Jos taloyhtiössäsi on Saunalahti Taloyhtiölaajakaista, asunnossasi on valmiina internetyhteys. Saadaksesi yhteyden käyttöösi, sinun tulee rekisteröityä joko perusnopeuden tai lisänopeuden käyttäjäksi tästä:

Rekisteröi Liittymäsi

Kiinteistöliittymät asukkaille

Tarkista, onko talossasi Saunalahti Taloyhtiölaajakaista syöttämällä osoitteesi saatavuuskyselyyn. Kun tulos on “Saunalahti Taloyhtiölaajakaista”, saat asuntoosi internetyhteyden auki maksuttomalla rekisteröinnillä. Jos tulos on “Saunalahti Laajakaista”, on talossasi yksittäin tilattava laajakaista, jonka käyttö ei sisälly yhtiövastikkeeseen. 


Tarkista vaihtoehdot osoitteeseesi ›

Elisa Viihde

Elisa Viihde soveltuu erinomaisesti Elisa Valokuidun yhteyteen. Tilaamalla Elisa Viihteen saat samalla käyttöösi huippunopean laajakaistayhteyden. Elisa Viihteen saa Elisa Valokuidulla varustettuihin taloihin alennettuun hintaan.

Tilaa Elisa Viihde täältä ›

Jos sinulla on jo Elisa Viihde käytössäsi ja olet muuttamassa taloon jossa on Elisa Valokuitu, tee osoitteenmuutos soittamalla asiakaspalveluumme 010 19 0240.

Kuinka saan Saunalahti Taloyhtiölaajakaistan taloyhtiölleni?

Katso tarkemmat ohjeet Taloyhtiölle-sivulta

Usein kysyttyä taloyhtiöiden asukkailta

Vaikuttaako naapurin netin käyttö toisen asunnon yhteysnopeuteen?

Taloyhtiölaajakaista toteutetaan taloyhtiön tekniseen tilaan suuren välityskapasiteetin Elisa Valokuitu- tai kaapeli-tv-liittymillä ja siitä asuntoihin taloyhtiön sisäverkon kautta. Mikäli sisäverkko on kunnossa, laajakaistan yhteysnopeus on aina vähintään 70 % maksiminopeudesta. Esimerkiksi Saunalahti Taloyhtiölaajakaista 10M -palvelun asuntokohtainen nopeus on 7-10 Mbit/s.

Onko yhteyteni turvallinen ja muilta salainen?

Taloyhtiön kaikki yhteydet ovat toisistaan erillään eikä kukaan näe tai haittaa toisten verkkokäyttöä. Oman yhteytesi turvallisuutta voit kasvattaa merkittävästi tilaamalla tietokoneeseesi Saunalahti Turvapaketin.

Minulla on käytössä Saunalahti Laajakaista ja muutan taloon jossa on Saunalahti Taloyhtiölaajakaista, miten toimin?

Kun rekisteröidyt käyttäjäksi saatavuuskyselyssä, ilmoita olevasi nykyinen asiakas. Siirrämme sähköpostipalvelusi uuteen yhteyteen ja päivitämme hinnoittelun uuden sopimuksen mukaiseksi.

Minulla on käytössä Elisa Viihde ja muutan taloon jossa on yhtiövastikkeellinen laajakaista, miten toimin?

Soita asiakaspalveluun 01019 0240 jolloin hinnoittelusi muutetaan edullisemmaksi. Jos taloyhtiösi perusnopeus on 10 Mbit/s Elisa Viihteen hinta laskee 15 € ja on vain 24,90 €/kk.

Minulla on käytössä toisen operaattorin laajakaista ja muutan taloon jossa on Saunalahti Taloyhtiölaajakaista, miten toimin?

Halutessasi voit säilyttää toisen operaattorin palvelun käytössäsi, mutta maksat silloin kahdesta yhteydestä. Vaihtaessasi Saunalahti Taloyhtiölaajakaista -palveluun, tarkista irtisanomisaika nykyiseltä operaattoriltasi. Mikäli nykyinen liittymäsi ei ole määräaikainen, Elisa hoitaa liittymän irtisanomisen puolestasi.

Tarvitsenko modeemin asuntooni?

Modeemitarve riippuu taloyhtiösi sisäverkosta. Mikäli taloyhtiössä on yleiskaapelointi (RJ45-rasiat), modeemia et tarvitse. Mikäli taloyhtiössä on perinteinen puhelinsisäverkko (puhelinrasiat), tarvitset VDSL2-modeemin. Mikäli käytät taloyhtiölaajakaistaa antennisisäverkon kautta, tarvitset antennirasiaan liitettävä kaapelimodeemin. Modeemin saat kätevästi verkkokaupasta samalla, kun rekisteröidyt perusnopeuden tai lisänopeuden käyttäjäksi. Modeemissa on myös WLAN-ominaisuus.

Miten näen Elisa Kaapeli-TV:n?

Voit tarkistaa onko kotonasi jo Elisa Kaapeli-TV kytkemällä kaapelivirittimellä (DVB-C) varustetun digivastaanottimen seinäpistokkeeseen ja katsomalla löytyykö Elisan infokanava kanavapaikalta 380. Peruskanavatarjonnassa on yli 30 kanavaa. Erikseen tilattavalla Elisa Kanavakortilla saat edullisesti 11 laadukasta TV-kanavaa lisää ja voit tilata monipuolisia maksu-tv-kanavapaketteja. Tarjonnassa on yli 80 HD-teräväpiirtokanavaa, joiden katseluun tarvitset HD-vastaanottimen sekä HD Ready tai Full HD -television. Lisätietoja › 

Kuinka saan Saunalahti Taloyhtiölaajakaistan taloyhtiölleni?

Katso tarkemmat ohjeet Taloyhtiölle-sivulta ›