Ruutu+ tarjoaa kattavan urheilutarjonnan, kärkinä Liigan kaikki ottelut, NBA ja UEFA Europa League, elokuvia, lastenohjelmia sekä kiehtovia dokumentteja. Elisa Viihteen Ruutu-ohjelmakirjastosta voit seurata suosittujen viihdeohjelmien lisäksi mm. Lauri Markkasen otteluita joka viikko.

Elisa Viihde ylpeänä esittää: Ruutu on nyt televisiossasi!

Elisa Viihteen asiakkaille on avattu Ruutu-ohjelmakirjasto suoraan televisioon. Voit nauttia Ruutu-ohjelmakirjastosta maksutta Nelosen, Livin, Jimin ja Heron ohjelmia tallennuksina. Esimerkiksi syksyn odotetuimmat Idols ja takavuosien kestosuosikit Napakymppi ja Gladiaattorit näkyvät myös jälkikäteen Ruutu-kirjastossa.

Ruutu-ohjelmakirjasto ei vaadi erillisiä tunnuksia vaan löydät sen näppärästi Elisa Viihteestä Netgem N7700/N7800 -digiboksin Ohjelmakirjastot-osiosta ja mobiilissa Elisa Viihde -sovelluksesta.

Mikäli sinulla ei vielä ole Elisa Viihteen uutta Netgem N7700/N7800 -digiboksia, voit tilata sen maksutta kätevästi verkossa. Tutustu Elisa Viihteen digiboksien eroihin. Jos et ole vielä Elisa Viihteen asiakas, tutustu Elisa Viihteeseen.

Ruutu+ -tilaajilla on mahdollisuus katsoa myös Ruutu-ohjelmakirjastossa olevia maksullisia sisältöjä, jotka ovat merkitty Ruutu+ -logoilla. Punainen Ruutu+ on viihteellistä sisältöä ja petrolin värinen on urheilu-sisältöä.

UEFA Europa Leaguen kaikki ottelut suorana

UEFA Europa Leaguen kaikki ottelut näet suorana Ruutu-ohjelmakirjastossa. Mukana 13., 15., 21. ja 22. helmikuuta pelattavalla pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ovat vielä mm. Napoli, Borussia Dortmund, Atlético Madrid sekä pohjoimaista väriä tuova FC Kööpenhamina.

Näe Lauri Markkanen ja muut NBA-tähdet

Ruutu-ohjelmakirjasto tarjoaa huippuluokan korista NBA:sta kotikatsomoihin keskimäärin viiden suoran ottelulähetyksen viikkotahdilla – ja mikä parasta, Lauri Markkasen tähdittämä Chicago Bulls on säännöllisesti joka viikko mukana live-kattauksessa!

Suosituimpia viihdeohjelmia joka makuun

Elisa Viihteen kautta Ruutu+ -tilaajana voit katsoa ohjelmia leffoista aina perheen pienimpien suosikkeihin. Ruutu+ -tilaajana näet Ruutu-ohjelmakirjaston maksuttomien sisältöjen lisäksi paljon plus-sisältöjä: sarjasta riippuen seuraavan viikon jakson tai jopa kokonaisia tuotantokausia ennen julkista tv-esitystä. Plus-sisällöt tunnistaa Ruutu+ -tunnuksesta.

Perheen pienimmät voivat nauttia mm. suositun animaatiosarja Duck Talesin upouusista jaksoista. Sarjassa Roope-setä, Aku ja tämän veljenpojat Hupu, Tupu ja Lupu kumppaneineen seikkailevat ympäri maailmaa.

Löydät ohjelmakirjastosta Leijonan luola Suomen uuden kauden kaikki jaksot jo nyt. Lisäksi tarjolla on mm. Suomen Huutokauppakeisari, Paratiisihotelli, Arman ja Suomen rikosmysteerit ja supersuosikki Vain elämää.

Ruutu+ -kanavat niin Elisa Viihteessä kuin Elisa Kaapeli-TV:ssä

Ruutu+ -tilaajana nautit Ruutu+ -kanavien tarjonnasta olit sitten Elisa Viihde tai Elisa Kaapeli-TV -asiakas. Ruutu+ Viihde -paketti tarjoaa elokuvia, lastenohjelmia sekä kiehtovia dokumentteja. Ruutu+ Viihde & Urheilu -paketilla näet lisäksi Ruutu+ Urheilu -kanavien kattavan urheilutarjonnan, kärkinä Liigan kaikki ottelut, NBA ja MM-ralli.

