Elisa Viihteen omat urheilukanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe.

Katso suorana tai jälkilähetyksinä

Elisa Viihde Sport 1 sisältyy Elisa Viihteen maksuttomien kanavien, Elisa Kanavakortin ja Watsonin tarjontaan. Kaikki kahdeksan Elisa Viihde Sport -kanavaa näet tilaamalla Elisa Viihde Sport -paketin. Kanavat löydät kanavapaikoilta 841-848 (IPTV) tai 361-368 (kaapeli).

Lähetykset ovat katsottavissa myös Elisa Viihteen mobiilisovelluksella, selaimella osoitteessa elisaviihde.fi sekä jälkilähetyksinä Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta. Watson tarjoaa mahdollisuuden katsoa kanavia mm. selaimella ja Smart TV -sovelluksella.

Voit tilata Elisa Viihde Sport -kanavat katsottavaksi puhelimella, tabletilla ja selaimella osoitteessa elisaviihde.fi myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta. Tarvitset vain Elisa Viihde -tunnukset, joiden rekisteröiminen on maksutonta.

Helsinki Cup

Heinäkuun 9.-14. pelattava Helsinki Cup on yksi maailman suurimmista juniorijalkapalloturnauksista. Vuosittain turnaukseen osallistuu yli 20 000 pelaajaa ympäri Suomen ja maailman. Helsinki Cupin otteluita nähdään tänäkin vuonna Elisa Viihde Sportilla.

Elisan nimikkokenttänä toimivan Töölön Pallokenttä 2:n ottelut televisioidaan suorana läpi turnauksen. Ottelut näkyvät Elisa Viihde Sport 1 -kanavalla, mutta voit katsoa pelejä myös jälkikäteen Elisa Viihteen digiboksin arkistosta.

Ykkösen kaikki ottelut

Ykkösen kausi on täydessä käynnissä. Uutta väriä sarjaan tuovat mm. Veikkausliigassa viime kaudella pelanneet HIFK ja JJK sekä perinteikäs KTP. Myös kauden huipentavat liigakarsintaottelut ja Ykkösen nousukarsinnat nähdään Elisa Viihde Sportilla.

Tulossa mm.:
09.07. klo 18.20 FF Jaro - HIFK, EVS 1
14.07. klo 14.50 FC Haka - AC Kajaani, EVS 2

Huuhkaja-pelaajat Ruotsissa sekä paljon muuta huippufutista

Ruotsin Allsvenskanin jokaiselta ottelukierrokselta näet yhden ottelun suomeksi selostettuna – 30 ottelua kaudessa. Sarjassa pelaavat mm. Norrköpingin Daniel Sjölund ja Simon Skrabb. Tarjontaamme täydentävät mm. Naisten Liiga ja Euroopan huippuseurajoukkueiden kauteen valmistava International Champions Cup.

Naisten Liiga:
14.07. klo 15.50 TiPS - TPS, EVS 4

IndyCar

Elisa Viihde Sportilla nähdään Pohjois-Amerikassa ajettavan IndyCar Seriesien osakilpailuja. Sarjan kisat ovat usein F1:ä tasaisempia, koska eri tallien autot ovat hyvin lähellä toisiaan tarkkojen säädösten johdosta. Kaikkien tallien tulee käyttää mm. sarjan valitsemien toimittajien moottoreita sekä runkoa. Sarjassa ajaa myös F1:stä tuttuja kuljettajia, kuten Takuma Sato ja Max Chilton.

Tulossa:
19.08. klo 20.30 ABC Supply 500, EVS 1
02.09. klo 21.30 Grand Prix of Portland, EVS 1

Korisliigan kaikki ottelut

Korisliiga-kauden 2017-2018 mestari on Kauhajoen Karhut. Korisliigan kaikki ottelut nähdään tulevallakin kaudella Elisa Viihde Sportilla.

Espanjan korisliiga Liga Endesa

Elisa Viihde Sport tarjoaa eurooppalaista huippukorista Espanjan Liga Endesasta (ACB). Kaudella 2017-18 sarjassa pelasivat myös Susijengistäkin tutut Petteri Koponen ja Sasu Salin.

Kotimaisen urheilun asialla

Elisa Viihde Sport -kanavilta näet laajasti kotimaista palloilua – mm. Mestiksen kaikki ottelut. Lisäksi valikoimaan kuuluu mm. e-urheilua ja eri lajien maaotteluita. Viimeisen vuoden aikana kanavilla on nähty myös esimerkiksi Indy 500, Helsinki Cup, beach volleyta, roller derbyä ja vaikka mitä muuta!

Elisa Viihteessä

  • Katso puhelimella, tabletilla, selaimella osoitteessa elisaviihde.fi tai Elisa Viihteen digiboksilla
  • Tallenteet Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta 30 päivän ajan
  • Voit tilata Elisa Viihde Sportin katsottavaksi puhelimella, tabletilla, ja selaimella osoitteessa elisaviihde.fi myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta. Tarvitset vain Elisa Viihde -tunnukset, joiden rekisteröiminen on maksutonta.
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:ssä

  • Katso Elisa Kaapeli-tv:ssä (Pirkanmaalla TTV)
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Watsonissa

  • Katso selaimella, Smart TV:llä, puhelimella tai tabletilla
  • Tallenteet Watsonin ohjelmakirjastossa 30 päivän ajan
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso
-