Netflix Elisa Viihteessä

Katso Netflixiä vaivattomasti omasta televisiostasi Elisa Viihteen digiboksin kautta ja nauti tarjonnasta kotisohvallasi.

Käyttöönotto on helppoa! Jos olet jo Elisa Viihteen ja Netflixin tilaaja, kirjaudu vain olemassa olevilla Netflix-tunnuksillasi digiboksin valikosta löytyvään Netflix-sovellukseen. Voit jatkaa Netflixin katsomista myös muilla Netflix-sovelluksilla mm. älypuhelimilla ja tableteilla. Jos käytössäsi ei vielä ole Elisa Viihdettä tai Netflixiä, voit tilata palvelut kätevästi alta löytyvien linkkien kautta.

Ei vielä Netflixiä?

Netflix-tilaajana nautit mm. huippusuositusta Orange Is the New Black draamakomediasta, Kevin Spaceyn tähdittämästä suosikkisarja House Of Cardista, komediasta Grace and Frankie sekä monista muista huippusarjoista ja elokuvista. Voit tilata Netflixin klikkaamalla alla olevasta linkistä tai suoraan Elisa Viihde -digiboksisi Netflix-sovelluksesta. Saat Netflixin alkaen 7,99 €/kk.

Tilaa Netflix

Ei vielä Elisa Viihdettä?

Tilaa Elisa Viihde ja nauti tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmiasi kätevästi digiboksilla, tabletilla ja puhelimella, eikä tallennustila lopu kesken.

  • Jopa 2 500 tuntia tallennustilaa tv-ohjelmille
  • Tallenna ja katso missä ja milloin haluat - puhelimella, tabletilla ja tietokoneella
  • Yli 30 maksutonta kanavaa, mm. Eurosport, National Geographic Channel ja CNN
  • Maksuttomat Fanseat-urheilukanavat, mm. Euroopassa pelattavat futiksen MM-karsintaottelut suorana ja suomeksi selostettuina
  • Tuhansien huippuelokuvien vuokraamo, vuokraa suoraan televisiostasi sekä tabletilla ja tietokoneella
  • Parhaat kanavapaketit sekä ohjelmakirjastot, katso kiinteällä kuukausimaksulla niin paljon kuin haluat.
     

Lue lisää

Ei vielä Netgem N7700/N7800 -digiboksia?

Jos olet jo Elisa Viihteen tilaaja ja haluat katsella Netflixiä televisiostasi Elisa Viihteen kautta, mutta käytössäsi ei vielä ole Netgem N7700/N7800-digiboksia, voit tilata sen maksutta kätevästi verkossa.

Tilaa Netgem N7700/7800

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua?

Netflix-sovelluksen käyttöön ja toimintaan sekä sisältöön liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun. Digiboksin käyttöön liittyvissä asioissa sinua auttaa Elisan asiakaspalvelu. Tarkemmat Netflix-ohjeemme löydät täältä.

Netflix-suoratoistotilaus vaaditaan.