Ruutu+ tarjoaa kattavan urheilutarjonnan, kärkinä Liigan kaikki ottelut, NBA ja MM-ralli, elokuvia, lastenohjelmia sekä kiehtovia dokumentteja. Elisa Viihteen Ruutu-ohjelmakirjastosta voit katsoa suosittujen viihdeohjelmien lisäksi mm. Veikkausliigan ja UEFA Europa Leaguen kaikki ottelut.

Elisa Viihde ylpeänä esittää: Ruutu on nyt televisiossasi!

Elisa Viihteen asiakkaille on avattu Ruutu-ohjelmakirjasto suoraan televisioon Elisa Viihteen kautta katsottavaksi. Voit nauttia Ruutu-ohjelmakirjastosta maksutta Nelosen, Livin, Jimin ja Heron ohjelmista tallennuksina. Ruutu-ohjelmakirjasto ei vaadi erillisiä tunnuksia vaan löydät sen näppärästi Elisa Viihteen kautta Netgem N7700/N7800 -digiboksin Ohjelmakirjastot-osiosta ja mobiilissa Elisa Viihde -sovelluksesta.

Mikäli sinulla ei vielä ole Elisa Viihteen uutta Netgem N7700/N7800 -digiboksia, voit tilata sen maksutta kätevästi verkossa. Tutustu Elisa Viihteen digiboksien eroihin. Jos et ole vielä Elisa Viihteen asiakas, tutustu Elisa Viihteeseen.

Ruutu+ -tilaajilla on mahdollisuus katsoa myös Ruutu-ohjelmakirjastossa olevia maksullisia sisältöjä, jotka ovat merkitty Ruutu+ -logoilla. Punainen Ruutu+ on viihteellistä sisältöä ja petrolin värinen on urheilu-sisältöä.

Veikkausliigan kaikki ottelut

Veikkausliigan kaikki ottelut voit katsoa suorana Ruutu-ohjelmakirjastossa. Tilaamalla Ruutu+ Viihde & Urheilu -paketin Elisa Viihteeseesi katsot Veikkausliigan kaikki pelit kätevästi isolta ruudulta. Palaako HJK tällä kaudella mestariksi vai voisiko hyvän viime kauden pelannut Ilves nousta yllätysmestariksi?

Suosituimpia viihdeohjelmia joka makuun

Elisa Viihteen kautta Ruutu+ -tilaajana voit katsoa ohjelmia leffoista aina perheen pienimpien suosikkeihin. Tarjolla on lisäksi suosittuja viihdeohjelmia, kuten Unelmien poikamies, Paratiisihotelli Norja ja Masterchef Australia uusine jaksoineen.

Ruutu+ -tilaajana näet Ruutu-ohjelmakirjaston maksuttomien sisältöjen lisäksi paljon plus-sisältöjä, sarjasta riippuen seuraavan viikon jakson tai jopa kokonaisia tuotantokausia ennen julkista tv-esitystä. Plus-sisällöt tunnistaa Ruutu+ -tunnuksesta.

Ruutu+ -ohjelmakirjastosta löydät myös laadukasta draamaa ja dokumentteja, joista suosituimpia ovat Emmy-palkittu Justified, The Putin Interviews -dokumenttisarja sekä Isänmaan puolesta -sarjan tekijöiden uusi draama Fearless, jota julkaistaan aivan Britannian lähetysten kannoilla.

Ruutu+ -kanavat niin Elisa Viihteessä kuin Elisa Kaapeli-TV:ssä

Ruutu+ -tilaajana nautit Ruutu+ -kanavien tarjonnasta olit sitten Elisa Viihde tai Elisa Kaapeli-TV -asiakas. Ruutu+ Viihde -paketti tarjoaa elokuvia, lastenohjelmia sekä kiehtovia dokumentteja. Ruutu+ Viihde & Urheilu -paketilla näet lisäksi Ruutu+ Urheilu -kanavien kattavan urheilutarjonnan, kärkinä Liigan kaikki ottelut, NBA ja MM-ralli.

MM-ralli

Sebastien Ogier on ollut tututun vahva kuluvallakin kaudella ja johtaa mm-sarjaa Thierry Neuvillen ollessa toisena. Legendaarisen Tommi Mäkisen johtaman tuloskastalli Toyotan autolla ajava Suomen oma poika Jari-Matti Latvala on sarjassa kolmantena. Toyotan tehdastallin täysin suomalaisen kuljettajiston täydentävät Juho Hänninen ja Esa-Pekka Lappi.

