1. Kestävän tulevaisuuden puolesta

Elisan missiona on luoda digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Digitalisaation keinoin autamme ratkomaan asioita, jotka ovat tärkeitä ihmisille, yhteiskunnalle ja kestävälle kehitykselle. Meille tärkeitä vastuullisen toiminnan osa-alueita ovat mm. turvallinen digitaalinen ympäristö, yhdenvertaisuus, eettinen toiminta ja ilmastonmuutoksen torjunta.


Vuodesta 2020 alkaen Elisa on ollut täysin hiilineutraali operaattori - ensimmäisenä Pohjoismaissa. 

Lue lisää


Säästetään yhdessä rahaa ja planeettaa: vanhat puhelimet voi tuoda meille laitteen vaihtamisen yhteydessä ja kannustamme tuomaan myös vanhan Elisa Viihde -digiboksin kierrätykseen.

Elisa Vaihtoetu


Yhteistyössä valittujen kansalaisjärjestöjen kanssa ehkäisemme digitalisaation varjopuolia, kuten nettikiusaamista.

Tutustu

Elisa tuottaa tv-sarjoja vastuullisesti. Vaadimme tuotantosopimuksissamme yhdenvertaista ja tasa-arvoista kohtelua kaikille tekijätahoille.

Elisa Viihde

4. Rakkaudesta Kattavaan 5G-Verkkoon

Elisa on usein ollut edelläkävijä ja on sitä myös 5G:n osalta. Elisa avasi 5G-verkon kaupalliseen käyttöön jo vuoden 2019 alussa, ensimmäisenä Suomessa ja ensimmäisten joukossa koko maailmassa. Siitä lähtien Elisan 5G-verkko on laajentunut nopeasti, ja puolueettomissa tutkimuksissa (viimeisin Boftel 3/2022) se oli Suomen kattavin.

Suositelluin 5G

5G tarjoaa paremmin toimivan netin yhä useammalle: suuremmat nopeudet ja pienemmän viiveen. Riippumattomassa tutkimuksessa* Elisan 5G-asiakkaat suosittelivatkin valintaansa tutkitusti muita useammin.

*IRO Research 2/2021

Kiihdytä 5G-nopeuteen

Elisan 5G on jopa 10 kertaa nopeampi kuin 4G, eli videoiden, elokuvien ja fanipostin lataaminen on erittäin nopeaa. 5G-verkon kapasiteetti on myös 10 kertaa suurempi, eli verkkoon mahtuu käyttäjiä moninkertaisesti. Fanitapahtumien osallistujamäärät voisivatkin kasvaa tuhatkertaisiksi, eikä 5G takkuilisi lainkaan.

Tiesitkö nämä 5G-faktat?

1) Elisa avasi ensimmäisenä suomalaisena operaattorina kaupallisen 5G-verkon sekä Suomessa että Virossa.
2) Elisa toi ensimmäisenä ennakkomyyntiin 5G-puheliittymät sekä myi Pohjoismaiden ensimmäisen 5G-puhelimen.
3) Elisalta löydät uusimmat 5G-laitteet, nopeat yhteydet ja kattavat palvelut.