä oli rooli napakkana pikkupoikana Ghostbusters II:ssa vuonna 1989.

KATSO GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE

 


Venom: Let There Be Carnage – Marvelin hahmo palaa rytinällä

Marvel Comicsin luoma Venom lukeutuu sarjakuvarikollisten eliittiin. Venom: Let There Be Carnage on jatko-osa vuoden 2018 Venom-elokuvalle. Tom Hardyn ja Michelle Williamsin tähdittämä elokuva on herättänyt voimakkaita tunteita. The Washington Post-lehden kriitikko kehui elokuvaa toteamalla: ”Se on vauhdikas ja hauska ja kertoo aidosti suloisen tarinan ystävyydestä ja itsensä hyväksymisestä”. Tarjolla on siis sykettä nostattavaa viihdettä syysiltoihin.

KATSO VENOM: LET THERE BE CARNAGE

 


Chicago-sarjat jatkuvat uusilla kausilla

Jo 11. kaudelle edennyt Chicago Fire -sarja seuraa paloasema 51:n rohkeita miehiä ja naisia, jotka vaarantavat omat henkensä pelastaessaan kansalaisia. Vuonna 2012 startannut draamasarja on ensimmäinen Dick Wolfin luomista Chicago-sarjoista. Myös kaksi sisarsarjaa, poliisidraamasarja Chicago P.D. ja sairaalamaailmaan sijoittuva Chicago Med jatkuvat uusilla jaksoilla 22. syyskuuta alkaen. Nyt on varaa mistä valita.

KATSO CHICAGO-SARJOJA