Korttelikuitu tuo helposti ja edullisesti 30 - 100 Mbit/s nopeudet kotiisi. Nettiyhteyden avaaminen ei edellytä liittymismaksua tai kaivuutöitä tontilla.

KATSO KORTTELIKUIDUN SAATAVUUS OSOITTEESEESI
Tarjous

Saunalahti Korttelikuitu

Korttelikuitu tarkoittaa sitä, että lähialueellasi on Elisan jakamolaatikko, johon on vedetty valokuitu, ja siitä voi olemassa olevia kuparisia puhelinkaapeleita pitkin saada kaivuria tilaamatta ja taloon reikiä poraamatta nykyaikaisen laajakaistaliittymän.

Nettiyhteys on vakaa ja luotettava, saavutettavat yhteysnopeudet riippuvat etäisyydestä lähimpään jakamoon, tyypillisesti 30 - 100 Mbit/s. Yhteyden avaamiseksi tarvitset vain liittymäsopimuksen ja sopivan VDSL2-modeemin, jonka saat myös Elisalta.

Klikkaa alta, ja näet millainen yhteys kotiisi on saatavilla:

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Mukaan Elisa Viihde

​Voit valita myös nopean laajakaistan ja kattavat tv-palvelut sisältävän Elisa Viihde -palvelun. Nopean ja luotettavan Korttelikuitu-nettiyhteyden lisäksi Elisa Viihteessä on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset.

Elisa Viihteessä tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. 

Lue lisää Elisa Viihteestä

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Haluaisitko vieläkin nopeamman nettiyhteyden?

Mikäli alueeltasi löytyy riittävästi kiinnostuneita, alueelle on mahdollista tarjota myös Elisa Talokuitu -yhteyksiä, joilla pääsee jopa 1000 Mbit/s nopeuksiin. Tällöin olemassa olevat kuparikaapelit korvataan kuituyhteyksillä, mikä edellyttää kaivuutöitä katualueilla ja tonteilla.

Jos olet kiinnostunut kuituyhteyksistä suosittelemme, että keräät joukon kuituyhteyden tilaamisesta kiinnostuneita lähialueeltasi ja pyydät meiltä sähköpostilla tarjouksen osoitteesta talokuitu@elisa.fi.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki