OnePlus 11 5G

Tyylikäs ja Tehokas

OnePlus 11 5G -lippulaivapuhelin yhdistää suorituskyvyn ja vaivattoman eleganssin. OnePlussan historian tehokkain laite tuo ulottuvillesi lukuisia mahdollisuuksia. OnePlus 11 5G on tyylikäs ja tehokas.

3. sukupolven Hasselblad -mobiilikamera

OnePlussan historian edistyksellisin kuvauselämys kannattaa kokea itse. Kun on kyse lippulaivatason toiminnoista, kolme ei ole koskaan liikaa. Kolme pääkameratason kennoa, yksinoikeudellinen TurboRAW HDR -algoritmi ja ainutlaatuinen Accu-spectrum-laitteisto ikuistavat ohikiitävät hetket. IMX709:n muotokuvateleobjektiivi tuo käyttöön järjestelmäkameratasoisen syvyysseurannan sekä luonnolliset bokeh- ja heijastusefektit.

Suurikokoinen, turvallinen ja nopeasti latautuva akku

Battery Healt Engine pitää OnePlussan suuren 5000 mAh akun huippukapasiteetissa vuosien ajan. Täysin TÜV Rheinland sertifioituna se pysyy turvallisena reaaliajassa. Yli kymmenen lämpötila-anturia, riippumaton mikropiiri ja lämpötilan valvonta takaavat tehokkuuden. 100 W SuperVOOC -pikalataus lataa laitteen akun tyhjästä täyteen 25 minuutissa.

Seuraavan sukupolven grafiikat ja A-luokan sulavuutta

Pelaa tehokkaasti hyödyntämällä Snapdragon® 8 Gen 2‑suoritinta, LPDDR5X RAM‑muistia ja jopa UFS4.0-tallennustilaa. Suunniteltu heille jotka haluavat voittaa. Hyperluokan suorituskyky edistää digitaalista matkaasi. Käytettävissä on jopa 16 Gt seuraavan sukupolven RAM ‑muistia, joka nostaa tehokkuuden uudelle tasolle. RAM-Vita pakkaa sovellukset ja varaa RAM-muistin älykkäästi tulevaan käyttöön. Seuraavan sukupolven Cryo-velocity VC ‑jäähdytys. Kuusisivuisen molekyylirakenteensa ansiosta uudet kristalli-grafeenimateriaalit pitävät lämmön poissa aina, kun ryhdyt pelaamaan.

Tilaa OnePlus 11

Suositellut lisätarvikkeet