Katso Amazonin huippulaadukkaita alkuperäissarjoja, kuten The Grand Tour, Jack Ryan, Treadstone ja The Man in a High Castle, vaivattomasti omasta televisiostasi Elisa Viihteen digiboksin kautta ja nauti tarjonnasta kotisohvallasi.

Ei vielä Prime Videota?

Amazon Prime Video -tilaajana nautit mm. Amazon Original -sarjoista ja suosituista elokuvista.

Aloita Prime Video -tilaus digiboksisi Prime Video -sovelluksesta, josta löydät tarkat ohjeet tilaukseen.

5,99  €/kk
7 päivän ilmainen kokeilujakso, ei määräaikaisuutta.

Ei vielä Elisa Viihdettä?

Elisa Viihde Premiumiin saat koottua kaiken haluamasi viihteen helposti yhteen paikkaan. Elisa Viihde Premium -digiboksin 4K-tuki mahdollistaa myös Prime Videon 4K-sisältöjen katsomisen.

12,45  €/kk
3 kk ajan, jonka jälkeen 24,90 €/kk. 24 kk sopimus, kokonaishinta 560,25 € + avausmaksu 6,90 €.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua?

Prime Video -sovelluksen käyttöön ja toimintaan sekä sisältöön liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Amazon Prime Videon asiakaspalveluun. Digiboksin käyttöön liittyvissä asioissa sinua auttaa Elisan asiakaspalvelu.

Usein kysytyt kysymykset

Millä Elisa Viihde -bokseilla Prime Video toimii?

Amazon Prime Video toimii Elisa Viihteen N7800 ja Elisa Viihde Premium (N7950) -digibokseilla.

Voinko katsoa jo voimassa olevalla tilauksellani?

Jos olet jo Elisa Viihteen ja Amazon Prime Videon tilaaja, otat Amazon Prime Videon käyttöön Elisa Viihteessä kirjautumalla Amazon Prime Video -tunnuksillasi digiboksin valikosta löytyvään Prime Video -sovellukseen. Voit jatkaa Amazon Prime Video -tunnuksien käyttöä vanhaan tapaan myös muilla päätelaitteillasi.

Miten voin katsoa 4K-sisältöjä?

Prime Videon 4K-sisältöjen katsominen on mahdollista Elisa Viihde Premium -digiboksilla, kun sinulla on käytössäsi 4K-televisio. Huomaathan varmistaa, että 4K-kuvanlaatu on valittuna Elisa Viihde Premium  -boksisi asetuksista.

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä tai haluat päivittää nykyisen Elisa Viihde -tilauksesi Elisa Viihde Premiumiksi, tutustu viihdekokemuksen uuteen tasoon osoitteessa elisa.fi/viihdepremium.