Liiga

Liigassa mennään jo runkosarjan loppupuoliskoa ja taistelu paikoista pudotuspeleissä käy kuumana. Sarjan keskikasti on todella tasaista ja suoraan puoliväriin osoittavista sijoituksista käydään kovaa kamppailua.

Kauden aikana esiin on tullut monia uusia tuttavuuksia, mutta lisäksi sarjaan on saatu kesken kauden kovia paluumuuttajia, kuten Ässien Sakari Salminen ja Lukon Teemu Ramstedt. Kausi jatkuu siis varmasti mielenkiintoisena aina Kanada-maljan nostoon asti. Oman joukkueesi kaikki ottelut näet suorana tututusti Ruutu+ Urheilu -kanavilta.

NBA

Lauri Markkanen on esittänyt vahvoja otteita NBA:ssa jo ensimmäisellä kaudellaan. Ruutu+ Urheilu -kanavat välittävät huippuluokan korista NBA:sta kotikatsomoihin keskimäärin neljän suoran ottelulähetyksen viikkotahdilla. Kristian Palotie selostaa noin puolet otteluista suomeksi. Suomenkieliset selostukset keskittyvät erityisesti Lauri Markkasen edustaman Chicago Bullsin otteluihin ja hyvään katseluaikaan sunnuntai-iltaisin pääosin klo 22.30 alkaviin lähetyksiin.

UEFA Europa League

UEFA Europa Leaguessa jatkuu helmikuussa pudotuspelivaiheessa. Joukkueet kohtaavat kaksiosaisissa ottelupareista, joista yhteistulos ratkaisee jatkoon menijän. Ensimmäisen kierroksen pelipäivät ovat 13., 15., 21. ja 22. helmikuuta. Mukana ovat vielä mm. Napoli, Borussia Dortmund, Atlético Madrid sekä pohjoimaista väriä tuova FC Kööpenhamina.

Sarjat & leffat

Alkaen 11.1. to klo 21.00 Blindspot
Uusin 3. kausi jatkuu jenkkitahtiin. Blindspot-sarjassa seurataan muistinsa menettänyttä naista, joka löydetään New Yorkin Times Squarelta iho kauttaaltaan tatuoituna. Jane Doeksi nimetty nainen liittyy Kurt Wellerin johtamaan FBI:n tiimiina. Janen tatuoinnit kätkevät sisälleen vihjeitä, joita ratkaistessaan tiimi onnistuu estämään merkittäviä uhkatilanteita ja rikoksia.

Alkaen 28.1. su klo 21.00 Greyn Anatomia
Uusi 14. kausi jatkuu tammikuussa. Greyn anatomia on sairaalaan sijoittuva palkittu menestysdraama, joka on yhdistelmä työtä ja huvia, komediaa ja draamaa, naisia ja miehiä, lääkäriharjoittelijoita, apulaislääkäreitä ja vastaavia lääkäreitä - unohtamatta seksiä.

5.1. klo 21.00 Scary Movie 3
2000-luvun suosituimman komediasarjan 3. osassa Cindy Campbell (Anna Faris) on saanut työpaikan tv-uutisankkurina. Hän pääsee seuraamaan käsittämättömiä tapahtumia eri puolilla Yhdysvaltoja. Juonen ytimessä on jälleen kekseliäs pop-kulttuuriparodia. Muissa pääosissa mm. Pamela Anderson, Leslie Nielsen ja Charlie Sheen.

12.1. klo 21.00 Basic Instinct 2
Sharon Stone nähdään jälleen Catherine Tramellin roolissa. Lontooseen muuttanut Tramell päätyy Scotland Yardin tarkkailuun, kun urheilutähti kuolee mystisesti. Oikeuspsykiatri Michael Glass (David Morrissey) palkataan arvioimaan viettelijän henkistä tilaa. Mies ajautuu nopeasti Tramellin houkutusten pauloihin. Pääosissa lisäksi mm. Charlotte Rampling ja Hugh Dancy.

19.1. klo 23.05 Drive
Ryan Gosling on toimintatrillerin pääosassa kylmäpäinen stuntmies, joka osallistuu öisin ryöstöihin ajamalla pakoautoa. Oman tiensä kulkija rakastuu yllättäen naapuriinsa, nuoreen äitiin Ireneen (Carey Mulligan), jonka menneisyys vetää vaaralliseen alamaailmaan. Pääosissa lisäksi mm. Bryan Cranston ja Christina Hendricks.

