Ruutu+ -pakettien huippuhetkiä

Ruutu+ Viihde tarjoaa elokuvia, lastenohjelmia sekä kiehtovia kiehtovia dokumentteja. Ruutu+ Viihde & Urheilu -paketilla näet lisäksi Nelonen Pro -kanavien kattavan urheilutarjonnan, kärkinä Liigan kaikki ottelut, NBA ja MM-ralli. Elisa Viihteen Ruutu-ohjelmakirjastosta voit katsoa suosittujen viihdeohjelmien lisäksi mm. UEFA Europa Leaguen kaikki ottelut.

Elisa Viihde ylpeänä esittää: Ruutu on nyt televisiossasi!

Elisa Viihteen asiakkaille on avattu Ruutu-ohjelmakirjasto suoraan televisioon Elisa Viihteen kautta katsottavaksi. Voit nauttia Ruutu-ohjelmakirjastosta maksutta Nelosen, Livin, Jimin ja Heron ohjelmista tallennuksina. Ruutu-ohjelmakirjasto ei vaadi erillisiä tunnuksia vaan löydät sen näppärästi Elisa Viihteen kautta Netgem N7700/N7800 -digiboksin Ohjelmakirjastot-osiosta ja mobiilissa Elisa Viihde -sovelluksesta. Mikäli sinulla ei ole Netgem N7700/N7800 -digiboksia ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 01019 0240 (mpm/pvm). Jos et ole vielä Elisa Viihteen asiakas, tutustu Elisa Viihteeseen.

Ruutu+ -tilaajilla on mahdollisuus katsoa myös Ruutu-ohjelmakirjastossa olevia maksullisia sisältöjä, jotka ovat merkitty Ruutu+ -logoilla. Punainen Ruutu+ on viihteellistä sisältöä ja petrolin värinen on urheilu-sisältöä.

UEFA Europa Leaguen kaikki pelit vaivattomasti isolta ruudulta

UEFA Europa Leaguen kaikki pelit ovat katsottavissa suorana Ruutu-ohjelmakirjastossa. Tilaamalla Ruutu+ Viihde & Urheilu -paketin Elisa Viihteeseesi näet UEFA Europa Leaguen kaikki pelit vaivattomasti isolta ruudulta uuden Netgem N7700/N7800 -digiboksin kautta.

Suosituimpia viihdeohjelmia joka makuun

Elisa Viihteen kautta Ruutu+ -tilaajana voit katsoa ohjelmia leffoista aina perheen pienimpien suosikkeihin. Tarjolla on lisäksi suosittuja viihdeohjelmia, kuten Suomen Huutokauppakeisari, Hottikset ja Greyn Anatomia.
 
Ruutu+ -tilaajana näet Ruutu-ohjelmakirjaston maksuttomien sisältöjen lisäksi paljon plus-sisältöjä, ja sarjasta riippuen seuraavan viikon jakson tai jopa kokonaisia tuotantokausia ennen julkista tv-esitystä. Plus-sisällöt tunnistaa pinkistä Ruutu+ -tunnuksesta. Suosituimpia plus-viihdeohjelmia ovat tällä hetkellä esimerkiksi Unelmien poikamies, Ruotsin Paratiisihotelli ja vain Ruutu+:sta löytyvä erityissarja Suomen huutokauppakeisarin huutokaupat. Ruutu-ohjelmakirjasto löytyy Elisa Viihteen uusimmasta N7700-digiboksista ja Elisa Viihde -sovelluksesta puhelimessa ja tabletissa.

Ruutu+ Urheilu

Jääkiekko

Liiga
Mielenkiintoinen Liigan runkosarja on jo kääntynyt loppua. Ruutu+ Urheilu -kanavat näyttävät tutusti kaikki Liigan ottelut suorana aina Kanada-maljan nostoon asti.

Viime kauden mestari Tappara on ollut odotetun vahva. Kauden yksi positiivisista yllättäjistä KalPa ja takaisin kärkitaisteluihin noussut TPS taistelevat kakkospaikasta. Sarjan keskikasti on todella tasainen. Taistelu on kovaa myös pääsystä kuuden parhaan joukkoon ja siten suorista playoff-paikoista. Lisäksi jännitettävää on myös kymmennen sijan tienoilla ja siitä mitkä neljä joukkuetta ratkaisevat kaksi viimeistä playoffs-paikkaa.

Ruutu+ Urheilu -kanavilla näet suosikkisi kaikki ottelut suorana!

Koripallo

NBA
Maailman ylivoimaisesti kovimman koripallosarjan NBA:n otteluita seurataan suorina lähetyksiä Ruutu+ Urheilulla noin neljän ottelun viikkotahdilla. Tuttuun tapaan Kristian Palotie selostaa suorista lähetyksistä noin puolet. Lähes poikkeuksetta korisviikko paketoidaan erinomaiseen katseluaikaan sunnuntai-iltaisin kello 22.30 alkavissa suorissa lähetyksissä.

Tulevia suoria ottelulähetyksiä mm.:
10.03. klo 03.00 Oklahoma - San Antonio Spurs, Urheilu 1
12.03. klo 00.00 Detroit Pistons - New York Knicks, Urheilu 1
12.03. klo 21.30 Boston Celtics - Chicago Bulls, Urheilu 1
17.03. klo 01.00 Cleveland Cavaliers - Utah Jazz, Urheilu 1

Moottoriurheilu

MM-ralli
Kausi 2016 päättyi Sebastien Ogierin mestaruusjuhliin. Kuluva kausi startattiin Monte Carlossa dramaattisissakin merkeissä. Voittajaksi nousi tutusti Sebastien Ogier, mutta Jari-Matti Latvala otti voiton Ruotsissa legendaarisen Tommi Mäkisen johtaman tuloskastalli Toyotan autolla. Latvalan lisäksi Toyotan tehdastallin kuskeina nähdään kauden aikana Juho Hänninen ja Esa-Pekka Lappi.

Seuraavat MM-rallit:
09.-12.03. Meksiko
06.-09.04. Ranska

Jalkapallo

UEFA Europa League
UEFA Europa League jatkuu 32 joukkueen voimin pudostuspelien toisen kierroksen 1. osaotteluilla 8.3. ja  2. osaotteluilla 16.3. Mukana ovat edelleen 16 joukkuetta - mukaan luettuna Zlatan Ibrahimovićin tähdittämä Manchester United ja Jari Litmasen aikanaan edustama Ajax. Lisäksi mukana ovat mm. Schalke, AS Roma, Lyon, Besiktas ja pohjoismaista väriä tuova FC Kööpenhamina.

Ruutu+ Leffat & Sarjat

Rakkaat rikkaat ystävät
08.03. klo 21.00
Finding Neverland - tarinan lähteillä
10.03. klo 21.00
Olipa Kerran (6. kausi)
15.3. alkaen keskiviikkoisin klo 15.00
Austin Powers ja kultamuna
15.03. klo 21.00
Neljä joulua yhdessä päivässä
17.03. klo 21.00
Blade II
29.03. klo 21.00
Blade: Trinity
31.03. klo 21.00

Ruutu+ Lapset

Lego Ninjago (7. kausi)
Su klo 8.20 ja klo 14.20
Myyrä ja Panda
Ma-su klo 8.00 ja klo 14.00
Madagascarin pingviinit
Ma-su klo 11.00