Kokeile Elisa Kirjaa

Valitse alla olevista kirjoista itsellesi yksi tutustumislahjaksi ja löydä uusi fiksu tapa lukea.
Kerro tutustumismahdollisuudesta myös ystävillesi.

Näytä ohjeet

1. Valitse yksi kirja
tutustumislahjaksi


2. Rekisteröidy
Elisa Kirja –palveluun


3. Vahvista valitsemasi
kirja


4. Lataa maksuton Elisa
Kirja –sovellus ja lue
kirjasi heti

Majakanvartija

Camilla Läckberg

On valoisa alkukesän ilta. Nainen hyppää autoonsa ja puristaa rattia verisin käsin. Pikkuinen poika takapenkillä hän pakenee ainoaan turvalliseen paikkaan jonka tietää: Gråskärin saarelle Fjällbackan liepeillä.

Patrik Hedström on juuri palannut pitkältä sairauslomalta poliisin työhönsä, kun hänet heitetään uuden tutkinnan kimppuun. Mats Sverin, lapsuutensa Fjällbackaan vuosien jälkeen palannut Tanumin kunnan talousjohtaja, on löydetty murhattuna asunnostaan. Kenelläkään ei ole pidetystä miehestä pahaa sanaa sanottavana, mutta kun poliisi alkaa kartoittaa hänen elämäänsä, pintaan nousee enemmän salaisuuksia kuin kukaan olisi voinut arvata.

Aave

Jo Nesbø

Gusto-niminen poika makaa oslolaisen asuntonsa lattialla. Hän vuotaa verta ja tekee kuolemaa. Saadakseen jonkinlaisen tolkun siihen elämään, joka nyt on näin surkeasti päättymässä, hän alkaa kertoa tarinaansa.

Harry Hole palaa Osloon oltuaan kolme vuotta ulkomailla. Hän haluaa tutkia Guston murhaa, mutta tapaus on jo suljettu; nuori narkkari ilmeisesti ammuttiin huumeriidan päätteeksi. Harry saa haastatella vankilassa istuvaa ampujaa, mutta kohtaa myös oman historiansa pimeät sokkelot.

Aave on jälleen maailmanluokan rikostarina, monitasoinen ja kunnianhimoisesti rakennettu romaani.

Raksa

Tuomas Vimma

Raksan päähenkilö on rakennusalan mädännäisyyteen kyllästynyt työtön opistoinsinööri, joka ajautuu töihin Hyperborea-nimiseen remonttifirmaan. Hyperboreassa hänen esimiehekseen tulee nainen, omistajan tytär Danika Stenhammar. Nopeasti käy ilmi, ettei Danika ole ansainnut asemaansa pelkällä sukunimellään. Hän ottaa sankarimme luottomiehekseen ja edessä on urakka, jota tämä ei ole edes osannut kuvitella.

Raksa on yhtäältä veijaritarina, toisaalta slapstick-komedia avoimine maalipurkkeineen. Se kulkee kuin toimintajännäri, mutta on pohjimmiltaan hupsu romanttinen komedia.

Lataa Elisa Kirja -sovellus:

Kampanja on voimassa rajoitetun ajan. Pidätämme oikeuden muutoksiin kirjoissa. Yksi tutustumislahja per henkilö.