Elisa Viihteen omat urheilukanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe.

Katso suorana tai jälkilähetyksinä

Elisa Viihde Sportin kahdeksan kanavaa löydät kanavapaikoilta 841-848 (IPTV) tai 361-368 (kaapeli). Lähetykset ovat katsottavissa myös Elisa Viihteen mobiilisovelluksilla sekä jälkilähetyksinä Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta. Elisa Viihde Sportin löydät myös Watsonista, joka tarjoaa mahdollisuuden katsoa kanavia mm. selaimella ja Smart TV -sovelluksella.

Susijengin konkarit vauhdissa Espanjassa

Espanjan Liga Endesa (ACB) ja Copa del Rey täydentävät koripallotarjontamme. Elisa Viihde Sportilla seuraat kokeneempien Susijengiläisten, Petteri Koposen ja Sasu Salinin, pelejä Espanjan koripalloliigassa.

Korisliigan kaikki ottelut

Korisliiga on käynnistynyt kiinnostavampana kuin koskaan! Siirtomarkkinat kävivät kuumina ja suurta kohua herätti mm. Teemu Rannikon siirto Salon Vilppaaseen. Viime kauden hopeajoukkue onkin ilmottautunut hankinnoillaan mukaan tiukkaan kärkikamppailuun: Seagullsilla ja hallitseva mestari Katajalla on varmasti myös sanansa sanottavana. Korisliigakauden 2017-18 jokaisen ottelun näet Elisa Viihde Sportilta.

Huuhkaja-pelaajat Euroopan kentillä

Elisa Viihde Sportilta seuraat myös Huuhkaja-pelaajien otteita Ruotsin Allsvenskanissa, Tanskan Superligassa ja Hollannin Eredivisiessä. Otteluvalinnoissa keskitytään kärkikamppailuihin ja sarjoissa pelaavien lukuisten suomalaisten, kuten Brøndbyn Teemu Pukin ja Häckenin Kari Arkivuon otteisiin.

Kotimaisen urheilun asialla

Elisa Viihde Sport -kanavilta näet laajasti kotimaista palloilua: Mestiksen kaikki ottelut ja 100 peliä Salibandyliigaa. Lisäksi valikoimaan kuuluu mm. taitoluistelua ja vapaaottelua. Viimeisen vuoden aikana kanavilla on nähty myös esimerkiksi Helsinki Cup, eri lajien maaotteluita, lacrossea, beach volleyta, ultimatea, e-urheilua, roller derbyä ja vaikka mitä muuta!

Elisa Viihde -sovelluksessa

  • Katso puhelimella ja tabletilla millä tahansa liittymällä
  • Me tarjoamme ensimmäisen kuukauden
6,90 €/kk
1 kk minitilausjakso

Elisa Viihteessä

  • Katso puhelimella, tabletilla tai Elisa Viihteen digiboksilla
  • Tallenteet Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta 30 päivän ajan
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:ssä

  • Katso Elisa Kaapeli-tv:ssä (Pirkanmaalla TTV)
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Watsonissa

  • Katso selaimella, Smart TV:llä, puhelimella tai tabletilla
  • Tallenteet Watsonin ohjelmakirjastossa 30 päivän ajan
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso