Tilaa Elisa Talokuitu PRO tai Elisa Talokuitu

Tältä sivulta voit tilata Elisa Talokuitu PRO:n tai Elisa Talokuidun osoitteeseen, johon olemme lähettäneet tarjouskirjeen.

Talokuidun liittymishinta on  Elisa Talokuitu PRO:n osalta 1800 € tai Elisa Talokuidun osalta 1500 €. Hinnat sisältävät tontilla tehtävät kaivutyöt, jos tilaat 31.12.2020 mennessä.

Tarjousajan jälkeen jälkeen liittymishinta on Talokuitu PRO 3690 € tai Talokuitu 3390 €, ja kaivutöistä veloitetaan erikseen.

Tarjoushinta on voimassa vain tarjouskirjeen vastaanottajalle erikseen määritellyillä asuntoalueilla. Katso tarkemmat tiedot.

Tilaajan yhteystiedot

Laskutustiedot (ellei sama kuin yllä)

Elisa Talokuitu PRO tai Elisa Talokuitu

Valitse haluatko maksaa liittymismaksun kertamaksuna vai korottomasti kuukausierissä. Molemmilla tavoilla kokonaishinta on sama (hinnat sis. alv 24 %).

Tilauksella ilmoitettu hinta on lopullinen liittymishinta. Se voi muuttua vain, jos liittymän toimittaminen tulee toimituspaikan takia poikkeuksellisen kalliiksi. Mikäli hintaan tulee muutos, asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä.

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa etämyynnissä tehty sopimus viimeistään 14 vuorokauden kuluttua tilausvahvistuksen vastaanottamisesta.

Tilattavissa olevat palvelut / liittymät

Elisa Talokuidun myötä voit hankkia taloosi kaapeli-tv:n, huippunopean nettiyhteyden ja muita nopeaa yhteyttä vaativia palveluita.

Kaapeli-TV

Talokuitu PRO tai Talokuitu -liittymän tilauksen yhteydessä Elisa Kaapeli-TV -liittymän hinta kotiin asennettuna on 180 € (norm. 430 €). Kaapeli-TV-palvelu 9,30 €/kk (ensimmäiset 6 kk 0 € talokuitutilauksen yhteydessä).

Laajakaistapalvelut

Ottaaksesi käyttöön Elisa Talokuidun nettiyhteyden, tarvitset myös laajakaistapalvelun.

Voit valita joko Saunalahti Kotikuitu -yhteyden tai Tuplalaajakaistan, joka sisältää kiinteän Kotikuitu -yhteyden ja nopean mobiililaajakaistan samassa paketissa.

Saunalahti Kotikuitu ja Tuplalaajakaista -sopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Laajakaistapalvelut voit tilata myös myöhemmin asiakaspalvelustamme. Hinnat ovat normaalihintoja.

Elisa Viihde

Saunalahti Kotikuitu -liittymän tilaajana saat monipuolisen Elisa Viihde -palvelun etuhintaan.

Elisa Viihde -palvelusopimus on määräaikainen, 24 kk. Palvelu ei sisällä laajakaistaliittymää, eli tarvitset myös Saunalahti Kotikuidun tai Tuplalaajakaistan. Voit tilata Elisa Viihteen myös myöhemmin asiakaspalvelustamme.

S-Bonus

S-Bonusta saat Saunalahti Kotikuitu- ja Tuplalaajakaista-liittymistä. Elisa Viihteestä ei saa S-Bonusta. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Modeemi

Laitetiedot voit lukea täältä.

Toimitamme modeemiin lähipostiisi.

Laskun toimitustapa

Laskun toimitustavoista voit lukea täältä.

Tuotetiedot ja ehdot

Elisan sopimusehdot

Tilatessasi Elisa Talokuitu -tilauksen yhteydessä myös Saunalahti Kotikuitu -liittymän tai Elisa Viihde -palvelun, saat tilaamistasi palveluista erikseen omat tilausvahvistukset.

Tilausvahvistukset toimitetaan arviolta kahden arkipäivän päästä tilauksen teosta.

Lomake lähetetty
Lomakkeen lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudelleen