Ruutu+ tarjoaa kattavan urheilutarjonnan, kärkinä Liigan kaikki ottelut, NBA ja MM-ralli, elokuvia, lastenohjelmia sekä kiehtovia dokumentteja. Elisa Viihteen Ruutu-ohjelmakirjastosta voit katsoa suosittujen viihdeohjelmien lisäksi mm. Veikkausliigan ja UEFA Europa Leaguen kaikki ottelut.

Elisa Viihde ylpeänä esittää: Ruutu on nyt televisiossasi!

Elisa Viihteen asiakkaille on avattu Ruutu-ohjelmakirjasto suoraan televisioon. Voit nauttia Ruutu-ohjelmakirjastosta maksutta Nelosen, Livin, Jimin ja Heron ohjelmia tallennuksina. Esimerkiksi syksyn odotetuimmat Idols ja takavuosien kestosuosikit Napakymppi ja Gladiaattorit näkyvät myös jälkikäteen Ruutu-kirjastossa.

Ruutu-ohjelmakirjasto ei vaadi erillisiä tunnuksia vaan löydät sen näppärästi Elisa Viihteestä Netgem N7700/N7800 -digiboksin Ohjelmakirjastot-osiosta ja mobiilissa Elisa Viihde -sovelluksesta.

Mikäli sinulla ei vielä ole Elisa Viihteen uutta Netgem N7700/N7800 -digiboksia, voit tilata sen maksutta kätevästi verkossa. Tutustu Elisa Viihteen digiboksien eroihin. Jos et ole vielä Elisa Viihteen asiakas, tutustu Elisa Viihteeseen.

Ruutu+ -tilaajilla on mahdollisuus katsoa myös Ruutu-ohjelmakirjastossa olevia maksullisia sisältöjä, jotka ovat merkitty Ruutu+ -logoilla. Punainen Ruutu+ on viihteellistä sisältöä ja petrolin värinen on urheilu-sisältöä.

Veikkausliigan kaikki ottelut

Veikkausliigan kaikki ottelut voit katsoa suorana Ruutu-ohjelmakirjastossa. Tilaamalla Ruutu+ Viihde & Urheilu -paketin Elisa Viihteeseesi katsot Veikkausliigan kaikki pelit kätevästi isolta ruudulta. Palaako HJK tällä kaudella mestariksi vai voisiko hyvän viime kauden pelannut Ilves nousta yllätysmestariksi?

Suosituimpia viihdeohjelmia joka makuun

Elisa Viihteen kautta Ruutu+ -tilaajana voit katsoa ohjelmia leffoista aina perheen pienimpien suosikkeihin. Ruutu+ -tilaajana näet Ruutu-ohjelmakirjaston maksuttomien sisältöjen lisäksi paljon plus-sisältöjä: sarjasta riippuen seuraavan viikon jakson tai jopa kokonaisia tuotantokausia ennen julkista tv-esitystä. Plus-sisällöt tunnistaa Ruutu+ -tunnuksesta.

Tänä syksynä viihdeohjelmia on tarjolla ennätyskiinnostava kattaus, kuten Suomen HuutokauppakeisariParatiisihotelli, Arman ja Suomen rikosmysteerit ja supersuosikki Vain elämää. Myös näistä kaikista näet aina seuraavan viikon jakson ennakkoon edellisen tv-esityksen alkaessa suorana kanavalta.

Ruutu+ -ohjelmakirjastosta löydät myös laadukasta draamaa ja dokumentteja, joista suosituimpia ovat mm. dokumenttisarja The Putin Interviews sekä Isänmaan puolesta -sarjan tekijöiden uusi draama Fearless.

Ruutu+ -kanavat niin Elisa Viihteessä kuin Elisa Kaapeli-TV:ssä

Ruutu+ -tilaajana nautit Ruutu+ -kanavien tarjonnasta olit sitten Elisa Viihde tai Elisa Kaapeli-TV -asiakas. Ruutu+ Viihde -paketti tarjoaa elokuvia, lastenohjelmia sekä kiehtovia dokumentteja. Ruutu+ Viihde & Urheilu -paketilla näet lisäksi Ruutu+ Urheilu -kanavien kattavan urheilutarjonnan, kärkinä Liigan kaikki ottelut, NBA ja MM-ralli.

