Elisa Pilvilinna -arvonta

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Elisa Oyj, PL 1 00061 Elisa, Y-tunnus 0116510-6.

2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua jatkuvasti vuoden 2020 aikana.

3. Osallistuminen
Arvontaan osallistuminen tapahtuu hankkimalla Elisa Pilvilinna -palvelu ja siirtämällä sinne ensimmäiset sisällöt (kuvia, videoita tms.). Jokainen palvelun käyttäjä osallistuu aina seuraavaan tulossa olevaan arvontaan (katso kohta 5).  Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, arvotaan uusi voittaja.

4. Palkinnot
Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 4 kertaa vuodessa 250 € arvoinen lahjakortti, jonka voi käyttää Elisan myymälöissä.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

5. Arvonta
Arvontaan osallistuvat kaikki kohdassa 3 mainitut ehdot täyttävät asiakkaat. Arvonta suoritetaan kolmen kuukauden välein 31.3., 30.6., 30.9. ja 30.12.

6. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen
Arvonnan voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti tai postitamme suoraan voittajille palkinnot.

7. Vastuut
Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Elisa Pilvilinna