KIINNOSTAAKO HUIPPUNOPEA VALOKUITU?

Luotettavat ja vakaat Elisan valokuituliittymät ovat nyt suunnitteilla Hyvinkään pientaloalueille.Mitä hyötyä valokuidusta on?

Elisan valokuitu mahdollistaa huippunopean laajakaistan, jonka nopeus riittää varmasti kaikkiin perheesi tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. 

  • Yhteys on vakaa ja toimintavarma. Saat kaikki perheen älylaitteet yhdistettyä verkkoon sujuvasti. Voit tehdä etätöitä, katsoa leffoja ja sarjoja, seurata liveurheilua sekä pelata huippunopeassa verkossa.
  • Nettiyhteys on saatavilla jopa 1000M nopeudella, Elisa Viihde -palvelulla tai ilman. Lisäksi Elisan kaapeli-TV mahdollistaa televisiosi toimimisen kaapeliyhteyden kautta ilman harava-antennia.
  • Samalla valokuitu nostaa talosi varustetasoa sekä arvoa.

Tällä hetkellä kartoitamme asukkaiden kiiinnostusta valituilla pientaloalueilla Hyvinkäällä, ja rakentaminen käynnistyy vasta lopullisten tilausten mukaan. 

Mitä valokuidun hankkiminen maksaa?

Valokuituyhteyttä varten tarjoamme kahta Elisa Talokuitu -vaihtoehtoa:

Elisa Talokuitu PRO

1290 € tai 21,50 €/kk 60 kk (ovh 2280 €)

Sisältää: 

  • Elisa Talokuidun liittymismaksun
  • Sinulle sopivan ratkaisun suunnittelun
  • Tontilla tehtävät työt
  • Langattoman sisäverkon asennuksineen

Elisa Talokuitu

990 € tai 16,50 €/kk 60 kk (ovh 1980 €)

Sisältää:

  • Elisa Talokuidun liittymismaksun
  • Sinulle sopivan ratkaisun suunnittelun
  • Tontilla tehtävät työt


Toimitus sisältää tontilla tehtävät työt, taloon asennettavan kuitupäätteen sekä valokuidun kytkennän kuitupäätteeseen. 

Kun teet tilauksen mahdollisimman pian, niin voit hyödyntää yllä kuvatun kampanjahinnan.

Ja kun tilaat Elisa Kaapeli-TV-palvelun valokuitutilauksen yhteydessä, saat palvelun kotiisi asennettuna etuhintaan vain 180 € (norm. 430 €). Lisäetuna Kaapeli-TV käytössäsi ilman perusmaksua 6 kuukauden ajan (norm. 9,30 €/kk).

Mitä muuta tarvitsen?

Tarvitset valokuidun kanssa siihen sopivan laajakaistaliittymän. Elisan valokuituasiakkaille on tarjolla kolme vaihtoehtoa:

Elisa Netti kotiin M

Elisa Netti kotiin L

Elisa Netti kotiin XXL

Hinnat per 1.6.2021. Kaikkiin laajakaistatilauksiin lisätään 5,90 € avausmaksu.


Talosi valokuituhankintaa varten tarvitset siis Elisa Talokuitu -valokuituliittymän sekä Elisa Netti kotiin -laajakaistaliittymän. Tästä voit katsoa, mitä Elisan laajakaistavaihtoehtoja sekä nopeuksia osoitteeseesi tällä hetkellä on tarjolla: elisa.fi/laajakaista

PS. Tiesitkö että voit hakea verottajalta kotitalousvähennystä Elisa Talokuitu -liittymän asennukseen liittyvien tontilla tehtävien töiden kustannuksesta? Voit lukea aiheesta lisää: www.vero.fi

Kiinnostuitko?

Ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä alla oleva lomake. Tässä vaiheessa et vielä sitoudu mihinkään, mahdollinen tilaus tehdään vasta myöhemmin. Myyjämme ottaa yhteyttä sinuun, kun valokuidun rakentaminen on käynnistymässä - tai voit toki itse olla suoraan yhteydessä myyjäämme:Lauri Ahkera, puhelin: 050 477 9023, 

sähköposti: ext-lauri.ahkera@elisa.fi


Marko Hahl, puhelin: 050 476 3932, 

sähköposti: ext-marko.hahl@elisa.fi

Olen kiinnostunut Elisan valokuidun hankinnasta

valinnainen