Liiga

Liiga-kausi 2017-2018 on käynnissä ja kaikki ottelut näet suorana tututusti Ruutu+ Urheilu -kanavilta. Suurimpana ennakkosuosikkina kauteen lähtee viime vuoden mestari Tampereen Tappara. Löytyykö Tapparan voittokululle pysäyttäjää?

Se on varmaa, että TPS-ikoni Tomi Kallio ja Jyp-suosikki Jarkko Immonen kaltaiset konkarit sekä Ässien Jesperi Kotkaniemen, HPK:n Kristian Vesalaisen ja TPS:n Petrus Palmun tapaiset Suomi-kiekon tulevaisuuden lupaukset tarjoavat meille mieleenpainuvia suorituksia. Väriä ja mielenkiintoa Liiga-kauteen tuovat myös uudet päävalmentajat, kuten SaiPan Tero Lehterä ja TPS:n Kalle Kaskinen.

MM-ralli

Sebastien Ogier on ollut tututun vahva kuluvallakin kaudella ja johtaa mm-sarjaa. Legendaarisen Tommi Mäkisen johtaman tuloskastalli Toyotan autolla ajava Suomen oma poika Jari-Matti Latvala on sarjassa neljäntenä. Toyotan tehdastallin täysin suomalaisen kuljettajiston täydentävät Juho Hänninen ja Esa-Pekka Lappi.

Kauden loput MM-rallit:
05.-08.10. Espanja
26.-29.10. Iso-Britannia
16.-19.11. Australia

Superpesis

Miesten Superpersiksen runkosarjan voiton ensimmäistä kertaa seuran historiassa vienyt Joensuun Maila ei onnistunut yllättämään kestomenestyjä Sotkamon Jymyä välieriessä. Täten finaaleissa nähdään viime kauden uusinta Vimpelin Vedon ja Sotkamon Jymyn välillä. Palaako Jymy mestariksi vai vetääkö Veto toisen mestaruutensa putkeen?

Superpesis-kauden huipennusta seurataan Ruutu+ Urheilu -kanavilla aina kauden ratkaisuun asti. Pelipäivät ovat 16.9. ja 17.9. otteluiden alkaessa klo 16.00 ja tarvittaessa 23.9. ja 24.9. klo 14.00 alkaen.

Sarjat & Leffat

15.9. klo 21.00 The Voices
Ryan Reynolds vakuuttaa komedian pääroolissa Jerrynä, erikoisena tehdastyöläisenä, joka on rakastunut työtoveriinsa Fionaan (Gemma Arterton). Pakkaa sekoittaa Jerryyn ihastuva toinen työtoveri, Lisa (Anna Kendrick). Kumpikaan naisista ei tiedä nuorukaisen salaisuudesta. Lempeän Bosco-koiran ja kipakan kissan, herra Whiskersin, kanssa elelevä Jerry kuulee lemmikkiensä puhuvan ja kuuntelee näiden ristiriitaisia neuvoja ihmissuhde- ja elämänhallinta-asioissa.

22.9. klo 21.00 Tokarev
Toimintatrillerin pääosassa nähdään Nicholas Cage, joka esittää entisen elämänsä taakse jättänyttä rikollista. Kun Venäjän mafia kidnappaa hänen tyttärensä, hänen ainoa vaihtoehtonsa on palata vanhoihin tapoihinsa ja ottaa yhteyttä entisiin rikoskumppaneihinsa saadakseen tyttärensä takaisin. Pääosissa lisäksi mm. Rachel Nichols ja Max Ryan.

Alkaen su 8.10. klo 21.00 Greyn anatomia
Seuraa menestyssarjan uunituoretta 14. kautta jenkkitahtiin. Greyn anatomia on sairaalaan sijoittuva palkittu menestysdraama. Sarja on onnistunut yhdistelmä niin työtä ja huvia kuin komediaa ja draamaa sekä naisia ja miehiä. Viime kauden dramaattiset tapahtumat jättivät monia avoimia kysymyksiä. Miten käy Meredithin ja Nathanin suhteelle? Entä onko Jacksonin ja Maggien välillä muutakin kuin vain ystävyyttä?

