Elisa Netti - Sisäverkko - Mesh laitteet

Vakautta mesh-laitteilla

Nykyaikainen tapa rakentaa sisäverkko on tehdä se mesh-laitteilla. Niillä on mahdollista rakentaa kotiin huippunopea ja turvallinen langaton verkko, joka vastaa tämän päivän lisääntyneisiin vaatimuksiin ja kuormitukseen. Eikä edes maksa kohtuuttomasti.

Mesh rakentaa saumattoman verkon

Mesh-verkko jo kahdella laitteella

Kotiisi voidaan muodostaa mesh-verkko vähintään kahdella mesh-laitteella. Ensimmäinen laite on reititin ja muut yksiköt sijoitetaan niin, että verkko kattaa koko sen tilan, jossa langatonta yhteyttä tarvitaan.

Lisälaitteisiin tarvitset vain sähköt

Vain ensimmäinen laite tarvitsee verkkokaapelin. Lisäyksiköt liittyvät samaan verkkoon langattomasti vahvistaen signaalia ja peittäen katvealueita, joihin signaali ei nykyään yllä. Lisäyksiköt tarvitsevat toimiakseen vain sähköä ja ovat usein mukavan tyylikkäitä – ja kiinnitettävissä myös kattoon tai seinälle.

Yksi laite riittää?

Mesh-laitteet toimivat myös yksittäin yksittäisen modeemin tavoin. Jos asuntosi on pohjaltaan pieni ja selkeä, sinulle voi hyvin riittää yksikin laite – ja voit myöhemmin niin halutessasi täydentää sen verkoksi. Jos ongelmat johtuvat nimenomaan suuresta tilasta, useammasta kerroksesta, läpäisemättömistä materiaaleista tai talon L-muodosta, on järkevää rakentaa useammalla laitteella verkko.

Helppo ottaa käyttöön

Verkko on huomattavan yksinkertaista rakentaa ja se on käytössäsi muutamalla helpolla toimenpiteellä. Mesh-sisäverkko pitää myös huolen, että käytettävissäsi on aina nopein mahdollinen yhteys.

Mesh-laitteet tuovat myös uutta käyttömukavuutta: voit muuttaa yhteyskäytön prioriteettijärjestystä (esim. pitämällä omaa työyhteyttäsi ensisijaisempana kuin lastenhuoneen pelaamista), voit muodostaa kotiisi vierasverkon (ja näin sallia vieraillesi helpot yhteydet) ja rajata netin käyttöä (sovelluksen avulla esim. tiettyyn kellonaikaan, vaikka etänä).

Usein kysyttyä

Tutustu mesh-laitteisiin

TP-Link Deco M4 kodin langaton mesh-laite

TP-Link Deco M4 kodin langaton mesh-laite

2,30 €/kk

Kokonaishinta 82,80 €
TP-Link Deco M9 Plus koko kodin kattava mesh-järjestelmä, 3-pack

TP-Link Deco M9 Plus koko kodin kattava mesh-järjestelmä, 3-pack

9,12 €/kk

Kokonaishinta 328,32 €
TP-Link Deco M5 kodin langaton mesh-laite

TP-Link Deco M5 kodin langaton mesh-laite

2,74 €/kk

Kokonaishinta 98,64 €
TP-Link Deco M5 koko kodin kattava mesh-järjestelmä 3-pack

TP-Link Deco M5 koko kodin kattava mesh-järjestelmä 3-pack

6,36 €/kk

Kokonaishinta 228,96 €

Mikä olisi sinulle sopivin liittymä?

Yksinkertaisen kysymyssarjan avulla kartoitamme kotisi olosuhteet ja tarpeet. Näiden pohjalta annamme suosituksen, kuinka saat rakennettua toimivan sisäverkon ja sitä myötä toimivat yhteydet – kerralla.

Aloita selvitys