Kauden loput MM-rallit:
27.-30.07. Neste Rally, Suomi
17.-20.08. Saksa
05.-08.10. Espanja
26.-29.10. Iso-Britannia
16.-19.11. Australia

Vaahteraliiga

Ruutu+ Urheilu -kanavilla seurataan jenkkifutiksen kotimaista pääsarjaa Vaahteraliigaa kesän aikana. Otteluihin paneudutaan puoli tuntia ennen ottelua alkavassa studio-osuudessa. Viekö mestaruuden aina vahva Helsinki Roosters? Vai onko voittaja joku muu – Wasa Royals Vaasasta, Porvoon Butchers, Hämeenlinna Huskies, Tampere Saints, Seinäjoki Crocodiles vai Turku Trojans?

Tulevat suorat ottelut:
31.07. klo 18.30 Roosters - Huskies, Ruutu+ Urheilu 2
03.08. klo 18.30 Crocodiles - Royals, Ruutu+ Urheilu 2
05.08. klo 15.30 Saints - Huskies, Ruutu+ Urheilu 2
07.08. klo 18.30 Roosters - Trojans, Ruutu+ Urheilu 2

Superpesis

Miesten Superpersiksen runkosarjan viimeinen kierros pelataan 27.7. Runkosarjan voiton on viemässä Joensuun Maila viime kaude mestarin Vimpelin Vedon ja ylivoimaisesti menestyneimmän seuran Sotkan Jymyn nenän edestä. Ylempi ja alempi jatkosarja pelataan 30.7.-17.8. ja pudotuspelit pyörähtävät käyntiin 20.8. Mestari on selvillä viimeistään 24.9. pelattavassa mahdollisessa 5. loppuottelussa.

Nouseeko Joensuun Maila aina mestaruuteen asti? Superpesis-kauden huipennus seurataan Ruutu+ Urheilu -kanavilla aina kauden ratkaisuun asti.

Liiga

Ruutu pohjustaa tulevaa Liiga-kautta näyttämällä suorana sekä harjoitusturnauksia että -otteluita. Raumalla pelattava legendaarinen Pitsiturnaus avaa pelit 4. elokuuta. Turnaus nähdään kokonaisuudessaan suorana Ruudussa. Ruudussa nähdään lisäksi ainakin Tampere Cupia (11.-12.8.), Imatran Bauer-turnausta (18.-19.8.) sekä valikoidusti irtopelejä.

Sarjat & Leffat

Unelmien poikamieskämppä (uusi sarja)
Tiistaisin klo 21.00
Bachelor Pad on Unelmien poikamies ja Unelmien poikamiestyttö -sarjojen spin-off-sarja, jossa aiemmilta kausilta tutut kilpailijat saavat uuden mahdollisuuden löytää rakkauden, mutta samalla he kilpailevat erilaisissa tehtävissä.

Havaiji 5-0 (uusi 6.kausi)
Torstaisin klo 21.00 ja 21.45

NCIS Rikostutkijat (uusi 13. kausi)
Perjantaisin klo 21.00 ja 21.45

NCIS Los Angeles (uusi 7. kausi)
Lauantaisin klo 21.00 ja 21.45

18.8. klo 22.30 American Hangover
Vauhdikas komedia elämän päähänpotkimasta Vincestä (Matt Kawczynski), joka suuntaa ystävineen kasinokaupunki Atlantic Cityyn nollaamaan aivonsa täydellisesti. Kaikkien aikojen villein ja arvaamattomin viikonloppu voi alkaa. Pääosissa mm. Matt Kawczynski, Joey Fatone ja Danica McKellar.

25.8. klo 21.00 Vice
Scifi-trilleri kertoo Julian Michaelsin pyörittämästä VICE pelikeskuksesta, jossa asiakkaat saavat tehdä mitä tahansa ja toteuttaa villeimmätkin toiveensa keinotekoisten, mutta täysin ihmisiä muistuttavien virtuaali-ihmisten avulla. Kun yksi virtuaali-ihmisistä pakenee Vicestä, alkaa ajojahti, jossa häntä jahtaavat niin Julianin palkkasoturit kuin poliisi. Pääosissa mm. Bruce Willis, Ambyr Childers ja Thomas Jane.

