Riistakamerat

Elisalta saat riistakamerat ja liittymät vaativaankin käyttöön. Laitteen voit halutessasi maksaa myös kuluttomalla ja korottomalla luottokauppasopimuksella. Riistakameroiden mukana toimitetaan itseaktivoitava SIM-kortti, nettiliittymän voit ottaa käyttöön kun se sinulle parhaiten sopii.
NiteForce riistakamera
Elisan valikoimasta löydät mm. Burrelin, Uovisionin ja NITEForcen sormiparistoilla toimivat laadukkaat riistakamerat. Pitkä akunkesto mahdollistaa riistan tarkkailun pitkienkin etäisyyksien päästä. Riistakameroiden käyttöönotto on tehty todella helpoksi. Kamera sisältää valmiit lähetysasetukset, joten monesti pelkkä sähköpostiosoitteen syöttäminen riittää. Suosittelemme riistakameroihin Laitenetti S- tai M-nettiliittymää. 

Reolinkin valvontakamerat ovat kasvattaneet suosiotaan myös metsästäjien keskuudessa ja niitä käytetään monipuolisina riistakameroina. Reolinkin valvontakameroiden avulla voidaan katsoa laadukasta FullHD-tasoista livevideokuvaa tai tarkastella liiketunnistimen avulla tallennettua videokuvaa suoraan kamerasta helppokäyttöisen älypuhelinsovelluksen kautta. Pitkää akunkestoa (1-2 kk) voidaan pidentää entisestään erikseen myytävän aurinkopaneelin kanssa. Reolink valvontakameroihin suosittelemme Laitenetti L-nettiliittymää.
Peura metsässä
Jotta riistakameran tai muun laitteen asennus olisi mahdollisimman helppoa, toimitetaan nettiliittymä omalla sim-kortilla, josta on otettu PIN-koodin kysely pois. 

Jotkin metsästykseen tarvittavista laitteista hyödyntävät IP-osoitetta. Tehdäksemme asiakkaidemme elämästä mahdollisimman helppoa, sisällytimme kaikkiin Laitenetti-nettiliittymiin julkisen IP-osoitteen ilman lisämaksua. Laitenetti -nettiliittymä on loistava valinta kaikkiiin riistakameroiihin. Lisätietoa julkisesta IP-osoitteesta Elisalla voit lukea täältä. Lisäksi monet laitteista käyttävät tekstiviestejä. Kaikki Laitenetti -nettiliittymät sisältävätkin 100 tekstiviesti- tai multimediaviestiä (SMS/MMS) kuukaudessa. Ohjeita ja vinkkejä Laitenetti -neettiliittymän käyttöön löydät täältä.