Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Elisa Oyj, PL 1 00061 Elisa, Y-tunnus 0116510-6.

2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 24. marraskuuta 2019 mennessä.

3. Osallistuminen
Arvonta koskee satunnaisotannalla valittuja Elisa Turvapaketti -asiakkaita (1000 kpl), joille lähetettiin 18.11. sähköposti Elisa Turvapakettiin liittyen. Arvontaan osallistuvat heistä kaikki, jotka ottavat Elisa Turvapaketti -palvelun käyttöön asentamalla sen laitteelleen 18.11. - 24.11.2019. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen tai järjestelijöiden kanssa. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, arvotaan uusi voittaja.

4. Palkinnot
Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 250 € arvoinen lahjakortti, jonka voi käyttää Elisan myymälöissä.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavaan arvoisiin palkintoihin.

5. Arvonta
Arvontaan osallistuvat kaikki kohdassa 3 mainitut ehdot täyttävät asiakkaat. Arvonta suoritetaan 29. marraskuuta 2019.

6. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen
Arvonnan voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti tai postitamme suoraan voittajille palkinnot.

7. Vastuut
Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.