Elisa Viihteen omat urheilukanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe.

Katso suorana tai jälkilähetyksinä

Elisa Viihde Sport 1 sisältyy Elisa Viihteen maksuttomien kanavien, Elisa Kanavakortin ja Watsonin tarjontaan. Kaikki kahdeksan Elisa Viihde Sport -kanavaa näet tilaamalla lisäksi Elisa Viihde Sport -paketin. Kanavat löydät kanavapaikoilta 841-848 (IPTV) tai 361-368 (kaapeli).

Lähetykset ovat katsottavissa myös Elisa Viihteen mobiilisovelluksella, selaimella osoitteessa elisaviihde.fi sekä jälkilähetyksinä Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta. Watson tarjoaa mahdollisuuden katsoa kanavia mm. selaimella ja Smart TV -sovelluksella.

Susijengin konkarit vauhdissa Espanjassa

Espanjan Liga Endesa (ACB) ja Copa del Rey täydentävät koripallotarjontamme. Elisa Viihde Sportilla seuraat kokeneempien Susijengiläisten, Petteri Koposen ja Sasu Salinin, pelejä Espanjan koripalloliigassa.

Korisliigan kaikki ottelut

Korisliiga on käynnistynyt kiinnostavampana kuin koskaan! Siirtomarkkinat kävivät kuumina ja suurta kohua herätti mm. Teemu Rannikon siirto Salon Vilppaaseen. Viime kauden hopeajoukkue onkin ilmottautunut hankinnoillaan mukaan tiukkaan kärkikamppailuun: Seagullsilla ja hallitseva mestari Katajalla on varmasti myös sanansa sanottavana. Korisliigakauden 2017-18 jokaisen ottelun näet Elisa Viihde Sportilta.

Huuhkaja-pelaajat Euroopan kentillä

Elisa Viihde Sportilta seuraat myös Huuhkaja-pelaajien otteita Ruotsin Allsvenskanissa, Tanskan Superligassa ja Hollannin Eredivisiessä. Otteluvalinnoissa keskitytään kärkikamppailuihin ja sarjoissa pelaavien lukuisten suomalaisten, kuten Brøndbyn Teemu Pukin ja Twenten Fredrik Jensenin otteisiin.

Ykkösen kaikki ottelut

Elisa Viihde Sport -kanavilla näet kaikki jalkapallon Ykkösen ottelut mukaan lukien liigakarsintaottelut ja Ykkösen nousukarsinnat. Huhtikuun 28. päivä alkavalla kaudella ovat mukana mm. viime kaudella Veikkausliigasta pudonneet HIFK ja JJK sekä legendaariset FF Jaro, FC Haka sekä FC KTP. Lisäksi KPV ja AC Oulu havittelevat varmasti nousua Veikkausliigaan. Sarjan voittaja nousee suoraan ja toiseksi sijoittunut karsii Veikkausliigan toiseksi viimeistä vastaan.

Kotimaisen urheilun asialla

Elisa Viihde Sport -kanavilta näet laajasti kotimaista palloilua: Mestiksen kaikki ottelut ja 100 peliä Salibandyliigaa. Lisäksi valikoimaan kuuluu mm. taitoluistelua ja vapaaottelua. Viimeisen vuoden aikana kanavilla on nähty myös esimerkiksi Helsinki Cup, eri lajien maaotteluita, lacrossea, beach volleyta, ultimatea, e-urheilua, roller derbyä ja vaikka mitä muuta!

Elisa Viihteessä

  • Katso puhelimella, tabletilla, selaimella osoitteessa elisaviihde.fi tai Elisa Viihteen digiboksilla
  • Tallenteet Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta 30 päivän ajan
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:ssä

  • Katso Elisa Kaapeli-tv:ssä (Pirkanmaalla TTV)
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Watsonissa

  • Katso selaimella, Smart TV:llä, puhelimella tai tabletilla
  • Tallenteet Watsonin ohjelmakirjastossa 30 päivän ajan
7,90 €/kk
1 kk minimitilausjakso