Ruutu+ tarjoaa kesällä mm. legendaarisen Neste Rallyn, elokuvia ja lastenohjelmia. Elisa Viihteen Ruutu-ohjelmakirjastosta voit seurata suosittujen viihdeohjelmien lisäksi mm. Veikkausliigan kaikki ottelut suorana sekä jenkkifutiksen Vaahteraliiga ja Superpesistä.

Elisa Viihde ylpeänä esittää: Ruutu on nyt televisiossasi!

Elisa Viihteen asiakkaana löydät Ruutu-ohjelmakirjaston suoraan televisiostasi. Voit nauttia Ruutu-ohjelmakirjastosta maksutta Nelosen, Livin, Jimin ja Heron ohjelmia tallennuksina.

Ruutu-ohjelmakirjasto ei vaadi erillisiä tunnuksia vaan löydät sen näppärästi Elisa Viihteestä digiboksin Ohjelmakirjastot-osiosta ja mobiilissa Elisa Viihde -sovelluksesta. Jos et ole vielä Elisa Viihteen asiakas, tutustu Elisa Viihteeseen.

Ruutu+ -tilaajana sinulla on mahdollisuus katsoa myös Ruutu-ohjelmakirjastossa olevia maksullisia sisältöjä, jotka ovat merkitty Ruutu+ -logoilla. Punainen Ruutu+ on viihteellistä sisältöä ja petrolin värinen on urheilu-sisältöä.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas – nyt Ruutu+ -ohjelmakirjastossa

Ruudun uusi alkuperäissarja Kummeli esittää: Kontio & Parmas on legendaarisen Kummeli-sketsiryhmän uusin taidonnäyte. Sarja sulkeltaa Valkeakosken poliisilaitoksen värikkääseen arkeen. Suurten rikosvyyhtien sijaan päänvaivaa poliiseille aiheuttaa pikkurikollisten erikoiset tempaukset, kuten poikkisahatun peltipoliisin mysteeri. Hulvattomien hahmojen lisäksi sarjassa kyläilee lukuisia julkkisvieraita.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjasta julkaistaan Ruutu+ -ohjelmakirjastossa viikottain yksi uusi jakso.

Veikkausliiga – koko kausi suorana!

Veikkausliigan kaikki ottelut näet totutusti suorana Ruutu-ohjelmakirjastossa. Viime kauden mestari HJK on jälleen kovin mestarisuosikki, mutta mm. RoPS on ilahduttanut kauden alussa vahvoilla otteillaan. Lisämielenkiintoa kauteen tuovat mm. kolmen vuoden tauon jälkeen palaavat Turun paikallistaistot Interin ja TPS:n välillä.

Katso ainakin nämä:
12.06. klo 18.30 KuPS - Ilves
16.06. klo 18.30 Ilves - HJK
20.06. klo 18.30 Turun deby: TPS - FC Inter
25.06. klo 18.30 FC Inter - FC Honka
30.06. klo 15.00 KuPS - SJK

Superpesis

Kansallispeli näkyy tälläkin kaudella Ruutu+ -ohjelmakirjastossa. Kauden aikana nähdään naisten ja miesten kaikki Superpesis-matsit ainakin Fanikamera-lähetyksinä. 70 ottelua nähdään monikameratuotantoina ja jokainen ottelu tulee myös tallenteena Ruutu+ -ohjelmakirjastoon. Kauden kruunuina ovat Itä-Länsi -viikonloppu sekä loppukesän pudotuspelit.

Vaahteraliiga

Ruutu+ -ohjelmakirjastossa näet jenkkifutiksen Vaahteraliigan kaikki matsit suorina lähetyksinä studioineen ja tallenteina ottelun jälkeen. Tarjolla on siis jokainen matsi, jokainen touchdown ja jokainen yardi.
 

Huippukorista NBA:sta

Ruutu+ näyttää maailman kovimman koripallosarjan NBA:n otteluita suorana. Lauri Markkanen pelasi upean tulokaskauden Chicago Bullsin riveissä. Finaaleissa Golden State Warrios kaatoi Cleveland Cavaliersin ylivoimaisesti 4-0 otteluvoitoin. Ottelut ovat katsottavissa tallenteina pelipäivän aamusta alkaen viikon ajan.

Keisari Aarnio ja muita suosittuja viihdeohjelmia

Ruutu+ -tilaajana näet sarjasta riippuen seuraavan viikon jakson tai jopa kokonaisia tuotantokausia ennen julkista tv-esitystä. Kevään 2018 yksi mielenkiintoisimmista uutuksista on tositapahtumiin perustuva rikosdraama Keisari Aarnio. Ohjelmakirjastosta tlöydät myös mm. Leijonan luola Suomen uusimman kauden kaikki jaksot sekä suositut Vain elämää, Bachelor Suomi ja Temptation Island Suomi. Lisäksi tarjolla on ulkomaisia huippusarjoja, kuten Quantico, jenkkitahtiin.

Perheen pienimmät voivat nauttia mm. suositun animaatiosarja Duck Talesista, jossa Roope-setä, Aku ja tämän veljenpojat Hupu, Tupu ja Lupu kumppaneineen seikkailevat ympäri maailmaa.

Ruutu+ -kanavat niin Elisa Viihteessä kuin Elisa Kaapeli-TV:ssä

Ruutu+ -tilaajana nautit Ruutu+ -kanavien tarjonnasta olit sitten Elisa Viihde tai Elisa Kaapeli-TV -asiakas. Ruutu+ Viihde -paketti tarjoaa elokuvia, lastenohjelmia sekä kiehtovia dokumentteja. Ruutu+ Viihde & Urheilu -paketilla näet lisäksi Ruutu+ Urheilu -kanavien kattavan urheilutarjonnan, kärkinä NBA ja MM-ralli.