15.9. klo 21.00 The Voices
Ryan Reynolds vakuuttaa komedian pääroolissa Jerrynä, erikoisena tehdastyöläisenä, joka on rakastunut työtoveriinsa Fionaan (Gemma Arterton). Pakkaa sekoittaa Jerryyn ihastuva toinen työtoveri, Lisa (Anna Kendrick). Kumpikaan naisista ei tiedä nuorukaisen salaisuudesta. Lempeän Bosco-koiran ja kipakan kissan, herra Whiskersin, kanssa elelevä Jerry kuulee lemmikkiensä puhuvan. Mikä vielä hullumpaa, hän kuuntelee näiden ristiriitaisia neuvoja ihmissuhde- ja elämänhallinta-asioissa.

22.9. klo 21.00 Tokarev
Toimintatrillerin pääosassa nähdään Nicholas Cage, joka esittää rikollista, joka on onnistunut jättämään entisen elämänsä taakseen. Kun Venäjän mafia onnistuu kidnappaamaan hänen tyttärensä, hänen ainoa vaihtoehtonsa on kuitenkin palata vanhoihin tapoihinsa ja ottaa yhteyttä entisiin rikoskumppaneihinsa saadakseen tyttärensä takaisin. Pääosissa lisäksi mm. Rachel Nichols ja Max Ryan.

Lapset

Rusty Rivets
1.8. alkaen ma-la klo 16.00
Suomeksi puhutun Rusty Rivets -animaatiosarjan taustalla ovat supersuositun Ryhmä Haun luojat. Sarjassa keksiliäs Rusty ja hänen paras kaverinsa Roosa ratkaisevat teknologian avulla erilaisia ongelmia. Yhdistelemällä asioita ja keksimällä luovia uusia käyttötapoja esineille tämä kaksikko ratkaisee pulman kuin pulman.

Leijonakaarti
Ma-su kello 07.00
Leijonakuninkaasta tuttu tarina saa jatkoa Disneyn uudessa animaatiosarjassa, jossa uusi sukupolvi suojelee Jylhämaata. Sarjassa leijonakuningas Simban toinen lapsi Kion saa tehtäväkseen johtaa Leijonakaarti-ryhmää. Vastoin perinteitä Kion kokoaa ympärilleen joukon, joka ei koostu ainoastaan leijonista vaan myös muista eläimistä.

Madagascarin pingviinit
Ma-su klo 17.00
Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista.

Sonic Boom
Ma–su klo 12.47
auhdikkaassa ja hauskassa seikkailuanimaatiossa seurataan Sonicin ja hänen kaveriensa temmellyksiä. Tämä energinen ryhmä on aina valmis uusille seikkailuille sekä panemaan kampoihin heidän yhteiselle viholliselleen Eggmanille.

Ruutu+ Viihde

Ruutu+ Viihde on kanavapaketti hyvien elokuvien ja sarjojen ystävälle. Mukana myös lasten ikioma kanava sekä dokumenttikanava luonnon, eläinten, matkailun, maailman kulttuurien ja ihmisten parissa viihtyvälle. Ruutu+ -ohjelmakirjaston avulla näet lisäksi puhutuimpien kotimaisten viihdesarjojen jaksoja tai kokonaisia kausia ennakkoon, sekä hyödynnät kattavaa viihdevideokirjastoa missä haluat ja millä haluat.

9,95 €/kk
1kk minimitilausjakso

Ruutu+ Viihde & Urheilu

Ruutu+ Viihde & Urheilu tarjoaa huippusarjoja ja leffoja, perheen pienimpien suosikkeja sekä kiehtovan kattauksen luontoa, matkailua ja dokumentteja. Lisäksi tarjolla on Liigan kaikki ottelut jokaiselta kierrokselta sekä kattava annos muuta urheilua, kuten UEFA Europa League, NBA ja Vaahteraliiga. Ruutu+ -ohjelmakirjaston avulla näet Veikkausliiga-otteluiden lisäksi puhutuimpien kotimaisten viihdesarjojen jaksoja tai kokonaisia kausia ennakkoon, sekä hyödynnät kattavaa viihdevideokirjastoa missä haluat ja millä haluat. Palvelussa voit myös kelata Liigan live-lähetyksiä, seurata tilastoja tai katsoa kokonaisia ottelutallenteita.

34,90 €/kk
1kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu Ruutu+ -paketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›

Ei vielä Netgem N7700/N7800 -digiboksia?

Mikäli sinulla ei vielä ole Elisa Viihteen uutta Netgem N7700/N7800 -digiboksia, voit tilata sen maksutta kätevästi verkossa