Viikon sovellus: Seitsemän minuutin tehotreeni

Jos et ehdi salille tai hiihtämään, kokeile kotitreeniä. Kuntoilusovellus lupaa tuloksia seitsemän minuutin pävittäisellä harjoittelulla.

Teksti: Osku Kannisto

 

Seitsemän minuuttia päivässä seitsemän kuukauden ajan – tässä ajassa 7 minute workout lupaa tuloksia.

Sovellus perustuu treeniohjelmaan, jossa käydään kahdellatoista liikkellä läpi koko keho. Puolen minuutin mittaisten liikesarjojen välillä pidetään vain kymmenen sekunnin tauko. Liikkeet kohdistuvat isoihin lihaksiin sekä keskivartaloon. Kohtuullinen lihaskunto on tarpeen harjoituksia varten. Kunnon parantuessa harjoituskierrosten määrää voi kasvattaa kahteen tai kolmeen.

Sovellus opastaa videoilla, kuinka liikkeet tulee tehdä, sekä ohjaa harjoituksen englanniksi puhuttuna. Katsekontaktia puhelimeen ei siis tarvita, kun liikkeet tulevat tutuiksi. Treeninohjelman voi käynnistää myös suoraan Apple Watchista.

Sovellus pitää kirjaa suorituksista ja kulutetuista kaloreista sekä välittää halutessa tiedot iPhonen Terveys-sovellukseen. Ilmaisen ja tehokkaan perusohjelman lisäksi on mahdollista ostaa lisäharjoituksia, jotka keskittyvät esimerkiksi ylä- tai alavartaloon.

 7 Minute Workout ”Seven”

itunes

android

sovellus2

sovellus1

Tutustu myös sovelluksiin, joilla voi treenata aivoja.