Osallistu arvontaan ja voita paikat Elisa Kulman kisakatsomoon

Arvontaan osallistuminen on päättynyt

Voita sinulle ja ystävillesi paikat jääkiekon MM-kisakatsomoon Elisa Kulmaan seuraamaan Suomen avausottelua Norjaa vastaan 13.5.

Illan aikana luvassa lätkähuuman lisäksi pientä tarjottavaa, mielenkiintoisia keskusteluja jääkiekon asiantuntijan kanssa sekä lätkäaiheista kisailua. Osallistu arvontaan 29.4. mennessä ja voit voittaa neljän ystäväsi kanssa paikat Elisa Kulman kisakatsomoon Helsingin keskustassa.
Kannustetaan yhdessä Leijonat voittoon!

Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestää Elisa Oyj (myöhemmin järjestäjä).

2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 20.-29.4.2022. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

3. Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täysi-ikäisiä. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä osallistumislomake. Puutteellisesti täytettyjä lomakkeita ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Voittajan nimeä tai muita tietoja ei julkaista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

4. Palkinnot
Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan kuusi (6 kpl) voittajaa, jotka voivat kutsua neljä (4) ystäväänsä mukaan 13.5. Elisa Kulmassa (Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki) klo 19.30 järjestettävään jääkiekon MM-kisakatsomo -tapahtumaan. Kisakatsomossa tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. Kaikkien osallistujien pitää olla täysi-ikäisiä, ikä todennetaan henkilöllisyystodistuksesta tapahtumaan saavuttaessa. Palkinnon arvo 150 €/voittaja. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisveroista.

5. Arvonta
Arvonta suoritetaan 2.5. ja voittajille ilmoitetaan voitosta puhelimitse. Voittajan tulee ilmoittaa seurueensa sitova kokonaishenkilömäärä (1 + max. 4 henkilöä) sekä mahdolliset ruoka-allergiat 9.5. mennessä saamiensa ohjeiden mukaisesti.

6. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen
Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa tai häntä ei tavoiteta 4.5. mennessä, on Elisalla oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

7. Henkilötiedot
Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja.

8. Vastuut
Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Helsingissä 20.4.2022

Elisa Oyj