Elisa Talokuitu tuo taloosi huippunopean laajakaistan sekä mahdollistaa muiden nopeaa yhteyttä vaativien palveluiden hankinnan. 

Kun teet Elisa Talokuitutilauksen 28.2.2019 mennessä, saat sen hintaan 1140 €, nopean tilaajan etuna säästät 110 €. Voit maksaa esimerkiksi 60 kuukauden erissä ilman korkoja ja kuluja vain 19,00 €/kk. Talokuidun toimitus sisältää taloon asennettavan kuitupäätteen sekä valokuidun kytkennän kuitupäätteeseen. Toimitukseen sisältyvät tontilla tehtävät työt.

Mikäli teet Elisa Talokuitutilauksen 1.3.-29.3.2019 välisenä aikana, on hinta kerralla maksettaessa 1250 €.  Voit maksaa myös esimerkiksi 60 kuukauden erissä ilman korkoja ja kuluja 20,83 €/kk. Talokuidun toimitus sisältää taloon asennettavan kuitupäätteen sekä valokuidun kytkennän kuitupäätteeseen. Toimitukseen sisältyvät tontilla tehtävät työt.

Huomioithan että Talokuitutilaus 30.3.2019 alkaen veloitetaan normaalihinnalla 3390 € ja asiakas vastaa itse tontilla tehtävistä töistä aiheutuneista kuluista

Tarjous

Nopea kotiverkko on nyt ja tulevaisuudessa tärkeämpi asia kuin koskaan aiemmin. Internetiin yhteydessä olevien laitteiden (Smart TV:t, pelikonsolit, tabletit) määrä kotitalouksissa lisääntyy. Esineiden internetin myötä jopa kodinkoneet jääkaapista pesukoneeseen ovat yhteydessä nettiin. Suoratoistopalveluiden suosio kasvaa jatkuvasti. Etätyöskentely yleistyy, verkon yli tapahtuva pelaaminen lisääntyy ja ladattavien tiedostojen koot ovat kasvussa.

Elisan huippunopealla kiinteällä laajakaistalla varmistat, että kaistaa riittää kodin jokaiselle laitteelle ja sisällöt latautuvat nopeasti, täysilaatuisina ja ilman pätkimistä. Tulevaisuudessa hoidat kotoa käsin kätevästi myös terveyteesi liittyviä asioita netin kautta. Nopealla nettiyhteydellä on myös vaikutusta talosi arvoon myyntitilanteessa.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Tarjolla olevat palvelut

 

Laajakaista

  • Saatavilla jopa 1000M nopeudella.
  • Nopea ja toimintavarma netti. Saat kaikki perheen älylaitteet sujuvasti verkkoon. Tee etätöitä, pelaa, surffaa – kaikki onnistuu.

Elisa Viihde

Lue lisää pientalojen kaapeliratkaisuista asiakaspalvelusivulta.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Yhteystiedot

Elisan pientalokuitu myyntipalvelu palvelee numerossa 0800 962 60 (ma-pe 9-17, pvm/mpm), muuna aikana voit jättää soittopyynnön.

Tilauksen voit tehdä myös tilauslomakkeella.

Kysymyksiä ja vastauksia

Millaisia nopeuksia valokuituliittymällä on mahdollista saada?
Tällä hetkellä tarjoamme maksimissaan 1000M / 100M yhteyden.

Mikä on valokuidun liittymismaksu?
28.2.2019 mennessä tilanneille 1 140 € ja 1.3. - 29.3.2019 tilanneille 1 250 €. Mahdolliset tonttiosuuden kaivutyöt kuuluvat hintaan.

Voiko liittymismaksun maksaa myös erissä?
Kyllä voi. Liittymismaksun voi maksaa kertamaksuna tai 12 kk, 24 kk, 36 kk tai 60 kk erissä. Maksueriin ei sisälly korkoa.

Mikä on kuidun liittymismaksu, jos tilaan kuituliittymän tarjousajan jälkeen?
Kuituliittymän hinta on 3 390 €. Asiakas vastaa tontinosuudesta.

Milloin valokuituliittymä toimitetaan?
Arviolta n. 12 viikon päästä tilauksesta routa-ajan ulkopuolella. Tontilla kaivamista vaativat toimitukset pääsääntöisesti touko-kesäkuussa 2019.

Kuinka valokuituliittymä viedään taloon?
Tontillesi kaivetaan reitti liittymien tuomista varten, jos tontillasi olevat putkitukset eivät ole valmiina. Liittymä tuodaan asukkaan kanssa sopien tietystä kohtaa sisään talon tekniseen tms. tilaan, josta yhteyttä jaetaan talon sisäverkkoon.

Kuinka varmistan valokuituliittymän nopeuden hyödyntämisen myös langattomasti koko talossa?
Tutustu sivustoon elisa.fi/kotiverkko, josta löydät vinkkejä ja lisälaitteita toimivan WiFi-verkon saamiseksi.

Ohjeita

Asennusohje pientalorakentajalle

Installationsanvisning för småhusbyggare

Elisan Saunalahti Talokuitu asiakasohje