Suuntaatpa talvilomallasi Lapin laskettelurinteille tai etelän lämpöisille aurinkorannoille, vinkeillämme teet lomastasi onnistuneen.

Automatkailijan parhaat sovellukset

Minne pysähtyä automatkalla? Mikä reitti valita? Valitsimme neljä sovellusta ja sivustoa, jotka autolla reissaavan kannattaa ladata älypuhelimeen. Tutustu sovelluksiin ja teet matkanteostasi sujuvaa.

TUTUSTU SOVELLUKSIIN >

Viihdyttävät sovellukset auto- ja lentomatkoille

Pitkillä auto- ja lentomatkoilla aika käy helposti pitkäksi. Testasimme seitsemän sovellusta, joiden avulla koko perheen matkanteko on viihtyisämpää. Tutustu sovelluksiin täällä.

Tabletilla pääsee käsiksi myös moniin lautapeleihin. Miltäpä kuulostaisi vaikkapa erä backgammonia, Monopolia tai shakkia? Tutustu lautapelisovelluksiin ja nappaa pelit mukaan matkallesi!

TUTUSTU LAUTAPELEIHIN >

Kännykän käyttö ulkomailla

EU-maissa roaming- eli verkkovierailumaksut ovat laskeneet merkittävästi, mutta ennen matkalle lähtöä kannattaa aina tutustua kohdemaan puhelu- ja datasiirtohintoihin sekä tilata tarvittaessa sopiva datapaketti liittymäänsä. Näin yllätyslaskuja ei pääse syntymään.

TUTUSTU ROAMINGHINNASTOON >

 

Näin suojaat kännykkäsi pakkasessa

Puhelimet ja erityisesti niiden akut ovat herkkiä laitteita, jotka eivät pidä pakkasesta ja kosteudesta. Kurkkaa vinkkimme, joilla pidät puhelimesi toimintakunnossa paukkupakkasessa.

KURKKAA VINKIT >

Lisävirtaa laitteisiin helposti ja nopeasti

Loppuiko puhelimesta virta kesken reissun? Aukeyn edullisella varavirtalähteellä lataat Android- ja iOS-laitteesi kätevästi lomallasi silloinkin, kun pistorasioita ei ole lähellä.

TUTUSTU JA TILAA >

Näillä vinkkeillä teet lomakuvistasi onnistuneita

Lomalla on aikaa opetella ottamaan parempia kuvia puhelimella. Näiden neuvojen avulla ikuistat parhaimmat lomakuvat sekä ikimuistoisimmat hetket. Lue vinkimme, ja sinunkin kuvasi onnistuvat.

TUTUSTU VINKKEIHIN  >

 

Kurkista millaisia elokuvia suosittelemme lomailijoiden viihdykkeeksi

Talvilomalla on ihanaa kääriytyä vilttiin ulkoilujen jälkeen, juoda kuumaa kaakaota ja katsoa elokuvia. Keräsimme Elisa Viihteeseen suuren kokoelman etuhintaisia leffoja perheen lomailijoille. Onko Late Lammas vaiko Onneli ja Anneli teidän perheenne suosikki?

KURKKAA LEFFAT >

 

 

Ota Elisa Saarnaajien kanssa hiihtolomakuva ja voita upeita palkintoja!

Saarnaajat ovat rantautuneet Rukalle, Ylläkselle, Tahkolle, Leville, Himokselle ja Vuokattiin. Ota selfie-seinällä kuva Saarnaajien ja Enni Rukajärven kanssa ja jaa se hashtagilla #saarnaajatrinteessa. Kuvan jakaneiden kesken arvotaan 2 kpl OnePlus 3 -puhelimia ja 100 kpl Finnkinon leffalippuja.

Jos hiihtolomasuunnitelmasi vievät Helsinkiin, voit ottaa kuvan myös Elisa Kulmassa ja osallistua arvontaan.

TUTUSTU ELISA KULMAAN >