13.10. klo 21.00 Into the Grizzly Maze
Alaskaan sijoittuvassa toimintatrillerissä Rowan palaa kotikaupunkiinsa etsimään kadonnutta ystäväänsä. Metsässä on sattunut kuolemaan johtaneita karhuhyökkäyksiä, ja sinne uskaltautuvat ovat hurjan harmaakarhun armoilla. Pääosissa mm. James Marsden, Piper Perabo ja Billy Bob Thornton.

20.10. klo 21.00 Blue Jasmine
Jasmine (roolista naipääosan Oscarin voittanut Cate Blanchett) on newyorkilainen hienostorouva, joka menettää omaisuutensa sekä mielenterveytensä ja joutuu muuttamaan sisarensa Gingerin (Sally Hawkins) vaatimattomaan asuntoon San Franciscoon. Uuden elämän aloittaminen ei kuitenkaan ole helppoa, eivätkä vanhat muistot jätä Jasminea rauhaan. Muissa osissa mm. Alec Baldwin ja Louis C.K.
 

Lapset

Ma-su klo 9.00 Star Wars Rebels (2. kausi)
Galaksia uhkaa synkät ajat, kun Galaktinen Imperiumi on miehittänyt kaukaisen planeetan, ja hallitsee sitä rautanyrkillä. Avaruusalus Ghostin miehistö ei kuitenkaan suostu lannistumaan, ja ryhtyy taistelemaan Imperiumia vastaan. Hyödyntämällä uniikkeja taistelutaitojaan Ghostin miehistö tekee parhaansa suojellakseen planeetan kansaa. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Star Wars: Episodi III – Sithin kosto ja Star Wars: Episodi IV – Uusi toivo -elokuvien väliin.

Ma-su klo 17.00 Madagascarin pingviinit
Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista.

Alkaen 15.10. ma-su klo 9.25 My Little Pony: Ystävyyden taikaa (7. kausi)
Aina yhtä suloiset pikku ponit seikkailevat jälleen suosikkisarjan uudella 7. kaudella. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin.

Ruutu+ Viihde

Ruutu+ Viihde on kanavapaketti hyvien elokuvien ja sarjojen ystävälle. Mukana myös lasten ikioma kanava sekä dokumenttikanava luonnon, eläinten, matkailun, maailman kulttuurien ja ihmisten parissa viihtyvälle. Ruutu+ -ohjelmakirjaston avulla näet lisäksi puhutuimpien kotimaisten viihdesarjojen jaksoja tai kokonaisia kausia ennakkoon, sekä hyödynnät kattavaa viihdevideokirjastoa missä haluat ja millä haluat.

9,95 €/kk
1kk minimitilausjakso

Ruutu+ Viihde & Urheilu

Ruutu+ Viihde & Urheilu tarjoaa huippusarjoja ja leffoja, perheen pienimpien suosikkeja sekä kiehtovan kattauksen luontoa, matkailua ja dokumentteja. Lisäksi tarjolla on Liigan kaikki ottelut jokaiselta kierrokselta sekä kattava annos muuta urheilua, kuten UEFA Europa League, NBA ja Vaahteraliiga. Ruutu+ -ohjelmakirjaston avulla näet Veikkausliiga-otteluiden lisäksi puhutuimpien kotimaisten viihdesarjojen jaksoja tai kokonaisia kausia ennakkoon, sekä hyödynnät kattavaa viihdevideokirjastoa missä haluat ja millä haluat. Palvelussa voit myös kelata Liigan live-lähetyksiä, seurata tilastoja tai katsoa kokonaisia ottelutallenteita.

34,90 €/kk
1kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu Ruutu+ -paketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›

Ei vielä Netgem N7700/N7800 -digiboksia?

Mikäli sinulla ei vielä ole Elisa Viihteen uutta Netgem N7700/N7800 -digiboksia, voit tilata sen maksutta kätevästi verkossa