Syyskuussa starttaavat niin Huuhkajien matka UEFA Nations Leaguessa, Jokerien KHL-kausi kuin amerikkalaisen jalkapallon NFL. Kuun lopulla jännitystä tarjoaa golfin Ryders Cup, jossa Eurooppa haastaa Yhdysvallat. Elokuvatarjonnasta löytyvät mm. puhutteleva tositarina Stronger ja hurmaava animaatio Coco.

Elisa Viihteen asiakkailla jälkilähetykset ja mobiilikatselu

Elisa Viihteen asiakkaana voit katsoa Viasatin urheilukanavia myös puhelimella tai tabletilla Elisa Viihde –sovelluksen kautta. Elisa Viihteen digiboksilla on mahdollista myös katsoa jälkilähetyksiä Arkisto-toiminnolla – äärimmäisen kätevää, jos kiinnostava urheilutapahtuma tulee esimerkiksi yöaikaan. Arkistoon tallentuu automaattisesti jälkikäteen katsottavaksi osa maksukanavien ohjelmista sekä sisältöä esimerkiksi Elisa Viihde Sport -kanavilta.

Viasatin ohjelmat katsottavissa Arkistossa 48 tuntia

Viasatin urheilukanavien ohjelmat ovat katsottavissa Elisa Viihteen digiboksin Arkistossa 48 tunnin ajan ohjelman ulostulon jälkeen.

Katso makupalat Viasatin tarjonnasta

Tarjous

Valioliiga

Valioliiga-kausi on vauhdissa. Vauhtia ei puutu myöskään Valioliigastudioista, sillä pääasiantuntija Pasi Rautiainen on saanut rinnalleen vanhan tutkaparinsa Keith ”Keke” Armstrongin. Ovatko suuret jälleen suuria? Saavatko studioisännät puheenvuoroa Pasilta ja Kekeltä?

Tulossa Viasat Jalkapallo HD:lla mm.:
15.09. klo 14.25 Tottenham - Liverpool
22.09. klo 17.50 Arsenal - Everton
29.09. klo 19.25 Chelsea - Liverpool

Sekä paljon muuta englantilaista futista

Viasatin englantilaisen futiksen tarjontaa täydentävät Englannin toiseksi korkein sarjataso Championship, maailman vanhin jalkapalloturnaus FA Cup sekä Englannin Liigacup (Carabao Cup).

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Bundesliiga ja muita huippusarjoja

Viasatin kanavilla nähdään monia muitakin eurooppalaisia huippusarjoja: Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian liiga (Jupiler League) ja Skotlannin Valioliiga. Saksassa pelaavat Huuhkajistakin tutut Lukas Hradecky ja Joel Pohjanpalo (Bayer 04 Leverkusen) sekä Niklas Moisander (Werder Bremen).

Tulevia kohokohtia mm.:
15.09. Bayern München - Leverkusen
29.09. Nice - PSG

J = Viasat Jalkapallo HD ja U = Viasat Urheilu HD

Huuhkajat ja UEFA Nations League

Tarjolla on lisäksi Huuhkajien ottelut sekä 6.9. alkanut UEFA Nations League, jossa mukana on toki myös Huuhkajat.

UEFA Nations League Viasat Jalkapallo HD:lla:

1. kierros     6.-8.9.
2. kierros     9.-11.9. 
3. kierros     11.-13.10. 
4. kierros     14.-16.10.
5. kierros     15.-17.11. 
6. kierros     18.-20.11. 

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

KHL-kausi käyntiin

KHL-kauden aikana nähdään kaikki Jokereiden ottelut ja KHL-studio on mukana jokaisessa Jokereiden kotiottelussa.

Jokerien ottelut Viasat Jääkiekko HD:lla:
12.09. klo 19.25 SKA Pietari - Jokerit
14.09. klo 19.25 HK Vitjaz - Jokerit
17.09. klo 18.30 Jokerit - Traktor Tsheljabinsk
19.09. klo 18.30 Jokerit - Metallurg
21.09. klo 18.30 Jokerit - Avtomobilist
25.09. klo 19.25 Dinamo Riika - Jokerit
17.09. klo 19.55 Slovan Bratislava - Jokerit

NHL

Viasat näyttää NHL-otteluita suorana myös tulevalla 3.10. alkavalla kaudella. Raivaako draftissa kolmantena varattu Jesperi Kotkaniemi itsensä legendaarisen Montreal Canadiensin kokoonpanoon jo tulevalla kaudella?

