NENÄPÄIVÄN GAALAILTA LOGOMOLLA 6.11.2016.

Tervetuloa ensimmäiseen koskaan Turussa järjestettävään Nenäpäivän gaalailtaan perjantaina 6.11. kello 18.30-00.30 Logomolle    

Järjestäjänä Turku Audio ja MUM's yhteistyössä Logomon ja Nenäpäiväbrändin kanssa. 

Tule nauttimaan upeista esiintyjistä ja lähiruokateemaisesta gaalaillallisesta. Iltaa siivittää lietolaisen symppiskirjailija Roope Lipastin meklaroima MUM'sin hyväntekeväisyyshuutokauppa Nenäpäivän hyväksi. Illan isäntänä toimii Ylen Ari Welling.       

 

Illan ohjelma    

  • Tähtiesiintyjä Sami Saari  
  • Gaalaillallinen lähiruokateemalla / kolme ruokalajia 
  • Ruokailun aikana viihdyttää lauluyhtye Sekunti
  • Ilta jatkuu orkesterin säestämänä aina 00.30 asti     
  • MUM'sin FLOWERDROPS-hyväntekeväisyyshuutokauppa Nenäpäivän hyväksi.                  

 

 


Illan menu

 

MUM'sin FLOWERDROPS-hyväntekeväisyyshuutokaupan kohde vuonna 2015 on Nenäpäivä

MUM'sin FLOWERDROPS on hyväntekeväisyysprojekti, jolla kerätään varoja vuosittain vaihtuville hyväntekeväisyyskohteille Suomessa.

MUM's järjestää kaikille avoimia työpajoja eri puolilla Suomea. Pajoissa "kukitetaan” valaisimen varjostin materiaalina ylijäämäiset muovikanisterit ja -pullot. Pajoja on järjestetty vuodesta 2011 Helsinki Designviikolla, Turun kulttuuripääkaupunkitapahtumassa, museoissa ja näyttelyissä ympäri maata.

Perjantaina 6.11. MUM’s järjestää FLOWERDROPS-varjostimen hyväntekeväisyyshuutokaupan osana Nenäpäivän gaalailtaa Turun Logomolla. Meklarina toimii maanmainio lietolainen kirjailina Roope Lipasti.

Mikä MUM’s?

Suomalaisen Mum´sin (2006) tuotteet valmistuvat reiluna muotoiluna taitavissa käsissä ympäri maailmaa.

Mum´s on syntynyt ajatuksesta tukea naisia, muita äitejä, kehittyvissä maissa. Ideana on yhdistää vanhoja käsityötaitoja pohjoismaiseen suunnitteluun ja tukea paikallista osaamista kehittyvissä maissa.

Mum´silla on yhteistyöpajoja Etelä-Afrikassa, Kamputseassa, Boliviassa ja Intiassa ja valikoimasta löytyy mattoja, varjostimia, laukkuja ja koruja.

Mum´s löytää alihankkijansa oman aktiivisen verkostonsa kautta. Yksi kriteeri mukaan otettavien tuotteiden valmistajille on työnteolle myönnettävä reilun kaupan merkki. Mum´s painottaa materiaaleissa paikallisia luonnon- kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja. Tavoite on toimia niin, että tuotanto kantaa aina mahdollisimman moniulotteisesti vastuuta ihmisestä ja ympäristöstä.