OnePlus 11 5G

Tyylikäs ja Tehokas

OnePlus 11 5G -lippulaivapuhelin yhdistää suorituskyvyn ja vaivattoman eleganssin. OnePlussan historian tehokkain laite tuo ulottuvillesi lukuisia mahdollisuuksia. OnePlus 11 5G on tyylikäs ja tehokas.

Tilaa OnePlus 11

Suositellut lisätarvikkeet

11 syytä hankkia OnePlus 11

3. sukupolven Hasselblad -mobiilikamera

OnePlussan historian edistyksellisin kuvauselämys kannattaa kokea itse. Kun on kyse lippulaivatason toiminnoista, kolme ei ole koskaan liikaa. Kolme pääkameratason kennoa, yksinoikeudellinen TurboRAW HDR -algoritmi ja ainutlaatuinen Accu-spectrum-laitteisto ikuistavat ohikiitävät hetket. IMX709:n muotokuvateleobjektiivi tuo käyttöön järjestelmäkameratasoisen syvyysseurannan sekä luonnolliset bokeh- ja heijastusefektit.

Suurikokoinen, turvallinen ja nopeasti latautuva akku

Battery Healt Engine pitää OnePlussan suuren 5000 mAh akun huippukapasiteetissa vuosien ajan. Täysin TÜV Rheinland sertifioituna se pysyy turvallisena reaaliajassa. Yli kymmenen lämpötila-anturia, riippumaton mikropiiri ja lämpötilan valvonta takaavat tehokkuuden. 100 W SuperVOOC -pikalataus lataa laitteen akun tyhjästä täyteen 25 minuutissa.

Seuraavan sukupolven grafiikat ja A-luokan sulavuutta

Pelaa tehokkaasti hyödyntämällä Snapdragon® 8 Gen 2‑suoritinta, LPDDR5X RAM‑muistia ja jopa UFS4.0-tallennustilaa. Suunniteltu heille jotka haluavat voittaa. Hyperluokan suorituskyky edistää digitaalista matkaasi. Käytettävissä on jopa 16 Gt seuraavan sukupolven RAM ‑muistia, joka nostaa tehokkuuden uudelle tasolle. RAM-Vita pakkaa sovellukset ja varaa RAM-muistin älykkäästi tulevaan käyttöön. Seuraavan sukupolven Cryo-velocity VC ‑jäähdytys. Kuusisivuisen molekyylirakenteensa ansiosta uudet kristalli-grafeenimateriaalit pitävät lämmön poissa aina, kun ryhdyt pelaamaan.