Miksi valita Elisa?

4. SUJUVAA ARKEA 5G:LLÄ

Elisan 5G mahdollistaa sujuvan arjen tänään ja huomenna. Olemme olleet usein edelläkävijöitä ja sitä olemme myös 5G:n osalta. Vuonna 2019 avasimme 5G-verkon kaupalliseen käyttöön ensimmäisenä Suomessa ja ensimmäisten joukossa koko maailmassa. 
5G tarjoaa paremmin toimivan ja ruuhkattoman netin yhä useammalle. Sen avulla etätyöt ja online-pelit sujuvat paremmin, ja yhteydenpito läheisiin onnistuu koska tahansa ja minne ikinä menetkään.

Sujuva 5G

Elisan 5G:n kanssa elät sujuvaa arkea – tänään ja huomenna. Kun käytössäsi on Elisan 5G, hoidat kaiken etätyöstä vapaa-aikaan – koska tahansa, minne ikinä menetkin. Kun sinä nautit arjestasi Elisan 5G:n avulla, me varmistamme, että kaikki pääsevät Elisan 5G:n avulla hyötymään tasavertaisesti uusista innovaatioista.

Suositelluin 5G

5G tarjoaa paremmin toimivan netin yhä useammalle: suuremmat nopeudet ja pienemmän viiveen. Riippumattomassa tutkimuksessa* Elisan 5G-asiakkaat suosittelivatkin valintaansa tutkitusti muita useammin.

*IRO Research 2/2021

Kiihdytä 5G-nopeuteen

Elisan huippunopea, toimintavarma ja kattava 5G-verkko varmistaa kaikille käyttäjille sujuvan ja toimivan nettiyhteyden. Surffaat, katsot suoratoistopalveluita, pelaat verkossa ja teet etätöitä ja kaikki vaan toimii. Tästä osoituksena myös poikkeuksellisen tyytyväiset asiakkaat.

Laitteita, liittymiä ja viihdettä

Reilu verkkokauppa

Mahtava valikoima puhelimia ja laitteita. Nopea toimitus ja monipuoliset maksutavat.

Tutustu valikoimaan

Reilut liittymät

Puhelin- ja nettiliittymät ilman sitoutumispakkoa kaikkiin laitteisiin ja kodin nettiyhteydeksi.

Katso liittymät

Helposti parasta viihdettä

Elisa Viihde Premium ja Elisa Viihde Viaplay vievät viihdekokemuksesi aivan uudelle tasolle.

Tutustu Elisa Viihteeseen