Tarjous

Elisa Perhe - Tiedä, missä lapsesi liikkuu

Elisa Perhe on mobiilisovellus Android- ja Windows-laitteille, jonka avulla pysyt kartalla lapsesi liikkeistä. Anna lapsesi tutustua maailmaan ja itsenäisyyteen turvallisesti. 

  • Paikanna lapsesi sijainti
  • Määritä turvalliset kulkurajat
  • Näe puhelimen kentän saatavuus ja akun kesto
  • Kytke äänettömällä olevan laitteen äänet päälle etänä

3 kk ajan

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tavoita lapsesi aina

Jos lapsesi on napsauttanut puhelimensa äänettömälle, voit kytkeä hälytysäänet päälle Android-puhelimeen. Windows-puhelimeen saat käynnistettyä äänihälytyksen. Näin lapsesi kuulee, kun koetat tavoittaa häntä.

Missä mennään?

Elisa Perhe -palvelussa näet yhdellä silmäyksellä lapsesi sijainnin sekä hänen puhelimensa kentän ja akunkeston.  Voit myös määritellä lapselle kulkurajat karttaan, joiden ylittämisestä saat ilmoituksen puhelimeesi. Palveluun voidaan liittää jopa viisi lasta ja kaksi valvojaa. 

Elisa Perhe -palvelun käyttö vaatii paikannettavalta älypuhelimen, jossa on Android 4.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä. Valvojat voivat käyttää palvelua Android-sovelluksen lisäksi tietokoneen selaimella. Palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymissä. Ilmoitusviestit sisältyvät palvelun kuukausihintaan. Palvelun kanssa suositellaan käytettäväksi kiinteähintaista mobiilidataa, joka sisältyy esimerkiksi kaikkiin Elisa Saunalahti -matkapuhelinliittymiin.