Miksi valita Elisa?

4. SUJUVAA ARKEA 5G:LLÄ

Elisan 5G mahdollistaa sujuvan arjen tänään ja huomenna. Olemme olleet usein edelläkävijöitä ja sitä olemme myös 5G:n osalta. Vuonna 2019 avasimme 5G-verkon kaupalliseen käyttöön ensimmäisenä Suomessa ja ensimmäisten joukossa koko maailmassa. 
5G tarjoaa paremmin toimivan ja ruuhkattoman netin yhä useammalle. Sen avulla etätyöt ja online-pelit sujuvat paremmin, ja yhteydenpito läheisiin onnistuu koska tahansa ja minne ikinä menetkään.

Sujuva 5G

Elisan 5G:n kanssa elät sujuvaa arkea – tänään ja huomenna. Kun käytössäsi on Elisan 5G, hoidat kaiken etätyöstä vapaa-aikaan – koska tahansa, minne ikinä menetkin. Kun sinä nautit arjestasi Elisan 5G:n avulla, me varmistamme, että kaikki pääsevät Elisan 5G:n avulla hyötymään tasavertaisesti uusista innovaatioista.

Suositelluin 5G

5G tarjoaa paremmin toimivan netin yhä useammalle: suuremmat nopeudet ja pienemmän viiveen. Riippumattomassa tutkimuksessa* Elisan 5G-asiakkaat suosittelivatkin valintaansa tutkitusti muita useammin.

*IRO Research 2/2021

Kiihdytä 5G-nopeuteen

Elisan huippunopea, toimintavarma ja kattava 5G-verkko varmistaa kaikille käyttäjille sujuvan ja toimivan nettiyhteyden. Surffaat, katsot suoratoistopalveluita, pelaat verkossa ja teet etätöitä ja kaikki vaan toimii. Tästä osoituksena myös poikkeuksellisen tyytyväiset asiakkaat.