Elisa Viihteen omat urheilukanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe.

Katso suorana tai jälkilähetyksinä

Elisa Viihde Sport 1 sisältyy Elisa Viihteen maksuttomien kanavien, Elisa Kanavakortin ja Watsonin tarjontaan. Kaikki kahdeksan Elisa Viihde Sport -kanavaa näet tilaamalla Elisa Viihde Sport -paketin. Kanavat löydät kanavapaikoilta 841-848 (IPTV) tai 361-368 (kaapeli).

Lähetykset ovat katsottavissa myös Elisa Viihteen mobiilisovelluksella, selaimella osoitteessa elisaviihde.fi sekä jälkilähetyksinä Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta. Watson tarjoaa mahdollisuuden katsoa kanavia mm. selaimella ja Smart TV -sovelluksella.

Korisliigan kaikki ottelut

Korisliiga on nyt kiinnostavampi kuin koskaan! Teemu Rannikon tähdittämä Salon Vilpas on vahvoilla, mutta mm. Helsinki Seagullsilla ja hallitsevalla mestarilla Katajalla on myös sanansa sanottavana. Korisliigan jokaisen ottelun näet Elisa Viihde Sportilta.

Susijengin tähdet Espanjassa

Liga ACB ja Copa del Rey täydentävät koripallotarjontamme. Seuraa Petteri Koposta (FC Barcelona) ja Sasu Salinia (Unicaja) sekä kärkiotteluita Espanjan koripalloparketeilta joka viikko.

Ykkösen kaikki ottelut

Näytämme tälläkin kaudella Ykkösen kaikki ottelut. Uutta väriä sarjaan tuovat mm. Veikkausliigassa viime kaudella pelanneet HIFK ja JJK sekä perinteikäs KTP. Myös kauden huipentavat liigakarsintaottelut ja Ykkösen nousukarsinnat nähdään Elisa Viihde Sportilla.

Huuhkaja-pelaajat Euroopan kentillä

Elisa Viihde Sportilta seuraat myös Huuhkaja-pelaajien otteita Ruotsin Allsvenskanissa, Tanskan Superligassa ja Hollannin Eredivisiessä. Otteluvalinnoissa keskitytään kärkikamppailuihin ja sarjoissa pelaavien lukuisten suomalaisten, kuten Brøndbyn Teemu Pukin ja Twenten Fredrik Jensenin otteisiin.

Mestiksen pudotustuspeli Elisa Viihde Sportilla

Mestis-kausi huipentavat pudotuspelit käynnistyivät 10.3. alkaneilla puolivälierillä. Välierät starttaavat puolestaan 22.3. ja kauden huipentavat finaalit 6.4., jolloin pelataan myös pronssiottelu. Elisa Viihde Sport -kanavilta näet kaikki ottelut aina Mestis-pokaalin nostoon asti.

Kotimaisen urheilun asialla

Elisa Viihde Sport -kanavilta näet laajasti kotimaista palloilua: Mestiksen kaikki ottelut ja 100 peliä Salibandyliigaa. Lisäksi valikoimaan kuuluu mm. e-urheilua ja eri lajien maaotteluita. Viimeisen vuoden aikana kanavilla on nähty myös esimerkiksi Indy 500, Helsinki Cup, beach volleyta, roller derbyä ja vaikka mitä muuta!

Elisa Viihteessä

  • Katso puhelimella, tabletilla, selaimella osoitteessa elisaviihde.fi tai Elisa Viihteen digiboksilla
  • Tallenteet Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta 30 päivän ajan
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:ssä

  • Katso Elisa Kaapeli-tv:ssä (Pirkanmaalla TTV)
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Watsonissa

  • Katso selaimella, Smart TV:llä, puhelimella tai tabletilla
  • Tallenteet Watsonin ohjelmakirjastossa 30 päivän ajan
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso