Sipoon herttua on musta komedia bisnesmies Pasi Kovalaisen kujanjuoksusta, kun maan tapa ei enää kelpaakaan.

Koko ensimmäinen kausi nyt Aitio-ohjelmakirjastossa.

Elisa Viihde -sovellus ja Aitio

Katso Elisa Viihteen alkuperäissarjoja tilaamalla Elisa Viihde -sovellus ja Aitio -ohjelmakirjasto. Aitiosta löydät lisäksi mm. eniten kotimaisia elokuvia sekä lastenohjelmia ja ulkomaisia elokuvia – missä ja milloin haluat.

Mistä Sipoon herttuassa on kyse?

Sipoon herttua on komedia korruptiosta sekä perheenisä ja bisnesmies Pasi Kovalaisesta, joka on koko elämänsä rakentanut imperiumiaan pitkälti kyseenalaisin keinoin. Itse hän ei koe olevansa rikollinen, vaan korkean verotuksen ja kankean byrokratian kanssa painiva kadunmies, joka vain yrittää ansaita elantonsa. Nyt Pasin toimista ja bisneksistä kuitenkin kiinnostutaan, ja syyttäjä panee rikostutkijat Salla Rusin ja Kalle Mahosen tutkimaan kaikkea mitä Pasi tekee. Strategia on saada hänet kiinni edes jostain ja sitä kautta telkien taakse. Samaan aikaan myös muuan toimittaja sekä joukko muita ihmisiä haluaa Kovalaisen pään vadille.

Ohjaus: Teppo Airaksinen (mm. Napapiirin sankarit 2, Putous, Downshiftaajat)

Käsikirjoitus: Atte Järvinen (mm. Itsevaltiaat, Downshiftaajat, YleLeaks ja Pasila) ja John Lundsten (mm. Pasila – 2.5. The Spin-Off ja Putous)

Päärooleissa: Kari Hietalahti, Pirjo Heikkilä, Riku Nieminen

Muissa rooleissa mm.: Pekka Strang, Mari Perankoski, Miika Laakso, Taneli Mäkelä, Ville Myllyrinne, Miitta Sorvali

Alkuperäissarjat näet Aitiosta

Aitio-ohjelmakirjastosta löydät Elisa Viihteen alkuperäissarjojen lisäksi eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkileffoja sekä tv-sarjoja ja lastenohjelmia. Tarjolla on jo yli 10 alkuperäissarjaa ja tuotamme jatkuvasti uusia.

Elisa Viihde -sovelluksen avulla nautit Aition tarjonnasta missä ja milloin vain puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Voit siirtää kuvan myös televisioon Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Jättekiva

Punavihreä pariskunta muuttaa porvarivanhempien naapuriin. Romanttinen komediasarja kulttuurien kohtaamisesta.

Lue lisää ›

Kolmistaan

Komedia kolmekymppisistä helsinkiläisistä, joiden elämän yksi yö mullistaa.

Lue lisää ›

Pää edellä

Railakas tilannekomedia kolmesta ystävyksestä, joilla on liikaa aikaa käsissään.

Lue lisää ›