Osta 22.5.-31.8.2017 suosikkitablet tai pieni ja näppärä lukulaite, ja saat viisi kotimaista huippukirjaa! Kirjat luet kätevästi uudella laitteellasi tai vaikka puhelimella, missä ja milloin vain. Tutustu laitteisiin, joihin kesän superetu on saatavilla ja poimi mieleinen itsellesi tai lahjaksi!

Kaikki laitteet tilaat kätevästi Elisan verkkokaupasta ilman kytkykauppaa tai liittymäpakkoa, myös edullisella kuukausimaksulla ilman korkoa tai muita kuluja.

Kotimaisia huippukirjoja

Kesän superetuun sisältyy viisi kotimaista huippukirjaa Elisa Kirjan e-kirjakaupasta eli jopa yli 80 € arvoiset huippukirjat maksutta. Tarjolla on Suomen suosituinta jännitystä, huumoria ja viihdettä sekä huikea elämäkerta ja myös luettavaa lapsille. Voit valita kustakin kirjasta haluatko lukea kirjan e-kirjana vai kuunnella äänikirjana.

Saat tilaamasi laitteen mukana lahjakortin, josta löytyvällä etukoodilla voit ladata pakettiin sisältyvät 5 kirjaa maksutta Elisa Kirjan e-kirjakaupasta. Etukoodi on voimassa ja kirjat ladattavissa 30.9.2017 asti.

Elisa Kirja - parasta lukemista aina mukanasi

Elisa Kirja on Suomen suurin e-kirjakauppa, josta löydät maan laajimman valikoiman sähköistä lukemista aina rakastetuista klassikoista uusimpiin suosikkeihin. Kirjoja luet kätevästi omalla tabletilla ja puhelimella tai vaikka uudella näppärällä, erityisesti lukemiseen suunnitellulla lukulaitteella. Ei kuukausimaksuja tai sitoumuksia, käyttöön tarvitset vain maksuttomat tunnukset ja sovelluksen (Android tai iOS) tai jonkin lukulaitteen. Käyttö ei edellytä myöskään Elisan tai Saunalahden liittymää.

5 syytä kokeilla

  1. Mukavaa ajanvietettä aina mukanasi - kätevästi omassa tabletissa ja puhelimessa.
  2. Maksuton sovellus ja tunnukset, ei avaus- eikä kuukausimaksuja tai ostovelvoitteita.
  3. Yli 10.000 suomenkielisen e-kirjan ja äänikirjan valikoima - luettavaa/kuunneltavaa löytyy moneen makuun.
  4. Yli 400 klassikkoa ilmaiseksi - lue vaikka kaikki! Tutustu valikoimaan ›
  5. Suosikkikirjoja aina tarjouksessa. Katso ajankohtaiset tarjoukset ›