MM-ralli

Kesällä WRC-karavaani matkaa ympäri Eurooppaa. Kesän ehdoton kohokohta on Keski-Suomen maastoissa heinäkuussa ajettava legendaarinen Neste Rally. Suomalaisväriä kauteen tuovat Tommi Mäkisen johtamassa Toyota-tallissa ajavien Jari-Matti Latvalan ja Esapekka Lapin lisäksi M-Sportin Fordilla kisoihin osallistuva Teemu Suninen. Suorien lähetysten lisäksi tarjolla on ennakkolähetyksiä sekä koosteita päivän parhaista paloista.

26.-29.07. Neste Rally, Suomi
16.-19.08. ADAC Rallye, Saksa

Sarjat & leffat

Pe klo 21.00 Quantico (uusi 3. kausi jenkkitahtiin)
Jännityssarja Quanticon uudella kaudella tavataan uusi Alex Parrish (Priyanka Chopra), joka on elänyt rauhallista elämää Italiassa. Alex joutuu kuitenkin hyvästelemään uuden elämänsä, kun Ryan suostuttelee hänet pelastamaan Shelbyn pahamaineisen asejärjestön The Widown kynsistä.

16.6. klo 21.00 Eye in the Sky
Helen Mirren esittää sotadraamassa eversti Powellia, joka johtaa Lontoosta käsin operaatiota, jonka tarkoituksena on vangita terroristeja Keniassa. Kun miehittämättömän lennokin pilotti (Aaron Paul) havaitsee kohteen lähellä pienen tytön, operaatio mutkistuu. Muissa osissa mm. Alan Rickman, Phoebe Fox ja Barkhad Abdi. Sotadraama – UK 2015.

18.6. klo 21.00 The Butler
Tositarinaan perustuva draama puuvillaplantaasilla varttuvasta orjapojasta, joka päätyy monen mutkan kautta Valkoisen talon hovimestariksi ja palvelee kahdeksaa presidenttiä Eisenhowerista Reaganiin. Pääosissa mm. Forest Whitaker, Oprah Winfrey, Cuba Gooding Jr. ja Lenny Kravitz. Draama - USA 2013.

Lapset

Ma-su klo 07.00 ja 13.00 Peukaloisen uudet retket
Rakastetun klassikkosarjan uuden animaatioversion pääosassa on kekseliäs lentämisestä haaveileva Nils-poika. Eräänä päivänä hänen toiveensa toteutuu, kun haltija muuttaa hänet pieneksi Peukaloiseksi, joka osaa puhua eläinten kanssa ja päätyykin ikimuistoisille seikkailuille hanhien kanssa.

16.6. klo 9.00 Sei7semäs kääpiö
Koko perheen seikkailukomediassa nuorin seitsemästä kääpiöstä käynnistää vahingossa Prinsessa Ruususen 18-vuotissyntymäpäivillä pahan noidan langettaman kirouksen ja vaipumisen vuosisadan uneen. Vain lemmensuudelma voi herättää valtakunnan ja pelastaa kaikkien tulevaisuuden. Suomenkielisen version äänirooleissa mm. Antti L. J. Pääkkönen, Tuomas Uusitalo ja Markus Niemi. Animaatio - Saksa 2013.

 

Ruutu+ Viihde & Urheilu + Elisa Viihde Sport

Ruutu+ Viihde & Urheilu + Elisa Viihde Sport on kattava annos urheilua, jota et muualta näe. Tarjolla on mm. jääkiekon Mestis, jalkapalloa: miesten Ykkönen, Naisten Liigaa, Ruotsin Allsvenskania ja Hollannin Eredivisietä, korista: NBA ja Korisliiga, MM-ralli sekä Salibandyliiga. Lisäksi tarjolla on uutuussarjoja ja leffoja, lasten suosikkeja sekä dokumentteja. Ruutu+ -ohjelmakirjaston avulla hyödynnät lisäksi kattavaa viihdevideokirjastoa missä haluat ja millä haluat sekä voit myös kelata Liigan live-lähetyksiä, seurata tilastoja tai katsoa kokonaisia ottelutallenteita.

19,95 €/kk
1kk minimitilausjakso

Ruutu+ Viihde

Ruutu+ Viihde on kanavapaketti hyvien elokuvien ja sarjojen ystävälle. Mukana myös lasten ikioma kanava sekä dokumenttikanava luonnon, eläinten, matkailun, maailman kulttuurien ja ihmisten parissa viihtyvälle. Ruutu+ -ohjelmakirjaston avulla näet lisäksi puhutuimpien kotimaisten viihdesarjojen jaksoja tai kokonaisia kausia ennakkoon, sekä hyödynnät kattavaa viihdevideokirjastoa missä haluat ja millä haluat.

9,95 €/kk
1kk minimitilausjakso

Ruutu+ Viihde & Urheilu

Ruutu+ Viihde & Urheilu tarjoaa huippusarjoja ja leffoja, perheen pienimpien suosikkeja sekä kiehtovan kattauksen luontoa, matkailua ja dokumentteja. Lisäksi tarjolla on kattava annos urheilua, kuten NBA, Vaahteraliiga, ja MM-ralli. Ruutu+ -ohjelmakirjaston avulla näet Veikkausliigan kaikkien otteluiden ja Superpesiksen lisäksi puhutuimpien kotimaisten viihdesarjojen jaksoja tai kokonaisia kausia ennakkoon, sekä hyödynnät kattavaa viihdevideokirjastoa missä haluat ja millä haluat.

34,90 €/kk
1kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu Ruutu+ -paketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›

-