Sipoon herttua on musta komedia bisnesmies Pasin kujanjuoksusta, kun maan tapa ei enää kelpaakaan.

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Aitio-ohjelmakirjastossa 9.5.2018 alkaen.

Elisa Viihde -sovellus ja Aitio

Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa on eniten kotimaisia elokuvia sekä lastenohjelmia, tv-sarjoja ja ulkomaisia elokuvia. Elisa Viihde -sovelluksen avulla katsot ja tallennat ohjelmia puhelimella ja tabletilla.

Mistä Sipoon herttuassa on kyse?

Sipoon herttua on komedia korruptiosta sekä perheenisä ja bisnesmies Pasi Kovalaisesta, joka on koko elämänsä rakentanut imperiumiaan pitkälti kyseenalaisin keinoin. Itse hän ei koe olevansa rikollinen, vaan korkean verotuksen ja kankean byrokratian kanssa painiva kadunmies, joka vain yrittää ansaita elantonsa. Nyt Pasin toimista ja bisneksistä kuitenkin kiinnostutaan, ja syyttäjä panee rikostutkijat Salla Rusin ja Kalle Mahosen tutkimaan kaikkea mitä Pasi tekee. Strategia on saada hänet kiinni edes jostain ja sitä kautta telkien taakse. Samaan aikaan myös muuan toimittaja sekä joukko muita ihmisiä haluaa Kovalaisen pään vadille.

Ohjaus: Teppo Airaksinen (mm. Napapiirin sankarit 2, Putous, Downshiftaajat)

Käsikirjoitus: Atte Järvinen (mm. Itsevaltiaat, Downshiftaajat, YleLeaks ja Pasila) ja John Lundsten (mm. Pasila – 2.5. The Spin-Off ja Putous)

Päärooleissa: Kari Hietalahti, Pirjo Heikkilä, Riku Nieminen

Muissa rooleissa mm.: Taneli Mäkelä, Ville Myllyrinne, Miitta Sorvali, Mari Perankoski, Pekka Strang

Alkuperäissarjat näet Aitiosta

Aitio-ohjelmakirjastossa on eniten kotimaisia elokuvia sekä lastenohjelmia, tv-sarjoja ja ulkomaisia elokuvia. Aitiossa on jo yli 10 Elisa Viihteen alkuperäissarjaa ja tuotamme jatkuvasti uusia.

Elisa Viihde -sovelluksen avulla nautit Aition tarjonnasta missä ja milloin vain puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Lisäksi voit siirtää kuvan televisioon Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Jättekiva

Punavihreä pariskunta muuttaa porvarivanhempien naapuriin. Romanttinen komediasarja kulttuurien kohtaamisesta.

Lue lisää ›

Kolmistaan

Komedia kolmekymppisistä helsinkiläisistä, joiden elämän yksi yö mullistaa.

Lue lisää ›

Pää edellä

Railakas tilannekomedia kolmesta ystävyksestä, joilla on liikaa aikaa käsissään.

Lue lisää ›