Elisa Viihteen omat urheilukanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe.

Katso suorana tai jälkilähetyksinä

Elisa Viihde Sport 1 sisältyy Elisa Viihteen maksuttomien kanavien, Elisa Kanavakortin ja Watsonin tarjontaan. Kaikki kahdeksan Elisa Viihde Sport -kanavaa näet tilaamalla Elisa Viihde Sport -paketin. Kanavat löydät kanavapaikoilta 841-848 (IPTV) tai 361-368 (kaapeli).

Lähetykset ovat katsottavissa myös Elisa Viihteen mobiilisovelluksella, selaimella osoitteessa elisaviihde.fi sekä jälkilähetyksinä Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta. Watson tarjoaa mahdollisuuden katsoa kanavia mm. selaimella ja Smart TV -sovelluksella.

Voit tilata Elisa Viihde Sport -kanavat katsottavaksi puhelimella, tabletilla ja selaimella osoitteessa elisaviihde.fi myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta. Tarvitset vain Elisa Viihde -tunnukset, joiden rekisteröiminen on maksutonta.

Ykkösen kaikki ottelut

Ykkösen kausi on täydessä käynnissä. Uutta väriä sarjaan tuovat mm. Veikkausliigassa viime kaudella pelanneet HIFK ja JJK sekä perinteikäs KTP. Myös kauden huipentavat liigakarsintaottelut ja Ykkösen nousukarsinnat nähdään Elisa Viihde Sportilla.

Huuhkaja-pelaajat Ruotsissa ja muuta huippufutista

Ruotsin Allsvenskanin jokaiselta ottelukierrokselta näet yhden ottelun suomeksi selostettuna – 30 ottelua kaudessa. Sarjassa pelaavat mm. Häckenin Juhani Ojala ja Kari Arkivuo. Tarjontaamme täydentävät Tanskan Superliga, Hollannin Eredivisie ja muut huippuottelut.

Korisliigan pudotuspelit suorana

Korisliiga-kauden 2017-2018 huipentavat finaalit näet suorana Elisa Viihde Sportilla aina Pantteri-patsaan nostoon asti. Finaaleissa runkosarjan toinen Kauhajoen Karhubasket hastaa runkosarjan voittaneen Salon Vilppaan. Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

16.05. klo 18.15 Vilpas - Karhubasket, EVS 2

Tarvittaessa:
18.05. klo 18.15 Karhubasket - Vilpas
21.05. klo 18.15 Vilpas - Karhubasket

Susijengin tähdet Espanjassa

Liga ACB ja Copa del Rey täydentävät koripallotarjontamme. Seuraa Petteri Koposta (FC Barcelona) ja Sasu Salinia (Unicaja) sekä kärkiotteluita Espanjan koripalloparketeilta joka viikko.

Kotimaisen urheilun asialla

Elisa Viihde Sport -kanavilta näet laajasti kotimaista palloilua: Mestiksen kaikki ottelut ja 100 peliä Salibandyliigaa. Lisäksi valikoimaan kuuluu mm. e-urheilua ja eri lajien maaotteluita. Viimeisen vuoden aikana kanavilla on nähty myös esimerkiksi Indy 500, Helsinki Cup, beach volleyta, roller derbyä ja vaikka mitä muuta!

Elisa Viihteessä

  • Katso puhelimella, tabletilla, selaimella osoitteessa elisaviihde.fi tai Elisa Viihteen digiboksilla
  • Tallenteet Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta 30 päivän ajan
  • Voit tilata Elisa Viihde Sportin katsottavaksi puhelimella, tabletilla, ja selaimella osoitteessa elisaviihde.fi myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta. Tarvitset vain Elisa Viihde -tunnukset, joiden rekisteröiminen on maksutonta.
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:ssä

  • Katso Elisa Kaapeli-tv:ssä (Pirkanmaalla TTV)
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Watsonissa

  • Katso selaimella, Smart TV:llä, puhelimella tai tabletilla
  • Tallenteet Watsonin ohjelmakirjastossa 30 päivän ajan
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso