Rosvopankki

Tervetuloa Rosvopankkiin

1980-luvun lopulla Suomen talous käy kuumimmillaan, ja kaikki pyrkivät ottamaan oman osansa loputtomalta tuntuvasta nousukaudesta. Lainahanat aukeavat, rahaa kaupataan ja jokaisen on hetken ajan mahdollista olla rikas. Alkaa Suomen historian suuri pankkisota.

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Rosvopankki on tositapahtumien innoittama draamasarja Suomen 80-luvun lopun nousukaudesta ja kasinovuosista sekä niitä seuranneista tapahtumista, jotka ajoivat maan kaikkien aikojen syvimpään lamaan. Katso Rosvopankki Elisa Viihde Viaplaysta 12.3. alkaen. 

Tässä ovat Rosvopankkilaiset

AMANDA PILKE on Salla Nurminen – taloustieteen nuori nero ja kapitalismin kampittaja.PEKKA STRANG on Christopher Wegelius – SKOP:n karismaattinen ja pelätty rahoitusvelho.H-P BJÖRKMAN on Mikael Oksa – vallan kabineteissa viihtyvä taustapeluri.JUHA KUKKONEN on Kippari – ”nuorten leijonien” isähahmo ja strategi.CARL-KRISTIAN RUNDMAN on Rolf Kullberg – Suomen Pankin itsevaltainen kirstunvartija.

Rosvopankki vain Elisa Viihde Viaplayssa

Elisa Viihde Viaplay on suoratoistopalvelu, josta näet suositut alkuperäissarjat, eniten kotimaisia elokuvia ja kansainvälisiä sekä pohjoismaisia laatusarjoja ja -elokuvia uutuuksista klassikoihin. Tilaa nyt Elisa Viihde Viaplay hintaan 12,99 €/kk, ei määräaikaisuutta.