26.1. klo 21.00 Vallan kääntöpuoli
George Clooneyn ohjaamassa draamatrillerissä USA:n presidenttiehdokkuutta tavoittelevan kuvernöörin vaalikampanjassa työskentelevä idealistinen Stephen (Gosling) kokee parin pikkuvirheen jälkeen karun herätyksen todellisuuteen politiikan kulissien takana. Pääosissa lisäksi mm.George Clooney, Philip Seymour Hoffman ja Paul Giamatti.

 

Lapset

M-su klo 10.45 & 16.45 Vili Vilperin seikkailut
Energinen, hauska ja pikku kepposia rakastava koala Vili Vilperi on taas täällä ja valmis puolustamaan rakasta kotiaan Viherkylää! Yhdessä ystävänsä Jackon kanssa tämä kaksikko ajautuu uskomattomiin seikkailuihin temmeltäessään ympäri kotikyläänsä.

6.1. klo 09.00 Sei7semäs kääpiö
Koko perheen seikkailukomediassa nuorin seitsemästä kääpiöstä käynnistää vahingossa Prinsessa Ruususen 18-vuotissyntymäpäivillä pahan noidan langettaman kirouksen ja vaipumisen vuosisadan uneen. Vain lemmensuudelma voi herättää valtakunnan ja pelastaa kaikkien tulevaisuuden.

20.1. lo 09.00 Space Dogs 2
Suomeksi puhutussa seikkailuanimaatiossa astronauttikoirat Belka ja Strelka ystävineen singahtavat kauas avaruuteen. Maapallolla on tapahtunut kummia. Löytyykö selitys Kuun pimeältä puolelta?

Ruutu+ Viihde & Urheilu + Elisa Viihde Sport

Ruutu+ Viihde & Urheilu + Elisa Viihde Sport on kattava annos urheilua, jota et muualta näe. Tarjolla on mm. jääkiekkoa: Liigan kaikki ottelut suorina ja Mestis, jalkapalloa: miesten Ykkönen, UEFA Europa League, MM-karsintoja Euroopasta, Ruotsin Allsvenskania, Tanskan Superligaa ja Hollannin Eredivisietä, korista: NBA ja Korisliiga, MM-ralli sekä Salibandyliiga. Lisäksi tarjolla on uutuussarjoja ja leffoja, lasten suosikkeja sekä dokumentteja. Ruutu+ -ohjelmakirjaston avulla hyödynnät lisäksi kattavaa viihdevideokirjastoa missä haluat ja millä haluat sekä voit myös kelata Liigan live-lähetyksiä, seurata tilastoja tai katsoa kokonaisia ottelutallenteita.

19,95 €/kk
1kk minimitilausjakso

Ruutu+ Viihde

Ruutu+ Viihde on kanavapaketti hyvien elokuvien ja sarjojen ystävälle. Mukana myös lasten ikioma kanava sekä dokumenttikanava luonnon, eläinten, matkailun, maailman kulttuurien ja ihmisten parissa viihtyvälle. Ruutu+ -ohjelmakirjaston avulla näet lisäksi puhutuimpien kotimaisten viihdesarjojen jaksoja tai kokonaisia kausia ennakkoon, sekä hyödynnät kattavaa viihdevideokirjastoa missä haluat ja millä haluat.

9,95 €/kk
1kk minimitilausjakso

Ruutu+ Viihde & Urheilu

Ruutu+ Viihde & Urheilu tarjoaa huippusarjoja ja leffoja, perheen pienimpien suosikkeja sekä kiehtovan kattauksen luontoa, matkailua ja dokumentteja. Lisäksi tarjolla on Liigan kaikki ottelut jokaiselta kierrokselta sekä kattava annos muuta urheilua, kuten UEFA Europa League, NBA ja Vaahteraliiga. Ruutu+ -ohjelmakirjaston avulla näet Veikkausliiga-otteluiden lisäksi puhutuimpien kotimaisten viihdesarjojen jaksoja tai kokonaisia kausia ennakkoon, sekä hyödynnät kattavaa viihdevideokirjastoa missä haluat ja millä haluat. Palvelussa voit myös kelata Liigan live-lähetyksiä, seurata tilastoja tai katsoa kokonaisia ottelutallenteita.

34,90 €/kk
1kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu Ruutu+ -paketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›

Ei vielä Netgem N7700/N7800 -digiboksia?

Mikäli sinulla ei vielä ole Elisa Viihteen uutta Netgem N7700/N7800 -digiboksia, voit tilata sen maksutta kätevästi verkossa