Osallistu arvontaan ja voita unohtumaton ilta!

Osallistu arvontaan ja voita unohtumaton kutsuvierasilta!


Voita itsellesi ja ystävällesi unohtumaton ilta uuden Elisa Viihde -alkuperäissarjan ”Mies joka kuoli” kutsuvierastilaisuudessa Helsingin Korjaamolla tiistaina 14.6.2022.

Illan vieraina nähdään mm. sarjasta tuttuja kasvoja kuten Jussi Vatanen ja Sara Soulié sekä kirjailija Antti Tuomainen ja ohjaaja Samuli Valkama. Tilaisuuden juontaa somevaikuttajana ja juontajana tunnettu Veronica Verho.
Kutsuvierastilaisuus on K18.

Osallistu arvontaan 31.5. mennessä ja voita sinulle ja avecillesi unohtumaton ilta!

Korjaamon Vaunusali, Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

Herkullinen murhamysteeri Mies joka kuoli on Elisa Viihteen alkuperäissarja, joka julkaistaan Elisa Viihde Viaplayssa sunnuntaina 19.6.2022.

Mitä tapahtuu, kun japanilaisille sieniä myyvä haminalaisyrittäjä joutuu yllättäen myrkytyksen kohteeksi?

Katso sarjan traileri >>Osallistu arvontaan

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestää Elisa Oyj (myöhemmin järjestäjä).

2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 23.-31.5.2022. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

3. Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täysi-ikäisiä. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä osallistumislomake. Puutteellisesti täytettyjä lomakkeita ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran päivässä. Voittajan nimeä tai muita tietoja ei julkaista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

4. Palkinnot
Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 25 voittajaa, jotka voivat kutsua yhden (1) ystävänsä mukaan 14.6. Korjaamon Vaunusalissa (Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki) klo 18.30 järjestettävään Elisa Viihteen Mies joka kuoli -alkuperäissarjan kutsuvierastapahtumaan. Tapahtumassa tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. Kaikkien osallistujien pitää olla täysi-ikäisiä, ikä todennetaan henkilöllisyystodistuksesta tapahtumaan saavuttaessa. Palkinnon arvo 50 €/voittaja. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisveroista. 

5. Arvonta ja voitosta ilmoittaminen
Arvonta suoritetaan 1.6. ja voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse 2.6. Voittajan tulee ilmoittaa seurueensa sitova kokonaishenkilömäärä (1 + max 1 henkilö) 5.6. mennessä sähköpostissa saamiensa ohjeiden mukaisesti.

6. Henkilötiedot
Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja.

7. Vastuut
Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Helsingissä 23.5.2022

Elisa Oyj