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Golf

Viasat näyttää kanavillaan golfin suurimpia turnauksia - ohjelmistossa mm. US Open, The Open ja PGA Championship. Lisäksi tarjolla on European Tourin kisoja ja LPGA:n parhaita paloja.

28.-30.09. Ryder Cup
Ryder Cup on joka toinen vuosi järjestettävä joukkueturnaus, jossa kohtaavat Euroopan ja USA:n parhaat golfaajat. Turnaus on yksi maailman arvostetuimmista turnauksista, joka pelataan tällä kertaa Pariisissa Le Golf National -kentällä. USA:n joukkue lähtee turnaukseen hallitsevana mestarina, kapteeninaan Jim Furyk. Euroopan kapteenina turnauksessa toimii tanskalainen Thomas Bjørn.

European Tour
20.-23.09. Portugal Masters

LPGA Tour
13.-16.09. Evian Championship

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

NFL

Viikon aikana esitetään keskimäärin neljä NFL-ottelua. Osa otteluista on selostettu suomeksi. Otteluita nähdään myös Suomen kannalta parhaaseen katseluaikaan, sunnuntaisin klo 20. 

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Ensi-illat Viasat Film Premiere -kanavalla

 

14.9. klo 22.00 Wind River
Nuoren naisen ruumis löytyy talvella syrjäisestä intiaanireservaatista. FBI-agentti alkaa tutkia tapausta paikallisen riistanvalvojan avulla. Kaikki viittaa siihen, että nainen on raiskattu julmasti ja että hän on paennut koko yön avojaloin lumisessa maastossa. Toiminta, jännitys - USA 2017.

15.9. klo 22.00 Stronger
Stronger on inspiroiva tositarina Jeff Baumanista, tavallisesta 27-vuotiaasta miehestä, josta tuli toivon symboli vuoden 2013 Bostonin maratonin pommi-iskun jälkeen. Jeff odotti maratonin maaliviivalla ex-tyttöystäväänsä Eriniä, jonka hän halusi voittaa takaisin. Elämäkerrallinen draama - USA 2017.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

21.9. klo 22.00 Borg/McEnroe
Wimbledon, 1980. Sateisin kesä vuosikymmeniin. Kaikki odottavat, että maailman paras tennispelaaja Björn Borg korjaa viidennen Wimbledon-voittonsa. Mutta kulissien takana tapahtuu. Elämäkerrallinen urheiludraama - Ruotsi 2017.

28.9. klo 20.00 Coco
Nuori muusikonalku Miguel uhmaa perheensä musiikkikieltoa ja joutuu kirotuksi. Kirouksen poistamiseksi hänen on matkattava kuolleiden valtakuntaan anomaan anteeksiantoa esivanhempien hengiltä. Animaatioseikkailu - USA 2017.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Viasat Kulta

Viasat Kulta sisältää kaiken elokuvista urheiluun ja lasten Disney-suosikkeihin. Voit tilata paketin toistaiseksi voimassa olevana hintaan 39,95 €/kk. Tai tutustu etuihin.

39,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Viasat Urheilu

Viasat Urheilu kattaa urheilutarjonnan. Voit tilata paketin toistaiseksi voimassa olevana hintaan 34,95 €/kk. Tai tutustu etuihin.

34,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Viasat Viihde

Viasat Viihde kattaa elokuvat, dokumentit ja lasten suosikit. Voit tilata paketin toistaiseksi voimassa olevana hintaan 19,95 €/kk. Tai tutustu etuihin.

19,95 €/kk
1 kk minimitilausjakso

Elisa Kaapeli-TV:seen

Tutustu Viasat-kanavapaketteihin ja katso tilausohjeet Elisa Kaapeli-TV:seen ›

-