Ladataan sivua...

Yhteensä

Kuukausimaksut 0 €/kk

Saunalahti Prepaid

Elisan Saunalahti Prepaid -liittymissä ei ole laskuja eikä kuukausimaksuja, maksat vain käytöstä etukäteen.

Liittymän käyttöönotto ei voisi olla helpompaa: hanki aloituspakkaus, aseta SIM-kortti puhelimeen ja liittymä on käytössäsi!

 • Lataa saldoa prepaid-liittymääsi

  Voit ladata lisää saldoa ja ostaa lisäpalvelupaketteja helposti osoitteessa lataa.elisa.fi. Saldoa voit ostaa myös Otto.-pankkiautomaateilla, Elisan myymälöissä, R-kioskeilla (myös lisäpalvelupaketit myynnissä), S-ryhmän kaupoissa, K-ryhmän kaupoissa ja Shell/St1-huoltoasemilla.

  • Uutta Prepaidissa! 

   Voit tilata älypuhelinkäyttöön paketin joka sisältää puheluita, viestejä ja netin. Helpoiten ja edullisimmin voit tehdä tilauksen osoitteessa lataa.elisa.fi tai tekstiviestillä.
   Lue lisää ja katso tekstiviestitilausohjeet täältä >

  • Latausedut

   Lataa saldoa netissä tai Otto. -automaatilla, saat joka neljännestä saldolatauksesta 10 € latausextraa (norm. saldona, min. 10 € saldolataus).
   Ensilatausetu: maksuttomat kotimaan normaalipuhelut ja viestit viikonloppuisin 3 kk ajan (la-su, enintään 300 kpl/vrk).

  Näytä lisätiedot
 • Saunalahti Prepaid

  Järkyttävän halpa ja helppo liittymä: ei laskuja eikä kuukausimaksuja. Puhelut, viestit, netti ja sisältöpalvelut heti valmiina. Toimii Elisan kattavissa 3G/4G-verkoissa ja ulkomailla.

  • 0,066 €/min 
  • 0,066 €/kpl
  • 0,066 €/Mt, enintään 0,99 €/kalenterivuorokausi
  • Aloituspakkaus 5,90 € kun tilaat netistä

   Aloituspakkaus sisältää 6 € puheaikaa!
   Pakkauksessa on mukana kaikkiin laitteisiin sopivat SIM-kortit (Mini/Micro/Nano)

  5,90
   
  Tilaamaan
  Näytä lisätiedot
  • Saunalahti Prepaid on heti käyttövalmis monipuolinen matkapuhelinliittymä. Aloituspakkaus sisältää kaikkiin puhelimiin sopivan SIM-kortin (Mini / Micro / Nano), 6 € puheaikaa ja käyttöohjeen. Aloituspakkauksen voit tilata näiltä sivuilta tai ostaa lähimmästä Elisan myymälästä, R-kioskilta, S-ryhmän kaupoista ja K-ryhmän kaupoista sekä Shell/St1-huoltoasemilta.
  • Peruspalvelut
   Saunalahti Prepaid -liittymällä voi soittaa/vastaanottaa puheluita (myös video), lähettää/vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä. Myös netti on yksi peruspalveluista. Lisäksi liittymään sisältyy pito, koputus, välipuhelu, vuorottelu, soitonsiirto, soittajan numeron näyttö, ryhmäpuhelu, numeronnäytön esto sekä datapalvelu.
  • Käyttö ulkomailla
   Saunalahti Prepaid -liittymät toimivat Suomessa ja myös ulkomailla. Voit soitella, viestitellä ja käyttää nettiä useassa maassa. Lue lisää!
  • Netin käyttö
   Voit käyttää liittymälläsi nettiä. Netin käytöstä veloitetaan käytön mukaan tai käyttö sisältyy tilaamaasi nettipakettiin. Maksullisten palveluiden käytöstä veloitetaan kunkin palvelun määrittelemät maksut. Jos käytät nettiä säännöllisesti, tarjolla on myös kiinteähintaisia nettipaketteja, tilaa osoitteessa lataa.elisa.fi tai katso tekstiviestillä tilattavien nettipakettien hinnat ja tilausohjeet täältä.
  • Lisäpalvelut
   Voit tilata liittymään vastaajan sekä puheen ja tekstiviestien estopalveluita asiakaspalvelusta.
  • Saldokyselyt ja lataussetelin aktivointi
   - Liittymän jäljellä olevaa saldoa voi kysyä lähettämällä veloituksettoman tekstiviestin TILI numeroon 18258.
   - Saldokyselyn voit tehdä myös näppäilemällä *100# ja paina lopuksi luuri/ok-näppäintä.
   - Paluuviesti kertoo liittymän pääsaldon, mahdollisen Elisa Palvelusaldon, liittymän voimassaoloajan ja tiedot aktiivisista lisäpalvelupaketeista.
   - Lataussetelin voit aktivoida näin: *101*aktivointikoodi# luuri/ok.
  • Mainoksia
   Saunalahti Prepaid -asiakkaana saat käyttöösi hyödyllisen tekstiviestipalvelun, joka tuo suoraan puhelimeesi tietoa Elisan ja yhteistyökumppaneidemme tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista. Viestien lähettämisen voit kieltää lähettämällä tekstiviestin STOP numeroon 18258. Huom! Liittymää koskevat tiedotteet, asiakaskyselyt ja lataus/lisäpalveluetuviestit eivät kuulu kieltopalvelun piiriin.
  • Liittymän voimassaolo
   Liittymä on ennen ensimmäistä latausta voimassa 3 kuukauden ajan aktivoinnista. Jokaisesta latauksesta lukien liittymä on voimassa 12 kuukautta.
  • Kun liittymä on vanhenemassa:
   - Liittymään lähetetään tekstiviesti, jossa pyydetään lataamaan lisää saldoa.
   - Lisäksi liittymällä soitettaessa kuulet äänitiedotteen, jossa pyydetään lataamaan lisää saldoa.
  • Kun liittymä on vanhentunut:
   liittymällä voi vielä soittaa maksuttomiin numeroihin (hätänumero ja 0800-numerot), lähettää viestejä Prepaid-palvenumeroihin (18258, 15020, 0509029999), vastaanottaa puheluita ja viestejä sekä ladata saldoa yhden kuukauden ajan. Soittaessasi kuulet aina äänitiedotteen, jossa pyydetään lataamaan heti lisää saldoa.
  • Lisämaksulliset palvelut
   0606-, 0707- ja 0708- alkuisten maksupalvelunumeroiden sekä 169-, 177- ja 178-alkuisten SMS-numeroissa tarjottavien maksupalveluiden käyttö on estetty Saunalahti Prepaid-liittymistä lain edellyttämällä tavalla. Kyseiset palvelut on tarkoitettu ns. tavaraostamiseen kuten elintarvikkeet, lehtitilaukset, autopesut jne. Saunalahti Prepaid -liittymillä voi käyttää digitaalisesti toimitettavia lisämaksullisia palveluita kuten esimerkiksi sisältöpalvelut, asiointipalvelut, viihdepalvelut, lahjoitukset jne. 
  • Saunalahti Prepaid Plus
   Myynnistä poistuneen Prepaid Plus -liittymän tiedot ja hinnaston löydät täältä.