Elisa Viihteessä ja Elisa Kaapeli-tv:ssä myynnissä olevalla Telia Liigapassilla näet kaikki Liiga-kauden ottelut suorana aina Kanada-maljan nostoon asti. Katso suosikkijoukkueesi kaikki matsit tai vaikka joka kierroksen kuumin kamppailu – valinta on sinun!

Telia Liigapassi

Telia Liigapassin tilaamalla näet 7 pelikanavaa sekä lisäksi studiokanavan – tietenkin HD:na. Voit vapaasti valita haluamasi matsin jokaisena ottelupäivänä koko kauden ajan.

27,90  €/kk
Ei määräaikaisuutta. Maksat Telia Liigapassista vain kuukausilta, joina pelataan.

Katso myös mobiilissa

Tilaamalla Telia Liigapassin Liiga-kiekko kulkee mukanasi missä ikinä oletkin, olit sitten Elisa Viihde tai Elisa kaapeli-tv -asiakas. Et siis missaa suosikkijoukkueesi ottelua, vaikka et pääsisikään hallille tai television ääreen.

Ei vielä Elisa Viihdettä?

Elisa Viihde Premiumiin saat koottua kaiken haluamasi viihteen ja urheilun helposti yhteen paikkaan. Kun sinulla on Elisa Viihde Premium ja Telia Liigapassi, voit katsoa Liiga-kiekkoa televisiotasi myös ilman antennia!

12,45  €/kk
3 kk ajan, jonka jälkeen 24,90 €/kk. 24 kk sopimus, kokonaishinta 560,25 € + avausmaksu 6,90 €.

Usein kysytyt kysymykset

Miltä kanavilta löydän Liigapassiin kuuluvat kanavat?

Löydät Liigapassin kanavat HD-laatuisina seuraavilta kanavapaikoilta:

  • Kaapeli-TV:stä kanavapaikoilta 371-378 (371-377 pelikanavat, 378 studiokanava)
  • Elisa Viihteessä kanavapaikolta 851-858 (851-857 pelikanavat, 858 studiokanava)

Ennen Liigan alkua 9.9. kanavilla näytetään testikuvaa, muuta ohjelmaa ei näytetä.

Ohjeet Liigapassin katsomiseen mobiililaitteella löydät seuraavasta kohdasta.

Miten katson matsit mobiililaitteellani?

Löydät kaikki Telia Liigapassi -kanavat Elisa Viihde -sovelluksen Kanavilla nyt -osiosta.

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde -sovellusta käytössäsi, löydät sen puhelimesi ja/tai tablettisi sovelluskaupasta. Kirjaudu sovellukseen Elisa Viihde -tunnuksillasi tai Elisa Tunnuksella, jotta saat tilaamasi sisällöt käyttöön.

Huom! Löydät Elisa Viihde -tunnuksesi OmaElisasta.

Voinko katsoa jo pelattuja pelejä jälkikäteen?

Elisa Viihteen asiakkaana voit katsoa pelejä jälkikäteen Elisa Viihteen digiboksilta Elisa Viihde Playstä.

Monellako laitteella voin katsoa pelejä yhtäaikaisesti?

Voit katsoa kahdella laitteella yhtäaikaisesti, eli esimerkiksi mobiilisti Viihde-sovelluksen ja Elisa Viihteen digiboksin kautta.

Minulla on C More Sport tai Total -tilaus, näenkö Liigapelit C Moren kautta?

Elisan kautta tilattuihin C More Sport ja C More Total -paketteihin ei kuulu Liigan sisältö. C Morelta suoraan saatavina oleviin erillisiin C More Sport+ ja C More Total+ -paketteihin Liigan sisältö kuuluu. C More Sport+ ja C More Total+ paketteihin kuuluvat Liiga-lähetykset ovat katsottavissa C Moren sovelluksella tai tietokoneella. 

​Olemme ehdottaneet näiden tuotteiden myymistä myös Elisan kautta, mutta C More ei ole kyseisiä paketteja meille lisensioinut. Näin ollen meidän kauttamme Liigan näkee erillisen Liigapassin kautta. Huomioithan myös, että C Moren kautta ostettuja paketteja ei ole mahdollista katsoa Elisa Viihteen kautta.

Joudunko maksamaan sarjan ollessa tauolla?

Et joudu maksamaan. Maksat vain kuukausilta, kun Liigaa pelataan. Laskutus katkeaa automaattisesti kuukausilta, joina ei pelata.

Lue lisää: Telia Liigapassin ohjeet