Molton Klubin uudet jaksot nyt Elisa Viihteessä

Nyt hemmotellaan kotimaisen viihteen ystäviä! Uuden Pirkka-Pekka Peteliuksen ohjaaman Molton Klubi -sketsisarjan uudet jaksot ovat katsottavissa vain Elisa Viihteessä. Tutustu nyt tähän hauskaan uutuussarjaan ja katso ensimmäinen jakso Alaston sydän maksutta Elisa Viihteen vuokraamosta.

Molton Klubin jaksot voi vuokrata yksi kerrallaan vuokraamosta hintaan 0,90 €/48h tai katsoa ne Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastosta. Elisa Viihde Aition saat kuukausihintaan 9,90 €/kk, ilman sitoumuksia.

Molton Klubi on toteutettu yhteistyössä Tuotanto Oy Säihkyn kanssa, jolla on pitkä kokemus kotimaisen sketsiviihteen tekemisestä (mm. Ketonen & Myllyrinne, Ranuan Kummit). Ohjauksesta on vastannut Pirkka-Pekka Petelius, joka nähdään myös kameran edessä ja näyttelijöiksi sketsiviihteen konkari on valinnut nuoria, nousevia kykyjä.

Tykkää ja keskustele Molton Klubista somessa

Käy tykkäämässä Molton Klubista Facebookissa. Molton Klubin virallisella Facebook-sivulla löydät mm. kuvia ja videoita moltonisteista meiltä ja maailmalta. Keskustele Molton Klubista myös Twitteristä muiden Molton Klubin fanien kanssa sekä jaa mielipiteesi hashtagilla #moltonklubi.

Molton vastaa yleisimpiin kysymyksiin yleisimmät vastaukset

Mikä on Molton Klubi?

Kaisa: Syy juoda salaa töissä.

Elina: Suojatyöpaikka.

Tuomas: Kierrän ovelasti kysymyksen vastaamalla mitä mielestäni on komiikka: pyrkimystä katsoa maailmaa ja omaa itseä ei-totutusta perspektiivistä. Etäämmältä tarkastellen se asettelee yleisinhimillisiä ja arkipäiväisiä käyttäytymistapoja epätavallisiin konteksteihin ja liioittelee tai vääristelee joidenkin piirteiden mittasuhteita valaisten meitä uusista ja yllättävistä suunnista. Komiikka etsii leikin kautta totuutta ja usein muistuttaa kokoluokastamme maailmankaikkeudessa. Kun Chaplin potkii Hitlerinä ilmalla täytettyä maapalloa, hän paljastaa meille tämän fasistisen ilmiön takana olevan absurdiuden ja naurettavuuden vaikuttaen meihin samalla puhdistavasti. Luin kerran tällaisen lauseen: ”Vain ihminen kykenee kyllin syvään kärsimykseen ollakseen pakotettu keksimään naurun.” Sama hiukan toisin aseteltuna: vain ihmisellä on kyky mielikuvitukseen, jolla hän pystyy selviytymään omasta eksistentiaalisesta ahdistuksestaan. Tätä mielikuvituksen kykyä meidän pitäisi vaalia ja kehittää eikä supistaa itseämme pelkäksi mekaaniseksi laskutoimitukseksi, mikä näyttäisi olevan valitettavan usein tendenssinä. Elämä on kuolemanvakava vitsi.

Miten Molton Klubi sai alkunsa?

Tämä on helppo. Se meni näin:

Kaisa kuuli että jostain Ismosta oli tullut maailman hauskin mies ja koska Kaisa halusi myös olla hauska hän päätti tehdä huumorisarjan ja pyysi mukaan Elinan joka sanoi ”Höpsis!” ja soitti Tuomakselle joka oli Elinan mielestä hassu minkä jälkeen he soittivat Pirkka-Pekalle joka kovasti tykkäsi vitsailla ja jolla ei ollut muutakaan tekemistä ja sitten Pirkka-Pekka ihkuimman ystävänsä Säihkyn kanssa soittivat Elisalle ja pyysivät 6 532 000 euroa jonka Elisa siirsi välittömästi Nordean tililtään mutta koska tilisiirrossa kesti yhden kokonaisen päivän piti edellä mainittu viisikko lomaa laulaen lauluja ja kertoen kaskuja ja sitten olikin aika ryhtyä töihin kuvauksiin kolmeksi tunniksi ja neljäksi minuutiksi joka on sattumoisin heidän hauskan tuotoksensa kokonaiskesto koska turhaa työtä on viisikon mielestä ihan tyhmä tehdä ja nyt on taas aika lomailun ja yhteisen naureskelun omalle tuotokselleen miettien mitä pistäisi päälle Höpömaan kuninkaan joka vuosi järjestämiin hauskoihin hippaloihin ja vastaillen hassuihin kysymyksiin hassuja vastauksia!

Ketkä tai mitkä ovat Molton Klubin innoittajat?

South ja North Moltonin kaupungit eteläisessä Englannissa (terkut Kriketti Klubin pojille!), studiolavastuksessa ja teattereissa esiintyvä molton-kangas sekä kaikki ihmiset, jotka loppuun asti ovat jaksaneet uskoa itseensä ja unelmiinsa, kuten esimerkiksi New Kids on the Block ja Vladimir Putin.

Mikä on Molton Klubin tulevaisuus?

Kaisa:  Haluaisin nähdä Molton Klubin logon wc-paperiin painatettuna.

Elina: Tulevaisuuden näkymät lupaavat vahvasti, että Molton on menossa pörssiin. Lähiviikkoina.

Tuomas: Mul on tän haastattelun aikana toi alun nuoruuden idealismi ihan täysin tuhoutunut enkä voi muuta kuin toivottaa sydämestäni onnea kaikille nuorille ja uusille komiikan tekijöille.

Miksi Molton Klubia pitäisi katsoa?

Kuka on väittänyt, että sitä pitäisi katsoa??

Katso missä haluat ja miten haluat

Voit katsoa Molton Klubia valintasi mukaan vuokraamalla yksi kerrallaan Elisa Viihteen videovuokraamossa, tai katsomalla kaikki jaksot Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastosta. Nettivuokraamon ja Elisa Viihde Aition sisältöjä voit katsoa myös lataamalla tablettiisi ja älypuhelimeesi Elisa Viihteen sovelluksen*. Alla olevasta taulukosta näet tarkemmin tarjolla olevat katseluvaihtoehdot.

  Vuokraamo Elisa Viihde Aitio
Elisa Viihde -digiboksi x x
Android* x x
iOS*   x
Windows Phone 8.1* x x
Windows-tietokone x x

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde -tunnuksia, Elisa Viihteen nettivuokraamon otat käyttöön maksutta ja ilman sitoumuksia osoitteessa elisaviihde.fi. Tilaamalla Elisa Viihde -sovelluksen hintaan 6,90 €/kk, käytössäsi ovat videovuokraamon ja ohjelmakirjastojen tilausmahdollisuuksien lisäksi Elisa Viihteen monipuoliset tallennusominaisuudet. Tutustu ja tilaa Elisa Viihde -sovellus täältä.

*) Nettivuokraamon ja/tai Elisa Viihde Aition katselu vaatii väh. 1 Mbit/s yhteysnopeuden 3G, 4G tai WLAN-verkossa sekä Android 4.0 (tai uudempi) väh. 480x800 pikselin näyttötarkkuudella, iOS 7.1 (tai uudempi) tai Windows Phone 8.1.