Elisa Viihteen omat urheilukanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe.

Katso suorana tai jälkilähetyksinä

Elisa Viihde Sportin kahdeksan kanavaa löydät kanavapaikoilta 841-848 (IPTV) tai 361-368 (kaapeli). Lähetykset ovat katsottavissa myös Elisa Viihteen mobiilisovelluksilla sekä jälkilähetyksinä Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta.

Miesten Ykkösen kaikki pelit suorana

Elisa Viihde Sport -kanavilla voit nauttia futiksen Ykkösen kaikista otteluista suorana. Ykkönen tarjoaa mm. lukuisia paikalliskamppailuita – AC Oulu ja OPS, pääkaupunkiseudulla FC Honka, GrIFK ja Gnistan sekä länsirannikolla FF Jaro ja KPV. Mukana ovat myös legendaariset FC Haka ja TPS. Sarjan voittaja saa paikan Veikkausliigasta ja kakkonen karsii noususta Veikkausliigan toiseksi viimeistä vastaan.

Huuhkaja-pelaajat Euroopan kentillä

Elisa Viihde Sportilta seuraat myös Huuhkaja-pelaajien otteita Ruotsin Allsvenskanissa, Tanskan Superligassa ja Hollannin Eredivisiessä. Otteluvalinnoissa keskitytään kärkikamppailuihin ja sarjoissa pelaavien lukuisten suomalaisten, kuten Brøndbyn Teemu Pukin ja Häckenin Kari Arkivuon otteisiin.

Euroopassa pelattavat MM-karsintaottelut

Euroopassa pelattavat MM-karsinnat 2018 Venäjällä pelattaviin MM-kisoihin näkyvät Elisa Viihde Sport -kanavilla. Eurooppalaisille on jaossa 13 kisapaikkaa isäntämaa Venäjän lisäksi. Esitämme jokaiselta karsintakierrokselta Euroopan parhaiden maajoukkueiden otteluita. Huuhkajien karsintaotteluiden lähetysoikeudet ovat Ylellä – eli katsot niitäkin Elisa Viihteestä tai Elisa Kaapeli-TV:stä HD-laadulla.

Poimintoja tulevista otteluista Elisa Viihde Sport -kanavilla:
31.08. klo 21.35 Ranska - Hollanti
01.09. klo 21.35 Tšekki - Saksa
02.09. klo 21.35 Espanja - Italia
03.09. klo 21.35 Kreikka - Belgia
04.09. klo 21.35 Englanti - Slovakia

Korisliigan kaikki ottelut

Korisliiga käynnistyy taas syksyllä – kiinnostavampana kuin koskaan! Siirtomarkkinat käyvät jo kuumina ja suurta kohua on herättänyt mm. Teemu Rannikon siirto Salon Vilppaaseen. Viime kauden hopeajoukkue ilmoittautuukin hankinnoillaan mukaan tiukkaan kärkikamppailuun: Seagullsilla ja hallitseva mestari Katajalla on varmasti myös sanansa sanottavana. Korisliigakauden 2017-18 jokaisen ottelun näet Elisa Viihde Sportilta.

Euroopan parasta koripalloa

Espanjan Liga ACB ja Copa del Rey sekä koripallon Mestarien liiga täydentävät koripallotarjontamme. Susijengi-tähdet Petteri Koposen ja Sasu Salinin johdolla ovat tiiviisti ruudussa.

Kotimaisen urheilun asialla

Elisa Viihde Sport -kanavilta näet laajasti kotimaisia palloilusarjoja: koko Mestis-kauden, Salibandyliigaa ja lentopallon Mestaruusliigaa. Lisäksi valikoimaan kuuluu mm. taitoluistelua ja kamppailu-urheilua. Viimeisen vuoden aikana kanavilla on nähty myös esimerkiksi Helsinki Cup, koripallon alle 20-vuotiaiden EM-kotikisat, roller derbyä, beach volleyta, ultimatea ja vaikka mitä muuta!

Elisa Viihde -sovelluksessa

  • Toimii puhelimella tai tabletilla ja millä tahansa liittymällä
  • Me tarjoamme ensimmäisen kuukauden
6,90 €/kk
1 kk minitilausjakso

Elisa Viihteessä

  • Kaikki kahdeksan Elisa Viihde Sport -kanavaa
  • Lähetykset katsottavissa myös Elisa Viihteen mobiilisovelluksilla
  • Jälkilähetykset Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:ssä

  • Kaikki kahdeksan Elisa Viihde Sport -kanavaa
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso